Het is lang geleden dat ik een hoofdstuk heb gepost en dat spijt me heel erg.
De Kracht van Bellenblaas was mijn tweede poging om dit verhaal te schrijven en ik heb echt oprecht genoten van elke seconde dat ik in me in mijn eigen fantasiewereld kon storten. Maar halverwege Bellenblaas, realiseerde ik me ook dat het allemaal door elkaar begon te lopen. Ondanks een complete storyline, uitgewerkte characters en plots, ging het toch een beetje de verkeerde kant op en ondertussen ging het met mij persoonlijk ook bergafwaarts.
Dus wat nu?

Ik schrijf nu de derde versie van dit verhaal puur voor mezelf. Inmiddels ben ik aardig ver, vol vertrouwen dat dit precies de richting is die ik in eerste instantie op wilde gaan, maar ergens ben kwijtgeraakt. Toen ik jullie een paar maanden geleden vroeg om de enquete in te vullen, heb ik goed gekeken naar jullie feedback en daarmee ben ik aan de slag gegaan.
Ik heb er even over nagedacht om het ook op Quizlet te posten, maar wilde niet wéér een nieuwe versie plaatsen. Dus laat ik het eigenlijk aan jullie over. Als er ook maar één iemand geïnteresseerd is in een nieuwe versie, met een nieuwe Winter en een nieuwe Zomer, dan wil ik deze ook online zetten. Ik vrees dat er wel wat herhaling in zit, maar ook veel nieuws.
En verder wil ik jullie bedanken voor de interesse, het lezen en de geplaatste comments. You guys are the best <3

Reacties (4)

 • AMuppetOfAWoman

  Ik ben erg benieuwd naar de derde versie! *O*

  2 jaar geleden
 • aarsvogel

  Ik vond het al erg jammer dat er niks meer gepost werd voor dit geweldige verhaal ):
  Ook ik zou graag de nieuwe versie zien! Ik vind het idee van het verhaal namelijk nog steeds heel erg tof en ben erg benieuwd^^

  2 jaar geleden
 • Teal

  Jaaa ik ben heel benieuwd naar Winter en hoe het allemaal afloopt, dus graag zie ik ook je 3e versie tegemoet:)

  2 jaar geleden
 • Frodo

  Ik vond de eerste versie goed, de tweede nog beter en kan bijna niet geloven dat je nog een derde hebt(bloos). Ik zou hem graag op Q hebben!

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen