Foto bij What it takes 5 - rehearsal

Sophie.


Vandaag hebben we voorafgaand aan de zanglessen een fotoshoot ter promotie van het televisie programma.
Aankomende week zing ik het nummer I have Nothing van Whitney Houston. Ik had thuis al het een en ander geoefend zodat ik wat beter voorbereid ben op het oefenen. Ik krijg een outfit in mijn handen en trek het aan.
Ik loop naar de gezamenlijke ruimte en kijk op als een van de producers mij en Jack apart neemt. ''We willen graag wat foto's van jullie samen maken.'' zegt hij. Ik frons even. ''Waarom?''
''Nou, jullie lijken erg close en misschien rolt er wel iets meer uit... en.. dat willen we graag ter promotie van het programma vastleggen.'' zegt hij. Voordat ik ook maar iets kan inbrengen roept Jace al voor mij. ''Doen we! Lijkt me leuk.'' Om mijn toestemming wordt niet eens meer gevraagd. Jace trekt mij mee naar de fotograaf, waar we met zijn tweeën een aantal keer op de foto gaan. Ik doe mijn best maar, wie weet helpt het me ook verder in de live shows?
Ik moet Jack wel vertellen dat ik niet echt zeker weet of dit gevoel wel wederzijds is. Hij lijkt hiervan te genieten. Maar straks doet hij het enkel voor de publiciteit?
Jace trekt me dicht tegen zich aan en legt zijn hand net boven mijn billen. Ik voel me hier nogal ongemakkelijk bij en schuif zijn hand iets omhoog. Hij kijkt me eventjes aan. ''Prachtig shot! Hou dit vast.'' Jace blijft maar naar me kijken. Ietwat ongemakkelijk kijk ik van hem weg als we klaar zijn en de rest ons gelukkig bij zich voegt. Ik ga bij Charley staan. ''Wat was dat?'' vroeg ze. ''Ik weet het niet....'' zeg ik en bijt op mijn lip. Met alle kandidaten maken we groepsfoto's en dan is het tijd voor de individuele foto's. Van alle foto's besluiten we om er eentje te kiezen als mijn kandidaten foto.
Trots verlaat ik de ruimte en snel ik gauw langs Jace richting Sidney. ''Soph?'' hoor ik Jace roepen. Soph? Hij sprak het net uit als sop. Het klonk niet. Ik schud mijn hoofd en loop stug door.
Eenmaal bij Sidney plof ik zuchtend neer in een van de banken. ''Lange dag?''
''Zoiets..'' zucht ik en kijk hem aan. ''Water?'' dankbaar pak ik het aan en neem een grote slok. ''Ben je er klaar voor?'' vraagt hij. Ik knik tevreden. ''Prachtig nummer. Ik heb er zin in.'' glimlach ik. Hij knikt. ''Ik ook! Ik ben heel benieuwd. Zing maar gewoon eens.'' zegt hij. Ik zing het nummer zoals ik hem thuis ook een aantal keer heb geoefend en grijns als ik klaar ben.
Sidney neemt wat afzonderlijke stukken met mij door en geeft me hier en daar wat tips over de articulatie en mijn ademhaling.
Ik kijk om als Simon binnenkomt. ''Hi Sophie.'' glimlacht hij tevreden en kijkt naar me. ''Hey Simon.'' hij neemt plaats op een stoel. ''Ik wilde graag even horen hoe het klonk.''
''Simon, je gaat versteld staan.. Deze meid is going places.'' zegt Sidney enthousiast. Ik grinnik eventjes en neem een slok water. ''Oke nog een keer Sophie.'' zegt hij. Ik knik, haal diep adem en zing het nummer opnieuw vanaf de start. Zodra ik klaar ben kijk ik enthousiast naar Simon. Hij glimlacht wel, maar houdt zijn gezicht redelijk in toom.
''Netjes gedaan Sophie.'' is zijn commentaar. ''Ga zo door met oefenen.'' hij verlaat de kamer. ''Je hebt het prachtig gedaan.'' zegt hij. ''Zeker?''
''Anders had Simon je wel commentaar gegeven.'' knipoogt hij. Ik glimlach eventjes breed. ''Thanks.''
Na nog een aantal keer oefenen besluiten we dat het genoeg is geweest voor vandaag en mag ik weer naar huis toe, of nouja aan het werk eerlijk gezegd.
Ik werk tegenwoordig na de rehearsals om nog wat geld te verdienen.

Goedemiddag!!

Ik heb vanmorgen Lewis Capaldi tickets weten te bemachtigen voor 13 feb!! Excited! Gaan er nog meer van jullie?

En hoe denken jullie dat Harry zn entree gaat maken in deze story? Let me know!!

Reacties (1)

  • NicoleStyles

    miss is Harry een suprise act ofzo of ineens iemand met wie ze samen moeten zingen of een nieuw jurylid haha zoo veel opties,
    Oh een vriendin van mij wilde heel graag naar lewis capaldi, maar kan helaas niet die datum

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen