Foto bij What it takes 28 - rehearsal

Sophie.


Harry en ik spreken elkaar ondanks de afstand en zijn drukte toch wel met enige regelmaat. Zodra hij, of ik een vrij moment heb sturen we elkaar een appje of beantwoorden we elkaars appjes. Ik leerde Harry steeds wat beter kennen, ik leerde meer over zijn familie, over Harry zelf en zijn interesses. Ik had hem graag face to face meer willen leren kennen, maar dat gaat nu eenmaal niet.
Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe repetitiedag. Ik weet nog niet welk nummer ik mag gaan zingen, maar ik ben er wel heel benieuwd naar.
We zitten inmiddels al op live show acht, wat betekent dat we steeds dichterbij de finale komen. Ik zou het super tof vinden als ik het tot de finale schop, maar dat betekent mogelijk wel dat ik Harry voorlopig nog niet zal zien. Misschien moet ik me daar niet al teveel mee bezig houden. Ik moet ook aan mezelf denken als ik hier ben. Ik zou het nooit express kunnen verknallen zodat ik eerder naar Harry kan. Dat zou ook enorm zonde zijn van al mijn energie en harde werk.
''Goed, Sophie! Je zal je vast afvragen waar Simon is.. Hij had een last minute meeting waardoor hij niet aanwezig kon zijn vandaag.. Daarom hoor je van mij welk nummer je mag zingen.'' zegt Sidney.
Ik knik even en luister aandachtig. ''Je gaat Take Me To Church en Electricity zingen.'' zegt hij. ''Ehm, ik ken alleen de laatste niet.'' giechel ik.
Sidney pakt de iPad erbij en zoekt het nummer op en laat het me zien. Ik beweeg mijn hoofd even mee op de beat en grijns. “Oh nu klinkt hij wel wat bekender ja.” Glimlach ik en kijk naar Sidney. Sidney knikt. “Laten we met deze beginnen dan!” zegt hij. “Lijkt me een heel goed plan.” lach ik en pak het blaadje met de songtekst. Sidney zingt hem eens een aantal keer voor en dan zingen we hem kort samen, net zolang totdat ik het overneem. Het is een lastig nummer, maar wel een leuk nummer. “Soph even pauze.” zegt Sidney na twee uur zingen. Ik knik eventjes. Ik pak mijn telefoon uit mijn zak en kijk erop. Ik had nog geen bericht terug van Harry. Ik kijk eventjes met een glimlach naar mijn telefoon achtergrond. Ik had een selfie van mij en Harry erop gezet. “Hoe gaat het met Harry?” grijnst Sidney, knikkend naar mijn telefoon achtergrond. “Goed.. We hebben dagelijks contact.” Ik merk dat ik een glimlach niet in kan houden als we het over hem hebben. “Gaan jullie elkaar binnenkort nog zien?”
“Waarschijnlijk pas nadat ik klaar ben met X Factor.. dus dat kan misschien nog wel even duren.” zeg ik en kijk hem aan. “Vind je hem leuk?” grijnst Sidney. Ik giechel even. “Jawel, maar ik moet mezelf ook een beetje inhouden heb ik het gevoel.. Ik bedoel, ik wil ook niet gewetst worden. Hij is daar wel in Engeland en ik hier.” Ik kijk op als ik gebeld word. Het is een inkomend facetime gesprek van Harry. “Speaking of..” zeg ik en neem op. “Hey!!” Zeg ik en kijk naar het beeld. “Hey, wow look at you! Wat zie je er knap uit!” Ik merk dat ik bloos. “Thanks..” grinnik ik.
“Ik heb je pakketje ontvangen..” zegt hij en laat het magazine en de stroopwafels zien. “Mijn moeder heeft de koek geprobeerd, ze vind het ook lekker.” lacht hij. Ik grinnik even. ''Hey Harry!!'' roept Sidney, ik richt de camera even op hem en glimlach als Harry terugzwaait. ''Hey, goed je te zien! Ben je een beetje lief voor haar?''
Ik merk dat ik bloos, maar hij kan het gelukkig niet zien dat scheelt. ''Ik ben zeker lief voor haar! Jij ook toch? Wanneer kom je ons weer eens opzoeken? Je kan die dame toch niet een maand laten wachten.'' knipoogt hij. Ik lach. ''Ik ben bang dat het echt een maand wordt met dat talent van Soph, maar dat maak ik wel goed!'' ik giechel eventjes. ''En ik doe mijn best om zo lief mogelijk tegen haar te doen.'' zegt Harry vervolgens. Sidney kijkt even naar mij. 'Goed zo, praat nog maar even verder met haar.. Misschien hoor ik dan de rest van de dag iets anders als Harry, Harry, Harry..' lacht hij. Ik kijk met grote ogen naar Sidney. Waarom zei hij dat? Ik bijt zacht op mijn lip en merk dat ik onwijs rood aanloop.
''Oh, Soph?'' hoor ik Harry. Met een rood beschaamd hoofd draai ik mijn telefoon weer naar mezelf toe. ''Dat is niet waar..'' giechel ik. Harry lacht. ''Yeah... daarom ben je zo rood?'' ik leg mijn hand voor mijn gezicht. ''Ik weet niet waar je het over hebt.'' grinnik ik. Hij lacht. ''Ik moet gaan babe...'' zegt hij. Ik knik eventjes en bijt zacht op mijn lip. ''Okee, ik spreek je later wel!'' zeg ik vrolijk en blaas even een kushandje. ''Kissy.'' zegt hij en blaast een kus naar het scherm. Ik hang op en leg mijn telefoon weg. ''Nou Sophie.. Jij hoeft je niet in te houden denk ik hoor, hij vind je echt wel leuk!'' zegt Sidney. Ik giechel eventjes en bloos. ''Nou, laten we maar verder gaan he?!'' lach ik.

Reacties (1)

 • LeLouisx3

  Ooh wat een fijn verhaal!!! Ik heb zonet alle hoofdstukken na elkaar gelezen. Ik werd helemaal triest toen ik de melding kreeg dat dit het laatste hoofdstuk is. Snel verder!

  2 jaar geleden
  • Phuque

   Oeps! Ik zal gauw weer een nieuwe activeren!!

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen