Foto bij What it takes 9 - rehearsal.

Sophie.

Ik ben er nog. Ik mag meedoen aan live show vier. Ik weet wel honderd procent zeker dat ik een knallende performance moet neerzetten, tenminste vanaf deze week zal ik twee keer optreden per show. Ik had er ongelofelijk veel zin in.
We zitten met zijn allen in de gezamenlijke ruimte terwijl de jury's binnen komen lopen.
''Hallo allemaal, jullie zijn er!'' zegt Gordon. ''Deze live show willen we jullie niet beide optredens alleen laten zingen, maar we willen jullie koppelen.'' zegt Ronnie. Ik grijns en kijk naar Charley. Het zou gaaf zijn als we samen mochten zingen. ''Wij willen het eerste groepje vragen om mee te komen.''
''Sophie, Jess en Jack.'' zegt Simon. ik bijt zacht op mijn lip. Ik heb pech. Zowel Jess, die me haat en Jack, die ongelofelijk verliefd op me is. ''Jullie mogen met mij mee.'' Ronnie neemt ons mee naar een aparte ruimte. ''Goed, voor jullie heb ik een super tof nummer.. Namelijk: Hij Is Van Mij van Maan, Tabitha, Bizzey en Kriss Kross Amsterdam.'' zegt hij enthousiast en laat ons de videoclip zien.
''Gezien er kind of een ding tussen jullie twee is.'' Ronnie wijst naar Jack en mij. Ik frons. Of er is gewoon helemaal niks mee. ''Leek het mij leuk om dit nummer te nemen, Jess en Sophie, jullie zullen dus een beetje in een battle gaan om hem.'' zegt hij. Jack zit met een zelfvoldane grijns te kijken. ''Gaaf.''
Uiteraard vind hij dat leuk, twee vrouwen die zogenaamd om hem vechten.
''Het leek mij een goede verdeling als jij, Sophie Maan haar stukken doet, en Jess de stukken van Tabitha.'' zegt hij. Ik knik even. ''Ga maar oefenen en verdelen..'' zegt hij. Ik luister naar wat hij zegt, waarna ik met Jess de tekst een aantal keer oefen. Jack oefent zijn eigen stuk. Samen met Jess zingen gaat verbazingwekkend goed, al lijkt ze niet heel vrolijk te zijn met het feit dat we samen dienen op te treden. ''Ik denk dat we genoeg geoefend hebben..'' zegt ze en loopt gauw de ruimte uit. Ik frons en kijk haar na. Ik voel Jack zijn armen om mijn middel heen en schrik. ''Nu zijn we nog samen.'' grijnst hij. Ik draai me om en glimlach klein.
Ik sta genageld aan de grond als hij mij kust. Ik stop de kus langzaam. ''Ik moet bij Simon zijn...'' zeg ik als excuus en verlaat de ruimte, Jack achterlatend.
Ik loop naar Simon.
''Sophie, deze week moet je jezelf extra bewijzen..'' zegt hij. ''Je krijgt het nummer One Kiss van Calvin Harris en Dua Lipa.'' vertelt hij. Ik knik even. Niet helemaal mijn nummer. ''Dankjewel.'' bedank ik hem vluchtig waarna Sidney me meeneemt.
Ik voelde me nog steeds ietwat ongemakkelijk bij Simon sinds ik de live show heb verknald.
''Oke, Sophie... zingen maar!'' zegt Sidney en begint te spelen. Ik zing het nummer en zie dat hij grijnst. ''Yes, work it girl!'' zegt hij. Ik grijns eventjes en zing het nummer nog een aantal keer. Mijn stem is al veel beter dan vorige week.
Met nog wat tips en tricks van Sidney verlaat ik de ruimte. Ik kijk op als Jack op me staat te wachten. ''Hey, hoe ging het?'' vraagt hij. ''Goed, en bij jou?'' vraag ik. ''Welk nummer ga je zingen?'' vraagt hij, niet antwoordend op mijn vraag. ''One Kiss..'' zeg ik en kijk hem aan. Hij knikt eventjes.
''Jij?'' vraag ik. ''Alleen van Lil Kleine.'' grijnst hij. Ik knik eventjes. ''En over ons nummer, geen zorgen... Jij hoeft nooit te vechten voor mij.'' grijnst hij. Zodra de camera's ons passeren drukt hij een kus op mijn lippen. Ik duw hem weg en bijt zacht op mijn lip, waarna ik gauw wegloop.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen