Foto bij Lifesaver forty five

Harry POV.

Jess zag er werkelijk waar prachtig uit in haar mooie strakke jurk. Haar slanke lichaam en mooie rondingen kwamen er enorm mooi in uit. De afgelopen drie dagen heb ik Jess niet heel best behandeld. Ik bedoel, we hebben geen ruzie gehad, maar sinds het gedoe met Ramona voelde ik me bezwaard telkens als zij me aankeek, tegen me vertelde hoeveel ze wel niet van mij houdt en hoe blij ze met me is. Ik heb elke keer terug gezegd dat het wederzijds is, wat ook meer dan duizend procent zo is. Toch durf ik haar niet te vertellen over mijn slippertje in de bar. Waarom niet? Ik ben bang om haar te verliezen. Het klinkt ontzettend stom, en zo enorm slecht van mij dat ik Jess laat geloven dat ik de perfecte man ben.. Terwijl ik ondertussen een vluggertje heb gehad met een ander meisje. Echter was dat puur en alleen lust en geen liefde. Het praat alles wat ik gedaan heb totaal niet goed. Ik heb geen gevoelens voor Romana, totaal niet. Ik voelde er helemaal niks bij. Het was puur lust, die ik had moeten uiten bij Jess en niet bij een ander. Ik praat het niet goed voor mezelf, want ik vind mezelf de grootste sukkel die er op aarde bestaat.
Ik heb het eindelijk voor elkaar om een prachtige, lieve meid te strikken die zo enorm goed voor me is en me behandeld als een prins en dan doe ik zoiets ongelofelijk doms. Mijn lieve moeder zou kwaad op me zijn. Gemma zou me hiervoor zelfs slaan, dat weet ik echt honderd procent zeker.
Ik vond het na drie dagen laf om het te zeggen. Dat had ik direct moeten doen toen ze thuiskwam. Hoe kan ik het haar vanavond vertellen? Als ze zich zo heeft uitgesloofd voor me en een heel diner als verrassing voor me heeft klaargezet? Hoe kan ik haar zachte en prachtige hart breken, terwijl ze de mijne letterlijk heeft geheeld?
We nemen plaats aan tafel en beginnen samen te eten.
''Waar heb ik dit aan verdiend?'' vraag ik en kijk haar in haar prachtige blauwe ogen aan. Ze twinkelen in het licht van de kaarsen. ''Omdat je altijd zo enorm lief voor me bent, en omdat de laatste dagen het nogal stroef verloopt soms tussen ons.. '' zegt ze. Dit bedoel ik dus, ze is zo lief voor me, terwijl ik ondertussen me als een klootzak heb gedragen, niet wetend wat ik moet zeggen bijt ik op mijn lip en wend mijn blik even af. ''Sorry daarvoor. Ik reageer soms niet echt leuk hé.'' zeg ik. Ze kijkt me schuin aan. ''Is er iets, dan?'' vraagt ze me. Shit Harry, had je niet gewoon kunnen zeggen hoeveel je van haar houdt ofzo? Sukkel.
''Ik ben gewoon erg gestresst over het opnemen van nieuwe nummers.'' lieg ik. Nee Harry, je voelt je al drie dagen schuldig over het feit dat je een ander geneukt hebt, maar dat durf je niet te zeggen. Jess verdwijnt na het voorgerecht de keuken in en gefrustreerd surf ik een beetje op Facebook heen en weer, niet wetend wat ik moet doen of zeggen. Dit voelt zo ongemakkelijk.
Ik kijk op als ze na een kwartiertje de keuken uitkomt met twee borden en stop mijn telefoon in mijn zak. ''Hm. Het ruikt heerlijk.'' Jess heeft echt onwijs haar best gedaan om iets moois te doen voor me. Misschien moet ik iets gigantisch romantisch terugdoen voor haar, om goed te maken wat ik haar heb aangedaan. Maar hoe kan ik iets goedmaken waarvan zij geen idee heeft wat ik verkeerd heb gedaan?
Ik kijk naar de selfie die Jess laat zien van haarzelf en een Starbucks medewerker die fan van mij bleek te zijn. Ik kijk eventjes naar haar en grijns als ze nadenkt over de naam. ''Ohja, Ramona!'' roept ze opgetogen. Mijn adem stokt in mijn keel en mijn hartslag slaat twintig, misschien wel dertig slagen harder. Ik begin te hoesten omdat ik mij verslik van de schrik en neem een slok wijn om mijn mond te spoelen. Zou Jess iets door hebben? Of is dit gewoon stom toeval? Gelukkig veranderd Jess gauw het onderwerp en kan ik dit vermijden.. Wat zijn de kansen dat het Starbucks meisje precies dezelfde naam blijkt te hebben als... Ramona.
Ik haal een hand door mijn haren heen en glimlach bij het idee om op de bank het toetje op te eten. Op die manier kon ik haar dicht tegen me aan houden, haar verleiden en misschien aan haar laten zien dat ik haar nog steeds graag wil.
Als ze seks wilt, dan moet ik mij er gewoon overheen zetten en het gewoon gaan doen. Ik zou haar alleen maar verwarren als ik zo raar en afstandelijk blijf doen. Misschien als we het vaker doen gaat het vreemde gevoel vanzelf weg?
Met twee wijnglazen in mijn hand en de fles rode wijn loop ik voor haar uit naar de woonkamer. Ik ga op de bank zitten en zet de glazen wijn op tafel neer. Ik kijk naar het briefje wat op de tafel ligt. Ik kan me niet herinneren dat ik het daar heb neergelegd.
Ik schrik als ik zie wat er op het briefje staat. Het is het telefoonnummer van Ramona, het meisje waarmee ik in de bar seks heb gehad. Nu was het me duidelijk, alle rare hints van vanavond, de naam van de Starbucks medewerkster... Het was allemaal om een reactie bij me uit te lokken. Ik kijk op naar Jess en slik eventjes. Ik weet niet goed wat te zeggen. Ze staat naast de bank en kijkt me met opgetrokken wenkbrauw aan.
''Iets wat je wilt vertellen, Harry?'' vraagt ze en komt naast me zitten. Ze weet dat er iets is aan de hand is, anders had ze dit niet zo aangepakt.
Ik bijt zacht op mijn lip en staar naar mijn handen. Moet ik liegen, of zal ik haar de waarheid vertellen?
Ze weet duidelijk iets, dus waarschijnlijk is liegen zinloos.. en zwak Harry.. Dat verdient Jess niet.

—————————————
Ik hou de spanning er nog even in... vond het wel leuk om het vanaf Harry’s kant ook te beschrijven!
Wat zou er gaan gebeuren? Wat zal Harry doen? Let me know, volgende hoofdstuk wordt alles duidelijk! Misschien upload ik die ook al wel eerder als maandag 😏

Reacties (3)

 • Smexy

  O M G ik wil weten hoe dit verder gaat en Harry je bent nog steeds een grote rotzak. Hij moet echt de waarheid gaan vertellen en waarschijnlijk is het gewoon slim van Jess om die baan aan te nemen, gewoon een kleine break tussen die twee en dat ze erna weer bij elkaar komen (:

  1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Harry heeft verschrikkelijk veel spijt, maar Jess trapt er niet in (girlpower enal) en ze gaat naar Afrika. Men are pigs haha!

  Oeehh snel verder!!!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Who run the world? Girls!

   1 jaar geleden
 • kussmyrnex

  Harry heeft heel heel veel spijt.

  En verteld alles aan Jess, en dan komt alles goed.:):):)

  1 jaar geleden
  • Phuque

   We’ll just have to wait and see ^^

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen