Foto bij What it takes 26 - Liveshow 7

Sophie.


Vandaag was het zover. Liveshow zeven. Gister was het magazine uitgekomen met mijn fotoshoot en mijn interview. Ik had gister een exemplaar gekocht en hem samen met een pak stroopwafels naar Harry opgestuurd. Hij zou waarschijnlijk morgen of overmorgen binnenkomen. Er waren in totaal vier foto's van mij gemaakt. Ik heb ze een voor een bekeken. De foto's zijn zo enorm gaaf geworden. Ik ben er super trots op.
- Veel succes vanavond baby, ik duim voor je en ik kijk, met mijn moeder.. 😏😍-
- Ty 🥰Nerveus... Zeker nu ik weet dat jullie kijken.. hihi. -

Hij kijkt met zijn moeder, betekent dat dan dat hij over mij heeft verteld?! Misschien moet ik er maar niet teveel bij denken. Ik trek mijn outfit aan en kijk tevreden in de spiegel. Wouter had mijn haren en make up weer eens prachtig gedaan.
Vanavond begin ik met These Days, na mij is Jack, Charley en dan ben ik weer met YoungBlood.
Zacht bijt ik op mijn lip en kijk in de spiegel. ''Je verpest mijn werk.'' lacht Wouter. Ik grinnik eventjes. ''Sorry.'' zeg ik en haal een hand door mijn haren.
Ik loop naar de anderen toe en plof neer bij Charley. Jack kijk ik niet aan, maar ik voel dat hij naar me kijkt. Ik voel om mijn nek aan het kettinkje wat Harry mij gegeven heeft. Ik heb hem nog altijd om. Het hartje met de letter S.
Ik kijk op als ik wordt aangekondigd. ''Na haar fantastische optreden samen met Harry Styles vorige week wordt er veel over haar gesproken.. Ze heeft zelfs een interview binnen weten te slepen.. Vanavond staat ze hier met een cover van These Days! Onze Sophie....'' ik loop het podium in en ontvang zwaaiend het luide applaus. Ik grijns eventjes en ga goed staan, waarna ik begin te zingen.
I hope someday
We'll sit down together
And laugh with each other
About these days, these days
All our troubles
We'll lay to rest
And we'll wish we could come back to these days, these days.

Als het nummer afgelopen is ontvang ik een applaus en loop ik naar de jury voor het commentaar. ''Ja Sophie... Hoe gaat het met Harry?'' is de eerste vraag. Ik probeer serieus te kijken maar ik kan een glimlach niet onderdrukken. ''Oee...'' klinkt vanuit de zaal. Ik sla een hand voor mijn ogen en lach. Ik kijk naar Jandino, die me breed grijnzend aankijkt.
''Heb ik goed gehoord dat hij aan het kijken is op dit moment?'' vervolgt hij, in het engels. Ik pers mijn lippen op elkaar en knik even. ''Yes he is...'' lach ik zacht. Jandino kijkt naar de camera, en zegt in zijn beste engels. ''Harry, weet je, als je niet oppast dan ga ik ervandoor met je vriendin.'' Jandino wiebelt met zijn wenkbrauwen. Ik schud lachend mijn hoofd. ''Jury commentaar!!'' roep ik, waarop Jandino lacht. Ik wapper lachend mijn handen voor mijn gezicht.
Het jury commentaar is positief, waar ik enorm blij mee ben. Tevreden trek ik me backstage terug om daar even een glas cola te drinken.
''Sophie! Werd je daar mooi eventjes voor het karretje gespannen.'' lacht Charley. Ik moet lachen. ''Zeg dat wel...'' lach ik en rol met mijn ogen. ''Is hij echt aan het kijken?'' ik knik eventjes en grijns. ''Ik ga me vast omkleden.'' zeg ik en loop de kleedkamer in. Ik laat me even met een rood hoofd tegen de muur zakken. Oh my god. Ik ben zo niet goed ook in die pokerfaces.
Ik kijk naar de volgende outfit die voor me klaarhangt. Ik grijns even als een deel van mijn nieuwe tattoo zichtbaar is onder het korte broekje.
Ik voeg me weer bij de rest en neem plaats. “Is die tattoo nu nieuw?” Charley wijst ernaar. Ik knik breed grijnzend. “Van de week gezet.” grijns ik.
“Ik zou hem graag helemaal laten zien maar dan moet ik strippen.” Lach ik. Charley wiebelt met haar wenkbrauwen en verlaat de ruimte als ze moet optreden. Jack komt naast me zitten. “Is Harry je vriendje?” vraagt hij en legt zijn hand op mijn been. “Don’t.” zeg ik en duw zijn hand geïrriteerd weg. “En dat gaat je niks aan.” Ik ga ergens anders zitten en negeer hem terwijl ik kijk naar Charley haar optreden. Na Charley is het tijd voor YoungBlood.
Ik loop het podium op en begin te zingen en te dansen.
Remember the words you told me, love me 'til the day I die
Surrender my everything 'cause you made me believe you're mine
Yeah, you used to call me baby, now you calling me by name
Takes one to know one, yeah
You beat me at my own damn game
You push and you push and I'm pulling away
Pulling away from you
I give and I give and I give and you take, give and you take
Youngblood
Say you want me
Say you want me
Out of your life
.
Tevreden grijns ik aan het eind van het nummer en hijg ik een beetje na terwijl ik weer bij Jandino kom staan. Hij slaat zijn arm om mij heen. “Dus Harry..” hij richt de microfoon op mij. Ik begin te lachen en stap hoofdschuddend weg. “Nee grapje, we weten allang wat voor dingen er tussen jullie gebeurd zijn.” Hij draait even met zijn heupen. “Oh god no...” lach ik. “Even om mezelf te verdedigen; dat is niet gebeurd.” zeg ik lachend in de microfoon. Jandino lacht. “Ik pest je maar.” lacht hij me toe. Ik grinnik en richt me op het jury commentaar.
“Ik denk dat je wel genoeg gepest bent vanavond Sophie..” knipoogt Simon. Ik grijns. “Je hebt het fantastisch gedaan, als ik jou zie, zie ik een artiest..” zegt hij en knikt. “Dankjewel!!” Zeg ik blij. De rest van het commentaar is ook goed.
Niet lang nadat ik geweest ben is het tijd om te horen wie er doorgaat naar de volgende liveshow. “De drie met de meeste stemmen en die daarmee door zijn zijn... Jack, Charley en Sophie!” Roept Jandino door de microfoon. Blij springend knuffelen Charley en ik elkaar. We hebben het weer samen geflikt. Uiteindelijk nemen we deze week afscheid van Duncan.
Na de show pak ik mijn telefoon. Ik heb een aantal berichten van Harry.
- Het eerste nummer rockt ze gewoon! 😍 -
- Je draagt mijn kettinkje.. 😘 -
- ik versta er niet veel van, maar zo te zien plagen ze je flink over me.. je reactie was schattig 💕-
- yess!! You made it 💪🏼😍 -

Ik merk dat ik bloos.
- Zo lief dat je helemaal hebt gekeken Haz.. Je ketting draag ik elke dag😳. Ik werd inderdaad flink geplaagd.. Wish you were here. 💕 -
- Had ik ook graag gewild lieve Soph.. 😍😘 Nu maar gauw vieren dat je door bent.. pas je op voor Jack? 😘 -
- Zal ik doen.. promise. 😘 -

Ik verzamel mijn spullen en verplaats me naar de afterparty.

Reacties (1)

 • LeLouisx3

  Duncan... Eurovision boy?

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Lol eigenlijk niet bij nagedacht maar nu je het zegt😂😂

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen