Foto bij 49 England – Thursday 1

Goedenavond Slaap lekker zometeen of goedemorgen Lekker geslapen?
Ik heb hoofdstuk 50 ook al af, rust is een beetje terug.
Wie weet, als jullie mij heel erg motiveren, post ik h50 zondag na de race <3

Psst 320 kudo's wauw!!! ❤️🤩

Luna’s point of view
Woensdag zat ik in het vliegtuig naar Monaco, vanochtend zat ik in het vliegtuig terug naar Nederland en vanavond vlieg ik door naar Engeland. Ik kan alvast wennen aan het vele reizen dat mijn nieuwe baan met zich meebrengt, zoals Daniel dat zo leuk kon vertellen.
“But at least you will be flying with the sexiest person next to you.” Wist hij mij te vertellen terwijl hij overdreven met zijn wenkbrauwen wiebelde. Ik moet lachen als ik aan zijn woorden van vanochtend denk.
Op dit moment zit ik in onze eigen woonkamer terwijl er nieuw glas in het raam van Jade haar slaapkamer wordt gezet. Alice is er ook. Zij wilde op ons huis passen en de mensen binnen laten nu wij naar Monaco gingen. Maar aangezien ik over een half uur een afspraak heb bij de politie ben ik via huis gekomen om Alice te bedanken en te kijken hoe het gaat. De glaszetters zijn al bezig met het de laatste klusjes.
‘Ik heb Jade haar beddengoed gewassen. Dit ligt opgevouwen in haar kast. Met het stofzuigen kwam ik nog meer glas tegen, dus ik heb ook de nachtkastjes even van de muur gehaald en haar kussens stof gezogen.’ Ik kijk de zus van Jade dankbaar aan en trek haar in een knuffel.
‘Super dankjewel!’
Ik drink nog even mijn kop thee leeg en stap vervolgens in mijn auto om naar het politiebureau te rijden. Daar aangekomen meld ik mij aan en wordt mij verzocht op plaats te nemen in de wachtruimte.
Ik hoef gelukkig niet lang te wachten voor ik word geroepen door de meneer die wij maandag ook hebben gesproken. Ik moet eerlijk zeggen dat zijn naam niet is blijven hangen. Ik schut hem beleeft zijn hand voor ik hem voor ga de spreekkamer in.
‘Dankjewel dat je op zo een korte periode tijd voor ons hebt.’ Begint hij het gesprek.
Ik knik beleeft naar de man tegenover mij en haal mijn aantekeningen boekje uit mijn tas.
'Vertel, waarvoor wilde u mij of Jade spreken.'
'Wel, het betreft het volgende.' Hij opent de roodbruine map voor hem op tafel en haalt daar een foto uit. De foto legt hij voor mij neer, zodat ik de steen op het bed kan zien.
'Wij hebben deze steen.' Hij wijst naar de steen op de foto. 'Meegenomen en naar het lab gebracht voor onderzoeken. Normaal gesproken duren de onderzoeken langer dan nu het geval is. Echter kwamen er al vrij snel matches van de gevonden vingerafdrukken in combinatie met de beelden van jullie beveiligingscamera. Jullie verzekering is hier ook van op de hoogte en alle kosten zullen verhaald worden. We kunnen wegens privacy nog geen namen geven, maar we kunnen wel vertellen dan de twee personen voor het raam geïdentificeerd zijn.' Ik knik en hum begrijpend terwijl de man zijn verhaal doet.
'Pas als de verdachte hebben bekend kunnen wij de persoonsgegevens met u delen.'
'Wat voor straf zouden ze kunnen krijgen?' Is mijn eerste vraag als het even stil blijft.
'Dat hangt van een aantal factoren af zoals de minister van justitie, de leeftijd van de verdachten en onder andere ook de spijtbetuiging e.d.' Wauw. Ik hou mij in over mijn mening en gedachtes en knik toegefelijk terwijl ik de laatste informatie bijschrijf in mijn notitieboekje. Had dit niet telefonisch gekund? Ik vraag het echter niet, omdat ik wel blij ben met de snelheid die het onderzoek heeft.
'Dankjewel voor het bespreken van de informatie die u voor ons had en de snelheid hiervan.'
'Graag gedaan. Bedankt voor uw komst. Als we meer weten bellen we u.'
'Bedankt.' Ik schut nog eenmaal de hand van de meneer en loop vervolgens het politiebureau uit.

Alice was zo lief om mij naar Schiphol te rijden. We zijn al even stil, maar ik kan aan heel Alice haar houding zien dat ze mij iets wil vragen.
‘Zeg het maar gewoon.’ Probeer ik haar aan te sporen.
‘Is mijn zusje gelukkig met Max?’ Ze bijt op haar lip en kijkt even onzeker mijn kant op.
‘Waarom denk je dat ze dat niet is?’
‘Nee, dat denk ik niet. Ik vroeg het mij gewoon af, gezien al het gedoe dat nu speelt.’
‘Maar dat heeft niets met de relatie tussen Max en Jade te maken. Het is wel een gevolg van de relatie. Voor zover ik weet zijn die twee super gelukkig, zeker nu Jade ook in Monaco zit. Beide zijn ze graag alleen en zij vinden het fijn om hun eigen ding doen. Ik denk dat dat wel helpt met het drukke leven dat Max heeft. Het is zuur dat dit gedoe nu komt, maar ik weet zeker dat het Max en Jade alleen maar sterker maakt.’
‘Oké, dan is het goed.’ Is haar enige reactie.
‘Wat vind jij er dan van?’ Probeer ik door te vragen. Ze haalt haar schouders op.
‘Ik dacht als die jaren dat ze aan het kwijlen was op de helemaal niet knappe formule 1 racer Max Verstappen, dat het een face was. Maar blijkbaar had ik het mis, want ik geloof dat het nu mijn schoonbroer is. En nee dat maakt hem niet knapper.’
We schieten allebei in de lach.
‘Maar zonder gekkigheid, ik ben heel blij voor mijn zusje. Zolang zij gelukkig is, ben ik dat ook!’
Ik bedank Alice nogmaals voor het feit dat ze mij even bij Schiphol wil afzetten en voor het feit dat ze op ons huis heeft gepast.
'Geen mijn zus een knuffel en een kus van mij.' Ik knik en kijk glimlachend haar kant op. 'Zal ik doen. Rij voorzichtig.' Ze zwaait nog even terwijl ze haar auto in stapt en rijd vervolgens weg. Ik pak mijn handbagage koffertje en trek deze achter mij aan het vliegveld in.

'Hi Luna, goede vlucht gehad?'
Ik krijg een knuffel van Max, waarnaar ik bij hem aan tafel schuif.
'Ja joh, was zo voorbij. Ik moest je trouwens een kus geven van Jade, maar denk dat de pers dat nogal op blaast als ik je nu een zoen geef.'
We beginnen allebei te lachen.
'Nee, doe maar niet. Ik haal die wel in als ik weer in Monaco ben.'

Vampiremouse®

Reacties (4)

 • VETTEL_5

  "But at least you will be flying with the sexiest person next to you.” Wist hij mij te vertellen terwijl hij overdreven met zijn wenkbrauwen wiebelde.

  Aaaha, ik hoor t hem gewoon zeggen, en dan daarna die grote glimlach van m 😍

  En had dat gesprek serieus niet via de telefoon gekund 🙄

  Super weer!😘

  10 maanden geleden
 • Luckey

  Waarom is via de telefoon update geven geen kleine moeite voor !
  Nu mag ze heen en weer vliegen voor 10 minuten.
  Waaarom haalt Max Luna op?! Waar is meneer lover Australië?

  Er staat een gek foutje in. Geen me zusje een knuffel.
  Als je liever hebt dat niks zeg mag je het ook zeggen!

  Mij benieuwen zondagen met de race!

  10 maanden geleden
 • 33girlx96

  Goedemorgen,

  Oww stiekem hou ik wel een beetje van die eerlijkheid van Alice. Een beetje bot soms maar wel liefdevol bedoelt !

  Hopelijk kan Luna het zelf ook een beetje een plekje gaan geven nu ze thuis is geweest.

  Ik ben heeeeel erg benieuwd naar het volgende hoofdstuk!!!

  Zeker een kudotje en misschien zondag een hoofdstukje 😚🤭

  10 maanden geleden
 • Winterdawn

  Ik ben nu weer wakker nadat ik alweer in slaap gevallen was. Hoop alleen, gezien de tijd, dat ik zo wel weer kan gaan slapen. De paracetamols zijn uitgewerkt en dan is de hoofdpijn weer terug D:

  Anyways, back to the story hehe. Inderdaad! Ik ben het met Luna eens! Had die info niet via de telefoon gekund 🤷🏼‍♂️
  Ehm, even voor de duidelijkheid? WOE DENKT ALICE WEL NIET WIE ZE IS!? 😂😂 Zelfs ik, als jongen, vind Max knap 😬😬 (and nope I’m a 100% straight 😂😂, I’m sure!) Ik kom d’r achterna met m’n hooivorken en fakkels leger hoor!

  10 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen