Foto bij What it takes 13- rehearsal

Sophie.


Zachtjes bijt ik op mijn lip en kijk op als Jack weer met zijn telefoon aankomt lopen. ''Jack, ga nu eens even weg alsjeblieft man.'' zeg ik. ''Ik heb helemaal geen zin in dat kut Instagram.'' zucht ik. Elke keer als ik Jack zag wilde hij maar allerlei foto's met me maken en plaatsen. Hou toch eens op.
''Wow, sorry..'' zegt hij en steekt zijn handen in de lucht. Ik zucht en sta op, hem achterlatend. Ik loop naar Simon die verrast opkijkt als ik binnen kom lopen. ''Sophie. Is er iets?'' vraagt hij en wijst naar de stoel. Hij verstopt gauw wat papieren. Ik frons even en laat me zakken in de stoel.
''Ik vind die hele publiciteitsstunt maar niks..'' zeg ik en sla mijn armen gefrustreerd over elkaar heen. ''Dat dacht ik al...'' zegt hij. ''Ik spreek je later.'' zegt hij tegen zijn laptopscherm en klapt zijn laptop dicht. ''Wie was dat?''
''Oh mijn vrouw.'' zegt hij vlug. Ik knik. ''Oke.''
''Wil je ermee stoppen?'' vraagt hij. ''Nouja, ik weet niet of dat nog zomaar kan..'' zeg ik en kijk hem aan. ''Ik voel me echt niet op mijn gemak bij Jack. Hij is aardig, maar ik ben niet verliefd op hem of iets dergelijks.'' zeg ik. ''Het is allemaal nep en zo ben ik niet, ik ben niet nep.'' zeg ik zuchtend. Simon luistert mijn geklaag aan. ''En heb je dat ook tegen hem gezegd?'' ik schud mijn hoofd. ''Telkens als ik erover begin, dan praat hij eroverheen of loopt hij gewoon letterlijk weg.'' zeg ik en bijt op mijn lip. ''Sophie, ik ben het ook niet helemaal eens met de publiciteitsstunt. Maar het trekt ook scheve gezichten als je er nu mee stopt. Ik praat met Ronnie en zorg dat Jack zich misschien wat meer van je terugtrekt, maar ik zou adviseren om het wel te continueren.'' zegt hij. Ik knik.
''Nu je hier toch bent.'' zegt hij. ''Ik heb de nummers voor je die je gaat zingen deze week.'' zegt hij. ''Je gaat What About Us van P!nk zingen.'' zegt hij. ''Wow Pink?! Serieus?!'' zeg ik vol verbazing. Hij knikt grijnzend. ''Ik weet zeker dat je het kan.''
''En daarna een nummer van Lady Gaga Always Remember Us This Way.'' zegt hij. Ik knik eventjes. ''Super gaaf.'' zeg ik enthousiast. ''Maar wel heel veel druk.'' lach ik. Hij knikt. ''Je kan het.'' zegt hij en gebaart dat ik kan gaan. Als ik bij de deuropening sta houdt Simon me nog even tegen.
''Als het erger wordt met Jack, laat het me dan op tijd weten.'' zegt hij. ''Dan regel ik wat.'' zegt hij en glimlacht. Ik knik en draai me om. ''Oh, en voor wat het waard is... Je kan goed acteren, je lijkt oprecht geïnteresseerd voor de camera's.'' grijnst hij. Ik schud lachend mijn hoofd. ''Dat was de bedoeling toch.'' lach ik en verlaat de kamer.
Na een lange middag oefenen met Sidney en nog heel lang buiten gepraat te hebben besluit ik dat het tijd is om eens richting huis te vertrekken.
Zodra ik thuis kom en mijn schoenen uittrap merk ik dat ik een berichtje heb, van Jack.
- Hey babe, heb je zin om vanavond af te spreken? x -
- Ik kan vanavond niet. -
is het enige wat ik hem terugstuur. Gefrustreerd schuif ik aan tafel bij mijn moeder die met een kop thee in haar handen klaar zit om mijn Jack klaagzang van vandaag aan te horen.

Reacties (2)

 • Writex83

  Goed voor Sophie om voor zichzelf op te komen.
  En yay, weer een nieuw hoofstuk.

  1 jaar geleden
 • CrazyUnicornLuf

  Jeej weer een hoofdstukje!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen