Foto bij 5

Remember me
Though I have to say goodbye
Remember me
Don't let it make you cry
For ever if I'm far away
I hold you in my heart
I sing a secret song to you
Each night we are apart
Remember me
Though I have to travel far
Remember me
Each time you hear a sad guitar
Know that Iím with you
The only way that I can be
Until youíre in my arms again
Remember me

Ravenna Morena.''Thank you so much Harry for the past two days'' zei ik vrolijk terwijl ik hem een dikke smakkerd op zijn wang gaf. ''No. Thank you Ravenna, you could stay longer with me if you want to...'' begon hij smekend. Ik grinnikte en schudde wild mijn hoofd, waardoor mijn pony uit model raakte. ''No Harry, why would i pay rent if i'm never home?'' antwoordde ik vermaakt. ''You can live with me'' mompelde hij nonchalant. Ik verwijde mijn ogen en keek hem verwonderd aan, was hij nu serieus?.. Ik duwde geschrokken tegen zijn schouder en mompelde. ''Idiot, we have known eachother for like a week now!'' Harry legde zijn vinger op mijn mond en keek me aan met een betweterige blik.
''Well, actually, i have known YOU for a week know. You do know me longer'' antwoordde hij bijdehand, terwijl hij speels knipoogde. Duidend op het feit dat ik vroeger een enorme fan was van hem. Ik rolde zichtbaar met mijn ogen en trok de deur open.
Hij trok me snel terug en gaf een vluchtig kusje op mijn lippen, ik lachte gelukzalig en trok hem opnieuw in een kus maar deze keer langer en intenser.
Tot mijn schrik werden we verblind door het geflits van camera's en ik merkte op dat we binnen een minimum van een seconde omringd waren door verschillende mannen en vrouwen met camera's. Ik piepte en keek Harry hulpeloos aan, mijn hart bonsde in mijn keel. ''Fucking paparazzi'' mompelde hij kwaad terwijl hij de deur aan zijn kant ruw openrukte.
Hij liep om de auto heen en trok me beschermend uit de auto en gooide de deur met een vaart dicht. ''Harry is this your new girl?'' ''Harry are you in love?'' ''Is she a whore? Did you pay her to be with you?'' Harry keek grommend om zich heen en duwde de menigte die om ons heen stond ruw aan de kant. ''Fuck off.'' snauwde hij woedend tegen de verschillende mensen die zich probeerde te banen tussen mij en hem.
Mijn adem was onregelmatig en met al het kracht dat ik nog over had hield ik Harry zijn gespierde arm stevig beet. ''Harry'' piepte ik angstig.
Er waren zoveel mensen om ons heen verspreid dat ik door de bomen het bos niet meer kon zien. Ik kreeg het benauwd van het gegil en de verschillende flitsen die voor mijn ogen plaatsvonden.
Aangekomen bij de ingang van het gebouw duwde Harry ons onhandig door de grote schuifdeur. Hij knikte naar de portier die direct de deur op slot zetten.
Ik liet mijzelf door m'n benen zakken en verborg mijn handen in mijn gezicht. ''Babe'' probeerde Harry zachtjes. ''No, dont touch me please, i have been touched enough the last three minutes.'' bracht ik ademloos uit.
Harry stond ongemakkelijk voor mijn neus, terwijl ik m'n ademhaling in controle probeerde te houden en niet in een paniekaanval terecht probeerde te komen.
Na een paar minuten stond ik op en wilde ik naar de lift toelopen, echter hield Harry me tegen. Tot mijn ergernis, ik rukte me uit zijn greep en knikte naar de paparazzi die zich hopeloos tegen het raam aangedrukt hadden.
''Come with me'' mompelde ik terwijl ik hem meetrok naar de kleine lift.
Hij hobbelde onhandig achter me aan en zo stonden we niet veel later samen in het kleine liftje.
Ik leidde hem naar mijn appartement en opende de deur, hij stapte binnen en nam de kamer verwonderd in zich op.
''Pink!'' hij liet zijn hand even rusten op de roze muur. ''I love it'' hij knikte goedkeurend en nam de woonkamer verder in zich op.
Grijnzend keek ik hem aan. ''Well Styles, dont look that impressed, i know your closet is bigger than my house'' ik porde plagend in zijn zij, waardoor hij kronkelend een stapje achteruit zette. ''No, no i'm really impressed actually.. '' hij keek de ruimte bedenkelijk in het rond en liet zijn ogen glijden over de zwarte tekenmap die zich bevond achter mijn eettafel. Vragend keek hij naar me, ik twijfelde even en knikte toen goedkeurend. Hij rende als een klein kind naar de tekenmap en rukte deze achter de eettafel vandaan.
Ondertussen schoof ik mijn gordijnen dicht wat Harry een rare blik deed opleveren. ''Well Styles, i think it's bad enough that they know where i live, atleast i don't want them to interrupt my privacy'' ik tikte ongeduldig met mijn voet op het laminaat en liet mijzelf zenuwachtig zakken in de roze pluche bank.
Hopelijk ebde deze chaos weg en bleven ze niet voor m'n deur hangen..
Harry liet zijn vingers glijden over de verschillende tekeningen en schetsen, verwonderd keek hij ze stuk per stuk aandachtig terwijl zijn mond een stukje openstond.
''You have a gift, this is extremely good.'' bracht hij gechoqueerd uit.
Later zag ik hem gefronst kijken naar een polaroid fotootje. ''Who is this?'' vroeg hij verbaasd. ''Your sister?'' plakte hij erachteraan.
Hij draaide het fotootje om en een steek ging door mijn hart.
''Oh uh, she is my bestfriend or well she was.''
''Oh aren't you two friends anymore?'' Ik stond op en trok het fotootje ruw uit zijn hand.
''I think you better go home, the paparazzi has left'' antwoordde ik koeltjes. ''Ravenna?'' Ik rolde met mijn ogen.
''Ugh go Harry, go!! The fuck go!'' bracht ik plots woest uit terwijl ik hem lomp naar de deur aan het duwen was.
''What's the matter you're acting so weird suddenly!'' ik zuchtte gefrustreerd en stapte naar achteren. Mijn handen in mijn zij geplaatst.
''Because of you the fucking paparazzi knows where i live, they're gonna be laying around my fucking appartement hoping they will get a glimpse of you!'' bracht ik woedend uit.
''Rave-.'' ''Harry get the fuck out!'' siste ik woedend terwijl ik hem dit keer harder duwde richting de gang.
''Bab- i, i-.'' hij stond ongemakkelijk in de gang terwijl ik de deur recht in zijn gezicht dicht smeet.
Huilend liet ik mijzelf tegen de deur vallen, knijpend in mijn benen. Ik liet mijn nagels krassen over mijn bovenbenen, wat rode branderige strepen achterliet.
Ik snikte en kroop naar de huiskamer waar het fotootje van mij en mijn beste vriendin eenzaam op de grond lag, huilend pakte ik het kleine papiertje beet.
Dikke tranen vielen op het glanzende fotopapier en ik gaf een licht kusje op de foto.
''Charlot, ik mis je zo erg'' ik snikte hevig en mijn borst ging onregelmatig op en neer. De dag dat het gebeurde, de dag dat Charlot voorgoed van me afgepakt werd stond nog in mijn netvlies gebrand. De dag dat haar moeder me overstuur opbelde.
Het was vandaag 2 jaar geleden, 2 jaar geleden verloor ik mijn beste vriendin aan een dronken idioot die haar had geschept op de weg.
Op slag dood. Sinds die dag is niets meer hetzelfde, ik was niet meer hetzelfde.
Ik begroef mijn handen in mijn gezicht en wild snikkend wreef ik mijn tranen ruw van mijn wangen. ''Fucking klootzak, fucking klootzak!'' gilde ik woest, denkend aan de man die mijn beste vriendin haar leven had afgenomen. Slechts omdat hij wilde zuipen, zuipen en het leven van iemand anders kapot maken.
De herinneringen met Charlot schoten door mijn hoofd, hoe we elkaar hadden ontmoet op het mbo en hoe we uiteindelijk samen wilde studeren op Ravensbourne.
De dag dat Charlot er niet meer was, was school niet meer zo leuk als het eerst was.
Ik haatte het om op die plek te zijn, de plek waar ik zoveel herinneringen had met mijn beste vriendin. De dag dat ik mij aanmeldde op Ravensbourne voelde als een verlossing. Ik zou eindelijk ergens opnieuw beginnen.
Ik wilde Charlot trots maken, ik deed dit immers ook voor haar. Zodat ze vanaf boven kon neerkijken op me en trots kon wezen op haar beste vriendin die hen droom vervulde.
Ik stond op en zette het fotootje neer op mijn schoorsteen, zo bleef ik even kijken naar het kleine fotootje. Waarin ik en Charlot verstrengeld zaten in een dikke knuffel. Trillerig zuchtte ik en ik beet pijnlijk op mijn lip. Oh god wat miste ik mijn beste vriendin..
Ik drukte een kusje op Charlot. ''Ik hou van je'' mompelde ik zachtjes terwijl ik mijn vingers langs het fotopapier liet glijden, over haar prachtige lach. De lach waar ik miljoenen voor zou betalen om die nog één keer te horen.
Ik liep naar de badkamer en wasde mijn gezicht ruw, de tranen wegspoelend. Ik bond mijn haar in een wild knotje en dook mijn bed in.
Het was vroeg, de avond was nog maar net begonnen.
Maar het kon me niks schelen. Slapen, dat is wat ik wil.

Als ik slaap, voel ik het gemis van Charlot tenminste niet.

-

De rest van de week was vermoeiend, de herinneringen met Charlot bleven opduiken op de meest random momenten, waardoor ik meerdere keren op een dag breakdowns had. Overmorgen zou school eindelijk beginnen. Eindelijk afleiding.
Harry probeerde me elke dag meerdere malen te contacteren maar ik weigerde elke manier van communicatie af. Ik had zo geen zin in hem, dat zou betekenen dat ik mijzelf moet openen en daar had ik echt geen zin in.
Toen ik mijzelf door de schuifdeuren heen had geduwd propte ik mij door de fotografen die afgelopen week voor mijn deur lagen, smachtend tot ik naar buiten kwam. Wild werd er aan me getrokken en geïrriteerd trok ik mijzelf weer terug. ''Where's Harry?'' ''Is the romance over?'' verschillende vragen werden naar mijn hoofd gesmeten en ik zuchtte geërgerd. ''Go fuck yourself.'' siste ik terwijl ik mijn middelvinger omhoog stak.
Ik werd direct gefotografeerd en werd afkeurend aangekeken door enkele fans van Harry die zich tussen mij en de fotografen hadden gemengd.
Toen ik niet veel later aankwam bij het parkje wat zich om de hoek bevond, ging ik rustig zitten op een oud versleten bankje en keek ik vermaakt naar de eendjes die wild aan het vechten waren om een stukje brood. Tot mijn ergernis trilde mijn telefoon alweer, ''fuck of Harry.'' mompelde ik doelloos in mijzelf, wetend dat het waarschijnlijk Harry zou zijn. Ik keek zuchtend op mijn schermpje en zag inderdaad zijn naam op het beeldje.
Ik zuchtte geërgerd. Ik drukte het groene knopje met tegenzin in. ''Wh-'' ''Ravenna, oh god finally, i'm so sorry why didn't you answered me i- i - baby i jus-'' ik zuchtte en ik voelde een schuldgevoel opborrelen, hij kon immers niet weten dat Charlot was omgekomen en hij probeerde er alleen maar voor me te zijn.
Ik had sinds Charlot haar overleden nooit meer zoveel gelachen tot ik Harry ontmoette. Ik voelde me spijtig over het feit dat ik hem de afgelopen dagen zo lullig had behandeld en dood had genegeerd. ik zuchtte toegevend. ''I'm sorry Harry, i was being a total dick this week.'' bracht ik zachtjes uit. ''No-n.. well a little bit, what is the matter love?'' vroeg hij bezorgd.
Ik slikte, ik wilde niet vertellen over Charlot. Ik wilde niet vertellen over hoeveel pijn me dat had gedaan en nogsteeds doet. Ik wilde niet dat hij deze kant van mij zag. Ik slikte mijn woorden in. ''Nothing, i miss my nephew i think'' dat was niet helemaal gelogen, het gemis van Vince speelde ook een enorme rol in mijn gedrag. ''Oh baby, can i do something for you?'' vroeg hij. Ik zuchtte glimlachend. ''What can you do Harry, you can't bring him here now can you?'' antwoordde ik serieus.
''Well, i can.. but, there is one tiny thing that stands in the way..'' antwoordde hij mysterieus.
''Huh what?'' mijn mond vormde een -o- en verbaasd bleef ik staren naar de eendjes voor mijn neus. ''Well, he hates me because i stole his aunt.'' hij grinnikte en zuchtte toen diep. ''I can't blame him, i would get so furious if someone stole my favourite aunt!'' mompelde hij erachter aan. Ik zuchtte en schudde met mijn hoofd waardoor mijn haren wapperde in de wind. ''Harry?'' begon ik twijfelend. '''Hm baby?'' Ik zuchtte en verzamelde al mijn moed.
''Can you come and get me? i would like to be with you right now'' ik slikte moeilijk en liet mijn gedachten weer afdwalen naar Charlot. ''Yes baby, ofcourse. Ehm, i'm with my mom right now, so i can't be there in a second.'' ik tuitte mijn lippen. ''I'm in Holmes Chapel right now..'' ik beet op mijn onderlip. ''That doesn't matter we can me-'' ''No, no! I'm going to get you, please i want to be with you'' Ik zuchtte en greep naar mijn haar. 'Harry we have barely known eachother for like two weeks, what would your mom think if you bring me i ca-'' ''I would love to meet you sweetheart'' een warme vrouwenstem drong door in mijn gehoorgangen en verbaasd keek ik op. ''Uh'' Harry grinnikte en klakte met zijn tong. ''Told you, now i'll see you in a bit dear, go home have some coffee and before you know i will be there''
Ik knikte, ookal wist ik dat Harry daar geen nut aan had. ''Okay'' antwoordde ik zachtjes. ''Bye love'' zijn hese stem gaf me een warm gevoel en het gebroken gevoel wat ik had ondervonden de afgelopen dagen brokkelde weer bij elkaar tot een samengelijmt geheel. ''See you soon Harry'' antwoordde ik zachtjes terug.

-

Eenmaal thuis aangekomen zette ik het koffieapparaat aan, ik gooide er een cupje in en wachtte geduldig tot mijn mok volgelopen was. Mijn maag rommelde maar ik gaf er geen sjoege om. Ik had geen honger, of althans ik had honger maar de drang om te eten was totaal verdwenen toen ik de foto van Charlot vond. Ik liep met mijn hete mok koffie naar de badkamer, ik smeerde wat extra concealer onder mijn ogen, mijn ogen waren brak na het weinige slapen en ik wilde niet dat Harry zichzelf zorgen zou maken over de eindeloze donkerblauwe kringen onder mijn ogen.
Ik deed snel wat blush op mijn wangen en bracht een getinte lippenbalsem aan. Zo er zat weer leven in mijn gezicht.
Nippend aan mijn hete koffie wandelde ik terug naar de huiskamer waar ik mijzelf neer liet zakken op de stoel aan de eettafel, ik was ondertussen begonnen met een nieuwe schets, ik wilde het polaroid fotootje van mij en Charlot uitwerken tot een tekening. Zodat ik haar altijd bij me kon hebben. Geconcentreerd tekende ik verder en de tijd ging steeds sneller.

-

Ik schrok op van hard getoeter voor mijn deur, ik liep naar het raam om te kijken of Harry voor de deur stond. En ja hoor daar was die, hij opende zijn raampje en zwaaide enthousiast naar boven. Ik opende het raam en riep. ''I'll be there in a sec!'' Ik trok mijn schoenen snel aan en greep het vers gezette nieuwe kopje koffie beet, ondertussen had ik er al vier op, koffie was net als water voor mij dus, die ging gewoon mee.
Beneden aangekomen stapte ik in de auto en plofte hijgend naast hem neer. Hij keek verwonderd naar mijn bakje koffie. ''What? i don't waste my coffee..'' Hij klopte lachend op mijn been en liet zijn hand even rusten op mijn bovenbeen. Zijn hand brandde door mijn panty heen en ik drukte mijn benen bij elkaar. ''Styles two hands on the steering wheel'' mompelde ik. ''Oh i get it, my hand on your lovely leg makes you nervous!'' hij grinnikte en kneep lichtelijk in mijn been. Ik raakte gestrest van het feit dat hij erin kneep. Mijn imperfecties werden hierdoor zichtbaar en walgend keek ik toe hoe hij in mijn been vet kneep.
''Harry i'm serious.'' ik gaf een waarschuwende tik op zijn hand en hij haalde teleurgesteld zijn hand weg en nestelde deze om het stuur heen. Ik keek uit het raam en probeerde de obsessieve gedachten te vergeten die ik had over mijn lichaam. Ik schrok op toen op de radio History van One Direction werd gespeeld. ''Harry oh my!'' bracht ik ademloos uit. Ik gaf een zwaai aan de knop en al gauw klonk History keihard door de boxen in Harry's auto. Mijn fangirl side kwam spontaan omhoog en ik begon mee te krijsen met het éérste complet. Harry keek lachend toe en begon ook zachtjes mee te zingen. Echter toen hij zijn eigen deel wilde zingen sloeg ik verontwaardigd mijn hand in mijn zij. ''No, no stop!'' verbaasd draaide hij zijn hoofd. ''What? this is my part?'' antwoordde hij verbaasd. ''Well, no i always sung your parts, so i dont care if this is your part, this is my part!'' hij liet een schaterlach horen en beet glimlachend op zijn onderlip. ''Okay baby, i will not sing my own parts then'' gaf hij toe terwijl hij een speelse knipoog toewierp. Ik knikte tevreden en begon weer mee te zingen met Harry zijn solo, wat feitelijk eigenlijk de mijn was.
Toen het liedje gestopt was snakte ik naar adem. ''Oh that was my jam years ago'' bracht ik hijgend uit. Harry trok zijn mondhoek omhoog. ''I can tell.'' antwoordde hij vermaakt.
Ik glimlachte zwakjes naar hem en keek toe hoe hij reed naar de éérste en beste benzine pomp die langzaam in zicht kwam. Eenmaal gestopt bij de benzine pomp, streelde hij kort over mijn kaaklijn en gaf een vluchtig kusje op mijn mond. Een warm gevoel spreidde zich in mijn onderbuik. ''I need.. gas.. th-'' hij probeerde uit zijn woorden te komen terwijl ik hem gulzig bleef zoenen. ''Raven- ba-.'' speels drukte ik mijn lippen voor de laatste keer op die van hem. ''Yea, go'' bracht ik grijnzend uit. Hij beet op zijn inmiddels iets gezwollen onderlip. ''I missed you'' bracht hij onzeker uit. Mijn ogen werden groot bij het horen van zijn woorden. Hij meende het ? Het was zo'n tegenstrijdig gevoel, we kende elkaar zo kort. We waren niet eens een koppel, maar gedroegen ons wel zo. Ik was zo verward. Ookal deed ik er zelf aan mee.
''Uh i- ju'' hij streek voorzichtig het blonde plukje haar wat voor mijn gezicht was gaan hangen achter mijn oor.
''I'll be back in a second love'' antwoordde hij terwijl hij nog een kusje op mijn lippen drukte.
Hij sloeg de deur dicht en ik zag hoe hij met zijn lippen naar binnen gezogen benzine aan het tanken was, nadat die de pomp terug had gehangen liep hij naar binnen.
Niet veel later kwam hij terug met zijn handen vol chocola. Ik sloeg mijn hand voor mijn hoofd, meende hij dit nu.
Lachend deed ik de deur voor hem open. ''Harry why!'' hij gooide de verschillende chocoladerepen op mijn schoot. ''Everything for you'' ik keek tussen de chocoladerepen en zag dat deze bestonden uit al mijn favorieten. ''Harry those are all my favorites?'' vroeg ik verbaasd. ''Uhu, i know'' ik bleef hem fronsend aankijken. ''What do you mean i know?'' hij stak plagend zijn tong uit en zoog zijn lippen naar binnen, hij maakte een slot beweging met zijn hand en gooide de onzichtbare sleutel weg. Ik sloeg mijn armen over elkaar. ''Harry tell me or i will get out of the car'' hij lachte humorloos en keek bedenkelijk naar me. ''And then what love? you're going to walk home? Good luck with that!'' Hij keek vanuit zijn ooghoeken naar me en reed weg van het terrein. ''No i contacted your sister'' gaf hij uiteindelijk toe.
''You did what!'' bracht ik ongelovig uit. ''Yeah i was worried, because you would not answer your phone. So i contacted her, she told me you were fine and i was curious about you so..'' zei hij terwijl hij zich makkelijk door de auto's heen baande. ''What did you asked?'' hij keek verbaasd. ''Nothing special, your favorite foods, movies, music.. Why so anxious?'' bracht hij vragend uit. ''No nothing'' wuifde ik hem snel weg.
''Well eat your chocolates, babycakes.'' moedigde hij me aan. Mijn maag had een snijdend gevoel, de honger was niet te ontkennen maar wilde ik mijzelf volproppen met deze dikmakers?
Harry bleef kijken en aarzelend trok ik de verpakking open. ''Do you want some to?'' vroeg ik hem, in de hoop dat hij ja zou zeggen dat zou mij schelen qua hoeveelheid. ''No babygirl, eat'' ik zuchtte diep en nam een hapje van de reep. Hij keek tevreden toe.
En met schuldgevoel begon ik te eten.

-

Derest van de rit was niet bijzonder geweest, Harry liet me mijzelf misselijk eten aan de verschillende repen die hij had gekocht voor me en als er een leuk liedje op de radio was zongen we samen vrolijk mee. Voor mij was dat genieten aangezien Harry een prachtige zangstem heeft, voor hem was het iets minder aangenaam, maar hij liet het niet blijken.
Vermoeid stapte ik de auto uit toen we parkeerde voor het ouderlijk huis van Harry. Hij pakte me beet bij m'n arm en ik slikte mijn misselijkheid weg. Oh god ik ga de aankomende week niks meer eten!
Toen hij het poortje van het hek opendeed werd er al enthousiast open gedaan door zijn moeder. ''Oh Harry she is gorgeous!'' bracht ze uitgelaten uit. Ze snelde naar me toe en rukte me los uit Harry's greep. Ik voelde later een dikke smakkerd op mijn wang en verbluft stapte ik naar achter, Britse mensen waren echt van het lichamelijk contact.
''Whats wrong sweetheart?'' vroeg ze duidend op mijn verbaasde gezichtsuitdrukking. ''Eh nothing, in the Netherlands we only kiss on new years eve and birthdays or.. uh-'' Harry sloeg zijn arm om me heen en drukte een kusje tegen m'n slaap.
''I told you mom, she's straightforward hm'' hij grinnikte zachtjes en legde zijn arm om mijn middel me meetrekkend naar het huis.
Eenmaal binnengekomen zette Harry's moeder de waterkoker aan. ''I'm Anne by the way sweetheart, would you like some tea?'' vroeg ze. Harry onderbrak haar snel. ''Mom, she prefers coffee'' Harry draaide zich om naar het koffieapparaat en drukte deze aan. Terwijl Anne bezig was met het maken van ons drinken liet Harry mij het huis zien. Ik keek glinsterend naar het huis, het deed me denken aan het huis waar ik ben opgegroeid met mijn moeder en zussen. Druk, knus en gezellig.
Ik keek naar de verschillende foto's die zich op de muur bevonden, lachend bekeek ik Harry zijn schoolfoto's. Deze jongen was altijd al prachtig.
''Ravenna sweetheart, coffee!'' hoorde ik Anne vanuit de keuken roepen, ik hobbelde terug naar de keuken en nam plaats aan de eettafel samen met Harry en zijn moeder.
Geïnteresseerd begon ze te vragen naar mijn schoolkeuze en waarom ik besloten had een jaar in Londen te gaan studeren. Het verhaal van mij en Charlot sloeg ik over en ik vertelde dat Londen mij gewoon een aangename plek leek om te studeren.
''Are you planning on staying here after your graduation?'' Anne keek me vragend aan. ''Uh, i don't think so'' antwoordde ik terwijl ik mijn lippen tuitte.
Ik zag hoe Harry's kaaklijn aanspande en de aders in zijn nek duidelijk zichtbaar werden. ''But, what if you find the love of your life here? will you stay if he ask you?'' ging ze onderzoekend verder. Ik wist dat ze linkte naar Harry. Ik negeerde de overduidelijkheid.
Ik liet mijn blik glijden over Harry's gezicht en ik zuchtte diep. ''I don't know Anne, my whole family lives in the Netherlands, i grew up in the Netherlands, it's not that i can like leave that all behind?'' bracht ik onzeker vragend uit.
Anne knikte begrijpend. ''I get that sweetheart'' ik glimlachte zwakjes naar de vrouw die genietend aan haar bakje thee nipte.
Harry was echter erg stil. En bleef naar zijn kopje thee staren.
''When will your school start?'' verbrak Anne de stilte. ''In two days'' antwoordde ik terug, mijn blik richtend op Harry die enkel voor zich uit bleef staren.
Nadat onze thee en koffie op waren stond Harry op. ''Mom, we'll have to go or we will be back in Londen when its midnight'' zei Harry binnensmonds. hij duwde een kus op de wang van zijn moeder en baande zijn weg naar de gang, stommelend hoorde ik hem zijn jas aandoen.
Anne trok me in een dikke knuffel en gaf een kus op mijn voorhoofd. Ik slikte en mijn gedachten vlogen meteen naar mijn moeder, die ook altijd vaarwel kuste op mijn voorhoofd. ''Will i see you soon?'' vroeg ze hoopvol. Ik knikte en ontblootte mijn tanden waardoor mijn kuiltje zichtbaar werd. ''Yes''
Toen ik de auto instapte zat Harry al ongeduldig achter het stuur, ik zwaaide naar Anne die in de deur opening stond. Harry toeterde nog een paar keer en toen reden we gehaast de straat uit.
De gehele weg was hij stil en chagrijnig tot mijn ergernis aantoe.
''Harry what the fuck is wrong?'' Hij trok zijn wenkbrauw omhoog en knikte afkeurend. ''Nothing'' beet hij me toe.
Ik negeerde zijn rare gedrag en keek uit mijn raam , hopend dat deze auto rit snel over zou zijn.
Eenmaal aangekomen bij m'n appartement sloeg ik de deur hard dicht, Harry gromde en liep me achteraan. ''Do you want to break it?'' ik keek hem kwaad aan. ''I dont care, you have all the money in the world mr. Popstar.'' beet ik hem vies toe. Hoe kon zo'n leuke dag aflopen in zo'n rotdag! Mijn humeur was duidelijk verpest door zijn rare gedrag.
Al gauw werden we opgemerkt door fans en paparazzi en in één seconde stond ik weer omringd in de mensenmassa, verschillende fans gilde in mijn oor en Harry werd alle kanten opgetrokken.
''Ravenna can i have a picture!'' hoorde ik verschillende meisjes gillen, wat mij aardig verbaasde aangezien ik hier niet de superster was.
Ik zag hoe sommige fans zelfs een shipnaam van mij en Harry hadden opgeschreven op hen ontblootte armen.. #Ravey en #Harvenna. Afkeurend keek ik naar de meisjes, wat was hier aan de hand!?
Ik greep Harry angstig beet terwijl ik in mijn ogen pijnlijk dichtkneep van de felle lichtflitsen van de verschillende camera's om ons heen.
Harry trok me terug in zijn auto en sloot de deuren en drukte meteen het slot in. ''I'm so sorry Ravenna'' bracht hij klagend uit. Ik keek om me heen, de fans en paparazzi zaten tegen de ramen aangedrukt en het gaf me een benauwd gevoel, alsof elk moment de ramen konden klappen. ''Jesus christ why would you even want to be famous, this is madness!'' bracht ik verstoord uit.
Harry zuchtte en wilde zijn mond open om iets te zeggen. ''Baby, stay with me tonight please.'' ik trok mijn wenkbrauwen omhoog en keek hem bedenkelijk aan echter toen ik wat wilde zeggen was hij me voor. ''Your school starts in two days, and the fans and paparazzi are circeling your appartment hoping you will get home soon so, technically you won't have a choice.'' hij zuchtte diep. Ik volgde zijn voorbeeld en zuchtte ook diep. ''You're interesting now, because you hang out with me and..'' ik draaide mijn hoofd om en keek onderzoekend naar Harry. ''What and?'' hij glimlachte zwakjes en onzeker tegelijkertijd en richtte zijn blik strak op de weg. ''Well, i shared some drawings of you, and i shared some stories of you.. Your sister told me you wrote and she did send some work and it was so good jesus, i just had to share it.. I just had to.'' Mijn oren klapperde. Ik kon het niet geloven, mijn zus had werk doorgestuurd naar Harry die hij vervolgens gedeeld had! Met. De. Hele. Fucking. Wereld.
''Harry no!'' angstig vormde de éérste tranen al in mijn ogen. Harry begon verder te ratelen over verschillende bedrijven en managementteam's die hem benaderd hadden over mij, dat ze mij wilden hebben, om samen aan scripties te schrijven voor films en eventuele samenwerkingen met andere schrijvers zodat ik uiteindelijk een eigen boek kon uitbrengen. Hij had het zelfs over spelen in films. Hij ratelde door en ik kromp steeds meer in één. Hoewel hij het lief bedoeld had - denk ik -, wilde ik dit niet. Ik wilde niet bekend worden, ik wil dit niet.
Mijn creatieve werk, mijn tekeningen, mijn schrijfwerk, mijn gedichten, mijn songteksten. Alles wat ik zelf maakte wilde ik voor mijzelf houden, ik wilde niet bekend worden met mijn werk.
Het is nooit mijn doel geweest om hiermee bekend te worden, nooit een deel geweest van mijn droom. ''Ravenna a gift like that needs to be shared with the world.'' zei Harry losjes toen hij mijn beangstigende blik opmerkte. Hij stond nonchalant op uit de auto en sloot de deur, we waren alweer aangekomen bij zijn huis. Ik volgde zijn voorbeeld.
''Do you hear what you are saying?'' spotte ik. Ik snoof mijn neus, hij had de drang om bekend te worden. Ik niet.
''I draw, i write, i paint for my OWN pleasure. Not for another'' beet ik hem woedend toe.
Harry draaide zich om en greep mijn pols beet. Mijn ogen spuwde vuur en ik beet hard op mijn lip waardoor hij begon te bloeden. ''For real Harry, three weeks ago i was living a normal life, like i've always wanted, and now i'm on the news, i'm being stalked and crushed by your stupid fans and being followed by fucking paparazzi. This was not part of my dream.'' Harry zijn ogen flikkerde onrustig tussen de mijne en keek me bedenkelijk aan.
Hij trok me mee naar de deur en sloot de deur achter zich en draaide het slot om. Hij zette rustig een stap in mijn richting.
''You're being so dramatic, you should thank me for sharing your talent. Now your talent can be used usefull.'' mompelde hij de hoogte.
Mijn mond viel open en tranen vormde in mijn ogen.

Ik moest hem bedanken?-Drama, drama, drama.

Reacties (1)

 • Millyss

  The fuck is wrong with them!
  Waarom deelt hij haar stuff,
  Bitchslappen die gast!
  Bad Harry:@

  Snel verder(H)(H)

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen