Foto bij Herschrijving!

Dag lieve mensen!

Ik weet niet wie van alle abo's op dit verhaal überhaupt nog actief is, maar ik wilde het toch even hier melden.
Sommige weten het misschien wel, maar ik heb op dit moment 3 officiële boeken uitgegeven, waaronder ''Dear Diary'' mijn verhaal over Luke, die ik hier een aantal jaar geleden op quizlet heb geschreven.
Nu ben ik langzamerhand meer verhalen van mezelf terug gaan lezen en dacht ik telkens; wow Solange, dat kan veeeeel beter. Dat kan anders, realistischer, dit plot erbij, dat plot eraf. Ga zo maar door. Tja, dat is het leven van een perfectionist natuurlijk.

Nu kwam ik dit verhaal tegen en ik kan me het concept nog helder voor geest halen, ondanks dat het alweer 6 jaar(!) geleden is dat ik dit verhaal heb geschreven. (Waar blijft de tijd?) Ook het succes wat dit verhaal had, als ik eraan terug denk begin ik weer te glunderen en stralen. Dit was een van mijn eerste, echte ''grote'' verhalen om het maar even zo te noemen. Dus ben ik voor mezelf aan de slag gegaan met dit verhaal. Ik ben super enthousiast over de herschreven versie, nu al. Daarom dacht ik, ik ga gewoon eens gek doen. Ik ga de herschrijving online plaatsen, misschien zijn er nog wel mensen actief op quizlet die dat zouden willen lezen!

Nu kreeg ik gelijk al een aantal vragen van vriendinnen of ik hem dan op Wattpad zou willen zetten, omdat zij geen Quizlet hebben en Wattpad een breder publiek heeft. Toen kwam ik erachter dat dit verhaal zelfs al op Wattpad stond! Hoe leuk! Gewoon exact hetzelfde, alleen (op enkele gedeeltes na) waren Maddi en Elise geen Maddi en Elise meer en had ik het verhaal niet meer zelf geschreven... Dat was best balen, want daardoor kon ik het dus niet meer op wattpad plaatsen... Gelukkig had ik een super lieve vriendin die me teruggaf dat ik er toch wat aan moest doen. Het is tenslotte mijn verhaal... Dus dat hebben we gedaan, waardoor de schrijfster zonder haar excuses het verhaal eraf gehaald heeft.
Nu kan ik de nieuwe versie gelukkig weer zelf op Wattpad plaatsen, joeehoee!
Dat heb ik dan ook gedaan; Detestation | Niall Horan

Jup, het verhaal heeft ook een nieuwe titel. Gewoon omdat het kan en omdat deze titel voor mijn idee pakkender, makkelijker en iets volwassener is. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en dat jullie een kijkje zullen nemen!

Liefs,
Solange

Reacties (3)

 • Amica

  Wat leuk! Jouw verhaal was één van de eerste verhalen die ik ooit op Q heb gelezen en het is er ook één die ik vaak opnieuw lees. Ik heb een tijdje geleden Wattpad aangemaakt en er eigenlijk niets mee gedaan, maar nu heb ik dus een reden om het toch te gebruiken!

  1 jaar geleden
  • HarrysWife

   Aahhh wat super om te lezen! Onwijs lief! Hopelijk zie ik je op Wattpad 😊

   1 jaar geleden
 • IrishNialler

  Ik ben nog altijd actief en een paar keer je verhaal gelezen. Wat super tof dat je boeken hebt uitgegeven zeg!!

  Is er een mogelijkheid dat je hem ook hier plaatst? Ik heb namelijk niets met Wattpad. Maar vind het wel leuk om hem weer te lezen

  1 jaar geleden
  • HarrysWife

   Aaah wat tof! ♥️ Dat wordt voor mij heel dubbel op om te doen... Plus, hier staan nu zoveel verhalen dat het ook heel onoverzichtelijk wordt hahaha. Sorry... 😔

   1 jaar geleden
 • LouTeasdale

  Aaaah ja!!! Ben na al die jaren ook weer eens actief op quizlet en ik herinner me jou verhalen nog zo goed haha! Ik ga zeker lezen, gewoon puur voor de nostalgie :')

  1 jaar geleden
  • HarrysWife

   Aaahhh! Wat toevallig! Dit vind ik heeeel leuk en heeel lief! 🥰

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen