Foto bij 10

For one so small,
You seem so strong
My arms will hold you,
Keep you safe and warm
This bond between us
Can't be broken
I will be here
Don't you cry
'Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more
You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart
Always

Ravenna Morena''Baby... Baby..'' ik voelde de warmen handen van Harry over mijn wang strelen, ik opende mijn ogen en kneep ze direct bij elkaar van het felle licht. Harry grinnikte zachtjes. ''Goodmorning pretty girl.'' ik wreef pijnlijk over mijn slapen heen, niet begrijpend waar de enorme koppijn zo plots vandaan kwam. ''Harry.'' bracht ik vermoeid uit. Hij trok me op uit zijn bed en hield een glas water en twee paracetemollen voor mijn neus, ik keek hem vragend aan. Hij stopte de twee paracetemolletjes in mijn handen. ''Niall was a bit too enthousiastic with the vodka, i'm sorry babe.'' ik pakte het glas dankbaar aan en sloeg de paracetemollen achterover. ''Vodka?'' herhaalde ik hem vragend. Harry keek echter meer verbaasd. ''I only did drunk coffee yesterday?'' vroeg ik hem meer vragend dan standvastig. Harry schudde zijn hoofd niet begrijpend. ''Yeah.. Irish coffee Ravenna..'' Het kwartje viel uiteindelijk en mijn ogen verwijdde direct. ''Harry fucking asshole.'' bracht ik ontzet uit, ik schudde lachend mijn hoofd en liet me achterover vallen in zijn bed. Daarom was ik gister zo.. Vrolijk. ''Jesus why am i such an big idiot!'' Harry liet zich lachend naast mij neervallen en frunnikte aan mijn hemdje. ''Yeah, it was quite amusing. You asked me to undress myself.'' Ik duwde plagend tegen zijn schouder. ''No i did not!'' Harry trok me dichter tegen hem aan en nestelde zijn kin in mijn warrige vogelnest haar. ''And you told me you loved me.'' Verbaasd keek ik in zijn groene ogen. ''I did?'' vroeg ik verwonderd. Hij knikte en gaf een kusje op mijn haar. ''Yeah..'' antwoordde hij zachtjes. ''I never tell someone i love them, only to my... Nephew.'' Harry grinnikte zachtjes en plaatste opnieuw een kusje, maar dit keer op mijn voorhoofd. ''A very lucky boy he is then.'' antwoordde hij.
Zo bleven we nog even liggen, genietend van elkaar's gezelschap. ''Harry.'' hij humde zachtjes terwijl hij zijn duim over mijn been streelde. ''Can we do something today.'' vroeg ik hem, mijn hoofdpijn negerend.
''Yeah sure baby, i was planning to do something with you today, like what? What do you wanna do today?'' ik tuitte mijn lippen en staarde bedenkelijk naar het spierwitte plafond.
''The Londen Dungeon?'' stelde ik hem onzeker voor, hij grinnikte en trok me dichter tegen hem aan. ''You aren't scared?'' ik schudde grijnzend mijn hoofd. ''Me?.. never.'' hij humde instemmend en ging overeind zitten.
''I will call them, so we and the boys can get a private tour.'' ik humde instemmend, beroemd zijn had toch nog zijn voordelen.. Hij stond op uit het grote bed en liep naar de keuken, ik bleef nog eventjes liggen genietend van de warmte die zijn grote lichaam had achtergelaten. Niet veel later kwam hij teruggelopen. ''Yeah it is settled.'' ik sprong vrolijk op uit bed en sprong in zijn armen, ik was wel toe aan iets doen. Aan een uitje.
Harry trok me lachend mee naar de keuken waar hij direct de koelkast opende. Hij greep de eieren en melk beet en pakte een zak brood tevoorschijn, ik trok mijn mondhoek omhoog.. gokkend dat hij wentelteefjes wilde gaan bakken.. Hij keek me bestuderend aan en trok nu op zijn beurt zijn mondhoek omhoog. ''What?'' ik schudde mijn hoofd. ''No nothing.'' ik nam plaats op het aanrecht, toekijkend hoe Harry de pan aan het opwarmen was. Terwijl de boter aan het smelten was in de pan, kwam hij tussen mijn benen instaan, strelend over de blote huid van mijn bovenbenen. Hij drukte een zacht kusje op mijn wang en schoof de warrige plukjes haar achter mijn oor. ''You're beautiful you know that?'' vroeg hij plotseling. Ik keek awkward naar beneden en bungelde zenuwachtig met mijn benen, oh God.. Wat haatte ik het als mensen me complimenteerde.
Ik blikte op de boter in de pan en schraapte mijn keel. ''Harry.. Butter.'' hij draaide zich vluchtig om en haalde snel het brood door de geklopte ei en melk heen, die hij vervolgens in het pannetje deed.

Ik dekte de tafel en ging enthousiast zitten toen Harry aan gelopen kwam met een stapel wentelteefjes. Enthousiast prikte ik in een wentelteefje en legde deze neer op mijn bord. Harry trok vermakelijk zijn wenkbrauw omhoog. ''You like French toast?'' ik propte mijn mond vol en keek hem vrolijk aan. ''Hmm..'' bracht ik uit, ik slikte snel mijn broodje door en vervolgde mijn gemompel. ''My sister used to make this when i was little.'' Harry zijn mondhoeken krulde omhoog en begon zelf ook aan een broodje te eten. ''You and your sister share a very blissfull bond hm.'' suggereerde hij. Ik glimlachte en keek hem aan in zijn prachtige groene ogen. ''Yeah.. we do.'' Ik pakte nog een wentelteefje van het bord voor mijn neus en strooide er in overvloed suiker op. Dit had ik vaker, na dagen en weken slecht eten. Had ik altijd één dag waar ik mijzelf in volpropte, gek genoeg kon ik mijzelf dan niet beheersen.. Op zulke dagen had ik geen controle over mijzelf.. Dan eet ik serieus alles wat los en vast zit.

Nadat we ons ontbijt hadden opgegeten dekte we samen de tafel weer af, ik begon met de afwas en Harry was aan het vegen, van zulke momentjes genoot ik. Zo simpel, maar toch zo waardevol voor mij. Nadat alles opgeruimd was liepen we samen naar boven, om ons gereed te maken voor ons tripje naar de Londen Dungeon. Harry zette de douchekraan aan en ging douchen, hij liet de deur openstaan. Ik waste mijzelf met een washandje, ik ga vanavond wel ofzo.. Mompelde ik in mijzelf.
Ik trok mijn kleding aan en zocht naar een borstel die ik nergens kon vinden, zuchtend blikte ik op naar de badkamer, waar dus waarschijnlijk een borstel zou liggen. Twijfelend liep ik naar de badkamer en ongemakkelijk schraapte ik mijn keel. ''Uh Harry.. I need a hairbrush.'' Ongemakkelijk bleef ik in de gang staan wachtend op Harry zijn antwoord. ''Yeah grab it babe, there is one on the sink.'' Ik stapte de badkamer in en stikte half in de benauwde lucht, Jezus hoe heet douchte hij wel niet? Mijn ogen gleden naar de douchecabine waar Harry in stond, de glazen waren beslagen en vochtig waardoor alleen zijn gedaante te zien was. ''Ravenna baby, if you're gonna stare, you better gonna join me.'' Ik beet betrapt op mijn lip en slaakte een gilletje van Harry die plotseling sprak. ''I...i.. uh..'' ik holde snel de badkamer uit en vluchtte terug naar Harry's kamer. Eenmaal in Harry zijn kamer aangekomen schoot ik in de slappe lach. Ik begon mijn haar te borstelen en pakte mijn mobieltje.
Ik zag dat ik enkele gemiste oproepen had van mijn zus en ik besloot haar even terug te bellen.
''Hey Daan!'' begroette ik haar vrolijk terwijl ik mijn haar verder borstelde. ''Hey wijffie, hoe is het?'' begon ze. ''Eigenlijk, gaat het echt goed. Ik ga zo met Harry en de jongens naar de Londen Dungeon!'' mijn zus maakte een goedkeurend geluidje. ''Als in de jongens van One Direction?'' ik zuchtte en antwoordde sarcastisch terug. ''Nee de jongens van de Backstreet Boys.'' mijn zus klakte haar tong en mompelde toen verontwaardigd. ''Onthoud dat we een stuk schelen qua leeftijd hé bijdehandje.'' Ik proestte en knikte toen. ''Jajaaaa'' Echter merkte ik een rare verandering in mijn zus haar stem, uitleggen kon ik het niet echt.. Ze klonk normaal anders. ''Ravenna, mama had gebeld en verteld over jullie voorvalletje.'' ik zuchtte hoorbaar en legde de borstel neer op het nachtkastje. Ik nam plaats op Harry's bed en zuchtte geërgerd. ''Ravenna, ik weet hoe mama kan zijn maar ga geen ruzie met haar maken ja..'' ik sloeg gefrustreerd op de witte lakens en zette mijn nagels woedend in het matras. ''Danielle, het enige wat ze zei was. 'Oh dan ga je bakken met geld verdienen' het boeit haar niks dat ik dit in éérste instantie helemaal niet wilde! Het enige waar zij aan denkt is ge-'' ''Lieverd, ik weet het, je weet hoe ze kan zijn. Maar, je zit in Engeland, je hebt impriciepe geen last van d'r, hou d'r gewoon te vriend want nu zit ik ermee opgezadeld. En daarbij, was ze ook aan het zeuren dat je met niemand contact op neemt.. Dani niet, oma niet.. Met niemand'' ik beet schuldig op mijn lip. ''Sorry.'' bracht ik zachtjes uit. ''Maar, ze bellen mij ook niet Daan!'' mompelde ik. Ze humde en zuchtte onhoorbaar. ''Sorry Daan, van.. Dat gedoe met mam.. Ofzo..'' Ik beet schuldig op mijn lip. ''Nee, het is niet erg. Bel d'r gewoon eventjes, leg het bij. Dan belt ze mij ook niet meer elke dag overstuur. En bel deze week ook even derest van de familie ja.'' Zei ze op strenge toon. Ik zuchtte. ''Goed dan, doe ik.'' ik viel stil en bleef bijten op mijn lip. ''Ravenna.. Doe het ja..'' ik humde. ''Jaaa..'' antwoordde ik zeurend. ''Mag ik Vince spreken?'' zei ik er vluchtig achteraan. Ik miste hem, ik wilde het stemmetje van mijn neefje eventjes horen. ''Nee, die is bij zijn oma.'' verbaasd antwoordde ik. ''Maar het is geen vrij..'' ''Uh ja Ravenna, soms lopen dingen anders hé, maar ik moet gaan ja en bel mama!'' zei ze gehaast, gevolgd door gepiep.. Ze had dus opgehangen.. Oké? Verbaasd bleef ik naar mijn telefoon kijken, volgens mij had ze haar dag niet.
Intussen was Harry alweer uit de douche gekomen, aangekleed en wel.
Samen liepen we naar de auto. ''I have to call my mom.'' zei ik hem iet wat chagrijnig. Hij knikte en nam plaats in zijn auto, ik volgde zijn voorbeeld en liet de telefoon overgaan. Niet veel later kwam de stem van mijn moeder door. ''Hoi mam.'' begon ik koel. ''Hoi Ravenna.'' antwoordde ze koeltjes terug. ''Ik wilde even zeggen dat het me spijt van ons eerdere voorvalletje.'' antwoordde ik zonder enkel emotie in mijn stem. Mijn moeder humde. ''Oké'' bracht ze kort uit. Ik rolde mijn ogen en Harry keek bezorgd mijn kant op. Ik maakte een geruststellend handgebaar en gromde woedend. ''Oké dan is dat uit de wereld hm. Ik spreek je nog doei.'' ik klikte gauw op het rode hoorntje. Niet wachtend op mijn moeder haar antwoord. Harry keek vragend mijn kant op. ''Is she mad with you?'' vroeg hij bezorgd. ik schudde mijn hoofd. ''No, i'm mad with her.. I just.. Pff i'd rather not talk about it Harry if you dont mind.'' antwoordde ik koppig. ''I'm sorry i dont want te be acting mad towards you. Youre being so sweet for me, i'm sorry for my moodswings. Ugh.'' gefrustreerd kneep ik in mijn benen en liet ik mijn hoofd naar achter vallen. Harry tuitte zijn lippen en wierp een glimlachje naar me. ''It's alright darling, i can handle you.'' Mijn mondhoeken krulde omhoog en ik keek de jongeman naast me verliefd aan.

Toen we arriveerde parkeerde Harry zijn auto, hand in hand liepen we naar de afgesproken plek. De paparazzi's volgde ons roekeloos maar het kon me echt niet schelen, ik voelde me gelukzalig met Harry aan mijn zijde.
Aankomen lopend werden we vrolijk begroet door de jongens die direct onze kant op kwamen lopen. ''Look at them lovebirds!'' floot Liam grijnzend, de blikken van de jongens wenkte op onze verstrengelde vingers en Harry keek ze trots aan. ''Yes, be jelous hmm.'' Louis grinnikte en wierp een korte blik over mijn gezicht. ''We are.. for sure.'' Hij grijnsde breed en liep mijn kant op om een knuffel te geven. Kort daarna fluisterde hij in mijn oor. ''Thanks for the kisses yesterday love.'' Verbaasd wenkte ik naar Harry die vervolgens rolde met zijn ogen en kort grijnsde. ''Yeah, you did kiss him yesterday. Jesus, when i wanted to grab you away from him you yelled at me!'' Ik wierp een semi kwade blik op Niall en wees priemend met mijn vingertje. ''Never give me Irish coffee again, asshole.'' Hij lachte breed en sloeg zijn handen in de lucht. ''I'm sorry!'' Ik keek hem nep afkeurend aan en met zijn allen liepen we richting de Londen Dungeon. De beveiligers voor de deur gaven me een benauwend gevoel maar al gauw stelde Zayn me gerust, ze stonden er om fans buiten te houden. De hordes fans stonden om het gebouw heen verzameld en gilde als een gek toen we aan kwamen lopen. De jongens liepen direct op de fans af, Harry wilde me meetrekken maar ik trok onzeker mijn hand los. ''Just five minutes babe.'' spoorde hij me aan, ik slikte eventjes en liep hem toen braaf achterna. De jongens deelde wat handtekeningen uit en Harry werd regelmatig op de foto gevraagd, aan de ene kant wist ik dat dit erbij hoorde, maar het maakte me ook enigszins jaloers. Al die meisjes die aan zijn voeten lagen.

Ongemakkelijk wachtte ik tot de jongens klaar waren terwijl ik de vieze blikken van jaloerse fans probeerde te negeren, oh God wat voelde ik me ongemakkelijk.
''Come.'' Niall trok me mee en gauw werden we gevolgd door derest.
Binnen aangekomen keek ik verwonderd om me heen, het leek serieus alsof we in de middeleeuwen beland waren.
In het begin werd er een groepsfoto gemaakt, Harry kreeg een bijl in handen gedrukt en Niall ging lachend op de galg staan, verwonderd keek ik naar de galg. Dat leek me best een pijnlijke dood.
Toen de foto getrokken was werden onze mobielen afgepakt en weggestopt. Later werden we in een gevangenis geduwd. Ik keek verbaasd om me heen, de ruimte opnemend. Hoorde dit erbij?
Ik schrok op van een harde klap en keek verschrikt naar de deur, een verklede man bestudeerde ons op een angstaanjagende manier en wenkte dat we mee moesten lopen. Zijn gezicht was smerig geschminkt alsof hij de pest had opgelopen. Wat waarschijnlijk ook de bedoeling was..
Ik greep Harry's hand stevig beet, ik was als de dood voor loopspookhuizen.
Abrupt stopte de man voor ons, hij keek ons één voor één aan en begon toen te praten, uit te leggen hoe het in zijn werking ging en dat het huis impriciepe zichzelf wees.
Zijn priemende vinger bleef haken op mij en hij lachte smerig. ''Watch out girly.. The middle ages weren't very good for girls.'' ik lachte ongemakkelijk en blikte naar Harry.
Er bevonden zich twee liften in de kamer, de man trok me los van Harry en wees naar de lift die opende.
''Girls only.'' mompelde hij. Ik verstrakte en keek hopeloos naar de jongens die breed lachte om mijn reactie. ''No. Im not going alone.'' de man zuchtte maar bleef goed in zijn rol. ''You see any girls here?'' Ik wenkte naar Louis. ''He, he's a bit girly dont you think.'' de man schudde zijn hoofd, zijn lach onderdrukkend en duwde me de lift in. De deuren sloten zich en angstig stond ik in de lift. De deuren opende zich weer en angstig keek ik om me heen, het was donker en oh God wat haatte ik dit, ik had geen mobiel bij niks. Ik liep angstig door de gang heen en keek vluchtig om me heen, zoekend naar de jongens. ''Guys.'' riep ik bibberig. Niet véél later schrok ik op van een middeleeuwse beul, zijn handen geklemd om een martelketting en breed grijnzend bekeek hij me van top tot fucking teen. Ik wist dat het nep was, ik wist dat het acteurs waren maar ik werd angstig van het feit hoe goed ze waren. ''A girl ? All alone?'' hij liep op me heen en ik verroerde geen spiertje. Hij greep mijn pols beet en trok me mee. Ik piepte en stribbelde wild tegen, niet veel later werd ik een kamer ingeduwd, het leek op een martel kamer, te zien aan alle martelvoertuigen en voorwerpen. Ik raakte opgelucht toen ik de jongens zag zitten op de banken midden in de kamer. ''Harry.'' ik wilde aanstalten maken om naar Harry te lopen, maar ik werd ruw meegetrokken door de beul, niet veel later werd ik in een kooitje geduwd. De jongens lachte geamuseerd en ik wierp een kwade blik richting hen. De beul begon te vertellen en de jongens werden één voor één uitgekozen als proefkonijn, het was best interessant, het was een soort van geschiedenis lesje in een spookhuis.
Het decor was echt heel mooi gemaakt, je had echt het gevoel alsof je in de middeleeuwen beland was.
Toen de beul klaar was met vertellen liep hij naar de kooi waar ik inzat, hij opende de deur en niet veel later viel het licht uit en hoorde ik luid gedonder. Aftastend in het donker verliet ik het kooitje. Ik greep iemands hand beet hopend dat het één van de jongens zou zijn. Toen het licht weer aanging blikte ik angstig omhoog en keek ik in de warme bruine ogen van Liam. Ik haastte me naar Harry die me lachend aankeek en sloeg mijn handen om zijn middel
''Oh fuck don't let me go.'' mompelde ik terwijl ik mijn arm stevig om zijn middel heen hield. ''I won't baby.'' hij greep mijn hand beet en gezamenlijk liepen we door naar de volgende kamer, dit moest een ziekenhuis voorstellen, maar dan natuurlijk op zijn middeleeuws... Angstig hield ik Harry's hand beet terwijl ik de jongens trillend achteraan liep.
Wensend dat deze rondleiding héél snel voorbij zou zijn..

Na een eeuwigheid bereikte we eindelijk de uitgang en kregen we onze mobieltjes weer terug, ik snoof dankbaar de frisse lucht in toen we eindelijk buiten liepen.. De muffe geur in de Londen Dungeon was niet te houden, hoorde dat er ook bij, die muffe dode geur? Roken de middeleeuwen echt zo verrot. Harry grinnikte en kneep lichtjes in m'n hand. ''You're alright baby? it wasn't that bad.'' plagend duwde ik tegen zijn borstkas. ''Jesus it was horrible!'' De jongens hadden een voldane grijns op hen gezicht.
Oh wat hadden ze genoten van mijn angstige gegil de gehele tijd.
De hordes fans waren intussen weg ge-ebt, wat niet zo héél gek was aangezien we echt uren hebben rondgelopen in de Dungeon, ik haalde opgelucht adem, ik had vandaag geen zin om geplet te worden tussen de menigte. Ik had geen zin om Harry te delen.
''How late is it?'' verbrak ik de stilte. Zayn keek fronsend op zijn -veels te dure- horloge en mompelde toen. ''Half past five, jeez, time really went by fast.'' ik fronste mijn wenkbrauwen verbaasd. Die rondleiding leek wel eeuwen te duren.. Maar, goed. ''Well guys, thanks for the pleasant day..'' begon Harry. Ik streelde geruststellend met mijn duim over de palm van zijn hand. ''But me and Ravenna.. We have to go.'' ik fronste en keek hem lichtelijk beledigd aan. ''Since when do you decide when i need to go?'' ik trok mijn hand los uit de zijne en sloeg mijn handen in mijn zij. ''Since i said so baby.'' antwoordde hij speels terug. Ik kon het niet laten een klein glimlachje te laten ontsnappen. Ik had een hekel aan mannen die dachten dat ze de baas waren, maar ik wist dat het bij Harry enkel een spelletje was en hij dat nooit zo zou bedoelen. De jongens knikte en gaven mij en Harry één voor één knuffel.
De vier liepen samen weg, waardoor ik en Harry alleen overbleven. ''Why did you asked them to leave.'' Harry bleef enkel grijnzen en zijn groene ogen flikkerde onrustig tussen mijn ogen en lippen. Hij drukte zijn lippen plots op de mijne en trok me mee naar zijn auto. Hij was echter stil, ik kreeg geen enkel woord uit hem wat me aan de ene kant enorm nerveus maakte, zou hij me gaan kidnappen?
Ik keek verbaasd op toen we zijn terrein opreden en hij de auto in de garage parkeerde. ''So.. this was the surprise?'' ik probeerde mijn stem zo neutraal mogelijk te houden, de ondankbaarheid niet tonend, Harry bleef grijnzen en greep mijn hand beet. ''Oh oh oh someone doesn't seem that satisfied hm?'' bracht hij geamuseerd uit. Ik opende de deur en stapte zijn auto uit, nogsteeds verbaasd over het feit dat hij zóóó enorm vaag deed. Ik bleef onzeker staan, Harry liep mijn kant op en trok me mee aan mijn arm. In de gang aangekomen hield hij me tegen. Opnieuw. Hij greep een blinddoek achter zijn rug vandaan, ik kreeg het helemaal op mijn heupen en stapte onzeker naar achteren. ''No fucking way.'' Hij trok zijn wenkbrauw omhoog en sloot zijn arm om mijn middel, met één ruk stond ik tegen zijn borstkas aan terwijl hij behendig het blinddoek omdeed bij me, terwijl hij met zijn andere hand mijn polsen beet hield. Ik verbaasde me over de kracht die hij had in één hand.
Hij hield mijn heupen beet en begeleidde me naar God moest ik weten waar.
''Harry..'' bracht ik zeurend uit, terwijl hij me voorzichtig voort bleef duwen. ''Baby, you're gonna loveeee this surprise.''
Ik fronste mijn wenkbrauwen en probeerde mijn armen gefrustreerd los te wurmen. ''Harry fucking dickhead leave my ar-'' ''Well, well Ravenna.. Do you always curse in front of your litte nephew?'' Ik draaide me in één ruk om terwijl ik mijn armen ruw lostrok, ik trok de blinddoek ruw van mijn gezicht af en keek hem woedend aan in zijn groene ogen, de grijns op zijn gezicht was nogsteeds niet weg en hij trok geamuseerd zijn mondhoek verder omhoog.
''My fucking nephew is in the Netherlands you dickhead and you fucking know it.'' Harry wenkte naar iemand achter mij, ik bleef verbaasd kijken in Harry zijn groene ogen, niet veel later hoorde ik de stem van mijn neefje. ''Tanteeeeeeeeeee.'' twee kleine armen sloegen om mijn middel en verbaasd keek ik omlaag, bij het zien van mijn neefje sprongen de tranen in mijn ogen. ''What the fuck?'' bracht ik zachtjes uit terwijl ik op mijn knieën ging zitten, mijn neefje trekkend in een dikke knuffel.
Tranen vloeide over mijn wangen, niet veel later kwam Anne tevoorschijn met een grote lach. ''Oh sweety, i'm glad you're here, Harry asked me to babysit him while waiting for you two, but he didn't understand me a bit.'' Ik grinnikte en plaatste kusjes in het volle haar van mijn neefje. Mijn neefje keek op naar me en plaatste een dikke kus op mijn wang. ''Tante, ze praten hier echt een beetje gek hé, die mevrouw was ook aan het praten tegen mij, maar ik denk dat ze Chinees praten ofzo.'' mijn neefje schudde zijn hoofd verward en ik liet een schaterlach mijn mond uitglippen. ''Oh lieverd, wat heb ik jou gemist. Maar hoe? ho-'' hij onderbrak me snel. ''Nou tante, stomme Harry en mama hadden gebeld en stomme Harry had gezegd dat ik een week bij jou en stomme Harry mocht logeren want stomme Harry was deze week vrij.'' Ik lachte om zijn woordkeuze, Anne en Harry keken glimlachend toe hoe ik met mijn neefje druk aan het praten was. ''Dus, eigenlijk ben ik nu hier door stomme Harry. Ik was hier eigenlijk al sinds vanochtend hoor, bij de moeder van stomme Harry.'' ik fronste verbaasd en keek op naar Harry. ''Did you planned all this.'' Harry schudde vrolijk zijn hoofd. ''I did!'' Zei hij trots als een klein jongetje. Ik trok Vince opnieuw in m'n armen en snoof genietend in zijn haren, oh wat had ik hem gemist. ''Maar mama had mij dus gebracht naar Engeland en daar kwam de mama van Harry.. Eh stomme Harry mij halen. Mama zei dat jij mij heel erg graag wilde zien.'' ik knikte. ''Dat wilde ik ook Vinnie.'' Hij sloeg zijn handjes om mijn nek en knuffelde me stevig. ''Dus eigenlijk is stomme Harry nu gewoon Harry, want door Harry zie ik nu jou, tante.'' fluisterde hij zachtjes in mijn oor. Ik glimlachte en beet gelukzalig op mijn lip. ''Niet zeggen hé tegen hem.'' ik schudde grijnzend mijn hoofd. ''Nee ventje ik zal niks zeggen ja!'' Hij trok zich los uit de knuffel en ging voor me staan, ik stond op en greep zijn kleine warme handje beet. Anne liep naar me toe en trok me in een knuffel. ''He is lovely sweetheart, its so unfortunate that i couldnt understand him, we like played hints with eachother, the whole day..'' ze lachte zwakjes en wreef in mijn blonde haar. ''Good to see you again sweety.'' ik humde en trok mij los uit de knuffel. ''Indeed Anne.''
Harry stond nogsteeds geamuseerd te kijken naar hoe Vince geen seconde mijn hand los had gelaten. Anne liep naar Harry om afscheid te nemen en zwaaide ons vervolgens uit.
Ik bedankte haar nog, voor het oppassen op Vince.
Daar stonden we.. met zijn drietjes. Harry keek Vince aan en knielde neer. Vince stapte schichtig naar achteren en greep mijn been beet. ''Hmm.. Maybe we should have left him in the Netherlands, now i have to share you.. '' mompelde Harry geamuseerd. ''Well, actually you don't have to share me because, lets not forget Harry, Vince is the love of my life.'' antwoordde ik grijnzend, Harry kwam geamuseerd mijn richting op lopen en trok me in een omhelzing. Vince duwde hem zo ver als hij kon van me af en riep gefrustreerd. ''Mijn tante!'' ik knielde lachend neer naast Vince en negeerde Harry's verbaasde blik. ''Wat wil je doen lieverd?'' vroeg ik hem.
''Uhm, mag ik wat eten?'' vroeg hij stilletjes terwijl hij over zijn buikje heen wreef. Ik knikte en blikte op naar Harry. ''Harry, i think i should go home now. Vince is hungry.'' Harry schudde zijn hoofd en blokkeerde mijn pad. ''Baby. You have school tomorrow.. remember? Who would watch Vince hm. You guys stay here the whole week till Vince returns home, then you can go home, but, at the time im sure you dont wanna leave me anymore.'' Zijn blik liet hij dwalen over mijn lichaam en ik schudde gefrustreerd mijn hoofd. ''You're gonna babysit him? You don't speak a word Dutch and he doesnt speak a word English, smartass.'' Harry greep mijn pols beet en trok me naar hem toe. Zijn lippen spelend voor de mijne. ''Glad we have Google Translate and other apps hm, smart ass.'' Herhaalde hij mijn woorden plagend, hij duwde snel een kus op mijn mond en blikte naar beneden naar Vince. ''Sorry kiddo.'' verontschuldigde hij zichzelf snel.
Ik schudde grijnzend mijn hoofd, dat zou nog wat worden.. Harry en Vince.. Ik blikte gauw naar beneden en zag dat Vince nogsteeds gefrustreerd zijn handje stevig om mijn vingers heen hield. ''Sorry lieverd wat wil je eten?''
''Hmmmmm.'' hij staarde bedenkelijk in mijn blauwe kijkers en kreeg een enorme lach op zijn gezicht.
''Pannenkoeken!'' ik schudde mijn hoofd lachend en knikte. ''Is goed, dan ga ik dat voor je maken ja.'' Harry was inmiddels naar de huiskamer vertrokken.
Ik plaatste Vince neer op het aanrecht en liep naar Harry die met zijn voeten op tafel een rom-com aan het kijken was. ''Harry, Vince wants pancakes.'' hij blikte op en knikte. ''Well make the kid some sweetheart, you know where the stuff stands.'' Ik draaide me om zonder wat te zeggen en liep terug naar de keuken waar Vince met zijn beentjes onrustig aan het wiebelen was. ''Wow lieverd, niet zo bewegen dalijk val je.'' zei ik bezorgd.
Ik pakte alle ingrediënten uit de kast en maakte het papje klaar, ik verhitte de pan en gooide de eerste lading erin. ''Hoeveel wil je er knul.'' Vince begon op zijn vingers te tellen en antwoordde zuchtend. ''Ik denk wel.... ja ik denk negen.'' ik trok mijn wenkbrauwen omhoog en porde in zijn buik. ''Krijg je dat op dan?'' Hij schudde zijn hoofd uitbundig 'ja' en giechelde toen. ''Duhhh!'' antwoordde hij bijdehand. Ik trok hem opnieuw in een knuffel, het voelde zo onwerkelijk Vince bij me te hebben. Terwijl de pannenkoek aan het bakken was pakte ik mijn mobieltje. Snel draaide ik het nummer van mijn zus waarna ik enthousiast haar begroette. ''Dus... Stom wijf dat je er rond loopt!'' antwoordde ik sarcastisch. mijn zus lachte genietend en begon toen. ''Ja wat, ik dacht jij hebt wel een weekje Vince therapie nodig, en daarnaast zeurde hij elke dag dat die zijn tante wilde zien ja!'' Ik grinnikte en keek naar het jongetje wat op het aanrecht zat, een warm gevoel spreidde zich in mijn onderbuik, wat hield ik van dat ventje. ''Dankje.'' fluisterde ik zachtjes. ''Nou trut, niet huilen dan moet ik ook huilen!'' Ik veegde stiekem mijn tranen weg in de hoop dat Vince niks door zou hebben. ''Nee echt Daan, dankje je wilt niet weten hoeveel dit voor me betekend, dat je Vince een weekje aan me meegeeft, en hem een dag toevertrouwd hebt aan Harry's moeder terwijl je haar helemaal niet kent en ik ben zo blij ik voelde me zo ro..'' ''Ik weet het meisje, ik weet dat de afgelopen weken enorm verwarrend, zwaar en vermoeiend voor je zijn geweest, daarom leek het me leuk om je te verassen. Harry heeft alles uitgestippeld en gepland.'' Ik glimlachte, Harry zat vol verassingen.
Intussen had ik al meerdere pannenkoeken klaargemaakt en ik legde deze neer op een bord.
Na het gesprekje met mijn zus hing ik op. En draaide ik me om naar Vince, een kleine hartaanval vond plaats toen ik Vince niet meer zag zitten op het aanrecht, ik hobbelde vol paniek naar de woonkamer waar ik tot mijn opluchting Harry zag rondrennen met Vince op zijn rug, de glimlach van Vince was enorm en ook Harry lachte aanstekelijk mee. Een warm gevoel nam plaats in mijn onderbuik. Echter stopte de twee toen ze mij zagen staan in de deur opening.
''No.. dont stop.. Niet stoppen jongens...'' mompelde ik tegelijk in twee talen. Ik keek Vince aan en knikte. ''Je pannekoeken zijn klaar spetter.'' Hij sprong blij van Harry's rug af en rende naar de keuken waar ik alles al had klaargezet voor hem, Harry greep mijn middel beet en trok me tegen zijn borstkas aan. ''You would make a lovely mom hm.'' ik lachte ongemakkelijk. Ik als moeder, begrijp me niet verkeerd ik hou van kinderen, ik houd enorm veel van mijn neefjes, maar ik als moeder... ''No idiot.'' mompelde ik terwijl ik mijn hoofd liet rusten op zijn borstkas. ''But you would make a really good dad.'' ik slikte pijnlijk, misschien speelde dat ook mee in het feit dat ik geen kinderen wilde.. Als je zelf bent opgegroeid zonder vader ben je als de dood dat het je kinderen ook overkomt. ''I'd love to, i'd really want to have some kids.. One day..'' zuchtte hij zachtjes, even stonden we zo genietend in elkaars armen. Tot ik opschrikte. ''Let's check on Vince.'' Harry liep me grijnzend achteraan. ''I'm glad you had apple syrup in house.'' zei ik grinnikend, toen ik Vince druk aan zijn pannenkoeken zag knabbelen met een hele berg appelstroop. Ik wreef over zijn bolletje en kuste hem op zijn haar. ''Is het lekker?'' hij knikte uitbundig en nam nog een grote hap van zijn pannenkoek.

Na hij klaar was wreef hij vermoeid in zijn oogjes. ''Tired?'' vroeg Harry hem, Vince wierp mij een rare blik toe. Ik lachte en antwoordde.''Hij vraagt of je moe bent.'' Hij knikte zijn hoofd en vroeg toen. ''Tante Venna, hoe zeg je ja terug in het Chinees?'' ik lachte breed. ''Yes.'' Vince knikte naar Harry en herhaalde mijn woorden. ''Yes.'' Harry ruimde zijn bord af en wenkte naar mij. ''He can stay in the guest room.'' Ik knikte. ''But first he needs to take a shower.'' antwoordde ik. Harry knikte grinnikend en wenkte ons mee, in zijn badkamer trok Vince zijn kleren uit en stapte vrolijk onder de douche, hij was inmiddels zeven jaar nu dus douchen kon die allang alleen, ik zat er alleen bij om op te passen, voor als er iets fout zou gaan.
Ik dacht genietend terug aan de tijd dat hij nog jonger was en ik en mijn zus hem regelmatig samen in bad deden, hoe hij spelend met zijn eendjes ons nat spetterde. Als ik vroeger mijn neefje in bad deed, dan kwam ik ook echt bezopen de badkamer uit, kleine bengel.
Na een paar minuutjes schrok ik op van Vince zijn stemmetje. ''Tante, ik ben klaar hoor.'' ik knikte en draaide de kraan uit.
Ik gaf hem een handdoek en hij liep me braafjes achterna naar de logeer kamer, Harry kwam later aangelopen met de koffer van Vince, ik gooide deze open en zocht naar een pyjamaatje voor de kleine man.
Ik gaf Vince zijn pyjama aan en hij trok deze snel aan. Ik kamde zijn haar nog even snel door en keek naar zijn prachtige krullen die altijd op kwamen spelen als je zijn haar nat maakte.
Ik dekte hem toe en drukte een dikke kus op zijn wang, Harry stond in de deur opening toekijkend hoe ik Vince toedekte. ''Het ganglicht blijft aan, wij zijn beneden, als er iets is moet je roepen ja.'' Vince gaapte vermoeid en humde. Hij trok me nog één keer in een snelle knuffel en draaide toen zijn hoofdje om ''Trusten tante.'' ik glimlachte en dempte het licht. ''Trusten mijn allergrootste liefde.'' Ik trok de deur dicht op een kier en liep vervolgens samen met Harry naar beneden, door het feit dat Vince hier nu was wilde ik echt niet naar school morgen. Maar ik kon het niet maken om niet te gaan. Ik ruimde de rommel beneden nog verder op, Harry merkte mijn gedrag en vroeg bezorgd. ''What's the matter sweetheart.'' ik blikte op en zuchtte. ''I dont want to go to school, i want to stay with Vince..'' hij schudde zijn hoofd lichtjes en liep naar me toe. ''Call in sick then tomorrow.'' Ik duwde hem lachend weg. ''Harry no! I can't do that!''
Hij haalde zijn schouders op en trok me opnieuw in een knuffel. ''I will take good care of him while you're at school, don't worry about it too much baby.. And besides that.. In two days the weekend will start.'' ik humde, hij had inderdaad gelijk.

Nadat ik klaar was met afwassen liet ik me vermoeid tegen het aanrecht aanvallen.
''Come baby, let's go to bed.'' ik knikte en droogde mijn handen snel aan de vaatdoek die naast de koelkast hing.
Ik hobbelde achter Harry aan en haalde mijn make-up er snel af. Ik keek nog snel bij Vince en glimlachte opgelucht toen ik zag dat hij allang in een diepe slaap lag, ik liep naar Harry's kamer en bedacht me dat mijn uniform nog thuis lag, ik zuchtte vermoeid en sloeg mijn hand voor mijn hoofd, ik had nog één setje kleding bij wat ik voor morgen moest bewaren. ''Harry, my uniform is at home.'' Hij keek bedenkelijk voor zich uit en stelde voor.''Should i get it?'' ik schudde mijn hoofd, ''No, i have clothes to wear for tomorrow, i will go without uniform then..'' Zo erg vond ik dat eigenlijk niet, die uniformen waren spuuglelijk en ik hoopte eigenlijk dat ze me naar huis zouden sturen morgen, als ik aan kom met 'normale' kleding. Hij trok me glimlachend tegen hem aan. ''Naughty girl.'' ik draaide me om en keek hem grijnzend aan.
''Shut up.'' zei ik zachtjes. Ik duwde hem speels van me af en stopte weer, bedenkelijk keek ik naar mijn kleding. ''Uh, i don't have pajamas.'' zei ik zachtjes en lichtelijk gefrustreerd, waarom had ik morgen school? ik was zo niet voorbereid. De helft van mijn spullen lagen nog thuis. Harry liet zijn blik over mijn lichaam glijden. ''Hm, you can sleep with no clothes on.'' Ik trok mijn wenkbrauw omhoog en liet mijn mondhoek speels omhoog krullen. ''Okay.'' antwoordde ik terwijl ik mijn shirt over mijn hoofd trok en de broek onhandig uittrapte, ik stond enkel gehuld in lingerie voor hem, hij snakte naar adem en kreeg een lichtelijke blos op zijn wangen. ''I mean, i just.. It uh.'' stamelde hij terwijl ik vrolijk langs hem heen hobbelde en plaats nam in zijn bed, verward drukte hij het lichtknopje uit en nam plaats naast me. Hij liet zijn hand over mijn buik glijden en ik merkte hoe zijn ademhaling veranderd was. Ik trapte onhandig mijn onderbroek uit en gooide deze over zijn hoofd neer naast het bed. ''What are you doing?'' siste hij terwijl zijn hand om mijn middel verstrakte. ''I am not going to sleep with a bra, its uncomfortable'' bracht ik koeltjes uit terwijl ik mijn beha losklikte en deze plagend op zijn hoofd gooide. Hij greep mijn lichaam beet en duwde me dicht tegen hem aan, hij sidderde bij de aanraking tussen zijn blote borstkas en mijn borsten. Zijn ademhaling was enorm versneld en zijn handen knepen pijnlijk in mijn heupen. ''Harry..'' bracht ik pijnlijk uit, zijn grip verloste direct en hij greep uit het niks mijn bil beet. ''Why. Are. You.. fucking doing this.'' bracht hij gefrustreerd uit. Ik giechelde vrolijk, ik vond het grappig hoe hij zo enorm snel kon omslaan. ''You suggested!'' verdedigde ik mijzelf. ''I never though you would fucking do it.'' verdedigde hij zichzelf weer. Ik drukte een vluchtige kus op zijn mond en draaide mijzelf om, ik greep zijn hand beet en legde deze plagend op mijn borst neer. ''Goodnight handsome.'' fluisterde ik plagend. Hij kneep in mijn borst en duwde een kus in mijn nek. ''No fucking way you're going to sleep.'' Ik draaide me om en keek hem aan. ''Oh i am, i have school tomorrow, and besides that my little nephew is in the room next door... So.'' ik draaide mijzelf weer vluchtig om en legde mijn hand op zijn hand die hij nogsteeds liet rusten op mijn borst.
''Goodnight Harry.'' zei ik grijnzend.
Hij zuchtte gefrustreerd en plaatste zijn lippen in mijn nek. ''Goodnight tease.'' gromde hij.


Glimlachend sloot ik mijn ogen.
Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen