Dit was hem dan. Mijn eerste verhaal op Quizlet na een lange break.

Ik had niet echt gedacht dat dit verhaal een succes zou worden nadat ik hem activeerde, het begon voor mij met een verhaallijn die ik, (eerlijk opbiechtend) niet helemaal concreet had uitgedacht, maar de keuzes die ik in dit verhaal heb gemaakt ben ik toch meer dan blij mee. Ik had zelfs binnen twee weken al 37 kudo's verzameld.
Bizar! Inmiddels sta ik gewoon op nummer 3 in de top creaties van het JAAR!! <3

Het einde van deze story is nogal snel gekomen, ook voor mij. Ik wil het verhaal graag spannend houden en heb lang nagedacht over het verloop van dit verhaal en of dit einde niet te snel was. Ik heb gekozen om het uiteindelijk zo te laten eindigen. I'm sorry lieverds for making mister Styles cheat, maar ik beloof jullie. I'll make it up to you want!!! Niet getreurd.

Dit verhaal gaat verder met een vervolg en krijgt dus een deel twee! Morgen activeer ik dan ook de proloog daarvan in ditzelfde verhaal. Het is dus een vervolg op deze story! Dus stay tuned, because what will happen next?
Heeft Jess Harry vergeven, of is ze ervandoor naar Afrika?

Bedankt bedankt bedankt, voor het lezen, abonneren(wel 62) en al jullie kudos(262!!!!)
Jullie weten niet half hoeveel dit voor mij betekent!! Ik hoop jullie bij deel twee allemaal weer terug te zien en jullie leuke en lieve reacties te kunnen lezen!

LOVE YOU!

Liefs,
Robin

Reacties (1)

 • JoTOMLINSON

  Omg ik ben zó blij dat er een vervolg komt!
  Dankjewel voor dit prachtige verhaal!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Liefff!! ❤️❤️

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen