Foto bij 43 England - Raceday 2

MAX! Eerste race gewoon p3! wauw!
Daniel...... Ik ga even huilen in een hoekje oké? Ik gun Renault dit soort dingen wel, maar Daniel gewoon helemaal niet. Die had lekker top 8 moeten kunnen rijden. Zonde! Hopelijk gaat hij het net als Gasly over 2 weken stukken beter doen.

Sorry dat ik nog op bijna geen berichten heb gereageerd. Ik ben rete druk.
Het is dat ik nu niet in de server van mijn werk kom dat ik even een gaatje zie om te uploaden...

Voorraad is weer op. Ga mijn best doen, maar beloof niks. Dit weekend namelijk mijn ouders helpen met verhuizen en zondag ben ik jarig ^^

Luna’s point of view
Ik vlieg het bed uit en ren de kamer van Jade in. De ravage die er ligt neem ik in een oogopslag op en ontferm mij vervolgens over Jade. Twee grote bange ogen kijken mij aan. Aan de ravage kan ik wel raden wat er is gebeurd. Dat hoef ik niet te vragen.
'Heb je pijn?'
Jade wil antwoorden, maar krijgt dat niet voor elkaar. In plaats daarvan rollen de tranen over haar wangen en begint ze onregelmatig adem te halen.
'Sst, rustig maar. Ze zijn alweer weg. Sst.' Ik probeer haar te kalmeren, maar het onregelmatig ademhalen gaat over in hyperventileren.
Ik pak haar handen en vouw die samen met mijn handen voor haar mond.
'Jade, kijk mij aan. Je moet rustig worden.' Ik kijk mijn beste vriendin streng aan. Ik begin diep in te ademen, hou het een seconde vast en adem dan weer uit. Die blijf ik doen terwijl ik haar zeg dat ze mijn ademhaling moet volgen. Als ik merk dat ze haar ademhaling weer onder controle heeft haal ik onze handen weg en trek haar in een omhelzing waarin ik haar probeer gerust te stellen.
Ik bijt op mijn lip en probeer de emoties de baas te zijn. Even hard zijn voor jezelf. Jade heeft je nu nodig.
Ik pak de telefoon van Jade haar nachtkastje en bel de politie. Terwijl ik aan de politie onze locatie en de situatie moet doorgeven heb ik de tijd om de ravage nog eens te bekijken. De gordijnen voor het raam wapperen doordat het glas niet meer in het kozijn zit. Dit ligt verspreid door de hele kamer. Ik kijk zoekend om mij heen naar het voorwerp dat deze ravage heeft veroorzaakt. Jade, die nog steeds zachtjes huilt, wijst naar het voeteneind. Ik kijk verbaasd naar de baksteen die op het voeteneind ligt.
‘Dank u wel, tot zo.’ Verbreek ik de verbinding met de politie en kijk naar mijn beste vriendin.
‘Heeft hij je geraakt?’ Jade knikt.
‘Op mijn enkel.’ Voorzichtig haalt ze haar benen onder het dekbed vandaan en ik zie dat haar enkel al een nare kleur begint te krijgen.
‘De politie komt zo. Ik weet niet of de ambulance ook komt, maar die kunnen vast wel even naar je voet kijken. Ik ga even de deur open doen.’ Op het moment dat ik mijn voeten van het bed laat glijden voel ik een stekende pijn in mijn linker voet. Kut, dat glas.
Ik bijt door de pijn heen om de voordeur van het slot af te halen en deze op een kier te zetten, zodat de politie naar binnen kan.
Als ik weer terug de slaapkamer in hinkel met een schoen aan mijn rechtervoet, omdat daar gelukkig geen glas in zit, zie ik hoe Jade haar handen weer voor haar mond heeft gevouwen en mij paniekerig aanstaart.
Op het moment dat ik weer bij Jade op bed ga zitten, mijn brandende voet nog steeds negerend, hoor ik hoe de voordeur verder wordt opgeduwd en de politie zichzelf meldt.
‘Eerste rechts,’ roep ik meteen terug en probeer Jade te helpen met haar ademhaling. Als ik snel over mijn schouder kijk zie ik hoe twee politie agenten gevolgd door twee ambulance medewerkers de slaapkamer in komen.
‘Wij nemen het wel over. Dankjewel.’
‘Ze heeft de baksteen die daar ligt op haar enkel gehad. Deze is door het raam gegooid. Wij hebben er nog niet aan gezeten.’ Ik wankel een beetje onhandig op één been terwijl ik naar het voeteneind wijs.
‘Alles oké met jou?’ Vraagt de andere ambulance broeder als hij mij ziet wankelen.
‘Ik ben in het glas gaan staan toen ik haar kamer in rende.’
‘Zullen wij even naar de woonkamer gaan dan kan de politie en mijn collega zijn werk hier doen.’ Ik knik en word met een beetje hulp van de broeder naar de woonkamer begeleid.
Terwijl de ambulance broeder bezig is met mijn voet komt ook een van de twee politiemannen de woonkamer in om mij het een en ander te vragen.

Het is inmiddels vier uur in de ochtend ik zit met mijn benen optrokken op de bank. Mijn voet zit in het verband. De politie heeft onderzoek gedaan, de ambulance broeders hebben zowel mij als Jade verzorgt en daarna heeft de politie nog even geholpen met de ergste ravage op te ruimen. Er is een grote plaat hout op het raam van Jade haar kamer gezet en morgen wordt de rest van de schade bepaald.
Ze hebben Jade wat kalmerende middelen gegeven dus die ligt in mijn bed te slapen. Ik heb er al even bij gelegen, maar kon niet lekker blijven liggen en ben er maar weer uitgegaan. Ik zit met mijn telefoon in mijn handen en twijfel om Daniel te bellen. Na veel wikken en wegen besluit ik toch op het groene horentje te drukken. Stiekem hoop ik dat hij niet opneemt, want dan ga ik mij niet schuldig voelen dat ik hem heb wakker gemaakt, maar aan de andere kant moet ik mijn hart even luchten.
‘Love, why are you calling in the middle of the night?’ Zijn stem klinkt vermoeid, maar liefdevol en dat is net het duwtje dat ik nodig had om in huilen uit te barsten.

Vampiremouse®

Reacties (5)

 • VETTEL_5

  Ah jeetje. Arme Luna. Vindt t echt zielig voor dr. Gelukkig heeft ze Jade, doe mij ook zo'n vriendin.
  Denk dat Dan en Max zich echt dood schrikken en echt meteen naar ze toewillen.
  Ben benieuwd hoe dit verder gaat!
  X

  1 jaar geleden
 • Winterdawn

  Ik zou zooooooo graag met Luna mee willen janken! Damn, dit is niet niks! Ik denk dat als Max het hoort de leeuw vertrokken is uit de kooi #LionUnleashed.
  Denk ook dat Daniel zich helemaal de pleuris schrikt van de reactie die Luna nu heeft aan de telefoon. Ik denk dat we als lezers maar eens met het hooivorken en fakkel leger langs moeten komen om die haters eens op hun plaats te zetten XD:Y)(baby)(A)

  1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Arme Luna..

  1 jaar geleden
 • Luckey

  I fucking know iT!
  Daniel gaat dit nieuwtje niet leuk vinden!!!
  Die komt eerste beste vliegtuig
  En Max ontploft als die dit te horen krijgt!
  Die gaat doe mensen persoonlijk te lijf! Hooivorken, vuisten en nog meer!
  Dit gaat nog erger worden! Dit kan niet anders!

  Super goed deeltje!
  Succes mer alles en zeg alvast gefeliciteerd!
  En echt super goed van Max!! P3 met de Honda!! (En Vettel laten zien dat die er is!)
  Wel jammer van daniel
  Heb echt een haat voor Renault ontwikkeld maar die gunde ik daniel niet!

  1 jaar geleden
 • 33girlx96

  Ken je dat poppetje dat begint te snikken.... Zo zit ik er nu bij. What the hell gebeurt er daar allemaal. Ga dit maar eens uitleggen aan Daniel en Max. Dat verkoop je niet meer met een " maar alles is oké met ons, maak je geen zorgen...."

  Alvast een fijne verjaardag zondag, en succes met het verhuizen van je ouders!!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen