Ravenna Charleigh Morena
22 jaar
Karakter: Creatief, ambitieus, erg gedreven, enorm perfectionistisch en dwangmatig, wispelturig en eigenwijs.
Sterke punten: Erg gedreven, harde werker.
Zwakke punten: Kan doorslaan in iets tot het een ongezonde obsessie word.
Korte omschrijving: Ravenna is een problematisch meisje met véél op haar hart, Ravenna heeft op jonge leeftijd veel moeten meemaken waardoor zij nog altijd in de knoop ligt met haarzelf, echter is zij goed in het spelen van mooi weer en merkt haar omgeving daar vrijwel niks van.
Ravenna heeft enorm veel last van stemmingswisselingen en heeft geen idee wat ze soms aan moet met haarzelf, daar boven op is ze ook enorm wispelturig. Wat de mensen in haar omgeving regelmatig verwarring opbrengt.

Danielle Leslie van Bakel - Morena.
32 jaar
Karakter: Zorgzaam, leergierig, koppig en moederlijk.
Sterke punten: Gaat tot het eind voor de mensen om wie ze geeft.
Zwakke punten: Kan enorm grof uit de hoek komen, zegt alles wat ze denkt.
Korte omschrijving: Danielle is de oudere zus van Ravenna, door de moeilijke jeugd die Danielle en Ravenna hebben meegemaakt heeft Danielle de zorg op haar kleinere zusje overgenomen. Hierdoor delen de twee een enorme sterke band, Danielle is erg bezorgd en beschermend over haar jongere zusje en bemoeit zich ook veel met haar, ze ziet haar zusje meer als één van haar kinderen.
Danielle en Ravenna delen enkel alleen dezelfde moeder, beide zijn ze van een andere vader.

Richard Guido van Bakel
35 jaar
Karakter: Op de achtergrond, rustig, vriendelijk en meegaand
Sterke punten: Standvastig en zeker van zijn zaak.
Zwakke punten: Kan enorm koeltjes worden als hij je niet moet.
Korte omschrijving: Richard is de man van Danielle en de schoonbroer van Ravenna, Richard en Ravenna delen een normale band en spreken elkaar regelmatig. Danielle en Richard hebben samen twee kinderen.

Rayvin Dex van Bakel
4 jaar
Karakter: Aanhankelijk, speels, vrolijk en leergierig.
Sterke punten: Altijd vrolijk, altijd in een goede bui.
Zwakke punten: Kan slecht tegen zijn verlies.
Korte omschrijving: Rayvin is Ravenna's jongste neefje, door de sterke band die ze deelt met haar zus ziet ze Rayvin als haar jongere broertje. Ravenna is gek op Rayvin en ziet hem als één van de belangrijkste dingen uit haar leven.

Vince Jovi van Bakel
7 jaar
Karakter: Grappenmaker, driftig, charmeur en houd van knuffelen.
Sterke punten: Heeft héél erg zijn eigen mening.
Zwakke punten: Kan er niet tegen als iets niet gaat zoals hij wilt.
Korte omschrijving: Vince is het oudste neefje van Ravenna, Vince en Ravenna delen een enorm sterke en bijzondere band, er zijn véél dingen gebeurd tussen Ravenna en Vince waardoor zij meerdere malen uit elkaar getrokken zijn, Ravenna heeft nooit opgegeven en is altijd blijven vechten voor haar kleine neefje. Vince is het belangrijkste in Ravenna's leven.

Dani Sidney den Vreugdhorst
19 jaar
Karakter: Zelfverzekerd, hoog in haar bol, eigenwijs en standvastig.
Sterke punten: Komt uit voor waar ze in gelooft.
Zwakke punten: Komt vaak in de problemen door haar grote mond.
Korte omschrijving: Dani is Ravenna's jongste zusje, Dani en Ravenna delen dezelfde moeder maar niet dezelfde vader, Dani is veel bij haar vader en ook grotendeels opgegroeid bij haar vader waardoor Dani en Ravenna een normale zussenband delen, niks bijzonders.
Ondanks het mindere leeftijdverschil tussen Dani en Ravenna, deelt Ravenna een diepere band met haar oudste zus.

Mia Joanne Morena
53 jaar
Karakter: Creatief, aanwezig, dramatisch en kribbig.
Sterke punten: Heeft altijd een oplossing.
Zwakke punten: Kan erg dramatisch en onvoorspelbaar zijn.
Korte omschrijving: Mia is de moeder van Ravenna, Danielle en Dani.
Zij heeft véél ongeluk gehad in de liefde en heeft daar drie verschillende dochters aan overgehouden, van drie verschillende mannen waar zij er nog maar met één contact van heeft, de vader van Dani.
Mia is een emotioneel onstabiele vrouw wat voor véél onrust zorgt binnen het gezin, Ravenna beschrijft de band met haar moeder als een achtbaan het heeft zijn ups en downs.

Charlot Wijngaarden
23 jaar
Karakter: Vrolijk, gepassioneerd, creatief en zorgzaam.
Korte omschrijving: Charlot was Ravenna's beste vriendin. De twee leerde elkaar kennen op het MBO en waren vanaf dag één al onafscheidelijk, ze deden alles samen en hadden samen grootste plannen om te studeren aan het Ravensbourne in Londen.
Echter werd deze droom geen werkelijkheid, Charlot is omgekomen in een auto ongeluk. Zij werd geschept door een dronken bestuurder en was op slag dood. Ravenna is sinds Charlot haar overleden niet meer hetzelfde en ondervind hier elke dag nog veel pijn en verdriet van.-Hoihoi!

Hier is een klein hoofdstukje met een beetje uitleg over de belangrijkste personen uit het verhaal en wat voor band ze delen met elkaar.
Ik dacht dat het wel handig zou zijn om dit er tussendoor te doen, aangezien het verhaal anders misschien verwarrend is.
Ik heb Harry enzovoorts er niet tussen gepropt, want ondanks hij een belangrijk onderdeel is van het verhaal, vond ik zijn tekst en uitleg wel vanzelfsprekend haha.
Ik hoop dat dit een beetje helpt en het een handige toevoeging is op het verhaal.

Doeidoei!!(H)


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen