Foto bij What it takes 34 - After party

Sophie.


Een vrolijke grijns siert mijn lippen als mijn vrienden en familie al juichend me op staan te wachten terwijl ik met Harry aan kom lopen. Ik ren even op ze af en knuffel de eerste de beste die ik kan vastpakken. ''SOPHIE! SOPHIE! SOPHIE!!'' roepen een paar van de jongens. Ik begin te lachen en knuffel mijn moeder stevig. Ik kijk even naar Harry die er wat ongemakkelijk bij staat. ''Jongens, dit is Harry..'' grijns ik en wenk hem naar ons toe. Hij loopt wat verlegen op ons af en schud als eerste de hand van mijn moeder. ''Harry.. Gecondoleerd mevrouw..'' zegt hij en knikt. ''Ach, dankjewel lieverd.. Leuk je te ontmoeten.'' zegt ze en legt haar hand op zijn wang. Ik glimlach eventjes en kijk toe hoe hij de rest de hand schud. ''Jeetje Soph, hij is echt enorm knap.'' fluistert Emma, een van mijn beste vriendinnen. Ik giechel en knik. ''Ik weet het..'' grinnik ik.
Ik kijk op als ik achter me een bekende stem hoor. Het is niet waar. ''Sophie?'' zegt de stem. Ik draai me om. ''JASON!'' gilt mijn moeder. ''JAS!!'' roep ik en ren op hem af. Hij staat in zijn legerpak, met op zijn borst ''Van Baarden'' en met zijn grote rugzak op zijn rug. Ik spring hem in zijn armen en omhels hem. Ik barst in huilen uit. Wat is het fijn om hem in mijn armen te hebben. ''Oh mijn god...'' zeg ik en kijk hem aan. Ik druk een stevige kus op zijn wang. ''Mijn winnares!!'' zegt hij en draait een rondje met mij in zijn armen.
Hij zet me neer en loopt naar mijn moeder. ''Mam!'' zegt hij en omhelst haar huilend. Dit is zoveel op een avond, Harry, X Factor winnen en nu is mijn broer hier ook nog!!
Ik omhels hem met mijn moeder samen. ''Ik heb je zo gemist...'' fluister ik en druk een paar kussen op zijn wang. ''Ik jullie ook.. Wat ben ik trots op je Sophie.'' hij drukt een kus op mijn voorhoofd. ''Mijn kleine zussie.'' zegt hij met een grote grijns. Ik glimlach en bloos. ''Volgens mij moet jij me voorstellen aan iemand..'' zegt hij en knikt even naar Harry. ''Be nice..'' waarschuw ik Jason. ''Altijd.'' zegt hij grijnzend en loopt op Harry af. Hij schud hem de hand. ''Hey man, ik ben Jason..''
''Harry, wat goed om je te ontmoeten.. Sophie heeft veel over je verteld.'' zegt Harry en kijkt naar me. ''Je doet toch wel voorzichtig met mijn kleine zusje he?'' zegt hij en grijnst. ''Jason...'' lach ik. Harry lacht. ''Ik zou niet anders durven.'' zegt hij. ''Goed.'' Jason trekt hem even in een typische mannen knuffel, een halve omhelzing en een klop op de rug. Ik kijk glimlachend toe. ''Nu is het tijd om te feesten!!!'' roep ik. ''Oh Harry, je weet niet half hoe die Sophie kan feesten!'' lacht Marc, een van mijn vrienden die naast hem komt lopen. Harry grijnst even breed. ''Ga ik dat vanavond meemaken?'' vraagt hij en kijkt me grijnzend aan. Ik grinnik. ''Misschien.. Ligt eraan wat voor muziek ze draaien of ze uit haar dak gaat.'' zegt hij. Ik lach. ''Wat voor muziek?''
''Ah, dat zie je vanzelf wel.'' knipoogt hij en klopt op Harry's schouder. Ik grijns eventjes en haal een hand door mijn haren heen.
Ik loop door de deuren van de afterparty heen en hoor de beats mijn oren al vullen. Emma trekt mij mee en begint met mij te dansen. Ik lach even en dans met haar mee. Harry komt aangelopen met twee drankjes in zijn handen. ''Kom op Harry, dansen!'' zegt Emma en grijnst. Ik pak een drankje aan. Hij doet even een gek dansje en moet lachen. Ik giechel eventjes en proost met hem. Ik neem een slok van mijn drankje. ''Gin Tonic..'' zeg ik in zijn oor. ''Niet goed?'' grijnst hij. Ik knik. ''Maar na twee van deze voel ik hem al.'' grinnik ik. Hij legt zijn hand op mijn onderrug. ''Des te gezelliger wordt je.'' lacht hij. Ik schud lachend mijn hoofd. ''Thanks..'' lach ik. ''Wil je misschien bij mij slapen?'' vraagt hij en veegt een pluk haar achter mijn oren. ''Heb ik weer geen schone kleding of iets bij me.'' grinnik ik. ''Ah, halen we dat toch.'' knipoogt hij. Ik knik eventjes en lach.
De rest van de avond vliegt voorbij, de alcohol vloeit rijkelijk en op een gegeven moment merk ik dat ik toch wel erg dronken ben. Harry en ik nemen een taxi en ik geef giechelend mijn adres. ''Zit je weer in hetzelfde hotel?'' vraag ik. Hij schud zijn hoofd. ''Gelukkig, wat moeten ze wel niet denken van mij..'' lach ik. ''Laat in de avond binnenkomen en dan 's morgens weggaan in dezelfde kleding.'' grinnik ik. Hij lacht. ''Zo ben jij niet..'' lacht hij. ''En als dat gebeurd, zou ik je niet 's morgens weg laten gaan zonder ontbijt en een hele leuke gezellige dag.'' zegt hij en drukt een kus op mijn wang.
We komen aan bij mijn huis, waar ik uitstap. ''Zo terug.'' grijns ik. Ik ren naar boven toe eenmaal binnen en loop mijn kamer in. Ik pak een tas, pak mijn make up, luchtje, en pak wat schone kleding en ondergoed in. Ik pak een lingerie setje uit mijn kast en kijk er even kort naar. Ik hou het voor me in de spiegel. Zal ik het meenemen? Ik doe het gewoon.
Ik gooi een ochtendjas in mijn tas en de lingerie erbij en rits mijn tas dicht. Ik was wel eens benieuwd wat er zou gebeuren als ik Harry zou uitdagen.
Ik kom naast hem zitten in de taxi en kijk hem met een grote glimlach aan. ''Zo.. Klaar voor?'' Harry streelt met zijn vingers over mijn bovenbeen terwijl de taxi chauffeur begint te rijden. Na ongeveer een kwartier zijn we er. Het is een prachtig hotel in Amsterdam. We stappen uit en Harry neemt mij mee naar zijn hotelkamer. Met een glimlach volg ik hem de hotelkamer in. Een fles wijn staat klaar op het bureautje. ''Wil je nog een wijntje?'' ik knik eventjes. ''Ik ga wel even iets makkelijkers aan doen.'' klaag ik en grijns. Ik pak wat spullen uit mijn tas en schiet de badkamer in. Ik fris mezelf eventjes op en spuit mijn luchtje op. Ik trek het lingeriesetje aan. Ik had gekozen voor een zwarte satijnen ochtendjas eroverheen. Ik loop de badkamer uit en leun even tegen de muur aan als ik zie dat Harry zijn shirt aan het verwisselen is. Hij kijkt om als hij me hoort en valt even stil, en dan ziet hij nog niet eens wat er onder mijn ochtendjas zit.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen