Foto bij What it takes 23 - The Afterparty

Sophie.


Omgekleed loop ik richting de afterparty. Harry was alvast die kant op gegaan. Charley kijkt me aan. “Soph, ik zweer het je.. als jij en Harry niet zoenen vanavond eet ik mijn schoen op.” zegt ze. Ik giechel even. “Char.. ik weet niet of ik dat wel durf.” zeg ik.
“Jawel!! Al doe je het als jullie twee alleen zijn.” zegt ze. Lachend rol ik met mijn ogen. “Je bent gek..” zeg ik.
Als we de zaal in lopen draait Positie van Caza, een van mijn favoriete nummers. Met Charley voeg ik me bij Harry, die al klaarstaat met tequila shots voor ons drie. Ik pak het glaasje aan en tik hem achterover. Harry kijkt me grijnzend aan. “Ik snap niks van deze muziek.” lacht hij. Charley en ik lachen. “Gewoon dansen.” zeg ik. “Met Sophie.” hint Charley en knipoogt naar Harry. Ik merk dat ik bloos. “Ik ben niet zo’n held in dansen.” zegt Harry. Charley lacht en pakt mijn handen vast waarna ze met me danst. “Gewoon zo! Of je houdt haar handen vast. Soof doet de rest.” lacht ze. Ik grinnik. Ze geeft Harry mijn hand zodra het nummer veranderd naar Con Calma van Daddy Yankee.
Al dansend beweeg ik mijzelf wat dichter bij Harry, totdat zijn been tussen mijn benen zit. Ik beweeg wat met mijn heupen, welk ritme hij oppakt en grijnst. “Je danst goed.” zegt hij in mijn oor. “So i’ve heard.” zeg ik. Ik draai me om en duw mijn billen tegen hem aan waarna ik met mijn heupen begin te bewegen. “Sophie.. nu moet je blijven staan.” waarschuwt hij me. Ik giechel. “Hoezo?” zeg ik net alsof ik hem niet begrijp. Hij knijpt zacht in mijn heupen. “Dat weet je zelf ook wel.” zegt hij. Ik grijns even en pak de shots aan waarmee Charley aankomt. We tikken hem achterover. Vanuit mijn ooghoek zie ik Jack jaloers toekijken. Hij loopt kwaad op ons af en geeft Harry een duw. “Vanaf dag een dat je hier bent bemoei je je al met mijn vriendin!’” Schreeuwt hij. “Jouw vriendin?!” roep ik uit. “Luister, Jack. Vanaf dag één is dit alleen maar een publiciteitsstunt voor mij. Ik ben niet van jou en dat zal ik ook niet worden!” Roep ik en duw hem weg. Met grote ogen kijkt hij me aan. “Vuile slet.” Ik haal mijn schouders op en duw hem. “Dag Jack.” Hij loopt kwaad naar zijn vrienden, waarna ik me weer tot Harry wend. Die trekt mij tegen zich aan. “Ik ben toch zo de weg naar mijn hotel kwijt geraakt..” grijnst hij.
Ik begin te lachen. “Oh? En wat gaan we daar aan doen?” vraag ik.
“Misschien weet jij de weg..” Grijnst hij en strijkt met zijn vingers over mijn schouder. Ik volg zijn vingers. “Hm. Misschien.” grijns ik. Harry legt zijn hand op mijn wang. Zijn prachtige ogen op mij gericht. Zal hij me nu dan gaan zoenen?
“Hoe kan ik die misschien naar een ja krijgen?” vraagt hij flirterig. “Meer dansen.” Grijns ik.
Hij lacht eventjes zacht. “Jack wil wel met je dansen.” grapt hij.
“Maar ik niet met hem.” zeg ik serieus en kijk Harry aan. Mijn vingers laat ik even over zijn borst glijden, bij de opening van zijn blouse.
“Wacht, ik ga met je dansen!” zegt hij enthousiast en verdwijnt. Fronsend kijk ik hem na.
Charley stoot me aan. “Serieus! Soph, doe iets!” lacht ze. “Hij zei dat hij de weg kwijt is naar zijn hotel..” Grijns ik.
“Huh hoe kan dat?” vraagt ze dom. “Charley, hij is hier al een week.. in hetzelfde hotel.” zeg ik. “Ohhhh...” zegt ze. “Ga je mee?” Grijnst ze.
“Misschien.” Ik haal mijn schouders op. “Oh my god!!” roept ze.
Ik grinnik en kijk op als ik het nummer van de film Dirty Dancing. Harry komt enthousiast aangerend en trekt me mee om met me te dansen.
Hij brengt zijn lippen naar mijn oor. “Werkt dit?” Lacht hij. “Een beetje.” grinnik ik. Harry staat heel dicht bij me kijkt me even aan. Hij pakt mijn hand en danst met me. “Ik ga je liften.” grijnst hij. “Ohgod...” lach ik, voordat ik de kans heb tilt hij me al op en probeert hij me te liften. Harry is sterk, dus het lukt hem redelijk. Ik grinnik als hij me langzaam neerzet en leg mijn armen om zijn nek heen.
''Als ik nu niet genoeg danspunten heb gescoord..'' fluistert hij in mijn oor, waardoor ik moet lachen.
''Ik denk dat ik de weg naar je hotel nog wel weet.'' knipoog ik en kijk hem aan. Hij grijnst. ''Laten we gaan.'' grijnst hij en pakt mijn hand. Ik neem afscheid van Charley die me breed grijnzend nakijkt en nog even zwaait.
Ik loop met Harry mee naar buiten, die een taxi aanhoudt. ''Heb je het koud?'' vraagt hij me en kijkt me aan. ''Een beetje.'' we stappen in de taxi, waar Harry de naam van het hotel uitspreekt. Ik giechel om zijn uitspraak. ''Niet lachen.'' zegt hij en moet zelf ook lachen. Ik grijns.
Harry schuift naar me toe en slaat zijn armen om me heen en wrijft met zijn handen over mijn armen om me wat op te warmen. Hij brengt zijn lippen naar mijn oor. ''Ik wilde je zojuist zo graag kussen..'' fluistert hij. Een rilling giert door mijn lijf, mijn adem stokt even in mijn keel. Harry's hand glijd over mijn buik naar mijn heup, zachte kusjes drukt hij op mijn wang en op mijn kaaklijn. Ik draai mijn hoofd naar hem en kijk van zijnlippen naar zijn ogen. Zijn ogen staan donker en zijn blik is diep en vol verlangen. Ik breng mijn vingers naar zijn wang en zie zijn gezicht dichterbij komen.
''We zijn er.'' worden we verstoord door de taxi chauffeur. Ik zucht zachtjes en Harry graait naar zijn portemonnee waarna hij de man betaald.
We stappen uit en Harry trekt me zonder pardon mee naar zijn hotelkamer en sluit daar de deur. Het is eventjes stil tussen ons. ''Eindelijk die strakke kleding uit.'' zucht Harry en trekt zijn blouse uit. Ik kan het niet laten om even te kijken naar zijn ontblote bovenlijf, met alle tattoo's. Hij richt zijn blik op mij als hij zijn blouse in zijn handen heeft. ''Je staart.'' grijnst hij. Ik bloos. ''Niet.'' verdedig ik mezelf en bijt op mijn lip. Hij loopt op me af en pakt mijn hand, die hij op zijn borst legt. Ik streel met mijn vingers over een van de getatoeëerde vogels op zijn borst en kijk omhoog naar Harry. ''Wel.'' grijnst hij, terugkomend op mijn ''niet''
Ik bijt zacht op mijn lip. ''Ik kan het niet helpen..'' fluister ik zacht. Hij grijnst en start met lopen, ik loop met hem mee en laat hem me sturen en voel dan een zachte tegendruk van de muur van de hotelkamer. Mijn pluk haar die over mijn schouder hangt veegt hij van mijn schouder af, hij legt zijn hand op mijn wang en kijkt me aan. ''Je bent zo mooi..'' fluistert hij, voordat hij zijn lippen op de mijne drukt.
Een euforisch gevoel vult mijn lichaam, alsof ik al jaren op dit ene moment aan het wachten ben, deze kus, met Harry. Ik leg mijn handen op zijn wangen en start een zoen. Ik schuif mijn handen door en sla mijn armen om zijn nek heen, waarna Harry mij optilt en met zijn tong tegen mijn lippen tikt. Terwijl de tongzoen start loopt Harry met mij in zijn armen richting het bed. Ik voel een enorme bom aan kriebels afgaan in mijn buik, dit is zo intens. Hij laat me zakken op het bed en komt boven me hangen. Zijn vingers strelen over de huid tussen mijn top en verplaatsen zich naar mijn borst. Hij stopt de kus en kijkt naar me. ''Niet stoppen..'' fluister ik hem, licht smekend, waarop hij zacht grijnst en zijn lippen weer op de mijne drukt, zijn hand omsluit mijn linkerborst waar hij zacht in knijpt. Een zachte kreun verlaat mijn lippen. ''Wind ik je op?'' mompelt Harry tegen mijn lippen. ''Ja..'' fluister ik terug. Hij stopt de kus en kijkt me aan, zijn hand nog altijd om mijn borst. ''Ik zie het in je ogen..'' hij likt langs zijn lippen en grijnst eventjes. Ik merk dat ik het er warm van krijg, nog warmer dan dat ik al was.
''Ik doe niks wat je niet wilt, Soph..'' fluistert hij. ''Weet ik.'' zeg ik en kijk hem aan. ''Als je iets..''
''Je praat teveel.'' grijns ik en trek hem aan zijn arm naar me toe. Hij schud grijnzend zijn hoofd en drukt zijn lippen weer op de mijne. ''Je praat teveel..'' herhaalt hij zacht lachend mijn zin. Hij stopt de kus en streelt met zijn duim over mijn onderlip.
''Ik ga niks verder met je doen.'' zegt Harry. Ik frons, licht teleurgesteld en ga rechtop zitten. ''Op seksueel gebied.'' zegt hij als hij mijn blik ziet. ''Oh..'' ik moet lachen en sla mijn hand voor mijn mond. ''Je liet me schrikken..'' zeg ik.
Harry lacht zacht. ''Sorry, ik had duidelijker moeten zijn.'' zegt hij. Ik positioneer mezelf op Harry zijn schoot en kijk hem aan. Hij ligt op zijn ellebogen steunend in het bed. Ik leg mijn handen op zijn borst. Ik kijk wat vreemd naar beneden als ik iets tegen mij aan voel drukken. Harry bloost beschaamd. ''Kan het niet helpen.'' grinnikt hij. Ik lach eventjes en haal mijn schouders op. ''Geeft niet.'' lach ik en ga wat meer over hem heen hangen.
''Ik wil niet dat je gaat morgen.'' zeg ik. Harry drukt een zachte kus tegen mijn kaaklijn. ''Als ik geen afspraken had staan had ik gebleven voor je, Sophie.'' zegt hij.
''Je zou me eens moeten opzoeken na X Factor.'' zegt hij. ''Dat duurt misschien nog wel even..'' zeg ik ietwat teleurgesteld. Harry streelt met zijn duim over mijn wang. ''Dan wacht ik..'' glimlacht hij. ''En misschien kan ik je in de tussentijd wel opzoeken.'' zegt hij. Ik knik even zacht en kijk hem glimlachend aan. ''Dat zou leuk zijn..'' geef ik toe. Harry knikt instemmend. ''Wil je hier slapen?'' vraagt hij. Ik knik zacht. ''Ik heb alleen niks bij me..'' zeg ik. Harry haalt zijn schouders op. ''Dat is niet erg.. toch?'' ik schud langzaam mijn hoofd. Harry duwt me zacht van hem af en staat op om ook zijn broek uit te trekken, waardoor hij nog in zijn onderbroek staat.
Ik trek langzaam mijn kleding uit en sta nogal ongemakkelijk in mijn lingerie bij het bed.''Wauw Soph...'' Harry bekijkt mij van top tot teen. Ik bloos.
''Kan je er weer niks aan doen?'' ik wijs naar de inhoud van zijn boxershort. Hij ziet er groot geschapen uit. Harry lacht. ''Nope.'' zegt hij en kruipt onder de dekens. Ik ga naast hem liggen en kijk hem op mijn zij liggend aan. ''Je weet niet half hoe mooi je bent.'' zegt hij en streelt over mijn wang. Ik bloos. ''Genoeg complimentjes.'' lach ik. Hij lacht en trekt me in een knuffel.
''Welterusten, Soph.''
''Welterusten, Harry.''

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen