Foto bij Dining four

Ik kijk op als Harry zich naast mij plaatst. Zayn had halverwege de avond een kampvuur gemaakt, maar ik was de enige die nog buiten zat. Harry heeft een vestje in zijn handen. ''Ga je naar huis?'' vraag ik. Hij schud zijn hoofd van nee. ''Nog niet. Tenzij je me weg wilt hebben.'' glimlacht hij. Ik moet lachen en schud mijn hoofd. ''Nee hoor..'' zeg ik. Hij neemt plaats naast me en staart naar het vuur.
''We hebben elkaar lang niet gezien.'' verbreekt hij de stilte. Ik knik. ''Ik zat op een ander continent. Dus dat gaat natuurlijk best lastig.'' glimlach ik en kijk hem aan. Hij knikt even. ''Ben je naar Afrika geweest?'' vraagt hij me en schud met zijn hand zijn haren in model. ''Ja... Ik ben een jaar weggeweest.'' glimlach ik en kijk naar hem. ''Jij bent op tour geweest?'' vraag ik. Hij knikt. ''Hoe weet je dat?'' vraagt hij. ''Ik heb je radio interview geluisterd..'' stamel ik.
Hij valt even stil. ''Oh, vandaar.'' zegt hij. ''Je woorden waren lief..'' zeg ik en kijk naar hem. Ik zie dat zijn ogen zich vullen met tranen, ik voel bij mezelf hetzelfde gebeuren. Ik staar naar mijn handen. ''Ik meende ze.'' fluistert hij. Ik hoor hoe hij zijn neus ophaalt. Ik voel een traan over mijn wang lopen. ''Dat weet ik.''
“Jess.. Als ik alles overnieuw kon doen.. Had ik nooit naar die bar gegaan. Dan had ik jou opgezocht in het ziekenhuis en je gezegd dat ik je miste en een knuffel wilde.” zegt hij. Ik sluit mijn ogen en speel het scenario in mijn hoofd af. Echter maken die gauw plaats voor de doembeelden van Harry die met een ander kust. In mijn belevenis heeft Romana, de dame van Harry’s avontuurtje witblond haar met donkerblauwe ogen.. Ik schud even mijn hoofd en open mijn ogen. Harry kijkt me aan. “Het voelt gewoon bijna onwerkelijk om hier naast je te zitten..” fluistert hij en neemt een slok van zijn drinken. Ik glimlach. “Ik durfde niet te komen.” Geef ik eerlijk toe. “Waarom niet?” Ik kijk hem aan als hij zijn vest om mijn schouders heenlegt. De heerlijke geur van Harry’s luchtje, mijn favoriete luchtje uit zijn kast, dringt mijn neus binnen. Het laat me glimlachen. “Cool water.” zegt hij. Ik grinnik. “Ik rook het al..” zeg ik. “Waarom durfde je niet te komen Jess?” Ik bijt op mijn lip. “Ik wist niet of ik het al aankon om je te zien..” Zeg ik. “Ik wist niet goed hoe ik zeg maar zou reageren.” ik slik even en haal mijn hand door mijn haren. “En? Hoe heb je gereageerd?” Vraagt hij. Ik grinnik. “Redelijk denk ik.” Ik denk er even over na en knik bevestigend. “Jup.. Redelijk.” Harry lacht en drinkt zijn glas leeg. Ik neem een grote slok van mijn wijn. “Of ik drink snel, of Naomi schenkt te weinig in.” Harry lacht. “Jess.. Je drinkt snel.” zegt hij serieus. Ik grinnik. “Thanks..” hij pakt mijn glas en raakt daarbij mijn hand. Een schok gaat door mijn lichaam waardoor ik het wijnglas loslaat. Gelukkig valt het in het gras. “Sorry..” stamelt hij. Ik wuif het weg en geef mijn glas aan. “Niet erg..” hij verdwijnt naar binnen toe en ik kijk op als Zayn achter me staat. “Gaat het?” Ik kijk op en knik. “Zeker.. Het gaat prima. Ik ga zo wel naar huis denk ik..” ik kijk op mijn horloge. Het is half drie ‘s nachts. “Hoe ga je naar huis?” vraagt hij. “Met de taxi denk ik..” ik glimlach even. Hij knikt. “Ik zie je zo.” Zayn klopt op Harry’s schouders als ze elkaar kruisen en Harry neemt weer plaats naast mij. Hij heeft mijn glas aan en glimlacht. “Thanks..” ik neem een slok en kijk naar het vuur. “Ik ga zo richting huis..” zeg ik en kijk Harry aan. Zijn ogen glinsteren bij het licht van het kampvuur. “Moet ik je thuisbrengen?” vraagt hij. “Je mag toch niet meer rijden?”
“Ik ben op de fiets.” grijnst hij. “Oh..” lach ik. “Maar het is een halfuur fietsen voor jou, heen en weer.” Zeg ik. “Ach, met alcohol in mn bloed vergeet ik die tijd van de fietstocht wel.” Lacht hij. Ik grinnik even. “Als je me thuis wilt brengen, graag dan.” zeg ik. “Tuurlijk..”
We drinken beide ons glas leeg en staan op. Ik zeg Naomi en Zayn gedag. “Jess. Let op jezelf hé.” Naomi geeft mij een waarschuwende blik. “Hij brengt me alleen thuis..” zeg ik. Ze knikt. “Ik spreek je morgen.” Ik volg Harry naar buiten naar zijn fiets. “Ik spring wel.” Harry grijnst. “Hopen dat je goed springt.” Lacht hij. Ik schud lachend mijn hoofd.
“Of jij goed fietst.” Kaats ik terug. “Touché.”
Harry begint te fietsen en ik spring achterop. Even slingeren we heen en weer maar dan weet hij controle over de fiets te krijgen. Ik grinnik even en hou hem in zijn zij vast. Na een halfuur fietsen bereiken we al gierend van het lachen mijn huis. Harry stapt van zijn fiets af. “Ik ben zo terug.” Zeg ik. Ik ren naar binnen, graai een zak chips uit mijn kast en loop weer naar de voordeur. Ik ga zitten voor de deur en klop naast me. Hij komt naast me zitten waarna ik de zak open en tussen ons inzet.
“Hoe was het in Afrika?” Vraagt hij en kijkt me aan. “Het was echt geweldig... Ik heb zo enorm veel gezien, gedaan, geleerd en meegemaakt.” Ik vertel hem over een hele zieke zwangere vrouw, die we met heel weinig middelen vrij stabiel hebben kunnen houden, waarna ze na 10 weken een gezond kindje heeft gekregen. Met een brede grijns kijkt Harry naar me terwijl ik opga in mijn verhaal.
“Ik ben blij dat je het hebt meegemaakt..” Zeg ik. Ik kijk op als de deur naast ons open gaat. “Zeg, mag het wat zachter?” De buurman zucht geïrriteerd. “Het is half vier ‘s nachts.” Ik probeer mijn lach in te houden. “Sorry..” hij verdwijnt weer, waarna ik giechelend Harry aankijk. Hij lacht zacht. “Ik ga maar eens naar huis..” zegt hij. Ik knik en sta op. Hij komt voor me staan en knuffelt me. “Het was fijn je weer even te zien.”
Ik glimlach. “Insgelijks..” Onze knuffel stopt en even staan we elkaar enkele minuten gewoon in de ogen te kijen.
Ik laat hem langzaam los. “Doe je voorzichtig onderweg?” Hij knikt en stapt op zijn fiets. “Altijd.” Ik kijk hem na tot hij de straat uit is en loop naar binnen.
Ik poets boven mijn tanden en kleed me om. Ik kijk op als mijn scherm oplicht.
- Goodnight Dr. Dickens xxx - Een brede grijns siert mijn lippen.
- Night Brooks xo -Morning!!

Fijne dag vandaag! Ik heb avonddienst strakjes.
Gisteravond is mijn schoonvader geridderd bij de brandweer! Was echt super bijzonder om mee te mogen maken.

Liefss!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen