Dit verhaal is een prequel van Taste of Vengeance maar beide verhalen kunnen los van elkaar gelezen worden. (:

. . .

Juice was de tranen nabij toen hij hulpeloos naar het water, toiletpapier en de nog veel smerigere dingen keek die om hem heen dreven. Hij had geen flauw idee wat hij moest doen. In zijn paniek had hij al om hulp geroepen, maar het enige wat de mannen hadden gedaan was hem grijnzend op de schouder slaan of hem botweg negeren. Ze hadden hem geen andere keuze gelaten dan teruggaan naar de toiletten waar hij bezig was alle drie de wc-potten te ontstoppen. Ongelofelijk – hoe was het mogelijk dat ze alle drie overstroomden? Hadden ze dit expres gedaan, gewoon om hem in de zeik te nemen? Sinds hij hier drie dagen geleden was aangekomen, behandelden ze hem als stront. Hij kon er echter niet veel aan veranderen; hij had geen andere plek om naartoe te gaan. Hij moest zich gewoon door hun getreiter heen worstelen totdat hij zichzelf nuttig had bewezen.
      Met de ontstopper in zijn hand staarde hij in de pot. Had het überhaupt zin om door te gaan? Het hielp niet – maar hij had geen flauw idee wat hij nog meer kon doen.
      ‘Hé. Heb je hulp nodig?’
      Juice draaide zich om en staarde naar een prachtige meid die in de deuropening stond. Geweldig, dit was echt dé perfecte plaats om een bloedhete chick te ontmoeten; wanneer hij als een kluns overkwam en door stront omringd werd.
      ‘Nah, het lukt me wel,’ zei hij met alle zelfverzekerdheid die hij bijeen kon schrapen. Haar blauwe ogen vertelden hem echter dat ze hem moeiteloos doorzag. Zonder iets te zeggen draaide ze zich om en liep weg.
      Juice slikte een zucht weg. Er waren hier zoveel hete chicks en zijn eerste gesprek met een van hen ging zó? Leunend op zijn knieën staarde hij weer naar het water. Opnieuw liet de stank hem kokhalzen.
      Hij had écht geen idee wat hij moest doen. Hij staarde nog steeds voor zich uit toen hij voetstappen hoorde. Toen hij over zijn schouders keek, sperde hij zijn ogen open. Het meisje waadde door het water met een stapel handdoeken in haar armen.
      ‘Je hebt door dat je door rioolwater loopt hè?’ stamelde hij.
      Ze liet hem een scheve grijns zien. ‘Echt? Ik vroeg me al af waar die stank vandaan kwam.’ Ze gaf hem een knipoog en overhandigde hem een paar handdoeken. ‘Stop deze erin en doe de deksel dicht.’
      Toen een blos zich over zijn wangen verspreidde, draaide hij zich gauw om en deed wat ze gezegd had terwijl hij zachtjes mopperde dat hij goed was met computer shit en niet met dit soort shit.
      Hij hoorde haar grinniken in het andere wc-hokje en zijn hart sprong op.
      ‘En nu?’ vroeg hij toen hij teruggekeerd was naar de ondergelopen ruimte tussen de wc’s en de wastafels.
      ‘Nu bel je een loodgieter die die boel komt fixen. Het is altijd een puinhoop na een paar dagen regen.’
      Juice knikte, hoewel hij haar niet écht hoorde. Zijn ogen leken nog de enige werkende zintuigen te zijn en damn – die waren tevreden met wat ze zagen. Hoewel de meeste Croweaters korte jurkjes droegen, had zij een skinny jeans aan die haar ronde billen goed liet uitkomen, en die heupen waren echt perfect om vast te grijpen als hij…
      ‘Voel je je zo thuis in deze shit dat je liever hier blijft staan?’ vroeg ze met opgetrokken wenkbrauwen. Ze stond alweer bij de deur.
      ‘Uhm, nee,’ mompelde hij en hij ging gauw achter haar aan. Zijn ogen vielen bijna uit hun kassen toen ze haar schoenen uittrapte en haar broek liet zakken. Hij probeerde niet naar die lange benen van haar te kijken en richtte zijn blik op haar gezicht. Alles wat hij echter deed, was wensen dat ze die roze top ook zou uittrekken, zodat hij kon zien of haar beha bij de zwarte kanten slip paste.
      ‘Ze gaan je levend fileren als je die bende door het clubhuis verspreidt.’ Met haar ogen seinde ze naar zijn doorweekte schoenen en broek.
      Juice knikte gehaast, trok zijn schoenen en broek uit en voelde zich ’s werelds grootste idioot omdat hij niet wist wat hij tegen haar moest zeggen.
      En toen kwam er eindelijk een Einstein-momentje. ‘Dank je,’ mompelde hij. Het was nog steeds moeilijk te geloven dat ze haar kleding en schoenen had geruïneerd om hem te helpen. Vond ze hem misschien leuk? Hij betwijfelde of hij haar eerder had gezien, maar hij had zo veel mensen ontmoet dat het onmogelijk was om ze allemaal te onthouden. ‘Ik uh, ik ben Juice.’
      ‘Hoi Juice. Ik ben Abigail. En geen probleem joh.’ Ze tilde de natte kleren op. ‘Gelukkig hebben ze hier wasmachines.’
      Opnieuw toonde ze hem een glimlach die hem bijna naar adem deed happen. Toen hij naar haar bleef staren, draaide ze zich om.
      ‘Wacht,’ hoorde hij zichzelf zeggen.
      Er was een nieuwsgierige glinstering in haar ogen toen ze zich omdraaide.
      Juice krabde in zijn nek, hij wist eigenlijk niet zo goed wat hij moest zeggen. Hij wist dat al die Croweaters… gratis hoeren waren, maar hoe werkte dat? Moest hij gewoon zeggen dat hij haar wilde? Of zou ze niet in hem geïnteresseerd zijn omdat hij maar een prospect was? He had echt geen flauw idee hoe hij de meiden hier moest versieren maar het voelde dom om haar gewoon te laten weglopen – en het voelde nog stommer om nog langer te wachten met het beantwoorden van haar vragende blik.
      ‘Uh – heb je al een plaats om te slapen vannacht?’ mompelde hij, terwijl hij zijn wangen rood voelde worden.
      Tot zijn opluchting begon ze te lachen. Ze was in elk geval niet boos, en het klonk niet alsof ze hem uitlachte. ‘Zie ik eruit als een zwerver?’
      ‘Uh nee,’ zei hij en hij wreef in zijn nek. ‘Je – je bent mooi. Ik zou het niet erg vinden om eh, je weet wel…’ Hij beet op zijn lip en vroeg zich af wat zijn sponsor tegen zo’n hete chick zou hebben gezegd.
      Ze grinnikte. ‘Vraag je me om met je naar bed te gaan?’
      ‘Uh… soort van,’ mompelde hij, terwijl zijn wangen nog warmer werden. Was hij stom bezig? Beledigde hij haar?
      Ze liet een zachte lach horen. ‘In je dromen, lieverd.’
      Ze blies hem een kus toe en liep met wiegende heupen weg. Juice staarde haar na, zijn blik vastgesmolten aan haar achterwerk.

Het meisje verliet de rest van de dag zijn gedachten niet. Het was rond etenstijd dat zijn sponsor een arm om hem heen sloeg. ‘Aye. Hoorde dat er een kerel is langsgekomen om de plees te repareren?’
      ‘Ja…’
      De man keek hem met een grijns aan waar hij zich onzeker door voelde, daarna sloeg hij Juice op de schouder. ‘Heb je me dochter al ontmoet? Ze blijft hier het weekend.’
      Juice schudde zijn hoofd en protesteerde niet toen Chibs hem naar de keuken begeleidde.
      ‘Aye, heb je de nieuwe prospect al ontmoet?’ vroeg hij vanuit de doorgang.
      ‘Ja…’ Hij hoorde iemand grinniken – een geluid dat zijn gedachten niet had verlaten sinds deze middag. Ze verscheen naast Chibs en toonde hem een geamuseerde glimlach.
      Juice slikte en sperde zijn ogen open. Met rossige wangen realiseerde hij zich dat hij de dochter van zijn sponsor voor een clubhoer had aangezien.

Reacties (3)

 • NicoleStyles

  Ai pijnlijk momentje haha

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Woeps hahahahaahah love it!!

  1 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Met rossige wangen realiseerde hij zich dat hij de dochter van zijn sponsor voor een clubhoer had aangezien.

  Lekker bezig, Juicy. Inmiddels verbaast het me allemaal niet meer.

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen