Foto bij Dining two

Ongeduldig sta ik te wachten op mijn koffer bij de bagage band. Ik kijk op mijn telefoon en zie een bericht van Naomi. Ik lach eventjes en open het bericht.
- Hurry!!!!!! -
- Het duurt freaking eeuwen voordat mijn koffer er is.. - stuur ik haar terug. Ik kijk op als ik mijn grote witte koffer zie. Ik trek hem met moeite van de band af en zucht eventjes. Ik krijg nog eens een hernia van deze koffer.
Ik trek het handvat omhoog zodat ik hem achter me aan kan meetrekken en loop richting de uitgang van de baggageruimte.
Vandaag zat mijn reis er dan echt officieël op en ben ik weer terug in de echte wereld. Het afgelopen jaar heb ik fantastisch werk mogen leveren in Afrika. Ik had er enorm veel geleerd, meegemaakt en ervaren. Het was werkelijk waar fantastisch. Ik zou het zo weer overnieuw willen doen. Ik heb letterlijk elk specialisme voorbij zien komen en allerlei soorten rare diagnoses behandeld en in sommige gevallen ook genezen. Ik voelde me in Afrika compleet afgesloten van de buitenwereld, ik heb bewust niet actief op Instagram en Facebook gezeten en heb eigenlijk alleen contact gehouden met Naomi en mijn ouders. Tijdens mijn facetime gesprekken met Naomi was Zayn ook regelmaat aanwezig. Naomi en Zayn hebben een jaar een relatie en het gaat super goed tussen hun. Ik was zo enorm blij voor hen.
Harry heb ik niet meer gesproken sinds de laatste keer dat ik hem heb verteld dat het over is. Ik heb hem erna nog gezien toen ik mijn spullen kwam halen, maar ik heb toen geen woord tegen hem gezegd. Het deed me teveel pijn. Het doet me nog steeds pijn wat er allemaal gebeurd is. Ik heb geprobeerd er niet aan te denken, ik heb geprobeerd het weg te stoppen, maar toch zit mijn gevoel er nog. Diep van binnen verlang ik naar Harry, elk klein stukje van mij verlangt naar Harry. Zijn aanrakingen, zijn zachte stem, zijn lieve woorden, zijn prachtige lichaam, hoe hij naar me kijkt, hoe hij me aanraakt, hoe speciaal hij me liet voelen, zijn lach.. Ik zucht eventjes en kijk op mijn telefoon als ik gebeld word. Alsof hij het aanvoelt dat ik aan hem dacht, de fucker.
Ik ben te koppig om aan mijn gevoelens toe te geven. Ik stop mijn telefoon terug in mijn zak en laat hem overgaan. Ik voel de telefoon vibreren in mijn kontzak. Ik zoek om me heen naar Naomi en grijns als ik haar zie. ''Jaaaa!!!'' ze komt op me afgerend en vliegt me in mijn armen. ''Jeeeeeeej!!!'' roep ik luid en knuffel haar stevig. ''Oh Jessie, ik heb je zo gemist!'' zegt ze en drukt een kus op mijn wang. ''Ik jou ook!'' Ze bekijkt me even van top tot teen. ''Jeetje wat ben je vies bruin.'' lacht ze en geeft me een klein duwtje. ''Ik ben er ook een aantal keer vies door verbrand.'' lach ik en schud mijn hoofd. ''Kom, Zayn wacht thuis op ons.'' ze pakt mijn hand. ''Mag ik me bij jullie opfrissen dan?'' vraag ik. Ze knikt. ''Tuurlijk babe.'' zegt ze. We lopen samen naar haar auto en stappen daar in nadat we dramatisch mijn koffer naar binnen smijten. Ik stap in de auto en kijk haar aan. ''How's life?'' vraag ik haar. Ik vraag me af hoe het met Harry gaat. ''Heel erg goed! Zayn en ik zitten erover na te denken om samen te gaan wonen.'' grijnst ze. ''Echt waar! Wat gaaf... Gefeliciteerd!'' zeg ik en klap enthousiast in mijn handen. Zal Harry al een nieuwe vriendin hebben? ''Ja, het is zo lief.. We zijn samen huizen aan het kijken en Zayn doet ook echt zijn best om te kijken wat ik mooi vind enzo.'' grinnikt ze. En hoe is het met Harry? Nee Jess.. dat ga je niet vragen. ''Je hebt een goeie aan hem.'' glimlach ik. ''Zonder jou had ik hem nooit ontmoet.'' ik glimlach even en kijk uit het raam. ''Inderdaad..'' antwoord ik, het is even stil. Vraag het niet Jess, niet doen. Je wilt het toch niet weten.
''Hoe gaat het met Harry?''
Fuck fuck fuck, Jess, sukkel. Waarom vraag je dit nou. Ik vloek in mezelf. Naomi valt stil. ''Nou...'' zegt ze. Zie je wel. Jess je wilt het niet weten. Naomi gaat je nu vertellen over zijn knappe vriendin die nog veel knapper is als jij ooit zal zijn en waar hij dolgelukkig mee is. ''Het gaat niet zo goed met hem.'' zegt ze. Ik kijk verbaasd op. ''Waarom?'' vraag ik. Ik bijt op mijn lip. Niet het antwoord wat ik had gedacht. Naomi pakt haar telefoon en zet een nummer aan. Ik herken Harry's stem direct. Ik voel kippenvel als ik zijn prachtige stem door de radio hoor. De stem die ik een jaar niet meer gehoord heb. De tekst van het nummer is prachtig, het is een prachtig lied. Zodra het stopt kijk ik Naomi aan. ''Het is een mooi lied..'' zeg ik.
''Het nummer gaat over jou, Jess...''
Mijn hart begint te kloppen in mijn keel. ''Echt waar?'' vraag ik schor. Ze knikt. ''Oh... Oke..'' stamel ik zachtjes.
Ik schraap mijn keel, niet wetend wat ik zeggen moet en kijk op als we op de oprit aankomen bij Zayn's huis. ''Hij is er nog steeds kapot van.'' zegt ze. Ik bijt zacht op mijn lip. Net zoals ik.. Maar dat ging ik niet toegeven. ''Hij heeft er vanmorgen een radio interview over gegeven.'' vertelt ze. ''Dickenssss!!!'' hoor ik Zayn. Hij komt aangelopen en trekt me in een knuffel. ''Hey!!!'' ik knuffel hem terug en glimlach. ''Hoe gaat het?'' hij schud met zijn hand door mijn haren. ''Ik ben een beetje gebroken van de lange vlucht en ik ben echt toe aan een douche.'' lach ik. Hij lacht. ''Wij hebben een heerlijke douche.'' Zayn loopt naar de auto en geeft Naomi een kus. Hij tilt mijn koffer eruit en trekt hem mee naar binnen. Ik rits hem open en pak er wat kleding uit om schoon aan te trekken. ''Ik heb je de link geappt.. Het is de moeite waard om het te luisteren.'' zegt Naomi. Ik knik eventjes. Zayn kijkt ons niet begrijpend aan. ''Het interview van Harry.'' Van het horen van zijn naam slaat mijn hart al een stukje sneller. Ik zucht. ''Ah.. Dat is zeker de moeite waard om even te luisteren.'' Ik knik. ''Ik ga eerst even douchen.'' zeg ik en haal een hand door mijn haren. Ik loop naar boven en kleed me uit. Ik stap onder de douche, was mijn haren en gehele lichaam en droog me af. Ik kleed me om in een zomerse outfit, want het is echt bloedheet hier. Ik loop naar de slaapkamer van Naomi en Zayn en laat me op het bed zakken. Ik open de link van het interview, stop mijn oortjes in en luister het af. Op een bepaald punt in het interview breek ik en voel ik tranen over mijn wangen lopen bij zijn lieve woorden.
''Dat ik onwijs veel van haar hou. Jess, je bent mijn wereld, mijn alles. Na een jaar heb je mijn hart nog steeds en elke dag mis ik je en droom ik dat ik je weer in mijn armen kan sluiten. Ik weet dat ik het enorm verpest heb bij je en het spijt me zo zo zo erg. Ik ga kapot zonder jou.''
Snikkend begraaf ik mijn gezicht in mijn handen. Zijn woorden zijn prachtig en slaan in als een bom. Het liefst sprong ik nu op, reed ik naar zijn huis en hield ik hem voor altijd in mijn armen. Ik kijk op als Zayn in de deuropening staat. ''Sorry. Ik hoorde je huilen en kwam even kijken of alles oké is.'' ik kijk hem aan en glimlach klein. ''Het is oké.'' zeg ik en kijk hem aan. Hij loopt naar me toe en gaat naast me zitten. Hij slaat zijn arm om me heen. ''Moeilijk om te horen he?'' Ik knik eventjes en zucht. ''Na een jaar raakt dit alles me nog steeds.'' fluister ik en zucht. ''Ik snap het niet. Een jaar is lang Zayn.'' zeg ik en staar hem hulpeloos aan. ''Harry heeft hetzelfde.. Hij lijkt misschien stabiel, maar tegen mij is hij eerlijk en gaat het helemaal niet.'' zegt hij.
''Ik zou het op prijs stellen, en ook fijn vinden als je morgen wilt komen op mijn verjaardag, Harry is er ook.'' zegt hij. ''Probeer het gewoon eens, in dezelfde ruimte zijn..'' zegt hij. Ik slik eventjes en staar voor me uit. ''Ik weet niet of ik dat wel aankan.''
''Dan heb je het in ieder geval geprobeerd...'' fluistert hij en trekt me in een stevige knuffel. ''Je hebt gelijk.. Zayn.''


Ho-ly f**** SHIT!! Ik stond gister in de top met 8 freaking kudo's, 6 reacties EN inmiddels 64 abbonee's!!
Ik ben er nog steeds een beetje stil van... Ik ben er echt echt onder de indruk van!!
Dank jullie wel! Echt waar, ik waardeer het zo enorm! Ik heb de hele dag echt met een big smile thuis gezeten! <3

Als dank een extra hoofdstuk! <3 Ik heb heel veel leuks (vind ik) voor jullie in petto in dit deel!
En een vraagje!
Wat denken jullie dat er met Harry en Jess zal gebeuren?

Reacties (3)

 • RiverWild

  Ik hoop zooo dat het goed komt. Heel toevallig heb ik dat rokje van de outfit vandaag aan. 😂😂

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Haha dat meeen je!!!
   Super leuk! Love die outfit

   1 jaar geleden
 • diligitis

  Awesome!!!(flower)(H)

  1 jaar geleden
  • Phuque

   ❤️

   1 jaar geleden
 • ZaynStylesS

  JAAAAAAA IK HOU VAN DIT VERHAAAAAAL

  1 jaar geleden
  • Phuque

   🥰💕

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen