En daar lagen we dan voor een tweede keer uit te hijgen. Ik hield tegenwoordig nog amper voor mogelijk dat we seks zouden hebben, laat staan twee keer achter mekaar. Dat betekende echter niet dat ik niet er van genoot en dat dit mijn dag niet een stuk beter gemaakt had. Ik hees mezelf overeind en nam plaats tegen de rugleuning van het bed, nadenkende over de mail die ik naar NYU moest gaan schrijven over mijn plannen. Ik wou er namelijk graag zo spoedig mogelijk werk van maken. Dan hadden we tevens geen problemen meer met Chrissy en Hannah. Ik nam de laptop van de grond af en klapte deze open op mijn schoot, waarna ik maar eens naar mijn mailbox besloot te kijken. Louis schoof naar me toe en legde zijn hoofd tegen mijn schouder, meekijkende op het scherm. "Wat ga je doen?" vroeg hij ietwat suf.
"Ik moet eigenlijk een mailtje naar NYU sturen over mijn plannen. Ik neem aan dat ik wel een bepaalde uitwerk procedure moet aanhouden".
Louis maakte een bevestigend geluid. Ik startte mijn mail op en begon maar te typen, al was het maar een opzet.
Louis liet zich weer op het kussen zakken en ik voelde hoe hij zijn gezicht tegen mijn bovenbeen vleide. Ik aaide glimlachend even zijn haar en focuste me toen weer op het mailtje. Er was niet echt een juiste manier om het mede te delen en ik vond het zacht uitgedrukt ongemakkelijk. Ze gingen me dit sowieso niet in dank afnemen, gokte ik zo.
Ik was er echter wel blij mee dat ik Louis weer gewoon kon laten zien op straat, gezien dat echt lastig was om te verbergen. Soms voelde ik me echt wel opgesloten in het appartement. We moesten met heel veel dingen rekening houden en ik mocht niet herkend worden door zijn contacten.
Daarover gesproken..
“Hé heb je nog iets van Zayn gehoord?” vroeg ik nu terwijl ik mijn ogen op het scherm gericht hield.
Toen ik geen reactie keek, keek ik even fronsend naast me. Een after seks dipje. Best voorspelbaar na twee keer seks. Hij zou wel weer ontwaken na een half uurtje, gokte ik zo.
Dat gaf me dus genoeg tijd om in alle rust die mail op te stellen. Net op het moment dat ik mijn handen op het toetsenbord zette, klonk een ringtone door de slaapkamer. Louis vloog onmiddellijk weer overeind en keek fronsend om zich heen. Zijn telefoon lag op het nachtkastje en maakte behoorlijk wat lawaai. Hij reikte langzaam naar de telefoon en keek even naar de display. Een geërgerde zucht verliet zijn mond voordat hij de oproep beantwoordde.
“I-ik ben ziek” was het eerste wat hij zei.
“Weet ik niet, ik gok deze week een keertje” zei hij vervolgens.
“Dat kan ik zo nog niet zeggen, ik hoop natuurlijk gewoon dat ik er morgen kan zijn” ging hij verder.
“Ja ik laat het je weten, doei” sloot hij mee af, waarna hij de telefoon weer liet zakken en zichzelf weer in het kussen liet zakken.
“Chrissy?” vroeg ik dus maar.
Hij maakte een bevestigend geluid, terwijl hij zich weer tegen mijn bovenbeen aan nestelde.
“Wat wil ze?” vroeg ik zachtjes.
“Ik moet met haar een project doen omdat Liam het lokaal uit gestuurd werd” mompelde Louis.
Ik keek fronsend naar hem, hoewel hij mij niet aan keek. “En wat is de opdracht?”
“We moeten mensen interviewen in het centrum van de stad” klaagde Louis. Hij had er overduidelijk weinig zin in, wat ook helemaal niet vreemd was.
Ik zuchtte even “sounds like fun”. Louis maakte een afkeurend geluid. Hij zette zijn hand op mijn bovenbeen en trok zichzelf ietwat omhoog “nog bezig met de mail?”
Ik knikte “dat gaat me ook wel even kosten ben ik bang”. Louis liet wederom een kreun horen en vleide zich weer tegen mijn schouder, geeuwend.
“Sorry, twee keer seks heeft me even ietwat uitgeput” merkte hij zacht op. Ik grinnikte “dat is oké, dat begrijp ik wel”.
Hij nestelde zijn gezicht nog wat beter tegen me aan en liet een zachte gniffel horen “fijn”. Ik besloot me weer te focussen op de email die ik nog steeds probeerde te typen. Waarschijnlijk ging ik hem alsnog niet gelijk verzenden, maar later nogmaals controleren of laten controleren.
Op de laptop werd een melding van een bericht van Gemma getoond. Ze wou graag langs komen over een half uurtje. Ik keek even naar Louis. Ik nam aan dat hij wel weer wakker zou zijn tegen die tijd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen