Foto bij 9

Let's go girls, come on
I'm going out tonight, I'm feelin' alright
Gonna let it all hang out
Want to make some noise, really raise my voice
Yeah, I want to scream and shout
No inhibitions, make no conditions
Get a little outta line
I ain't gonna act politically correct
I only want to have a good time
The best thing about being a woman
Is the prerogative to have a little fun and
Oh, oh, oh, go totally crazy, forget I'm a lady
Men's shirts, short skirts
Oh, oh, oh, really go wild yeah, doin' it in style
Oh, oh, oh, get in the action, feel the attraction
Color my hair, do what I dare
Oh, oh, oh, I want to be free yeah, to feel the way I feel
Man! I feel like a woman!

Ravenna Morena.


Na de vermoeiende maar zéér amusante middag met Oliver liet ik mijzelf tevreden neervallen op de bank, ik rekte mijn benen uit en gooide deze behendig over de tafel heen, ik lag in een soort gekke yoga houding op mijn bank terwijl mijn benen maar moeilijk over de tafel heen bungelden.
Bedenkelijk staarde ik naar de roze muur voor me, morgen was ik nog een dagje vrij. Misschien kon ik wat leuks gaan ondernemen? Echter toen ik me bedacht, dat ik vrijwel helemaal niemand kende hier zuchtte ik geïrriteerd. Tuurlijk Oliver kende ik nu wel, maar om daar direct mee af te gaan spreken... Hmmm.. Mijn gevoel zat daar nog niet helemaal lekker bij.
Ik stond op en begon te ijsberen, wie zou ik anders mee kunnen vragen.. Mijn zus en vrienden van thuis werd nogal lastig..
Brainstormend liep ik naar mijn koffieapparaat en ik drukte hem ongeduldig aan, met mijn vingers tikkend op het aanrecht liet ik mijn ogen glijden over de klok die boven de eettafel hing. Fuck, Harry en ik zouden vanavond afspreken. Ik beet bedenkelijk op mijn lip en viste mijn mobieltje uit mijn zak, ik liet mijn ogen glijden over mijn contacten en tikte op Harry, hij nam wat nors op. ''Hi Ravenna.'' ik zuchtte en rolde met mijn ogen, zijn gedrag was duidelijk zo kribbig door de foto van mij en Oliver, die deze middag getrokken was. ''Harry.'' begon ik op dezelfde toon. ''Was it the intention that we would meet tonight or not?'' vroeg ik hem. Zijn humeur leek plots om te slaan en gauw antwoordde hij. ''Yes, yes definitly!'' Ik pakte mijn kopje beet en liep terug naar de woonkamer. ''Okay i will be there in thirty minutes.'' verzekerde ik hem. Hij mompelde onhoorbaar, ik zei hem gedag en hing snel op. Ik gooide het bakje koffie in één keer naar binnen en fatsoeneerde mijzelf een beetje, ik liep naar mijn gang en trok mijn schoenen en jas aan. Ik greep het hoognodige en draaide de deur van mijn appartement op slot.

Buiten was het echter vrij rustig, er stond één enkele paparazzi maar dat was het dan ook. Bedenkelijk stond ik voor het gebouw, twijfelend hoe ik eigenlijk naar Harry toe zou gaan.
Ik pak de bus wel bedacht ik me, lekker makkelijk. De bushalte stopte in zijn straat dus waarom niet?
Vrolijk stapte ik door naar de bus, mijn humeur was enigszins erg vrolijk. Ik wachtte geduldig op de bus en probeerde de gechoqueerde en vragende blikken van voorbijgangers te negeren.
Vrolijk stapte ik de bus in en checkte met mijn pasje in. De bus chauffeur keek me aan met een smerige grijns die ik zo goed mogelijk probeerde te negeren. Ik nam plaats in de bus en liet mijn ogen glijden door het raam naar buiten. ''Uhm..'' Verstoord draaide ik mijn hoofd om, mijn ogen kruiste met die van een jonger meisje. Ik schatte haar rond een jaar of vijftien. ''Can.. i .. have a picture..'' bracht ze enorm verlegen en stotterend uit. Ik glimlachte en klopte op het lege plekje naast me. ''Sure.'' ze opende haar snapchat en trok een paar selfies. Echter toen ze op wilde staan en weer weg wilde lopen hield ik haar tegen. Met grote ogen bleef ze me aankijken. ''So what's your name?'' begon ik geïnteresseerd. Als ik toch dit wereldje uiteindelijk in zou gaan draaien, wilde ik goed contact leggen met mijn fans. Dat was iets wat niet véél celerbrity's deden, ik dacht hoofdschuddend terug aan mijn eigen puberjaren waarin ik mijzelf obsessief bezig hield met One Direction, het leven kan echt enorm raar lopen, ik beet op mijn lip en fronste diep. Ik schrok op van het zachte stemmetje van het meisje wat naast me was komen zitten.
''Desi.'' bracht ze verlegen uit, ik grinnikte en wreef geruststellend met mijn hand op haar rug.
''Nice to meet you Desi.'' haar lippen krulde langzaam op in een verlegen glimlachje en met twinkelende ogen keek ze me aan. Derest van de rit hadden we veel gekletst, zo had ze onder andere ook tekenwerk van haar laten zien wat ze op haar instagram plaatste, ik bekeek de foto's aandachtig, ze had zeker weten talent.. En ik vond het toch wel vlijend dat er meisjes naar mijn werk opkeken.. Ik hield haar Instagram-naam goed in gedachten. Bij mijn halte stond ik op. Wat een teleurgestelde blik van Desi opleverde.
''I'm sorry sweetheart, it was really nice to meet you!'' Ik drukte een kus op haar wang en ze slaakte een klein vreugdig gilletje, haar glimlach veranderden in een grote brede grijns, ik verliet snel de bus en greep direct mijn telefoon uit mijn zak. Fronsend keek ik naar het kleine beeldschermpje en ik opende Instagram direct waar ik haar naam intikte, haar account verscheen direct in de zoekbalk en ik klikte op het 'volgen' balkje. Ik opende DM en tikte snel een berichtje: ''Hi Desi, thanks for the enjoyable bustrip! Love Ravenna.''
Ik vergrendelde mijn telefoon weer en hobbelde naar Harry's huis. Ik drukte ongeduldig op de bel en toen hij opendeed begroette ik hem met een grote glimlach. ''Hi'' zei ik vrolijk terwijl ik langs hem liep naar de keuken. Harry volgde me verbaasd en sloeg zijn armen over elkaar heen. ''Why so happy?'' ik draaide me verbaasd om. ''Why not.'' hij liet zijn ogen over mijn gezicht glijden, alsof hij het verdacht vond dat ik zo goedgezind was vandaag. ''Nothing its just, i dont know.'' ik merkte op hoe hij zich anders gedroeg dan normaal en ik kantelde mijn hoofd vragend. ''How was your day?'' probeerde ik de sfeer te veranderen. Hij zuchtte enkel en hield zijn schouders op. ''Fine.'' ik zuchtte en probeerde mijn positieve gedrag van vandaag te behouden. ''Yeah? did the rehearsels go well?'' hij knikte, ongeïnteresseerd en klikte het koffieapparaat aan. Ik trok aan zijn arm en liet mijn ogen rusten op zijn gezicht. ''Harry..'' zuchtte ik. Ik wist waar het gedrag vandaan kwam, aangezien het sms'je van vanmiddag.
Hij zuchtte en beet op zijn lip. ''Who was that guy you were hanging out with this afternoon?'' vroeg hij zachtjes, mijn mondhoek krulde langzamerhand omhoog en ik beet lachend op mijn lip. ''Ravenna i'm serious'' antwoordde hij streng. Ik duwde hem plagend tegen het aanrecht en bracht mijn lippen naar zijn oor. Langzaam streelde ik met mijn lippen langs zijn nek en oren en ik voelde hoe de kippenvel aan het verspreiden was op zijn gespierde armen. ''His name is Oliver..'' zuchtte ik zachtjes terwijl ik zachte kusjes in zijn hals plaatste. Hij greep mijn middel stevig beet en zijn ademhaling werd zwaarder en versnelde direct. ''Ravenna.'' bracht hij zachtjes uit terwijl hij zijn warme handen op mijn rug plaatste. Ik bracht mijn lippen opnieuw naar zijn oor en fluisterde zachtjes. ''And Oliver.. is gay..''
Ik trok mijzelf weg en giechelde, Harry keek me verontwaardigd aan en draaide ons ruw om zodat ik nu tussen hem en het aanrecht ingeklemd stond. ''You. Fucking. Little. Tease.'' bracht hij geamuseerd uit terwijl hij speelde met het randje van mijn broek.
Hij drukte zijn lippen ruw op de mijne en greep mijn middel stevig vast. Onze lippen bewogen sensueel over elkaar heen en de kriebels in mijn buik leken steeds erger te worden. Harry zijn handen gleden onder mijn shirt en streelde zachtjes over de huid van mijn rug. ''Harry..'' mompelde ik zachtjes toen hij zijn handen liet glijden naar mijn buik, mijn onzekere kant kwam meteen omhoog.
Ik wilde niet dat hij aan mijn buik zat. Ik greep zijn polsen beet en duwde ze hardhandig weg, onze lippen zaten nogsteeds op elkaar geplakt, hij mompelde in onze kus en verbrak uiteindelijk het contact. ''Why Ravenna.'' zuchtte hij.
Proberend zijn handen opnieuw naar mijn buik te laten glijden. ''Coffee.'' onderbrak ik hem snel terwijl ik mijzelf wurmde uit zijn greep.
Hij kwam achter me staan en drukte zijn lippen in mijn nek, kippenvel verspreidde zich nu over mijn armen en met trillende handen probeerde ik mijn melk te roeren.
''Harry..'' bracht ik onthutst uit terwijl het theelepeltje bibberde tussen mijn slanke vingers.
Hij leek er echter niks van aan te trekken en drukte natte kusjes in mijn nek, ik sidderde en draaide ons om, ik greep hem bij zijn t-shirt en duwde hem tegen het aanrecht aan. Hij liet zijn handen opnieuw glijden onder mijn shirt, duidelijk weer aanstalten proberen te maken naar mijn buik. Dit keer negeerde ik mijn onzekerheden en liet zijn handen mijn lichaam ontdekken. Ik kuste hem ruw noch gepassioneerd, terwijl hij wild over mijn lichaam aan het voelen was.
Hijgend verbrak ik de kus en ik keek hem geamuseerd aan. ''Well, that was.. quite unexpected.'' bracht ik lachend uit. Harry bleef ademloos voor me staan en legde zijn hand op zijn kruis en zuchtte pijnlijk. ''Ugh Ravenna.. such a tease.'' mompelde hij nors terwijl ik me vrolijk omdraaide en een nieuw bakje koffie zette aangezien deze al lauw geworden was, Harry kwam weer achter me staan en plagend duwde ik mijn heupen achteruit. ''Ravenna.'' bracht hij zeurend uit terwijl zijn grip op mijn heupen verstrakte. ''What your in my way..'' antwoordde ik uitdagend terwijl ik met mijn kopje koffie liep naar de barkruk.
Ik begon te drinken van mijn koffie.
Hij frunnikte ongemakkelijk aan zijn kruis en zuchtte luid, waarna hij doodnormaal vroeg. ''Have you eaten yet?'' betrapt beet ik op mijn lip. Ik had nog niet avond gegeten, maar ik wilde het ook niet. ''Yes.'' hij bestudeerde mijn gezicht aandachtig terwijl hij zijn hand nogsteeds ongemakkelijk op zijn kruis had neergelegd. ''You sure?'' vroeg hij. Verbaasd trok ik mijn wenkbrauwen op en ik wierp hem een afkeurende blik. ''Yes Harry i have eaten.''
Hij tuitte zijn lippen en kneep zijn ogen bij elkaar. ''What did you eat.'' betrapt keek ik hem aan, deze vraag had ik niet zien aankomen. ''Eh..'' ik roerde nerveus in mijn kopje terwijl ik zijn indringende blik probeerde te negeren. ''Eh..?'' drong Harry me aan. ''I dont know how to say it in English.'' loog ik snel, hij liet zijn blik over mijn gezicht glijden en zuchtte toen. ''Okay then, i believe you.'' ik zuchtte opgelucht en dronk opnieuw van mijn koffie, blij dat hij er niet over door was gaan vragen. Harry pakte brood uit de kast en smeerde er wat pindakaas op. Ik keek hem lichtelijk geamuseerd aan. ''Is that your dinner?'' zei ik spottend. Schijnheilig van mijzelf aangezien ik zelf helemaal niks gegeten had. ''Yea, not that hungry'' wuifde hij weg. Ik knikte begrijpend en richtte mijn hoofd op de koffie voor mijn neus. ''Ravenna baby, how was school?'' vroeg hij de stilte doorbrekend. ''It was fine, it was an introduction day so.. my school starts the day after tomorrow.'' Zijn ogen lichtte op en hij keek me breed grijnzend aan. ''Aha... is that so?'' ik keek glimlachend naar hem en hij at gulzig verder van zijn broodje. ''You can sleep here if you want.'' begon hij, ik blikte op en knikte. Waarom ook niet.
Hij wierp een speelse knipoog en at tevreden verder van zijn brood. ''Great.''
Toen Harry klaar was met zijn broodje en ik met mijn koffie liepen we naar de huiskamer, ''You want to watch a movie?'' suggereerde hij, ik schudde mijn hoofd wild. ''What do you want to do then.'' vroeg hij verder. Ik had geen zin om film te kijken, dat deed ik al te vaak in mijn eentje. Ik liet mijn handen glijden over mijn zij en tuitte mijn lippen. ''Do you have games?'' vroeg ik enthousiast terwijl ik zijn arm beetgreep. Hij keek bedenkelijk voor zich uit en liep toen weg van me, niet veel later kwam hij terug met een aantal dozen in zijn handen. Mijn oog viel op Twister en ik griste die ruw uit zijn handen. ''Yes!'' ik hield de doos blij omhoog en Harry grinnikte zachtjes. ''Fine, but we are just with two, i'm going to call the boys'' mijn ogen flikkerde onrustig en ik keek hem bedachtzaam aan. ''The boys?'' hij keek me raar aan en greep naar zijn telefoon. ''Yeah.. Niall, Louis, Liam and Zayn..'' Niet veel later liep hij weg uit de woonkamer om een belletje te maken met de jongens. Mijn hart raasde door mijn lichaam, ging ik hen nou serieus ontmoeten? Waarom leek dit allemaal zo onwerkelijk. Zo onnatuurlijk en vreemd?
Niet veel later kwam Harry teruggekeerd met een glimlach op zijn gezicht. ''They'll be here in a moment.'' zei hij koeltjes terwijl hij me met hem meetrok op de bank. Ik slikte.
''Okay'' bracht ik onzeker uit. Wachtend op de jongens die snel zouden arriveren.

-

Ik schrok op van de bel en verstijfd ging ik recht op zitten, Harry liep vrolijk de woonkamer uit en verdween uit mijn zicht.
Ik hoorde wat gestommel uit de gang komen en niet veel later liepen Niall, Louis, Liam en Zayn vrolijk de huiskamer in, met Harry achter hen aan hobbelend. Ze kwamen alle vier tegelijk op me afgestormd. Ik zat als een hulpeloos weesje op de bank en schoof ongemakkelijk heen en weer. ''Hi Ravenna.'' begroette ik ze terwijl ik mijn hand uitstak, één voor één begonnen ze breed te grijnzen. Niall pakte mijn hand beet en schudde hem heen en weer. ''Niall, and this are Louis, Zayn and Liam but, you probably knew that since Harry told us you were a big Directioner in your younger years.'' ik schudde mijn hoofd lachend en liet mijzelf achteruit zakken op de bank. ''Oh god''
Allen namen ze plaats en niet véél later kwam Harry teruggelopen met een kan heet water en een bakje vol met verschillende theesoorten. ''Ravenna could you help me?'' spoorde hij me aan. Ik knikte naar hem en volgde hem braaf naar de keuken, ik greep de mokken uit de kast terwijl Harry het koffieapparaat aan het opwarmen was.
''Are you alright?'' vroeg hij plots. Ik schrok van zijn aanraking en draaide me abrupt om. ''Yeah fine.'' antwoordde ik zenuwachtig. Ik wist dat de jongens gewoon normale mensen waren, maar het voelde onwerkelijk. Het is toch wel een beetje gek.
Toen we de huiskamer weer inliepen werden we breed grijnzend aangekeken. Harry zette de mokken neer en ik nam weer plaats op de bank. De jongens begonnen druk met elkaar te praten. De warme hand van Niall rustte op mijn arm en ik draaide mijn hoofd naar hem om. ''Hi Ravenna.'' zei hij vrolijk. Niet véél later zat ik verstrengeld met Niall in een gesprek, hij was erg geïnteresseerd in mijn neefje en vertelde dat hij ook graag bij de zijne was. Ik voelde Harry zijn blik op ons branden en niet veel later mompelde hij dan ook. ''Guys.. let's play a game.'' De jongens knikte uitbundig en richtte hen ogen allemaal direct op mij.
Verward keek ik terug. ''What?'' Louis schudde grijnzend zijn hoofd. ''Well Harry did call us because his girl wanted to play .. twister?'' voegde hij er nep vragend achteraan. Ik zuchtte en beet ongemakkelijk op mijn lip. Als er iets was wat ik niet wilde doen met de jongens, was het wel twister.. Stel je voor, ik en hen samen verstrengeld in een gekke positie.
''Lets do another game.'' stelde ik voor. Harry schudde zijn hoofd wild en zijn krullen dansten vrolijk mee. ''No way.. twister it is Ravenna.'' antwoordde hij streng. ''Says..?'' kaatste ik brutaal terug. Zayn grinnikte geamuseerd en trok zijn wenkbrauw omhoog. ''Hmmm.. Dutch girls are very... interesting... indeed.'' Na veel gesmeek van Harry stemde ik er toch mee in om mee te doen met twister, maar dan om het pijltje te draaien. - Dat moest immers ook gebeuren -
Niall, Liam, Louis en Zayn stonden al klaar om te spelen terwijl ik en Harry knus bij elkaar op de tweezits zaten. Gierend om het grappige aanzicht wat we hadden.
''Ravenna! your turn'' spoorde de jongens me aan, ik schudde koppig mijn hoofd en tikte op het bord.
Louis zuchtte geërgerd en sloeg zijn handen in zijn zij. ''Ravenna..'' ik bleef mijn hoofd schudden en beet op mijn onderlip. ''No.'' bracht ik standvastig uit, Niall liep vluchtig naar Harry en smoesde wat in zijn oor. Verbaasd keek ik naar de twee, Harry draaide zijn hoofd breed glimlachend om en sloeg zijn arm om me heen. ''Ravenna, baby.. You want some coffee?'' ik keek hem verbaasd aan en kantelde mijn hoofd. ''Why?'' vroeg ik hem achterdochtig. Harry schudde zijn hoofd en wreef over mijn arm. ''So you can think about the offer..While enjoying a cup of coffee.'' Ik humde instemmend en wilde opstaan tot Niall me terug duwde. ''No.. No i will make you some coffee. Irish coffee.'' Hij wierp een knipoog naar Harry die breed begon te lachen, ik snapte niet waarom dat zo grappig moest wezen. Irish coffee omdat hij Iers was? De jongens namen plaats op de bank en begonnen verder te drinken van hen thee, niet veel later kwam Niall teruggelopen en duwde de hete mok in mijn handen. Ik snoof aan het kopje en trok een vies gezicht. ''Harry this smells horrible what is this.'' Harry suste me en stelde me gerust. ''Different coffee beans i think.'' Ik haalde mijn schouders op, het zou wel goed wezen.
Ik nam gretig een slok terwijl de blikken van de jongens op mij gebrand bleven staan. Ik negeerde het compleet en dronk mijn kopje leeg, gek genoeg voelde ik me na dat kopje koffie inderdaad wat beter.
Wild sprong ik op en haastte me naar het doek. ''My turn!'' gilde ik. Niall haastte zich weer naar de keuken waarna hij terug kwam gelopen met opnieuw een bakje koffie. ''Here Ravenna, coffee.'' hij knikte naar het kopje en zette de hete mok neer op tafel. Harry greep grijnzend het draaischijfje beet en draaide geamuseerd aan het pijltje. ''Left feet on red.'' ik deed wat er werd gevraagd en wenkte Harry dat hij mijn koffie moest aangeven. Terwijl ik op het matje stond dronk ik opnieuw gulzig mijn kopje koffie leeg. Harry bleef doordraaien en commanderen wat ik moest doen. ''Right hand on green.'' ik wurmde mijn hand onder mijn benen door en nu stond ik in een rare positie voor de jongens, echter kon het me gek genoeg niet meer zoveel schelen.

-

''Byeeeeeeeeeeeeeeee!!!'' ik hing om de nek van Louis terwijl ik zijn hele gezicht aan het aflebberen was. Harry's armen grepen zich ongeduldig om mijn middel heen. ''Harry fuck off.'' snauwde ik geïrriteerd terwijl ik opnieuw de wangen van Louis vol aan het zoenen was. Louis hield me grinnikend beet en plaatste een kusje op mijn wang. ''You should give her Irish coffee more often.'' zei hij grinnikend tegen Niall die naast hem stond. Harry schudde zijn hoofd. ''No way guys she's getting way to clingy this way.'' Hij trok me ruw naar achter, ik stond nu vergrendeld in zijn greep. Ik zwaaide derest van de jongens ook nog gedag en bleef gekalmeerd staan in de greep van Harry, de deur knalde dicht en hij hield zijn armen om mijn borst geslagen en begroef zijn gezicht in mijn nek. Ik duwde geamuseerd mijn heupen naar achter en begon tegen hem aan te dansen. ''What are you doing'' siste hij in mijn oor terwijl hij zijn hand in mijn zij zette, ruw knijpend. ''Nothing.. Dancing.. Duhhhh.'' bracht ik giebelend uit. Zijn grip om mijn middel verstrakte onmiddellijk toen ik mijn heupen dichter tegen hem aan bleef bewegen.
''Ravenna.'' bracht hij zachtjes uit terwijl hij zijn hand zachtjes onder mijn shirt liet glijden. Hij streek voorzichtig langs de voorkant van mijn beha en zuchtend draaide ik mijzelf om. Ik trok het shirt over mijn hoofd heen en gooide deze op de grond neer, zijn pupillen vergrootte direct. ''Ravenna?'' vroeg hij verbaasd. Ik trok mijn wenkbrauw omhoog en leunde op mijn linkerbeen. ''Well you dont have to put those hands under my shirt nu he. Zo dat is nice ofzo. En pffff wat is het hot hierzo!'' brabbelde ik in twee talen door elkaar heen terwijl ik mijzelf onhandig door de huiskamer probeerde heen te banen, alles leek te draaien maar gek genoeg voelde ik me er alleen plezierig om. Alsof alles vandaag twintig keer grappiger en leuker was dan dat het normaal is.
Harry liep gehaast achter me aan en trok me op zijn schoot. ''Ravenna, i have a question for you.'' begon hij opeens uit het niks. Ik liet mijn vingers door zijn dikke krullen glijden en humde. ''in two weeks I'll be invited to the Late Late Show and James Corden has asked me to take you along with me, would you like that?'' ik had geen idee wat hij allemaal aan het lullen was, maar uitbundig schudde ik 'ja' hij grijnsde tevreden en drukte een kusje op mijn decolleté. ''Great baby.. Great.'' Ik trok hem in een knuffel en drukte een natte kus op zijn wang. ''Fantastisch!'' bracht ik vrolijk uit. Hij keek me niet begrijpend aan, maar zijn grijns bleef aanwezig op zijn perfecte gezicht.
Ik sloeg mijn handen om zijn nek en drukte vluchtige kusjes op zijn lippen. ''And i love you, and i love you and you and you and youuu...'' Harry greep lachend mijn polsen beet en tilde me in één keer op.
Ik hing onhandig op zijn rug terwijl ik lachend in zijn zij porde. ''What are you doing?'' vroeg ik terwijl ik onhandig zijn shirt probeerde uit te trekken. Mijn warmen handen gleden over zijn rug. ''Harry undress yourself. I want to see you naked.'' Hij lachte hard en antwoordde toen. ''How tempting that may sound i'm putting you to bed baby, you're acting silly when you're drunk''
Ik fronste verbaasd mijn wenkbrauwen en glipte met mijn handen in zijn broek..
''Drunk?'' vroeg ik vol verbazing.
Hij zette me voorzichtig neer op zijn bed en greep mijn polsen geamuseerd beet.
''Yes drunk baby.''
Ik schudde mijn hoofd wild en keek hem fronsend aan.
''I never drink!'' verdedigde ik mijzelf en dat was inderdaad ook zo.
In mijn hele leven had ik geen enkel druppeltje alcohol aangeraakt en dat wilde ik ook graag zo houden.
Ik sloeg de dekens om me heen en sloot direct mijn ogen.
Dronken.. Ik?
Bullshit.
-Hallooo
Wie heeft er ook zo genoten van het weer?
Anders ik wel!(yeah)
Heeeeerlijk...
Bedankt voor het lezen..(H)
Byeeee(K)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen