lornadawson96: OMG! Ik ben zo blij dat ik mijn eerste boek kan aankondigen genaamd ‘Threat!’. Hij ligt vanaf vrijdag in de winkel en ik kan niet wachten op jullie reacties. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Hieronder vind je een beschrijving van het boek.
Becky zit in haar laatste jaar van de middelbare school. Het gaat goed en ze kan niet wachten om te gaan studeren. Ondertussen is haar oudere broer, Lennox, steeds bekender aan het worden met zijn boyband O.N.E. Maar als Becky moet gaan samen werken met Wayne voor een opdracht voor Engels ontmoet zij Jim, de broer van Wayne. Hij heeft een hekel aan Lennox en wil het liefst zien dat hij six feet under ligt. Vanaf dat moment wordt Becky bedreigt en moet ze doen wat Jim zegt anders doet hij Lennox iets aan. Gelukkig staat Becky er niet alleen voor, maar kan ze het aan om al die verschrikkelijke dingen die Jim van haar vraagt te doen? Of wordt de druk te veel?

201 LIKES | 60 REACTIES

23-11-2015


pennylawrence_x: Oh mijn god! Ik kan niet wachten om dit boek te lezen! Ook al heb ik het al gelezen toen we nog op de middelbare zaten. Maar als nog. Spannend!

livblueberrry: So happy for you! Ik weet inderdaad nog dat je dit aan het schrijven was op de middelbare school en ik kan iedereen garanderen het is een must read!

lornadawson96: pennylawrence_x en livblueberry niets verklappen, hè!

      livblueberry: lornadawson96 dat zou ik nooit doen!

      pennylawrence_x: My lips are sealed!

cliffordnel: Hon, ik ben zo excited voor jou! En ik kan niet wachten om het boek te lezen. Je had het er wel over dat je bezig was met een uitgever, maar wilde mij nooit vertellen waar het nou eigenlijk over ging.

      lornadawson96: Ik stuur je sowieso een versie op en dan kun je daarna tegen mij vertellen wie jou favo is.

livblueberry: lornadawson96 mijn favo was sowieso Lila

      lornadawson96: livblueberry dat verwonderd me niks 😉

pennylawrence_x: mijn favo was zeker Paige

      lornadawson96: pennylawrence_x ook daar ben ik niet verbaasd over

abthegiant: Ik sta vrijdag als eerste in de rij om het boek te kopen en te verslinden! Eindelijk komen je dromen uit. Ik ben zo blij voor je!

      ray.stevens.97: abthegiant als jij hem uit hebt mag ik hem dan lenen van je?

      abthegiant: ray.stevens.97 van mij wel, maar ik weet niet hoe lornadawson96 daar tegenover staat

      lornadawson96: ray.stevens.97 koop je eigen versie! Ik signeer hem zelfs voor je, dan over een paar jaar kun je er weer veel geld mee verdienen 😉

      ray.stevens.97: lornadawson96 deal!

      abthegiant: Ugh!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen