Foto bij Dining three

Met trillende handen sta ik voor de deur bij Naomi en Zayn. Zayn is jarig en hij viert het vanavond voor zijn vrienden. Ik was uitgenodigd en ik weet dat Harry ook komen zal. Dat had Zayn mij gisteren verteld. Ik ben bloed nerveus om hem weer te zien vanavond, het voelt alsof ik aan de grond genageld sta. Ik lik even langs mijn lippen en kijk naar de deurbel. Ik klem mijn vingers om de fles whisky die ik voor Zayn heb gekocht voor zijn verjaardag. Ik heb geen verstand van whisky, maar ik weet dat Harry deze altijd graag dronk. Het is Harry's favoriete Whiskey, dus ik hoop maar dat Zayn hem ook lekker vind. Ik strijk met mijn vrije hand over mijn rokje en besluit dan maar om aan te bellen. Ik wiebel nerveus heen en weer op mijn benen. Zou Harry al binnen zijn? Ik kan niet ontkennen dat ik beter mijn best heb gedaan om er goed uit te zien vanavond. Ik had extra aandacht aan mijn make up besteed. Mijn haren had ik stijl gelaten. De deur gaat open. Naomi verschijnt in de deuropening. ''Jess!!'' roept ze vrolijk en knuffelt me. ''Zo goed van je dat je bent gekomen.'' ik knuffel haar en druk een kus op haar wang. ''Gefeliciteerd met Zayn..'' zeg ik en glimlach. ''Thanks babe.'' zegt ze en bekijkt met een brede grijns mijn outfit. ''JIj hebt duidelijk je best gedaan.'' ik rol met mijn ogen. ''Is Harry er al?'' vraag ik. Ze knikt. ''Hij is er net..'' zegt ze en glimlacht. Ik knik even en haal diep adem. Ik stap naar binnen. Mijn benen voelen als lood bij elke stap die ik verder zet. Ik zie Zayn staan, Harry staat niet bij hem. Zayn merkt me op en steekt gauw zijn duim op. Ik glimlach even en loop op hem af. Ik druk een kus op zijn wang. ''Gefeliciteerd Malik.'' grijns ik en geef hem de fles whisky. ''Zo, dat is een goede..'' grijnst hij. ''Ja? Ik wist niet zo goed welke ik moest nemen...'' zeg ik en grijns. ''Haz! We hebben een afzakkertje voor vanavond.'' Ik volg zijn blik naar de bank en merk dat ik verstijf als ik Harry zie zitten. Harry verbreekt zijn gesprek met de jongen die naast hem zit en kijkt naar Zayn. ''Sweet, dat is een kenner.'' Zijn blik glijd af naar mij en ik merk dat hij even niet goed weet wat hij moet doen of zeggen. Hij bijt op zijn lip. De jongen naast hem, die ik niet ken, geeft hem een duwtje in zijn zij. Harry staat op en loopt naar mij en Zayn. Is hier ergens een gat in de grond waar ik in mag verdwijnen? Ik kan dit niet. Ik grijp Zayn's arm vast en knijp erin. ''Het is oké.'' fluistert hij in mijn oor. Terwijl Harry op ons afloopt neem ik hem in me op. Hij heeft een blouse met een patroontje en een zwarte skinny jeans aan. Ik zie een glimlach ontstaan op zijn gezicht. Ik merk dat ik het er enorm warm van krijg. Ik haal een hand door mijn haren en kijk toe hoe Harry voor mijn neus stopt. Hij bekijkt me van top tot teen en kijkt even naar Zayn, die hem een bemoedigend knikje geeft. We lijken net twee tieners die voor het eerst met iemand van het andere geslacht spreekt.
''Jess..'' is het eerste wat hij uitbrengt. Mijn lichaam vult zich met warmte zodra hij mijn naam op zijn welbekende manier uitspreekt. Ik had de zoete klanken van zijn rustige diepe stem gemist. ''Harry..'' glimlach ik en bijt zachtjes op mijn lip. Ik kijk naar mijn voeten. ''Je ziet er prachtig uit.'' zegt hij. Ik merk dat ik rood aanloop van zijn compliment. ''Dankjewel..'' antwoord ik. Harry is stil en weet niet zo goed wat te zeggen. ''Jij ook...'' zeg ik zachtjes. ''Mag ik, je vasthouden?'' Mijn hele lichaam en hart willen ja schreeuwen, hem vastpakken en hem nooit meer loslaten. Ik wil zijn warme lichaam tegen me aanvoelen, zijn stevige armen veilig om mij heen, zijn warme adem in mijn haren, zijn vingers door mijn haren. Zijn lippen tegen mijn voorhoofd.
''Ik ga even wat te drinken halen.'' verbreekt Zayn mijn gedachte om vervolgens weg te lopen. Ik kijk eventjes naar Harry. ''Ja...'' antwoord ik op zijn eerder gestelde vraag. Harry twijfelt geen twee keer en trekt me in een knuffel. Een diepe tevreden zucht verlaat mijn lippen waarna ik mijn armen om zijn middel heen sla. Harry begraaft zijn gezicht in mijn loshangende haren. Ik laat mijn voorhoofd tegen zijn borstkas aan rusten en hou hem vast. ''Je hebt mijn favoriete whisky onthouden..'' fluistert hij in mijn oor. Dat klopt... Ik had deze warme knuffel gemist, zijn aanraking.. Zijn aanwezigheid. Ik laat hem langzaam los en kijk hem even lip bijtend aan. ''Ik ehm.. ga even kijken waar Naomi is.'' stamel ik. Voordat Harry reageren kan loop ik met een knalrood hoofd naar buiten om Naomi te zoeken. Ik had zojuist in Harry's armen gestaan, na een jaar geen contact. Het voelde nog net zo als het allereerste moment, in het ziekenhuis. Naomi zit op een van de banken buiten te roken en met iemand te praten. Ik ga naast haar zitten. Ze kijkt me aan en drukt een wijntje in mijn handen. ''Ik zocht je al.. toen zag ik je bij Harry.'' zegt ze. Ze slaat een arm om mijn schouder heen. ''Jess, je bent helemaal rood.'' zegt ze. ''Hij knuffelde me.'' zeg ik en kijk haar aan. ''En??'' vraagt ze. ''Het voelde zo magisch...'' gefrustreerd sla ik mezelf tegen mijn voorhoofd. ''Na een jaar, Naomi.'' zeg ik. ''Een jaar!'' zeg ik haar. ''Dat zegt toch juist iets positiefs, Jess.'' zegt ze. Ik haal mijn schouders op. ''Het voelde net als de eerste keer, alsof ik weer helemaal opnieuw voor hem val.'' zeg ik. Ze knikt en glimlacht. Ik drink in een slok mijn glas leeg. ''Misschien had ik beter thuis kunnen blijven.'' Van binnen zie ik Harry naar me kijken buiten. ''Wel nee Jess. Het is goed dat jullie elkaar zien. Het laat je inzien hoeveel je nog voor hem voelt.'' zegt ze en schenkt mijn wijnglas vol. ''Ik ga me maar bezatten denk ik.'' Naomi lacht. ''Cheers to that. Zolang je geen gekke dingen gaat doen.'' lacht ze en tikt haar glas tegen de mijne aan. Ik neem een grote slok. ''Laten we het niet hopen.'' lach ik. ''Moet ik met hem gaan praten, Naomi?'' vraag ik. Ze schud haar hoofd en tikt haar sigaret die ze opgestoken heeft af. ''Nee nee, laat hem naar jou komen... Hard to get.'' zegt ze en knipoogt. Zayn voegt zich bij ons en steekt een sigaret op. ''Zijn hele hoofd is op hol geslagen. Ik was net met hem aan het praten en hij volgt de helft van het gesprek niet eens...'' zegt hij. Ik bijt op mijn lip en kijk naar Harry. Hij kijkt me aan en tovert een kleine glimlach op zijn gezicht.


——————————————————————
And they saw eachother again 😱?! Jess feels very confused! Hoe zal Harry zich voelen?!
Met 16 kudo’s in de top en Only Angel staat ook met 5 kudo’s in de top.
Thank you so much!! <3

Reacties (4)

 • Smexy

  THIS IS SO F*CKING CUUUUUUUUUUTE 😍😍😍

  7 maanden geleden
 • ZaynStylesS

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, verder!!!!

  7 maanden geleden
 • VampireMouse

  Aaah knuffelen!!!!! Woehoee yeah!
  Hopelijk komt het weer goed!!
  (heb je pb gelezen moet alleen nog ff reageren :p) "

  7 maanden geleden
  • HARRYSTYLES__

   Hahaha hug it outtt!!
   Rustig aan!:)

   7 maanden geleden
 • IrishNialler

  Dahhhhhhhh zo schattig dit

  7 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen