Ik help hem een handje en trek vervolgens zijn jas uit die ik op de trap gooi. Zijn handen zijn overal en ik leg die van mij op zijn kont en trek hem dichterbij.
Hij pakt mijn hand en trekt me mee de trap op naar de woonkamer. Daar duwt hij me al zoenend met twee handen op de bank en klimt boven op mijn schoot. Ik laat zachtjes mijn nagels over zijn rug glijden en ik voel de rillingen door zijn lichaam trekken onder mijn aanrakingen. Als ik bij de rand van zijn T-shirt kom, laat ik mijn handen er onder glijden. Met mijn vingers kriebel ik zachtjes over zijn rug. Hij laat zijn lippen over mijn wang gaan, naar mijn nek. Zijn handen glijden van mijn borstkas naar de rand van mijn shirt, wat hij vervolgens vakkundig over mijn hoofd trekt en ergens de kamer in slingert. Zijn koude handen zorgen er voor dat ik over mijn hele lijf kippenvel heb. Zijn kusjes verplaatsen van mijn nek steeds wat verder naar beneden richting mijn borstkas.
Ik leg mijn vingers onder zijn kin en breng zijn mond terug naar die van mij. Mijn handen laat ik onder zijn kont glijden zodat ik hem goed vast heb, waarna ik opsta.
‘Ho, levensgevaarlijk jij.’ Lacht hij als hij zijn benen om mijn middel slaat en zijn armen om mijn nek. Ik zet hem met zijn rug tegen de muur zodat ik mijn handen vrij heb en trek zijn shirt over zijn hoofd. Ik laat mijn handen van zijn schouders naar zijn heupen glijden, en laat ze daar rusten terwijl ik mijn lippen naar zijn nek verplaats. Zijn handen liggen op mijn schouders en bij elk kusje in zijn nek, holt hij zijn rug wat verder. Ik leg één van mijn handen onder zijn kont en laat mijn lippen van zijn nek naar zijn sleutelbeen gaan. Hij klemt zijn benen wat steviger om mijn middel.
‘Slaapkamer.’ Mompelt hij.
Met Har nog in mijn armen loop ik de trap op naar boven.
‘Eerste. kamer. rechts.’ Fluistert hij tussen elke kus, in mijn nek, door.
Mijn linkerhand ligt nog steeds onder zijn kont en met mijn vrije hand open ik de deur van de slaapkamer. Ik laat hem op zijn rug op bed vallen, en zet mijn handen aan weerszijde van mijn hoofd. Hij kruipt wat verder omhoog richting het hoofdbord en trekt me aan mijn schouders naar zich toe. Hij slaat zijn benen terug om mijn middel, en trekt me dichter tegen hem aan, zijn handen vast geklemd in mijn haar. De kusjes zijn veranderd van lief en zacht naar passioneel en hongerig. Met een soepele zwaai van zijn benen zorgt hij er voor dat ik ineens weer onderop lig. Zijn lippen verplaatsen van mijn mond naar mijn nek, mijn borstkas en vervolgens mijn onderbuik. Met zijn linkerhand heeft hij mijn heup vast en de vingers van zijn rechterhand strelen de binnenkant van mn bovenbeen. Bij elke aanraking lopen de rillingen over mijn rug.
Als hij plagend zijn tong over mijn onderbuik laat glijden, blijft mijn adem even in mijn keel hangen.
‘Wel blijven ademen hè.’ Grinnikt hij.
‘Mm, pestkop.’ Mompel ik.
Hij laat zijn hand langs mijn lies naar mijn broeksknoop gaan, en met één handige beweging is die open. Ik verstrengel mijn vingers in zijn haar en trek hem terug omhoog. Zijn hand speelt met de rand van mijn broek en af en toe laat hij zijn vingers onder de rand van mijn boxer glijden.

Harry Point of View

Elke beweging die ik maak met mijn hand, zorgt er voor dat Matthew zijn hele lijf kronkelt onder dat van mij. In mijn hoofd is een tweestrijd aan de gang. Het liefst zou ik al zijn kleren van zijn lijf trekken,en hem de beste nacht van zijn leven geven, maar aan de andere kant weet ik ook dat hij nog nooit zo ver is gegaan. Ik vraag me af of hij überhaupt het punt zoenen wel eens voorbij gegaan is. Ik wil niet dat hij er spijt van krijgt. We hebben immers allebei te veel gedronken vanavond.
Ik laat mijn hand terug glijden naar zijn nek,en geef hem een kus.
‘Misschien moeten we zo lekker gaan slapen.’ Opper ik met een lieve glimlach.
Hij legt zijn handen aan de zijkant van mijn gezicht.
‘Heb ik wat verkeerd gedaan?’ Zijn vraag klinkt onzeker.
‘Nee, helemaal niet gorgeous. Maar ik wil niet dat je spijt krijgt als we dit te snel laten gaan. We hebben allebei misschien een beetje te veel gedronken om helemaal helder na te denken. Dit was pas onze tweede date, we hoeven niet te haasten toch?’
In mijn achterhoofd speelt zich ook het gesprek af wat ik van de week had met Dominic. Ergens voel ik me toch schuldig dat ik hem nog steeds niet alles heb verteld, maar aan de andere kant wil ik dit ook niet verpesten. Ik ben bang dat als ik hem alles vertel, hij meteen klaar met me is. En het is heel lang geleden dat ik iemand tegen ben gekomen die me vlinders laat voelen, in plaats van alleen lust.
Hij zucht en laat zijn hoofd achterover in het kussen vallen.
‘Misschien heb je gelijk. Je maakt gewoon iets in me los dat ik niet ken van mezelf, Shum.’
Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en sla mijn arm om hem heen.
‘Misschien is het dan alleen maar goed als we het wat rustiger aan doen. Heb je het wel naar je zin gehad vandaag?’
‘Ja, heel erg zelfs. Ik wist niet dat ik dansen zo leuk zou vinden, ondanks dat ik er echt heel erg slecht in ben. ‘ lacht hij.
‘Voor iemand die nog nooit heeft gedanst, deed je het helemaal niet slecht hoor! Inheb al een beetje gegoogled. Er is in Toronto ook een dansschool die losse lessen doet. Als je het leuk vindt, kunnen we dat best af en toe blijven doen, tussen het werk door. Er van uitgaande dat we niet zeven dagen per week afgebeuld worden op de set.’ Antwoord ik lachend.
‘Dat zou ik leuk vinden. Kunnen we dit voorlopig wel onder ons houden? Ik weet dat we het daar pas al over gehad hebben, maar ik denk gewoon echt dat het slimmer is.’
‘Als je dat graag wilt, dan zeg ik niks. Het gaat alleen niet makkelijk worden. We zitten in Toronto vierentwintig zeven op elkaars lip. We hebben wel allemaal we eigen trailer, maar ze staan wel allemaal op het zelfde veld. Je schaamt je er niet voor toch?’ Na mijn laatste vraag schiet hij bijna omhoog.
‘Nee, helemaal niet! Dat bedoel ik echt niet! Ik ben gewoon bang dat als de director er achter komt, het nog wel eens onze baan in de weg kan staan. Zo lang alles goed gaat niet, maar dat weet je van te voren nooit. Stel je voor dat het niet werkt, ik wil niet dat het ons werk in de weg staat. We verdienen er immers wel ons brood mee.’
‘Rustig, het is al goed gorgeous. Ik wilde je niet aanvallen. Het was gewoon een oprechte vraag.’
‘Ik zou me nooit schamen voor zo’n mooie man.’ Glimlacht hij.
‘Slijmbal.’ Lach ik.
Ik sla mijn armen om hem heen in een knuffel, en het duurt niet heel lang voor de alcohol zijn tol eist en we allebei in een diepe slaap vallen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen