‘Ach, who am I fooling anyway?’ Zeg ik, terwijl ik lachend met mijn ogen rol en hem met beide handen op het bed duw.
‘Wacht.’ Zegt hij als zijn hand tegen mijn borstkas zet op het moment dat ik hem wil zoenen.
Ik kijk hem vragend aan.
‘Gordijnen.’ Zegt hij als hij de trailer rond kijkt.
Ik trek snel alle vier de gordijntjes in de trailer dicht, en stort me terug boven op Harry. Mijn jas ligt al ergens bij de voordeur, en het duurt luttele seconde voor mijn T-shirt ook ergens anders in de trailer beland. Ik rol om zodat Har bovenop ligt, en ik zijn shirt gemakkelijk over zijn hoofd kan trekken. Ik laat mijn nagels zachtjes over zijn rug glijden als hij mijn nek zoent. Ik worstel een beetje om mijn schoenen uit te schoppen, zodat ik mijn voeten op bed kan leggen als ik ons wat verder het matras op manoeuvreer.
‘We gaan dit echt binnen een paar dagen voor onszelf verpesten he?’ Mompel ik, terwijl ik mijn rug hol als hij zijn lippen naar mijn rechter sleutelbeen verplaatst.
‘At this moment, I don’t care.’ Fluistert hij als hij zijn handen over mijn borstkas laat gaan.
Hij schuift wat verder naar beneden, laat zijn handen van mijn knieën naar mijn liezen glijden en zijn lippen maken hun weg naar mijn onderbuik. Sneller dan dat ik dat zelf kan, heeft hij binnen een paar seconde alle knoopjes van mijn broek los. Als hij aan de rand van mijn broek trekt, til ik mijn heupen op zodat hij hem van mijn kont kan schuiven. Als hij zijn hand over de stof van mijn boxer laat gaan, stokt mijn adem in mijn keel. Met zijn voeten duwt hij mijn broek van het bed, en komt terug omhoog om me vervolgens vol passie te zoenen.
‘Heeft je iemand wel eens een goede blowjob gegeven? Of een slechte for that matter.’ Grinnikt hij.
Ik verslik me bijna in mijn eigen speeksel als hij deze vraag stelt, en schud vervolgens nee.
‘May I have the pleasure? Nee zeggen mag, he?’ Fluistert hij, terwijl hij liefkozend zijn vingers langs mijn kaak laat gaan.
‘S-sure...’ Ik krijg het woord haast mijn mond niet uit en de zenuwen gieren door mijn lijf. Zijn directheid zorgt er regelmatig voor dat ik met een mond vol tanden sta, of lig in dit geval.
‘Relax, gorgeous.’ Mompelt hij als hij zachtjes mijn schouders in het matras duwt.
Ik probeer me te ontspannen en focus me op zijn lippen die zich een weg terug naar beneden banen. This actually happening. denk ik bij mezelf. Mijn hart gaat tekeer alsof ik een marathon in sprinttempo gelopen heb als zijn handen langs de binnenkant van mijn bovenbenen naar boven glijden.
‘Tease.’ Mompel ik als hij zijn kusjes langs mijn heupen naar mijn liezen laat gaan.
Hij geeft geen antwoord, maar de grijns op zijn gezicht zegt genoeg. Hij haakt zijn vingers achter de rand van mijn boxer en schuift deze in een soepele beweging van mijn middel. Ik merk dat ik toch enigszins onzeker word van het feit dat ik hier nu volledig naakt op het bed lig van deze prachtige man, die in zijn leven al heel wat vergelijkingsmateriaal heeft verzameld. Wat zou hij denken?

Harry Point of View

‘Damn.’ Is het enige wat ik uit kan brengen als ik zijn boxer van z’n kont schuif. Als ik omhoog kijk zie ik meteen lichte paniek in zijn ogen.
‘Dat was een positieve damn.’ Grinnik ik, en ik voel hem meteen weer ontspannen.
Ik plaats mijn hand om zijn lul en voel de spieren in zijn bovenbenen aanspannen. Ik beweeg mijn hand rustig op en neer, terwijl ik wat zachte kusjes geef aan de binnenkant van zijn been. Hoe dichter ik met mijn mond in de buurt van zijn geslachtsdeel kom, hoe steviger hij het hoestlaken vastpakt. Plagend laat ik een keer mijn tong langs zijn gehele lengte glijden, en er komt een goedkeurend gemompel uit zijn mond waar ik niks van kan maken. Ik laat mijn tong zachtjes een rondje draaien om zijn eikel, waarna ik hem helemaal in mijn mond laat glijden, en op een rustig tempo mijn hoofd op en neer laat gaan. Mijn rechter hand laat ik op het zelfde tempo bewegen, terwijl ik met mijn andere hand met zijn ballen speel. Ik laat hem zo ver mogelijk achter in mijn keel glijden, wat nog best een uitdaging is, en als ik wat terug omhoog kom, voer ik mijn tempo wat op. Af en toe probeer ik op te kijken, om zijn gezichtsuitdrukking te kunnen zien. Ik kan aan alles in gezicht zien dat het hem heel veel moeite kost om geen geluid te maken, en hoewel dat misschien wel de slimste zet is, doe ik toch nog wat extra mijn best om het hem wat moeilijker te maken. Het liefst zou ik hem willen horen smeken om meer.
‘Mm, fuck.’ Fluistert hij met zijn kaken op elkaar als ik zacht zuig telkens als ik mijn beweging terug om hoog maak.

Matthew Point of View

Als hij zijn mond wat sneller op en neer laat gaan, zet ik mijn nagels nog wat dieper in het matras. Ik probeer zo stil mogelijk te zijn, vanwege de dunne wanden van de trailer, maar ik kan het niet helpen dat er hier en daar toch wat gekreun en gemompel aan mijn lippen ontsnapt. Hij weet precies waar hij mee bezig is, want telkens als ik bijna bij mijn hoogtepunt ben, stopt hij, om me vervolgens vanonder zijn wimpers quasi-onschuldig aan te kijken. Pas als alle spanningen weer uit mijn lichaam getrokken is, gaat hij verder waar hij gebleven was. De derde keer dat hij dit doet, is het echt heel close, en het kost me heel veel moeite niet alsnog te komen, nadat hij gestopt is.
‘Wil je dat ik het afmaak?’
‘Mm-Mm.’
‘Sorry, wat zeg je?’ De grijns op zijn gezicht loopt van oor tot oor, terwijl hij plagend mijn eikel streelt met zijn duim.
‘Alsjeblieft...’ mompel ik haast smekend.
Hij heeft heel graag de touwtjes in handen, en de dominante kant die ik leerde kennen de eerste paar dagen op de set, komt nu duidelijk naar voren.
Mijn halve smeekbede was eindelijk genoeg om het hem dit keer daadwerkelijk af te laten maken, en hij heeft ook niet heel veel tijd nodig om me over de rand te krijgen. De combinatie van zijn zachte lippen, zijn tong die hij bij elke beweging over mijn eikel laat gaan en de stevige grip van zijn hand die op het zelfde tempo meebeweegt, zorgt er voor dat elke spier in mijn lichaam zich aanspant. Als hij vervolgens met zijn vrije hand mijn ballen vastpakt en een zachtjes vinger over mijn perineum laat gaan, is dat genoeg. Ik hol mijn rug en geef me volledig over aan het schokkende, tintelende gevoel wat door mijn lichaam trekt, van mijn tenen tot mijn kruin.
‘Ah, fúck Shum! Jezus...’ Ik laat mijn hoofd terug in het kussen vallen en probeer mijn adem een beetje terug te krijgen, als ik me ineens bedenk dat ik hem misschien even had moeten waarschuwen. Ik til mijn hoofd op en leun wat op mijn ellebogen, zodat ik hem aan kan kijken, maar nog voor ik wat kan zeggen slikt hij, met een grijns op zijn gezicht en die speelse pretoogjes, zonder twijfel alles door.
‘Damn.’ Mompel ik.
‘I guess that means you liked it?’ Grinnikt hij
‘Dat is een understatement, holy shit.’ Ik trek hem tegen me aan en laat me terug in het kussen zakken. ‘Waar heb je dit geleerd? Weet je, domme vraag, ik wil niet weten eigenlijk.’ Lach ik.
‘Mm, it’s a form of art, and I’d like to think I’m talented.’ Antwoordt hij lachend.
‘Ik heb geen vergelijkingsmateriaal, maar ik geloof je op je woord.’ Net als ik hem een kus geeft, wordt er op de deur van de trailer geklopt.
‘Harry?’ Het is Emeraude.
‘Shit.’ Mompel als ik van het bed spring en snel al mijn kleding begin te verzamelen.
Harry gebaart dat ik op moet schieten en al hinkelend door de trailer probeer ik in mijn boxer en broek te stappen.
‘Ik kom eraan Em, momentje!’ Roept hij, terwijl hij zijn shirt van de grond grist en dat over zijn hoofd trekt. Ik vind ook mijn shirt op de salontafel, trek dat snel aan en ga op de bank zitten met mijn voeten op tafel. Ik probeer zo casual mogelijk over te komen als Harry de deur van de trailer open doet.
‘Hey Em, kom binnen.’ Glimlacht hij vriendelijk.
‘Hey, oh hoi Matt!’ Zegt ze verrast als ze binnen komt.
Ik zie de radertjes in haar hoofd draaien als ze de trailer rondkijkt. Op dat moment besef ik me dat ik niet even snel het bed opgemaakt heb. Ik zie dat Har haar blik volgt naar het bed.
‘Ja, ik heb even een dutje gedaan toen we aan kwamen hoor. Matt maakte me net wakker. Hij wilde even boodschappen gaan doen, als we ergens een supermarkt kunnen vinden.’
De twijfel op haar gezicht trekt meteen weg na de overtuigende leugen van Harry.
‘Nou, ik wilde precies het zelfde komen voorstellen. Dom is de rest aan het verzamelen, Isaiah en Alberto staan buiten al te wachten.’

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen