Langer hoofdstukje vandaag, omdat ik geen goed moment vond om ‘m ergens anders te knippen, haha!

Thanks for reading ♥️

De ongemakkelijke vragen zijn gelukkig snel voorbij, en ons eten is bijna koud omdat we blijven kletsen. Als we beiden ook ons dessert op hebben, sta ik op. We hebben zo lang gezeten, dat het inmiddels bijna tien uur is.
‘Ik ben zo terug.’ Glimlach ik.
Ik loop naar de serveerster die ons heel de avond uitstekend heeft geholpen, en vraag haar of ik mag afrekenen.
‘Natuurlijk, alles samen of apart?’
‘Samen alsjeblieft.’
‘Dat wordt dan honderdvierenzeventig dollar en tachtig cent alstublieft.’ Zegt ze, terwijl ze me de rekening overhandigd.
‘Maak er maar tweehonderd van.’
Ik reken af, vraag haar of ze het bonnetje weg kan gooien en neem onderweg terug naar de tafel onze jassen mee.
‘Ga je mee?’ Vraag ik, terwijl ik Har zijn jas omhoog hou.
‘Moeten we niet eerst even afrekenen?’
‘Al geregeld.’
‘Oh, dat heb je snel gedaan. Wat krijg je van me?’ Vraagt hij, terwijl hij opstaat en zijn armen in zijn jas schuift.
‘Helemaal niks.’
‘M-maar dat moet echt een gigantische rekening geweest zijn.’ Antwoordt hij stamelend.
‘Maak je daar nou maar niet druk om, kom op.’ Lach ik, terwijl ik m’n hand naar hem uitstrek.
‘Als ik had geweten dat jij ging betalen, had ik niet zo duur gegeten.’ Zegt hij, terwijl hij m’n hand vastpakt.
‘Ik zei toch, maak je niet druk. Ik heb jou mee uit gevraagd toch.’
‘Ja wel, maar toch. Ik ben dit helemaal niet gewend, Matthew. Ik heb dan misschien wel flink gedate, maar er is nog nooit iemand geweest die mij getrakteerd heeft. Dat is meestal meer mijn ding.’
‘Nou, als je het zó erg vindt, mag jij volgende keer trakteren hoor.’ Lach ik.
Buiten staat de jongen van de Valet Parking al te wachten met m’n autosleutels.
‘Als ik jou geld geef voor een taxi terug, zou je dan mijn auto weg willen brengen? Ik heb een wijntje te veel gedronken om nog te mogen rijden.’ Vraag ik.
‘Natuurlijk, dat is geen probleem. Als u het adres geeft, zorg ik dat uw auto daar terecht komt.’
Ik schrijf het adres van de parkeerplaats op een briefje, en geef de jongen genoeg geld voor een taxi en een extra’tje voor de moeite.
‘Je vindt het niet erg om naar huis te wandelen toch?’ Vraag ik.
‘Nee hoor, het is nog steeds prachtig weer.’
Hand in hand struinen we door de straten van New York, richting het appartement van Harry. Zodra we voor zijn deur staan, laat ik zijn hand los.
‘Bedankt voor de leuke avond, Matthew.’
Ik schuifel ongemakkelijk met mijn voeten heen en weer. Ik ben hier zo slecht in.
‘Ja, jij ook heel erg bedankt. Ik heb het naar m’n zin gehad.’
Het is even ongemakkelijk stil, tot Harry de kraag van mn jas vastpakt en me een stukje dichterbij trekt.
‘Kiss me, you stupid, adorable fool.’ Fluistert hij, terwijl hij mijn gezicht nog een stukje dichter bij dat van hem trekt.
Ik leg mijn handen op zijn heupen en druk zachtjes mijn lippen op die van hem. Hij heeft met beide handen losjes mijn jas vast. Als ik zijn tong tegen mijn onderlip voel, open ik voorzichtig m’n mond een stukje. Daten is het niet het enige wat heel erg lang geleden is... denk ik bij mezelf. Zijn tong speelt rustig spelletje met die van mij, zijn linkerhand is verplaatst naar mijn onderrug. Als hij zijn andere hand door mijn haar haalt, zet ik een klein stapje naar achter. Mijn ademhaling is zwaar en onregelmatig.
‘Jezus.’ Is het enige wat ik uit kan brengen.
Harry kijkt me aan met die te lieve glimlach en zijn ogen hebben een speelse twinkeling.
‘Loop je nog even mee, of heb je haast.’ Vraagt hij, half grinnikend.
‘Uh, i-ik heb tijd zat.’
‘Kom op dan.’ Hij pakt mijn hand vast en trekt me achter hem aan naar binnen.
Als we boven zijn en ik mijn jas uit wil trekken, word ik tegen de muur gedrukt.
‘Let me help you with that.’ Fluistert hij, terwijl hij me opnieuw zoent.
Met zijn handen schuift hij mijn jas van mijn schouders, en zonder zijn lippen van die van mij te halen, hangt hij hem achter zich op de kapstok. Met zijn linkerhand op mijn heup trekt hij me richting de deur. Ik merk dat hij met zijn rechterhand aan het zoeken is naar de deurknop. Ik haak mijn arm achter hem langs en doe de deur naar de woonkamer open. Hij draait ons zo om, dat ik nu naar achter loop. Met zijn handen op mijn borstkas duwt hij me richting de bank. Als ik de zitting van de bank in mijn knieholten voel, laat ik mezelf naar achter vallen. Hij klimt op mijn schoot, zijn benen aan weerszijde van de mijne. Ik trek zijn colbert uit, en gooi het op de bank naast me. Als hij zacht in mijn onderlip bijt, lopen de rillingen over mijn rug. Ik leg mijn hand in zijn nek en neem een beetje afstand van hem.
‘Holy shit, warm hier.’ Mompel ik.
‘Was dat een hint?’
‘Huh wat?’ Ik kijk hem een beetje verbaasd aan, en hij schiet in de lach.
‘Je bent zo schattig.’ Zegt hij hoofdschuddend.
Hij laat zijn handen door mijn haar glijden, en laat ze in mijn nek rusten.
‘Schattig én drop dead gorgeous.’
Voor ik de kans heb om daar tegen te protesteren zijn zijn lippen terug bij de mijne. Ik laat mijn handen langs zijn rug naar zijn kont glijden, en trek hem nog een stukje dichter tegen me aan. Als zijn handen onder mijn shirt verdwijnen, wordt het me ineens allemaal een beetje te veel. Ik duw hem rustig wat van me af.
‘Sorry, te enthousiast?’ Vraagt hij glimlachend.
‘Nee, nou ja, misschien, weet je wat het is -‘ hij legt zijn vinger tegen mijn lippen.
‘Sst, no need to explain. Nee is nee, alles op jouw tempo.’ Zegt hij, waarna hij me een kus geeft.
‘Ik voel me zo’n kleuter.’ Mompel ik, en laat mijn hoofd een beetje hangen. Hij legt zijn wijsvinger onder mijn kin, en tilt m’n hoofd omhoog zodat ik hem wel aan moet kijken.
‘Hey luister, of je nou vijftien of vijfenzestig bent, alle begin is spannend en eng. En zo lang jij niet het idee hebt dat je klaar bent voor een volgende stap, heb ik daar respect voor. Niks om je voor te schamen, oké?’
‘Thanks...’
Hij slaat zijn armen om me heen en trekt me tegen hem aan in een knuffel. Ik sla mijn armen om zijn middel en leg mijn hoofd op zijn borstkas.
‘Ga je naar huis of blijf je slapen?’ Vraagt hij als hij wat verder richting mijn knieën gaat zitten en me aankijkt.
Zijn vraag overvalt me een beetje. Daar had ik nog niet over nagedacht.
‘Je hoeft nu nog niet te antwoorden hoor, het is nog niet eens elf uur. En we hebben tenslotte vakantie.’ Lacht hij. ‘Wil je wat drinken?’
‘Ja, alsjeblieft.’
‘Wijntje?’
‘Doe maar water, ik heb wel weer genoeg wijn gehad oor één avond.’
Als Harry op staat om drinken te gaan halen, heb ik even de tijd om weer en beetje tot mezelf te komen en zijn woonkamer rond te kijken. De kamer is net zo stijlvol ingericht als hij zelf. De prachtige, zwart leren hoekbank waar we op zitten, staat tegen een licht grijze, haast mauve muur. De glazen salontafel staat op een zwart wit gevlekte koeienhuid. Alles is strak en opgeruimd. Exact het tegenovergestelde van bij mij thuis. Bij mij ligt overal wel wat. Spullen, magazines. Echt opgeruimd zoals hier, was het denk alleen de eerste twee dagen toen ik er ben komen wonen.
‘Wil je een filmpje kijken anders?’ Vraagt Harry als hij terug de woonkamer in komt met een glas water en een glas wijn.
‘Ja, goed idee.’
Hij zet de glazen op tafel en ploft naast me op de bank.
‘Wacht, ik heb een beter idee. Sta eens op.’ Zegt hij.
Ik sta op van de bank en stap opzij zoals hij gebaard. Vervolgens trekt hij loungestuk onder de zitting vandaan. Hij draait de kussens om en ploft weer terug op de bank.
‘Zo, dan kunnen we in ieder geval allebei met onze benen lang uit liggen.’ Lacht hij.
‘Nice, zo’n bank wil ik ook.’
‘Van wat voor films hou je?’
‘Eigenlijk vind ik alles prima behalve drama en rom-coms.’
‘Heb je The Expendables gezien?’
‘Alleen de eerste volgens mij.’
‘Wil je de tweede zien?’
‘Ja, daar ben ik wel benieuwd naar.’ Ik neem een slok van mijn water en ga naast hem zitten.
‘Aan jouw kant naast de bank staat een mandje, daar zitten dekentjes in. Wil je er eentje voor me pakken?’
Ik vis een grijze fleecedeken uit het mandje, en gooi hem op zijn schoot. Hij kruipt er meteen helemaal onder.
‘Deel je niet eens?’ Vraag ik lachend.
‘Ik dacht dat jij het warm had.’ Grijnst hij.
‘Ik ben wel weer beetje afgekoeld inmiddels.’
Har schiet in de lach de geeft mij de andere helft van het dekentje. Hij komt wat dichter tegen me aan zitten en ik sla mij arm om hem heen zodat hij zijn hoofd op mijn schouder kan leggen. Zijn hand ligt op mijn bovenbeen.
De film staat aan, maar ik kan me er niet heel goed op concentreren. Ondanks dat Har zijn hand gewoon stil ligt op mijn been, lijkt dat het enige te zijn waar ik me op kan concentreren. Ik druk een kus op zijn slaap en trek hem nog wat dichter tegen me aan.
Hij draait zijn hoofd mijn kant op en voor ik het weet word ik weer gezoend. Met de souplesse van een ballerina, gooit hij zijn rechter been over mijn schoot heen, zodat hij weer op mijn bovenbenen zit. Met zijn ene hand pakt hij allebei mijn polsen beet, en houdt hij ze boven mijn hoofd tegen de bank gedrukt. Zijn andere hand ligt op mijn borstkas. Hij laat zijn lippen van mijn mond naar mijn wang gaan, en hij laat een spoor van kusjes achter. Steeds wat verder richting mijn nek. Ik kan er niks aan doen, maar als hij zijn lippen in m’n nek zet, hol ik m’n rug.
‘Mm, valsspeler.’ Mompel ik, terwijl ik armen los wurm uit zijn greep. Als ik los ben, zet ik mijn handen op zijn bovenarmen, draai hem zo op de bank dat ik boven op hem kan klimmen, en met mijn handen pin ik zijn armen boven zijn hoofd vast in de bank.
‘Anything you can do, I can do better.’ Fluister ik, voordat ik hem in zijn nek zoen. Ik breng mijn lippen terug naar die van hem en als hij zijn mond opent, bijt ik zachtjes in zijn onderlip. Ik maak met kusjes een weg terug naar zijn nek en geef hem een zachte zuigzoen. Onder me voel ik hem allerlei bewegingen maken, maar ik heb nog steeds zijn armen vast.
‘Mm, Matthew...’
De manier waarop hij mijn naam uitspreekt, laat me smelten. Ik laat zijn armen los en hij slaat ze meteen om mijn nek heen en trekt mijn gezicht terug naar dat van hem. Ik plaats mijn handen naast zijn hoofd op de bank. Hij laat één van zijn handen naar m’n kont glijden. Met mijn rechterhand kriebel ik zachtjes door zijn haar, terwijl hij me vol passie zoent.
‘Je maakt het me wel moeilijk om me in te houden, Matthew.’ Fluistert hij met zijn lippen tegen mijn nek.
Ik ga rechtop zitten en kijk hem aan.
‘Sorry, het is gewoon zo moeilijk om van je af te blijven. Dit wilde ik al doen sinds zaterdagochtend.’
‘Tell me about it. Over valsspelen gesproken.’ Lacht hij.
‘Misschien is het slimmer als ik vannacht thuis slaap.’
‘Als je je daar prettiger bij voelt, moet je dat doen.’ Zegt hij, terwijl hij zich onder me vandaan wurmt en rechtop gaat zitten.

Hoewel we allebei moeite hebben om van elkaar af te blijven, kijken we toch de film af. Rond een uur of twee besluit ik naar huis te gaan.
‘Bedankt voor de leuke avond, Har. Tijdje geleden dat ik het zo naar m’n zin heb gehad met iemand.’ Zeg ik, als we beneden bij de voordeur staan.
‘Jij bedankt, Matthew. Next one’s on me, okay?’
‘Nou, vooruit dan maar. Omdat je zo aandringt. Zie ik je vrijdag?’
‘Sowieso. Hoe laat komt iedereen?’
‘Ik denk rond een uurtje of vijf, maar als je eerder wilt komen, ben je altijd welkom.’
‘Snap ik.’ Lacht hij, terwijl hij me een por in mijn zij geeft.
Ik sla mijn armen om zijn middel en trek hem tegen me aan in een innige zoen.
‘Zo kom je nooit thuis.’ Mompelt hij.
‘Ik ga al, ik ga al.’ Ik geef hem een laatste kus en loop het bordestrapje af.
‘Tot vrijdag, gorgeous.’ Roept hij me achterna.
De hele weg naar huis, kan ik niet stoppen met lachen. Ik voel me net een verliefde puber. Als ik thuis kom, brand er nog steeds licht. Als ik boven kom word ik begroet door Dom, die nog steeds aan het gamen is.
‘En, hoe was je date?’
‘Ja, heel erg leuk. Voor herhaling vatbaar.’
‘Hoe heet ze? Ken ik haar?’ Vraagt hij.
Als het naar zijn zin te lang duurt voor ik antwoord geef, zet hij zijn spel op pauze, legt de controller neer en kijkt me vragend aan. Als hij de twijfel op mijn gezicht ziet, krullen zijn mondhoeken omhoog in een lach.
‘Oh, het is geen vrouw hè?’ Grijnst hij.
Ik voel dat ik rood aanloop en op m’n onderlip bijtend schud ik mijn hoofd.
‘En toen we twee en halve week geleden begonnen met filmen, was je er zo heilig van overtuigd dat je op vrouwen viel. Maar blijkbaar heeft Harry wat in je losgemaakt waarvan je niet wist dat het er zat! In dat geval, hoe heet hij? Ken ik hem?’
Met een zucht ga ik naast Dom op de bank zitten.
‘Oh mijn God. Het IS Harry!’ Dom stuitert als een klein kind op en neer op de bank.
Ik kijk hem smekend aan, ‘beloof me dat je dit aan niemand verteld, alsjeblieft!’
‘My lips are sealed! Maar alleen als je me alles verteld over vanavond.’
‘Je bent soms nog erger dan een vrouw.’ Lach ik. ‘Maar goed, we zijn wezen eten bij Gauchos en daarna hebben we bij hem thuis nog een film gekeken.’
‘En dat was het?’
‘Dat was het.’
‘I’m not buying it, Matthew. Jullie hebben sowieso gezoend. Ja, ik zie t aan je gezicht!’
‘Oké, oké! Ja we hebben gezoend. Maar dat was het, I swear.’
‘Ben ik de enige die het weet?’
‘Daisy weet het ook. Die heeft geholpen met m’n outfit uitzoeken. Maar verder niemand!’
‘Speaking of je outfit, had jij geen jas aan toen je weg ging?’
‘Ah, damnit! Die hangt vast nog bij Harry op de kapstok.’
Lachend geeft Dom me de tweede controller.
‘Nog een potje doen voor we gaan slapen?’
‘Sure, het is toch vakantie.’

Reacties (2)

 • FireBrick6

  Whoo! De eerste date.
  De sexual tension nu alxD

  1 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Ik moest ineens denken aan een scene uit het borkxDhij lijkt een beetje op deze alleen blaast magnus zijn voordeur bijna op en valt alec van fe trap

  Snel verder! Ik vind je schrijfstijl awesome!

  1 jaar geleden
  • CurvyAngel

   Ik heb de boeken dus niet gelezen😱🙈
   Kwam er pas achter dat die er waren toen ik de serie ging kijken, en nu wil ik ze niet meer lezen omdat ik er al een heel beeld bij heb, hahaha!
   Maar ik zie het helemaal voor me, Alec die van de trap dondert 😂

   Dankjewel! ♥️

   1 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   Die scene is uit de bane cronicles! En je moet de boeken lezen... Ze zijn zo zo zo zo zo veel beter dan de serie en zeker de series die niet met jace en clary te maken hebben hihi

   1 jaar geleden
  • CurvyAngel

   Oooh een vriendinnetje zei ook al dat ik in ieder geval de Bane Chronicles moet lezen, omdat ik zo obsessed ben met #malec hahaha!
   Kijk je de serie? Zoja, heb je laatste nieuwe aflevering al zien? Zo ja stuur me even een PB. I need someone to discuss this with 😭

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen