Foto bij What it takes 30 - Liveshow 9

Sophie.


Liveshow negen. Het was een enorm drukke en vermoeiende week voor me geweest. Mijn oma is erg ziek en gaat de laatste week steeds verder achteruit, waardoor ik daar veel ben geweest en ik heb elke dag geoefend vandaag. Vanavond is mijn oma ook aanwezig, ze wilde zo graag komen. Ik bijt zacht op mijn onderlip en kijk eventjes voor me uit. Deze live show mocht ik samen met Ronnie zingen en zong ik Pray For Me van The Weekend.
Zachtjes bijt ik op mijn onderlip en kijk ik naar Ronnie die naast me staat. ''Het gaat helemaal goedkomen Sophie, we gaan dit rocken!'' hij steekt zijn hand op voor een high-five. Ik heb een satijnen jumpsuit aan en ik heb het echt bloedheet, maar dat komt ook zeer waarschijnlijk door de zenuwen. Ik adem even diep uit en loop met Ronnie het podium op onder luid gejuich. We gaan klaarstaan voor ons optreden en beginnen vervolgens. Terwijl Ronnie stukken tekst zingt dans ik voornamelijk en zing ik af en toe wat woorden mee.
Blijf bij mij ga niet weg
Jij bent de enige die ik heb
Enige die ik heb
Enige die ik heb
Blijf bij mij ga niet weg
Enige die ik heb
Je bent de enige die ik heb
Jij bent de enige die ik heb.

Het nummer eindigt en al hijgend uitgeput omarm ik Ronnie. ''Dit was zo gaaf!'' zeg ik. Ik kijk naar Jandino die dansend aankomt en in zijn microfoon zingt. Ik begin hard te lachen en dans met hem mee. ''Nee nee nee, niet dansen dat is gevaarlijk!'' ik moet lachen en schud mijn hoofd. Ronnie neemt plaats op zijn stoel, hij mag deze keer geen commentaar geven op mij omdat we samen hebben gezongen. Het jury commentaar is kritisch vanavond. ''Ik vind je persoonlijk beter als je engelstalig zingt.'' zegt Gordon. Ik knik eventjes. Ik was het er zelf mee eens, ik vind engelstalige nummers ook mooier. ''Ik vond het wel een hele sterke performance en je kreeg de zaal mee!'' zegt Angela.
Ik bedank ze en neem backstage plaats. Vanavond hield ik dezelfde outfit aan.
Nadat alle kandidaten zijn geweest beginnen we het rondje opnieuw en is het mijn beurt voor Pray For Me. Ik neem plaats op het podium en haal eventjes diep adem. Ik werp een korte blik op mijn oma die trots naar me kijkt en blaas een kushand naar haar. Ik glimlach als ze in beeld gebracht wordt en begin te zingen.
I'm always ready for a war again
Go down that road again
It's all the same
I'm always ready to take a life again
You know I'll ride again
It's all the same (ooh, ooh, ooh)
Tell me who's gon' save me from myself
When this life is all I know
Tell me who's gon' save me from this hell
Without you, I'm all alone
Who gon' pray for me?
Take my pain for me?
Save my soul for me?
'Cause I'm alone, you see
If I'm gon' die for you
If I'm gon' kill for you
Then I'll spill this blood for you, hey.

Zacht bijt ik op mijn lip als het nummer eindigt en grijns als er wat dingen op het podium gegooid wordt. Ik pak wat spulletjes op en loop naar Jandino. Ik kijk op als ik een beertje met een tekening zie. Ik haal de tekening eruit en zie een tekening van mezelf en een persoon die lijkt op Harry, met een krabbelig handschrift staat erboven ''Harry + Sophie'' geschreven. ''Ach, wie heeft dit getekend?'' roept Jandino door de microfoon. Een klein meisje begint te zwaaien. Ik zwaai terug naar haar. ''Wat heb je dit mooi getekend!'' zeg ik door de microfoon tegen haar. Ze knikt enthousiast. Ik loop naar haar toe en steek mijn hand uit voor een high five. Er wordt een microfoon bij haar gehouden. Haar moeder zegt wat. ''Ze vroeg zich af of je de tekening ook aan Harry wilt laten zien.'' ik grinnik. ''Tuurlijk.. Zullen we een foto voor hem maken?'' vraag ik haar. Ze knikt. Ik pak mijn telefoon uit mijn zak en maak een foto met het meisje. ''Mag ik nog een foto van jullie maken?'' Ik knik en strek mijn armen uit naar het meisje zodat ik haar kan optillen. Ze slaat haar armen om mij heen en samen gaan we op de foto. Ik zet haar weer neer en voeg me weer bij Jandino. ''Je houdt de show wel lekker op jij hé.'' zegt hij. Ik moet lachen en zwaai even arrogant met mijn haren. Hij begint te lachen en gaat over naar het jury commentaar, welke positief is.
Het is na de volgende optredens weer tijd voor de eliminatie. Jack had mij de hele tijd met rust gelaten dit keer, wat erg verrassend voor me is. Ik haal een hand door mijn haren heen en kijk blij op als ik door ben naar de tiende en de laatste live show voor de finale, of wel ik sta in de halve finale!!!! Enthousiast knuffel ik Charley, die al te horen heeft gekregen dat zij door is. Vanavond nemen we afscheid van Mike, zijn optredens gingen deze keer ook niet goed... Hij is er zelf om die reden ook niet verbaasd over. Ik bijt zachtjes op mijn onderlip en loop het podium af. Ik pak mijn telefoon en stuur de foto, met een foto van de tekening naar Harry.
- Kijk nou eens wat enorm schattig.. 😍😍😍😍-
- Ahw babe, wat een lief meisje... En wat zie je er knap uit! Jammer dat ik je niet in het echt kan bewonderen.. Hoe heb je het gedaan? ☺️-
- IK BEN DOOR NAAR DE HALVE FINALE!! 🎉🎉-
- OH YES! Super trots op jou! 🎉🎉💕I knew it!! Betekent wel dat we elkaar nog langer niet zien.. Helaas 😢-
- Ahw, Haz.. ik ben de dagen aan het aftellen.. Ik mis je 😘 -
- Ik mis jou meer.. Ik wil je zo graag zoenen.. 😘😘 -
- Je bent lief Styles.. 💕 hoe ging jouw show? -
- Heel goed!! Iedereen ging uit zijn dak.. Ik ga nu nog even een drankje doen met de band. Ik spreek je later oké? ❤️ -
- Spreek je later! 😘-

Reacties (2)

 • LeLouisx3

  Joepie een nieuw hoofdstuk

  5 maanden geleden
  • Phuque

   🥰

   5 maanden geleden
 • carlinnoss4

  Love it 😍

  5 maanden geleden
  • Phuque

   ❤️

   5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen