Foto bij What it takes 20 - it's a date

Sophie.


Ik kijk naar Harry. Hij rijd ons het centrum in van Hilversum. Mijn telefoon trilt als een bezetene in mijn broekzak. Jack was mij enorm veel berichten aan het sturen omdat hij me met Harry weg zag gaan.
Ik pak mijn telefoon en kijk met grote ogen naar de telefoon. ''Jezus, ik zou hem zo kunnen gebruiken als vibrator.'' lach ik. Harry kijkt me even fronsend aan maar barst dan in lachen uit. ''Ik ben een beeld denker..'' hij schud zijn hoofd. ''Bevalt het beeld?'' lach ik. Hij kijkt me grijnzend aan. ''Soph... Dat is niet eerlijk om te vragen.'' zegt hij. ''Nee, maar wel leuk om te weten.'' grinnik ik en kijk hem aan. ''Zwijgplicht.'' grijnst hij.
''Vanavond ben ik te gast bij een tv programma.. Wil je misschien mee?'' vraagt hij. Ik bijt zacht op mijn lip. ''Krijg ik dan geen problemen vanwege mijn publiciteitsstunt?'' ik rol met mijn ogen. ''Vraag het aan Simon.'' zegt hij. Ik knik. ''Goed idee..'' glimlach ik en haal een hand door mijn haren heen. Ik zoek Simon's nummer op en bel hem op.
''Sophie? Hoe gaat het?'' vraagt Simon aan de telefoon. ''Hey Simon, het gaat goed hier!'' zeg ik enthousiast. ''Ik ben met Harry..''
''Uhu?'' vraagt hij. ''Nouja, hij is vanavond te gast in een televisie programma en hij vroeg of ik mee wilde.. Maar ik vroeg me af of dat wel handig is gezien die hele publiciteitsstunt?'' vraag ik hem. ''Ik denk dat het prima is hoor, je moet je niet teveel aantrekken van het hele Jack gedoe.'' zegt hij. ''Ik ga eens met de mensen van het programma praten, misschien kunnen ze ervoor zorgen dat jullie samen kunnen zingen vanavond?'' vraagt Simon. ''Dat zou wel gaaf zijn.'' grijns ik en kijk even naar Harry.
Hij kijkt me aan en glimlacht klein, maar heeft denk ik niet gehoord wat Simon heeft gezegd. ''Kun je ook praten over die publiciteitsstunt? Ik denk dat Jack het veel serieuzer neemt als ik, en het gaat wel heel ver nu.. Hij heeft in de afgelopen tien minuten wel vijftig berichten gestuurd.'' zucht ik. ''Ja, dat gaat wel een beetje extreem ver.'' geeft Simon toe. ''Ik ga mijn best doen.'' zegt hij. ''Thanks Simon.''
''Ik bel je straks over het programma.'' zegt hij. ''Ik hoor het wel..'' zeg ik. Ik hang op en kijk naar Harry. ''Nou, Simon zei dat het geen probleem is als ik met je meega. Hij gaat eens kijken of hij misschien kan regelen dat we samen zingen..'' zeg ik. ''Als jij dat ook zou willen natuurlijk..'' zeg ik.
''Zou jij dat willen?'' vraagt hij. Ik kijk hem aan en glimlach. ''Ik zou het niet erg vinden.'' grinnik ik en bloos. Hij grijnst. ''Je wordt er verlegen van... Schattig.''
''Ik ben niet schattig.'' verdedig ik mezelf en sla mijn armen over elkaar. ''Je maakt het alleen maar schattiger.'' knipoogt hij, waardoor ik nog meer bloos. ''Harry!'' ik geef hem een tikje op zijn arm. Hij lacht. ''Sorry, Soph..'' grijnst hij. ''Dat mag je niet zeggen.'' zeg ik. ''Wat niet?'' vraagt hij. ''Soph.'' zeg ik. ''Waarom niet?''
''De manier hoe je het zegt...'' zeg ik en grijns. ''Wat is daarmee, Soph?'' herhaalt hij express. Ik sluit even mijn ogen en haal diep adem. ''Harry..'' ik bijt zachtjes op mijn lip. ''Soph, je moet er maar aan wennen. Je moet eens weten wat er door mij heen gaat als jij mijn naam uitspreekt.'' grijnst hij. Ik grinnik eventjes. ''Nou, wat voel je?'' zeg ik en grijns. ''Jij eerst.'' zegt hij. Ik kijk hem aan en grijns.
''Mooi weer is het hé?'' verander ik het onderwerp. ''Soph..'' waarschuwt hij me. Ik lach. ''Oké oké.'' zeg ik en lach. Ik zucht even. ''Dit is gemeen hé.'' lach ik en kijk hem aan. Hij lacht. ''Dat vind jij.'' knipoogt hij.
Ik speel wat met mijn vingers. ''De manier waarop je mijn naam uitspreekt.. Is..'' ik bijt zacht op mijn lip. Ik leg mijn handen op mijn wangen. ''Dit is zo flauw..'' lach ik. ''Ik vind het leuk..'' grijnst hij. ''De manier hoe je mijn naam uitspreekt is gewoon enorm sexy, en mysterieus.'' ik gooi het er zo snel mogelijk uit en sla mijn handen voor mijn mond. ''Oké, ik heb het gezegd.''
Harry zit grijnzend achter zijn stuur. ''Mysterieus en sexy..'' grijnst hij. ''Nu jij.'' zeg ik en kijk hem aan. Harry parkeert de auto in een parkeergarage en kijkt me grijnzend aan. ''Nee.'' knipoogt hij. ''Maar Harry..'' klaag ik. ''Dat is flauw.'' ik kijk hem met een pruillip aan. Hij kijkt me aan. ''Oh the puppy eyes..'' grijnst hij. ''Werkt het?'' grinnik ik.
Hij kijkt me aan. ''Misschien een beetje.''grijnst hij.
Ik kijk op als ik gebeld word, Simon. We stappen de auto uit terwijl ik opneem. ''Hey Simon.'' zeg ik. ''Sophie! Je kan gewoon mee, je zit aan tafel en jullie mogen samen een nummer zingen.'' zegt hij. ''Ik praat morgen met je over Jack. Probeer er nu maar geen vragen over te beantwoorden.'' zegt hij. Ik knik, maar bedenk me dat hij het niet kan zien. ''Thanks Simon..''
''Veel plezier..'' We hangen op en ik kijk naar Harry. ''Well, we gaan samen zingen vanavond.'' glimlach ik. Hij kijkt me aan. ''Nice.. Wat wil je zingen?'' ik kijk hem nadenkend aan. ''Ga je daarna dan eindelijk antwoord geven op mijn vraag?'' lach ik. Hij grinnikt. ''Misschien.''
''Ik weet al een nummer wat ik wil zingen.'' zegt hij. ''Ken je You're Still The One van Shania Twain?'' vraagt hij. Ik knik. ''Ja die ken ik. Dat is een mooi nummer.'' glimlach ik. ''Zullen we die zingen? Het is een van mijn favoriete nummers..'' zegt hij. ''Lijkt me heel leuk..'' grijns ik en kijk hem aan. ''Dan gaan we nu voor jou een outfit uitzoeken, neem ik je mee naar mijn hotel en gaan we oefenen.'' grijnst hij. Ik begint te lachen. ''Je neemt mij mee naar een hotel.. om te oefenen, uhu.'' zeg ik. ''Don't get your hopes up.'' hij geeft me een duwtje. Ik lach en pak zijn arm vast. ''Harry.. Harry.. Harry.'' grijns ik. ''Soph..'' knipoogt hij. Ik grinnik. ''Vertel nou..'' zeur ik.
''Je spreekt mijn naam op een hele intense manier uit.'' zegt hij. ''Zo intens dat telkens als je mijn naam zegt, mijn hart eventjes stopt en er een rilling door mijn lijf gaat.'' zegt hij. Ik merk dat ik er even stil van word en kijk hem alleen maar met een glimlach aan. ''Dat is lief..'' grijns ik. Hij bloost. ''Nou, heb je eindelijk je zin.'' lacht hij. Harry trekt me mee een winkel in met allemaal jurkjes. ''Het wordt een jurkje dus?'' lach ik. Hij knikt. ''Vind ik leuk.'' grijnst hij.
Ik zoek wat tussen de rekken en pak er een vrij bloot jurkje uit. ''Ik denk dat ze dan alleen jou willen interviewen.'' lacht hij. Ik giechel. ''Ik ga hem toch eens passen.'' knipoog ik. Harry grijnst. ''Gemeen..'' knipoogt hij.
Ik pak wat jurkjes bij elkaar en trek Harry mee naar de pashokjes. Ik trek het eerste jurkje aan en krijg met moeite de rits dicht. ''Ready?''
''Nee..'' lacht hij. Het is een lichtroze jurkje met een diepe decolleté. Ik had deze eigenlijk alleen aan om Harry's reactie te zien. Ik draai me om, schuif het gordijn open en laat Harry het jurkje zien. Zijn mond valt even open. ''Wow..'' zegt hij. Ik merk dat zijn ogen even blijven hangen op mijn borsten. Ik grinnik en loop op hem af. Hij pakt mijn hand en laat me een rondje draaien. ''Dit is niet normaal.'' zegt hij en kijkt me met een tevreden grijns aan. Ik bloos en grinnik. ''Dit mag je niet aandoen.. Dan kan ik geen normaal interview meer geven..'' hij bloost en wend zijn blik af. Ik trek zijn hand om mijn middel en leg hem net boven mijn billen. ''Sophie..'' waarschuwt hij me en bijt hard op zijn lip. Ik grinnik. ''Kun jij de rits openmaken?'' vraag ik en draai me om. Ik haal mijn haren opzij en kijk hem even over mijn schouders aan. Lipbijtend schud hij zijn hoofd. ''Such a tease..'' zegt hij en maakt langzaam mijn rits open. Ik grijns even en verdwijn in het hokje waar ik een ander jurkje aantrek. Ik laat hem zien. ''Klaar voor de bruiloft.'' grinnikt Harry. Ik lach even. ''Hij staat je wel heel mooi.'' zegt hij. Ik kijk even naar mezelf en veeg over de stof. ''Ik denk toch dat ik de andere leuker vind.'' zeg ik. Hij knikt. ''Ik wil de derde wel zien.'' zegt hij.
Ik trek het grijze jurkje aan en loop het pashokje weer uit. Harry grijnst. ''Hier wil ik wel You're Still The One in zingen.'' grinnik ik. Hij knikt. ''Hij staat je echt onwijs goed.'' zegt hij. ''Deze wordt het.'' glimlach ik en haal mijn hand door mijn haren. Hij knikt. ''Doen we..'' ik kleed me weer om in mijn eigen kleding en besluit het roze jurkje en de grijze mee te nemen. Ik reken ze af en loop met Harry mee naar zijn auto. Hij rijd ons naar het hotel. We lopen naar binnen toe richting zijn kamer.
Hij opent met het pasje de hotelkamer en opent de deur voor me. Hij gebaart dat ik als eerst naar binnen mag. ''Niet naar mijn billen staren als ik naar binnen loop.'' grap ik. ''Ik kan niks beloven.'' lacht hij. Ik giechel en loop naar binnen. ''Sorry, mislukt.'' ik grijns eventjes en bloos als hij dat zegt. ''Als het maar een goed uitzicht is.'' zeg ik en knipoog. Ik laat me zakken op het bed. Hij komt naast me zitten en zoekt de songtekst van het nummer op. ''Hoe wil je het verdelen?'' zegt hij. We bekijken samen de songtekst en verdelen de stukken, waarna we het een paar keer oefenen.
''Kun je gitaar spelen?'' vraagt hij. Ik schud mijn hoofd van nee. ''Jammer... Dan speel ik het wel.'' Ik grijns. ''Ik ben benieuwd hoe je speelt.'' Harry staat op en pakt een gitaar uit de koffer in de kamer, waarna hij begint te spelen. Hij knikt als teken dat ik kan zingen.
Zodra we klaar zijn grijns ik breed. ''Dit wordt zo enorm gaaf!'' zeg ik. Hij knikt vrolijk. ''Laten we hier in het hotel wat eten, ons omkleden en dan gaan.'' stelt hij voor. Ik knik. ''Klinkt als een plan.''

Reacties (1)

 • CrazyUnicornLuf

  zo leuk dit! ook fijn dat er eindelijk weer een stukje is!(blush)(H)

  1 jaar geleden
  • Phuque

   😍 gauw weer meer !

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen