Foto bij What it takes 31 - rehearsal

Sophie.


Hier draait het om. Komende liveshow moet ik alles uit de kast halen om een knallend optreden te geven. Ik had een kort broekje en een fils trui aangetrokken.
Zacht bijt ik op mijn onderlip. Ik ben zo enorm benieuwd wat me deze live show te wachten staat. Mijn gedachten word verbroken door Simon. “Sophie! Hoe gaat het met je oma?” vraagt hij en slaat kort een arm om mijn schouders heen. “Ze is stabiel voor nu, maar het is nog steeds niet positief..” Zucht ik zachtjes. “Het zou mooi zijn als ze me eventueel nog kan zien in de finale, als ik die haal.” Glimlach ik. “Dat hoop ik!” zegt Simon. “Deze week, geef ik je de nummers Wild Thoughts van Rihanna en Stone Cold van Demi Lovato!” zegt Simon enthousiast. “Wild Thoughts? Je gaat me toch niet...?” Simon lacht en knikt. “Ik ben bang van wel.. deze liveshow gaan we verassen Sophie!!” zegt hij enthousiast. Ik leg mijn hoofd in mijn handen. “Oh no.. wat moet ik doen?” Lach ik. Simon pakt de tablet erbij en laat me een video zien van wat de bedoeling is. “Jezus.. en hierbij moet ik ook nog zingen?!” vraag ik geschokt. “De lifts laten we eruit en je zal dansen als je niet zingt.. voor de rest is het zaak om zoveel mogelijk sexy te zijn op het podium.” legt hij uit. “Oh Simon wat doe je me aan....” klaag ik en sla mijn hand voor mijn gezicht. “Ik doe dit eenmalig en dan nooit meer!!” lach ik. Simon lacht. “Repetitie tijd.. we beginnen vandaag met dans.” Ik knik en loop richting de dansruimte. “Ah Sophie!” Zegt de choreograaf. “Ben je er klaar voor meid?” Hij legt een arm om mijn schouder heen. “God no...” lach ik. Hij moet lachen. “Dit is Bryce! Met hem zal je dansen..” hij wijst naar een jongen in een tanktop en zwarte joggingbroek die op me afloopt. “Hi, Bryce.” stelt hij zich voor. “Sophie.” glimlach ik. “Je mag eerst een aantal keer kijken dan gaan we stap voor stap de pasjes doornemen.” Terwijl ik toekijk word ik alleen maar nerveuzer. Dit kan ik toch helemaal niet?! Ik bijt zacht op mijn lip. Het ziet er wel enorm gaaf uit. Ik kijk naar de camera die mij filmt. “Sorry mam, broer en de rest van de familie..” lach ik terwijl ik mijn hand voor mijn mond leg. Na een aantal keer kijken is het mijn beurt. Ik loop naar Bryce toe en neem de stappen met hem door. “Oke oke, het begin is er.” grijnst hij. We nemen de stappen een paar keer door. “We hebben de choreostappen gefilmd voor je dus je moet ze elke dag meerdere keren oefenen!” zegt de choreograaf. Ik knik even. “We oefenen dagelijks een halve dag om het je goed aan te leren.” Ik knik even. “Kom even bij, dan oefenen we een laatste keer en ben je klaar.” Ik neem een paar grote slokken water en opnieuw nemen we de choreografie door. Het is enorm moeilijk. Ik bedoel ik vind het heerlijk om in de club te dansen en met mijn billen te schudden maar dit is wel echt next level, en ook nog eens vol op televisie..
Nadat we klaar zijn ontvang ik de video en besluit ik hem door te appen naar Harry.
- Moet je eens kijken wat ze me laten doen aankomende show... 😨😱 -
- 😱 Ik ga dat sowieso kijken.. 😍met al mijn vrienden ernaast hehe.. 😘-
- Oh god no... 🙈 -

Ik leg mijn telefoon weg en loop door naar Sidney. “Pittige taak heb je!” zegt hij. Ik lach. “Vreselijk toch.. Kon je niet even zeggen dat ze dat niet hadden hoeven doen.” Lach ik. Sidney moet lachen. “Wel... Sorry.” lacht hij. Ik grinnik. “Maar het wordt sowieso super vet!!” spreekt hij me bemoedigend toe.


Hee allemaal!
Ben ik weer. Nog enkele hoofdstukjes en deze story is alweer tot zijn eind! Omg! Hopelijk vinden jullie deze story leuk!:)

Ik heb vandaag een nieuw verhaal geactiveerd. Iets anders als wat ik normaal doe maar ik hoop jullie daar terug te zien!! 🥰

West of Westeros || Game Of Thrones (16+)

Ik zou het super leuk vinden als jullie een kijkje/abo willen nemen! X

Reacties (2)

 • LeLouisx3

  Jammer dat het bijna ten einde komt x

  10 maanden geleden
 • carlinnoss4

  Jihaa! 😍

  10 maanden geleden
  • Phuque

   🥳🥰

   10 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen