Foto bij Chapitre 16.

Well I guess I'm back again

Whoops
'x

De weken na de aanvaring met Puck en Finn was de sfeer binnen het team gespannen. Ze waren zich de laatste week steeds meer afzonderen en ook de rest zag in dat de manier waarop ze zich gedroegen niet de meest prettige manier was. Gelukkig kwamen we steeds dichterbij de Kerst, en na de Kerst zouden een aantal van ons niet meer terug komen. Hier vielen en Puck en Finn toevallig beide onder. Puck zou vanaf februari opnieuw beginnen met een opleiding en Finn had maar een half jaarcontract dat met Kerst zou verlopen. Molly had al geconstateerd dat het maar snel Kerst moest zijn want dit was niet gezellig meer. Maar we hadden nog een week voor Kerst en we probeerden er wel met z'n allen een leuke dag van te maken. Op dit moment zat ik in m'n pyjama op m'n bed een serie te kijken. Puck zat bij Finn op de kamer en waar de rest uithing wist ik niet precies. Opeens ging mijn telefoon af. Zuchtend zette ik m'n serie op pauze en ik pakte mijn mobiel van het nachtkastje.
Molly > Hey. Wat ben jij aan het doen? Ik verveel me
< Ik lig in m'n nest The Good Doctor te kijken
> Yes! Ik kom eraan

Binnen drie minuten hoorde ik geklop op m'n kamerdeur. Ik gleed uit m'n bed en in twee stappen stond ik bij de deur en was hij weer open.
"Haaaaay! Ik verveelde me." met deze woorden schoot Molly mijn kamer in. Achter haar kwam April ook binnen, alleen een stuk rustiger.
"Sorry dat we je zo komen lastigvallen, maar we hadden echt letterlijk helemaal niets meer te doen." April verontschuldigde zich nog, terwijl Molly helemaal uitgestrekt op het bed lag.
"Wilde je niet de hele avond met je boyfriend doorbrengen Mol?" Molly stak haar tong uit en trok een vies gezicht.
"Nop, Kleffie en Beffie zitten de hele avond al op hun kamer. Thomas is al gevlucht naar de andere jongens. Ze wilden graag zwemmen, aangezien over drie dagen de shows beginnen en het hotel dan vol zit met de grootste sterren." bij de laatste twee woorden rolde ze overdreven met haar ogen. Ik schoot in de lach van haar verongelijkte gezicht.
"Grootste sterren. We weten nog helemaal niet wie er allemaal komen." April zakte een stuk rustiger op bed. Molly haalde haar schouders op.
"Nou en? Speculeren is toch leuk? Zullen we Jo en Zita ook appen? Kunnen we samen speculeren." Molly was op haar buik gaan liggen en wiebelde met haar benen heen en weer.
"Kunnen we dat wel maken?" ik trok een moeilijk gezicht en ging naast April op bed zitten.
"Hoezo zouden we dat niet kunnen maken? Ik zie het probleem niet hoor." April keek haar met een scheef gezicht aan.
"Wat denk je zelf? Als we bewust alleen Jo en Zita nog gaan appen en Puck er buiten houden dan krijgen we geheid heibel." ik knikte met April mee.
"Boeiend, zij sluit zichzelf al weken buiten. Wat zeg ik? Al maanden. Sinds zij en Finn zo close zijn valt er niets meer mee te bereiken. Ik ben er wel klaar mee, en jullie ook. Dus we nodigen ze lekker gewoon niet uit. Hihi." Molly viste haar mobiel uit haar zak en begon al met typen voordat we er nog maar iets tussen konden brengen. Ik keek April aan en we haalden beide onze schouders tegelijkertijd op. Soms was er geen speld tussen te krijgen, want eigenwijs was Molly zeker.
"Ze komen eraan. Gezellig!" Molly drukte op mijn spatiebalk en The Good Doctor ging gewoon verder. Met een gefocust gezicht richtte Molly zich op mijn serie, waar ik nu dus niets meer van zou gaan volgen met al die meiden in m'n slaapkamer. Op dit soort momenten was ik blij dat Puck er even niet was. Nog geen tel nadat ik dit dacht werd er voor de tweede keer in een kwartier tijd op de deur geklopt.
"Goedenavond met z'n allen." met een blij gezicht en natte haren kwam Joanne de slaapkamer binnen. Zita knikte met een glimlach naar me en liep achter haar kamergenoot aan.
"Okey, kom zitten. Kom zitten!" Molly strekte haar armen, alsof we in haar slaapkamer waren in plaats van in die van mij en Puck. Joanne en Zita gingen voorzichtig op het bed van Puck zitten.
"Waar is Puck eigenlijk?" Zita keek om zich heen.
"Waar denk je?" zelfs Joanne keek Zita verongelijkt aan. Zita schoot in de lach.
"Never mind. Ik weet het al. Wat gaan we de rest van de avond doen?" Molly zette The Good Doctor weer op pauze en ging rechtop zitten.
"Nou, ik vroeg me dus af welke supersterren we allemaal gaan zien aankomende weken." met een ontzettend blij gezicht wiebelde Molly op en neer op het bed. Zita schoot in de lach.
"Wilde je daar nu over gaan speculeren? Want volgens mij staat de line-up van de eerste week er al op. Lang leve de Disneysite en de Instagram van elke ster ever. Happy birthday Mickey!" de jazzhands van Zita maakten het helemaal af en we schoten allemaal tegelijkertijd in de lach.
"Maar, als de eerste week er al opstaat dan moeten we nu gaan kijken! Grace, hups. Pak die laptop terug en open hem, nu. Open de site!" April gooide bijna de laptop door de hele kamer heen.
"Okey, okey. Let's take a look." en met een paar klikken opende ik de site en klikt ik door naar de line-up.
"Goed, in de eerste week hebben we...".

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen