Foto bij What it takes 21 - the talkshow

Sophie.

Samen met Harry zit ik aan tafel bij de talkshow, RTL Late Night. Er hadden zich allerlei fans buiten verzameld van Harry om een glimps op te vangen. Ik strijk over de stof van mijn grijze jurkje en kijk tegenover me naar Harry. Hij zit met zijn armen op de tafel leunend en zijn vingers bij zijn lippen naar mij te kijken. Ik glimlach wat verlegen, waarna hij naar me teruggrijnst. “Nerveus?” vraagt hij zacht. Ik knik. “Beetje.” Giechel ik. Harry knipoogt. “Komt goed.” Vormt hij met zijn lippen terwijl wordt afgeteld naar het begin van de show. Ik voel Harry’s voet langs de mijne glijden en kijk hem even aan. Hij grinnikt.
Ik grijns naar hem en neem een slok van het glas water wat voor mij staat.
“Goedenavond allemaal. We zijn hier vanavond met weer een tafel vol leuke gasten. Als eerst de beroemde zanger Harry Styles, X factor kandidate Sophie van Baarden, Instagram Queen Koen Kardashian en presentatrice Wendy van Dijk.”
Er wordt geapplaudiseerd. “Laten we beginnen bij jou, Sophie. X factor kandidate met een dijk van een stem.” zegt de man. Ik bloos licht. “Dankjewel.” Glimlach ik. “Waarom besloot je mee te doen aan de show?”
“Ik zing graag en ik wil daar heel graag carriére in maken, maar er zat maar geen vaart in, dus besloot ik mijn kans te wagen.” Grijns ik. “En dat is gelukt, laten we eens kijken naar een van je optredens.” ik glimlach als ze mijn optreden van Jealous tonen. Er wordt geapplaudisseerd als het nummer is afgelopen. Ik grijns even. “Ja werkelijk waar fantastisch! Denk je dat je kans hebt om te winnen?” vraagt hij me. Ik zie Harry uit mijn ooghoek overtuigd knikken, waarop ik lach. Wat lief.
“Vind ik moeilijk om te zeggen, alle kandidaten die er nog in zitten zijn erg goed, we zijn aan elkaar gewaagd.. Ik zou het wel heel erg gaaf vinden.” zeg ik. “Jij begon heftig te knikken op mijn vraag, Harry? Denk je dat ze kans maakt?” Harry schraapt zijn keel. “Zeker! Sophie is enorm goed, ik heb de eer om met haar te mogen zingen aankomende liveshow, het is bizar hoe goed ze is.. Ze heeft mij laten huilen.” ik glimlach eventjes verlegen. “Wauw... Dus jullie zingen samen?” Ik knik. “Het is voor mij echt een eer om met Harry te mogen optreden en ik leer er ook enorm veel van.. Een hele mooie ervaring.”
“Jullie zijn ook samen gespot in Amsterdam gister en deelde een aantal foto’s op jullie social media?” De foto’s komen in beeld. “Kunnen we hier iets uit concluderen?” Mijn blik glijd af naar Harry. “Sophie en ik kunnen het goed vinden, ze heeft mij gisteren een tour door Amsterdam gegeven en dat was gezellig.” Antwoord Harry. Ik had het niet beter kunnen zeggen. Ik knik instemmend. “Een tour door iemand die Amsterdam kent is nooit verkeerd.” glimlach ik. “Jullie zouden een leuk koppel vormen.” zegt Koen, die naast mij zit. Ik bloos licht en grinnik. Harry grijnst.
“Hoe is het om met Harry te werken?” vraagt hij. “Ehm, het is eigenlijk heel gezellig. Hij is heel grappig, vooral zijn dansjes.” Lach ik. “Maar ook heel behulpzaam en hij zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel, en dat werkt fijn.” zeg ik en kijk naar Harry, die tevreden naar me grijnst.
''Jullie zullen niet alleen tijdens X Factor samen zingen, hier geven jullie ons ook al een voorproefje niet waar?'' zegt de presentator tegen Harry. Harry knikt. ''Wij gaan zo dadelijk voor jullie zingen ja.''
''Wat gaan jullie zingen?'' vraagt hij. ''You're Still The One, van Shania Twain.'' antwoord ik. ''Ik ben benieuwd.''
Harry krijgt nog wat vragen over zijn album en zijn laatste tour, waarna we mogen plaatsnemen op het podium. Harry pakt een gitaar en doet hem om. Ik pak de microfoon van de houder. Ondertussen is de presentator met de andere gasten aan het praten. ''Ben je er klaar voor?'' vraagt Harry zacht in mijn oor. Ik knik even. ''Wel nerveus..'' glimlach ik. ''We gaan het samen doen.'' hij knijpt kort in mijn hand. Ik glimlach en kijk toe hoe hij zijn microfoon stelt. Hij gebaart dat ik wat dichterbij hem mag komen staan. Ik grinnik en zet een paar passen dichterbij hem. De aandacht wordt naar ons geroepen en Harry kijkt even lachend naar een fan die iets naar hem gilt. Ik grinnik en neem een laatste slok water voordat we beginnen. De band, en Harry beginnen te spelen. In mijn hoofd tel ik af tot ik mag beginnen met zingen.
Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We might took the long way
We knew we'd get there someday.
They said "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong
.
Harry valt me bij bij het refrein waarna we samen verder zingen.
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night
.
Harry kijkt naar mij en zingt grijnzend alleen verder.
Ain't nothin' better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missin'
They said "I bet they'll never make it"
But just look at us holdin' on
We're still together still goin' strong
.
Ik leg mijn hand op mijn borst en grijns breed. Zijn stem is zo enorm goed. Bij het tweede refrein wat we samen zingen zet ik een stap dichterbij. Ik leg mijn hand op zijn wang. bij de zin ''the one i belong to.''
Harry zijn stem verandert kort van klank zodra ik hem aanraak, wat hij gauw hersteld. Hij kijkt me met een tevreden grijns aan en slaat zijn blik met rode wangen naar zijn gitaar. Ik laat hem los als er geen tekst is en de band speelt. Ik kijk vreemd op als Harry zijn gitaar afdoet. Hij strekt zijn hand uit die ik aanpak, ik grijns als hij me een rondje laat draaien en me naar zich toetrekt. Ik lach zacht als hij eventjes met me danst en me weer loslaat als we verder moeten zingen. Het nummer komt ten einde en Harry kijkt me met een brede grijns aan. ''Dames en Heren, Sophie!'' roept Harry door de microfoon, wijzend naar mij. ''The amazing Harry Styles.'' ik leg mijn hand op zijn schouder. Hij trekt me in een knuffel. ''Je hebt het zo goed gedaan!'' zegt hij. Ik kan alleen maar glimlachen. ''Je bent fantastisch, Harry.'' ik druk een kus op zijn wang.
We nemen plaats aan tafel en praten nog wat verder met de presentator en de gasten, waarna het programma tot zijn eind komt.
Harry en ik verlaten het podium. ''We moeten het vieren.'' zegt hij. Instemmend knik ik. ''Lijkt me op zijn plaats.. Ik heb wel zin in een cocktail.'' lach ik. ''Laten we naar jouw stad rijden en daar wat gaan drinken? Dan neem ik een taxi terug en zetten we je onderweg thuis af.'' zegt hij.
Ik glimlach. ''Goed..'' zeg ik en knik.
Binnen ongeveer twintig minuten zitten we in een bar in Amstelveen. Harry zit aan de tequila en ik heb een sex on the beach. ''Heb je dat weleens gedaan?'' vraagt Harry terwijl hij een slok neemt. ''Wat?'' vraag ik niet begrijpend.
"Sex on the beach.'' grijnst hij. Ik begin te lachen. ''Zo..'' grinnik ik. ''Nee, jij wel?'' vraag ik. Hij knikt. ''Jawel. Ik kan het niet aanraden.. Zand op plekken waar je het niet wilt.'' zegt hij. Ik begin te lachen. ''Dat was mijn reden om het niet te proberen.'' lach ik.
''Wat is jouw gekste plek waar je seks hebt gehad?'' vraagt Harry aan me. Zacht bijt ik op mijn lip. Ik neem een slok van mijn cocktail. ''Eh...'' stamel ik. ''Ik.. heb nog nooit seks gehad.'' zeg ik verlegen. Harry's blik veranderd, hij glimlacht klein.
''Hoe oud ben je?'' vraagt hij. ''23.'' antwoord ik. Hij knikt. ''Dat hoor je niet vaak.'' zegt hij. ''Dat hoor ik wel vaker..'' glimlach ik. ''Ja?'' ik knik.
''Zodra ik dit aan iemand vertel, lijkt het altijd alsof mannen meer geïnteresseerd raken om de eerste zijn die, nouja je weet wel.''
''Hem erin slingeren?'' grapt Harry. Ik begin te lachen. ''Zoiets ja.'' lach ik. ''Ik moet eerlijk zeggen, het maakt je wel aantrekkelijker.'' zegt hij. Ik kijk hem niet begrijpend aan. ''Want?''
''Nouja, mijn conclusie die ik eruit trek is dat je niet zomaar met iemand mee naar huis zal gaan, dat ik moeite voor je moet doen en dat je veel respect hebt voor jezelf.'' zegt hij. Ik knik eventjes. ''Oke.. Aan het werk dan.'' glimlach ik. Harry lacht. ''Ik ben al begonnen, je hebt het alleen nog niet door.'' hij drinkt zijn glas leeg en knipoogt naar me. Ik bloos licht. ''Of je moet gewoon harder je best doen zodat ik het wel door heb.'' lach ik. Harry begint te lachen. ''Au...'' hij legt zijn hand op zijn borst. Ik grinnik even en leg mijn hand op zijn onderarm. Ik streel met mijn vingers even over zijn arm. Hij kijkt van mijn hand naar mijn ogen en glimlacht. Hij buigt naar me toe en veegt een pluk haar achter mijn oren. ''Heeft iemand je ooit gezegd dat je prachtige ogen hebt, Sophie?'' zegt hij en drukt zacht een kus op mijn wang. Ik bloos. ''Jij, daarnet.'' hij schud lachend zijn hoofd. ''Touché.'' zegt hij.
''Morgen is de live show..'' zeg ik en kijk hem aan. Hij knikt. ''Ga je direct erna naar huis?'' Harry schud zijn hoofd. ''Nee, de middag erna vlieg ik terug.'' zegt hij.
Ik knik. ''Jammer, ik vermaak me wel zo.'' ik bijt zacht op mijn lip. Hij kijkt me met een grijns aan. ''Ik ook.'' zegt hij en pakt zijn telefoon. Hij maakt een nieuwe contact aan. ''Girl with the pretty eyes.'' is hetgeen wat hij ingevuld heeft. Hij schuift zijn telefoon naar mij. Ik grinnik. ''Heb je dan ook een girl with the nice ass? of with the big boobs?'' lach ik. Harry begint te lachen. ''Nee, en als je het zeker wilt weten mag je kijken.'' ik schud lachend mijn hoofd. ''Ik geloof je maar op je mysterieuze ogen.'' knipoog ik. Ik voer mijn nummer in en sla hem op. Harry belt me, waardoor mijn scherm oplicht.
Ik voeg zijn nummer toe in mijn telefoon en glimlach even naar hem. ''Hoe heb je mij erin gezet?'' vraagt hij. ''Zeg ik niet.'' ik grijns. Hij lacht. ''Wil je er nog een?'' vraagt hij en wijst naar mijn glas, waarop ik knik.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen