Foto bij Lifesaver forty two

Harry was vanmorgen al vroeg de deur uit gegaan voor enkele interviews op de radio en een fotoshoot. Ik zat op de bank televisie te kijken te wachten tot het zover is om de was op te halen bij de stomerij. Gister zodra we thuis kwamen had ik een poging gedaan om seks te hebben met Harry maar hij had me afgewezen en gezegd dat hij moe was. Moe?! Harry die mij afwijst? Normaal zodra hij de kans kreeg kon ik me niet eens omdraaien of mijn kleding lag al ergens in de hoek geworpen op de grond.
Hij was nog niet helemaal de oude weer, en ik weet niet zo goed waar dit aan ligt. Ik zit nu op de bank bij Harry thuis te kijken naar Love Island, een van mijn favoriete programma's die ik trouw volg. Zodra het programma is afgelopen zet ik de televisie uit en zie dat het twaalf uur is. Over een halfuur kan ik de was ophalen, maar ik zou alvast kunnen gaan en onderweg nog even een Starbucks scoren. Ik trek mijn schoenen en jas aan en loop naar mijn auto toe. Ik stap in en rij als eerst naar de Starbucks in het centrum. Ik bestel een caramel frappucino zonder slagroom met extra caramel saus en wacht geduldig totdat hij klaar is. ''Ben jij niet de vriendin van Harry Styles?'' vraagt het meisje achter de toonbank me. Ik glimlach eventjes en knik. ''Ja, dat ben ik..'' grinnik ik. Ze grijnst breed. ''Oh, ik ben zo fan van Harry.'' zegt ze. ''Wat leuk om te horen!'' zeg ik enthousiast. ''Zullen we een foto maken, dan laat ik die aan hem zien vanavond?'' vraag ik. Ze knikt enthousiast waarna ik een selfie met haar maak. ''Zet je Instagram maar even in mijn telefoon. Dan kan ik je laten weten wat zijn reactie was.'' zeg ik. ''Je bent zo lief!!'' zegt ze en begint te tikken. ''De frappucino krijg je van mij.'' zegt ze en schuift hem naar me toe. ''Ach nee, lieverd hier.'' ik betaal haar en geef haar vijf euro fooi. ''Voor jou.'' zeg ik en glimlach. ''Dankjewel, een hele fijne dag!!'' zegt ze. ''Jij ook!!'' zeg ik en zwaai. Ik loop de Starbucks uit en maak me een weg naar de wasserette en stomerij. Ik bracht mijn kleding hier al langer, aangezien ik zelf gewoon heel weinig tijd heb om mijn was te doen. Ik loop bij de wasserette naar binnen.
''Ahh Jess!!'' zegt het oude mannetje achter de kassa vrolijk. ''Hey Herman!'' zeg ik vrolijk. ''Hoe gaat het met je meisje? Hoe is het op het werk?'' vraagt hij. Ik glimlach. ''Het gaat onwijs goed! Het werk ook.. Ik ben nog steeds druk aan het werk, maar het gaat echt heel erg goed.'' zeg ik. ''Hoe gaat het met jou?'' vraag ik hem. ''Ach lieverd, mijn rikketik doet het nog steeds en daar ben ik blij om.'' Hij klopt op zijn borst. Herman was onder behandeling in het ziekenhuis waar ik heb gewerkt, en als ik aan het werk was kwam hij altijd even kijken of het wel goed met me ging.
''Gelukkig..'' grijns ik. ''Ik volg je op tv.'' zegt hij. ''Wat lief!! Leuk om te horen.'' zeg ik en grijns. ''Klopt het dat je vriendje de kleding op de naam Styles heeft gebracht?'' vraagt hij. Ik knik. ''Charmante jongeman. Ik heb hem maar eens op het hart gedrukt dat hij goed moet zorgen voor je.'' lacht Herman. Ik schud lachend mijn hoofd. ''Wat lief..'' zeg ik. ''Ik ga het eens voor je halen.'' zegt hij. Ik knik eventjes en wacht geduldig tot hij terugkomt. Mijn ouders kwamen hier al jaren en ik ook sinds ik op mezelf woon. Herman was een schat van een man en maakte altijd een praatje met me, met iedereen zelfs.
Hij was ook oprecht in mij geïnteresseerd. Herman legt de tas van Harry, gevuld met kleding op de toonbank. ''Veertig euro lieverd.'' zegt hij en opent de kassa. Ik betaal hem de veertig euro en pak de tas aan. ''Dankjewel Herman, ik zie je gauw weer.'' zeg ik en loop de winkel uit richting mijn auto. Ik kijk op als ik mijn naam achter me hoor. ''Jess!!'' ik zie een van de medewerkers achter me aan rennen. Ik stop met lopen en loop terug. ''Herman was wat vergeten. Hij had dit gevonden in een van de zakken van een pak en dacht dat het vast belangrijk zou zijn.'' Ik pak het briefje van hem aan en glimlach. ''Dankjewel, werk ze.'' zeg ik en kijk hem na. Ik stop het briefje in mijn zak. Ik ga eerst maar eens naar huis toe. Het zal vast een van Harry's afspraken zijn die hij nog in zijn agenda moest zetten. Harry schreef dit dan snel op op een papiertje om het later rustig in zijn telefoon te zetten.
Ik rij naar Harry's huis toe en loop naar boven waar ik alle schone was in de kast leg. Harry had een plank voor me vrijgemaakt waar ik mijn kleding kon neerleggen. Tevreden ruim ik mijn spullen op en loop ik weer naar beneden waar ik een glas drinken voor mezelf inschenk. Ik kijk op als ik een berichtje krijg.
- Love you babe. Ik zie je straks weer. - stuurt Harry me. Ik glimlach eventjes breed en antwoord hem. Elk moment dat Harry wegging, miste ik hem enorm en telde ik de uren af totdat hij weer terug zou komen.
- Ik mis je Haz, love you. - Ik neem plaats op een van de barkrukken en graai eventjes in mijn zak naar het briefje wat de jongen van de wasserette in Harry's pak heeft gevonden. Misschien kon ik het vast in zijn agenda zetten voor hem?
Ik vouw het briefje open, verbouwereerd kijk ik naar het briefje in mijn handen terwijl mijn hartslag een paar slagen harder slaat. Mijn handen beginnen te trillen terwijl ik woord voor woord, letter voor letter lees wat er op het briefje staat.
———————————————————
Uh-oh... Wat will happen next? Wat denken jullie?

Hebben jullie al eens een kijkje genomen bij mijn andere Harry fanfic?

Only Angel || Harry Styles

Reacties (1)

 • LaureWithAnE

  Als ik Jess was, zou ik eerst heel kalm wachten op hem en dan all hell breaks loose. En dan vertrek ik naar Afrika want dat is mijn droom 😉

  Snel verder!!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Make him feel the pain! Woehoee haha

   1 jaar geleden
  • LaureWithAnE

   Amai nog niet. That's what happens when you treat a woman so poorly Harold!

   1 jaar geleden
  • Phuque

   Jess for pres(ident)!! 😜

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen