Foto bij What it takes 32 - Liveshow 10

Sophie.

In de spiegel staar ik even naar mijn outfit. Dit is zo niks voor mij, holy shit.. Ik ben bloed nerveus en ik weet dat Harry vanavond zal kijken, MET ZIJN VRIENDEN. Hard bijt ik op mijn lip en kijk naar mijn haren die in een staart opgebonden zijn. Ik kijk op van een appje met een foto van Harry. Het is een foto van hem en zijn vrienden die enthousiast hun duim op steken.
- Wij zitten er klaar voor.. Ik kan niet wachten.. 😏😍 -
- Ik voel de druk... p.s. Deze foto is voor jou😘 -
Ik stuur een foto van mezelf in mijn outfit terwijl ik mijn tong uitsteek.
- Oh my god... 😍 de dingen die ik met jou zou doen... nog twee weken.. 👅-
- 😏😍- [/i]
Ik stop mijn telefoon weg en voeg me bij de rest. “SOPHIE!” Charley haar mond valt open. “Ja hou alsjeblieft op...” lach ik en kijk haar aan. Ze begint te lachen. “Ik vind dit al vreselijk genoeg..” giechel ik. Ik word na twee optredens opgeroepen en zie een filmpje van mezelf waarin ik naar de choreografie kijk en mezelf sorry zie zeggen tegen mijn familie. Ik moet lachen en schud mijn hoofd. Bryce lacht. “Het komt helemaal goed!!” zegt hij. Ik knik even. “Doodsbang.” Lach ik en laat mijn trillende handen zien. Ik had vanwege de dans een microfoon bij mijn mond in plaats van dat ik hem vast moet houden. Zodra ik word opgeroepen loop ik het podium op en wordt er gefluit vanwege mijn outfit. Diep haal ik adem en luister naar de muziek die start. Zodra het moment daar is begin ik te zingen en draai ik wat met mijn heupen. Nu komt het. Ik moest met mijn billen gericht naar de camera bewegen en dan zou Bryce zich bij mij voegen voor de dans. Ik draai om, buig naar voren en beweeg heen en weer met mijn billen. Zodra ik omhoog kom pakt Bryce mij vast en voeren we de choreografie uit. Luid gejoel klinkt door de zaal als ik op de grond lig met mijn billen de lucht instekend. Ik zit in volle focus in de dans, ondertussen vind ik het toch echt vreselijk dat ik dit moet doen. Ik draai me op mijn rug en laat me omhoog trekken door Bryce. Ik strek weer voorover en beweeg mijn heupen terwijl Bryce op mijn billen slaat als ik omhoog kom. Ik zing het nummer af en haal opgelucht adem als het voorbij is. Ik knuffel Bryce opgelucht. “You killed it!!” zegt hij. “Jij anders ook!” Ik geef hem een high five en loop naar Jandino die me aankijkt en knikt. “Work it girl!” zegt hij. Ik kijk lachend op als de muziek weer begint en Jandino begint te dansen. Ik schud even met mijn billen op de muziek. “Oeiii!!” Roept hij en kijkt me aan. Ik schud lachend mijn hoofd. De muziek stopt.
“Zo... Sophie Sophie SOPHIE!” zegt hij en staat knikkend naast mij. “Hoe vond je dit?” vraagt hij. “Totale hell...” Lach ik en kijk hem aan. Jandino moet hard lachen. “Dit doe ik nooit meer.” lach ik. “Heerlijk...” Lacht hij. “Gelukkig staat het op beeld.” lacht hij. Ik grinnik. “Kijkt Harry ook?” Vraagt hij in het engels en wiebelt met zijn wenkbrauwen. Ik begin te lachen. “Alleen maar met al zijn vrienden...” Antwoord ik lachend in het engels. Jandino lacht. “Hey Harry, als je nog niet verliefd was, ben je het nu wel.. Ik bedoel.. Deze moet je opsluiten!” Zegt hij in de camera. Ik schud lachend mijn hoofd. “Dit wordt met de minuut erger.” Lach ik en kijk naar Jandino die lacht. “We gaan naar het jury commentaar, Ronnie?”
“Ja... ik ehm.. Hoe zal ik dit netjes zeggen?” zegt hij ongemakkelijk terwijl hij achter zijn hoofd krabt. Jandino lacht. “Laat ik het zeggen, ik heb genoten van je optreden..” Beschaamd lach ik. “Je was ongelofelijk sexy!” zegt Gordon. Ik grijns eventjes en hijg nog wat uit. “Simon?”
“We gingen voor de verbazing... dat is gelukt!” zegt hij. “Je hebt het goed gedaan.” Ik knik eventjes en verlaat daarna het podium. Wat ben ik blij dat dit erop zit.. Nu de rest nog. Ik kan het niet laten om gauw op mijn telefoon te kijken.
- Hij heeft niet eens ongelijk over dat opsluiten.... 😱😍 Wat was je fucking sexy zeg... -
- Stiekem dacht ik aan jou tijdens deze dans.. 😳🙈 -
Stuur ik flirterig terug.
Ik kleed me om voor mijn tweede optreden. Ik was blij weer iets fatsoenlijks aan te kunnen. Ik doe wat rode lippenstift op en gooi mijn haren los. Ik heb ontzettend veel zin om dit nummer te zingen.
Nadat Jack en Charley zijn geweest is het mijn beurt weer. Door een rietje drink ik wat water en loop dan het podium op. De muziek begint waarna ik begin te zingen.
Stone cold, stone cold
You see me standing, but I'm dying on the floor
Stone cold, stone cold
Maybe if I don't cry, I won't feel anymore
Stone cold, baby
God knows I tried to feel
Happy for you
Know that I am, even if I
Can't understand, I'll take the pain
Give me the truth, me and my heart
We'll make it through
If happy is her, I'm happy for you
Stone cold, stone cold
You're dancing with her, while I'm staring at my phone
Stone cold, stone cold
I was your amber, but now she's your shade of gold.

Het nummer eindigt, waarna ik een luid applaus krijg. Ik maak een buiging en blaas kushandjes naar het publiek. Wat is dit fantastisch.. Na het positieve jury commentaar is het tijd voor de eliminatie. “De laatste eliminatie voor de finale... Voor mij staan heel nerveuze kandidaten, die al honderden mensen voorbij gegaan zijn.” begint Jandino. “De eerste finalist is.... SOPHIE!!” Ik sla met grote ogen mijn handen voor mijn mond en knuffel Charley die naast me staat. Met tranen over mijn wangen loop ik naar Jandino en ga naast hem staan. IK STA IN DE FUCKING FINALE!!!
Na mij wordt Jack omgeroepen waar ik kort voor klap, gevolgd door Charley!!! Ik knuffel haar enthousiast als ook zij begint te huilen. “We did it Char!!!” roep ik. Ze knikt.
Het programma komt tot een einde en we verlaten het podium. Ik kijk op als ik een facetime oproep krijg, van Harry.
Ik neem hem op en hou de telefoon voor mijn gezicht. Zodra er verbinding is hoor ik luid gejuich van meerdere mannen. Ik begin te lachen en juich mee. “You did it!! Gefeliciteerd!!” Roept Harry enthousiast. Ik grijns breed. “Dankje!!” zeg ik vrolijk. Charley komt bij me staan. “Hey Harry!” zegt ze en zwaait.
“Wat vond je van Sophie vanavond?” grijnst ze. Ik bloos en lach. “Ze was zo enorm goed...”
“Vooral het eerste nummer vond Harry haar heel goed!” Wordt er geroepen. “Hij zat te kwijlen!” roept een ander. Ik moet hard lachen en merk dat ik bloos, eveneens als Harry. “Nou... Zo is het wel weer genoeg.” stamelt Harry. Ik giechel eventjes en kijk naar Harry die wegloopt. “Je gaat die finale knallen babe..” zegt hij. “Ik hoop het zo!” zeg ik grijnzend. “En als we elkaar zien gaan we groots vieren dat je hebt gewonnen!” zegt hij. Ik grinnik eventjes en knik. “Ik kan echt niet wachten om je weer te zien.” zegt hij blozend. Ik grijns en bloos. “Ik ook niet...” Zeg ik eerlijk.

Reacties (2)

 • LeLouisx3

  Harry is zo lief

  6 maanden geleden
  • LeLouisx3

   Ik hoop ergens dat ze de finale niet wint, want dat zou voorspelbaar zijn...

   6 maanden geleden
 • carlinnoss4

  😍😍😍

  6 maanden geleden
  • Phuque

   🥰🥰

   6 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen