Foto bij Dining five

“Jess! Vertel me alles!” Mijn telefoon ligt op mijn badkamerkastje terwijl ik mijn make up aan het doen ben. Ik grinnik.
“Nou we hebben gewoon een tijdje bij mijn voordeur zitten kletsen samen..” zeg ik en kijk even naar mijn make up in de spiegel. “En hebben jullie gezoend?”
“Nee nee nee!!” Roep ik direct. “We hebben elkaar alleen een knuffel gegeven.” glimlach ik. “Oo.. Ik ben zo benieuwd hoe dit verder gaat.” grijnst Naomi. Ik grinnik eventjes. “Kom je zo nog hierheen?” vraagt Naomi. “Yes. Ik moet eerst even mijn was ophangen..” Zeg ik. “Oh daar heb je ook voor het eerst in je leven tijd voor.” Lacht ze. “Ik was bijna vergeten hoe het moet.” grinnik ik. “Ik zie je zo Jess..”
“Tot zo babe.” Ik hang op en kijk even op mijn telefoon zodra er een melding in mijn scherm verschijnt. Het is Harry. Mijn hart slaat een sprongetje.
- Goeiemorgen.. Lekker geslapen? 😘 -
- Morning! Jazeker, beetje kort nachtje.. Jij ook Harry? -
- Ik heb voor het eerst in lange tijd heerlijk geslapen. Wat doe je vandaag? -
- Ik ga naar Naomi en Zayn toe strakjes om daar in de tuin te liggen, jij?
- Wil je vanavond afspreken?-
Mijn hart stopt. Wil ik afspreken? Ik weet het niet.
Ergens zegt iets in me dat ik het moet doen, maar aan de andere kant ook weer niet. Harry is nog steeds vreemdgegaan.
Ik kan hem niet nu negeren, dat zou raar zijn.
- Wat was je plan? -
- Samen eten.. Ergens uiteten of dat ik kook.. Maakt mij niet zoveel uit.-
Ik slik even en vergrendel mijn telefoon.
Ik stap in mijn auto en rij naar Naomi toe. Ik moet dit met haar bespreken. Zij weet vast wat ik moet doen. Ik parkeer mijn auto bij Zayn en Naomi en loop naar de voordeur. Eenmaal binnen schop ik mijn schoenen uit. ''Het is bloedheet!'' klaag ik en zet mijn zonnebril op mijn hoofd. Zayn ligt op een handdoek in de tuin en kijkt op. ''Hey.'' grijnst hij.
''Ben je je kater aan het uit zonnen?'' lach ik. Hij lacht. ''Dat kan je wel zeggen ja.'' grinnikt hij. Ik ga op Naomi's handdoek zitten en trek mijn kleding uit zodat ik in mijn bikini zit.
''Hoe was het met Harry gister?'' vraagt Zayn. Naomi komt naast me zitten en kijkt me nieuwsgierig aan. ''Wel, het was fijn..'' zeg ik en bijt eventjes op mijn lip. ''We hebben gepraat over Afrika enzo. We werden alleen een beetje weggejaagd door mijn buurman.'' zeg ik. ''Wat dan?''
''Hij had teveel last van ons gepraat.'' ik rol met mijn ogen en grinnik. ''En toen?'' vraagt Zayn nieuwsgierig. Ik lach en zet mijn zonnebril even omhoog. ''Jullie zijn echt te nieuwsgierig.'' lach ik.
Naomi lacht. ''Sorry babe.'' lacht ze. Ik wuif het weg door met mijn handen te wapperen. ''Toen hebben we elkaar gedag gezegd met een knuffel, hebben we elkaar even aan zitten staren en toen ben ik naar binnen gegaan en naar bed.'' vertel ik. ''Je lult.'' zegt Zayn. ''Nee, echt!'' zeg ik. ''Oh.'' zegt Zayn.
''Ik had gedacht dat Haz je misschien wel had geprobeerd een kus te geven.'' hij wiebelt met zijn wenkbrauwen. Ik lach.
''Had je hem terug gezoend?'' vraagt Naomi. ''Ik voel me net alsof ik een kruis verhoor onderga.''
''Nou?'' vraagt Naomi. ''Ik denk het niet, eerlijk gezegd.'' zeg ik en kijk naar Naomi en Zayn. Zayn kijkt een beetje teleurgesteld. ''Hij is nog steeds vreemdgegaan, en daar zit nog steeds enorm veel pijn.'' zeg ik en zucht. ''Het is wel al een jaar geleden Jess, en hij is nog steeds verliefd op je.'' zegt Naomi.
''Ja, dat weet ik. Maar hij heeft me ook enorm veel pijn gedaan.'' zeg ik. ''Ik geef eerlijk toe, het voelde enorm fijn om hem te zien gisteren, en met hem te praten en bij hem te zijn.. Maar het roept ook heel veel nare herinneringen op die ik een tijd verdrongen had.'' zeg ik en staar naar mijn handen.
''Ik snap je.'' zegt Zayn. ''Heb je na gisteren nog iets van hem gehoord?'' ik knik even en open mijn telefoon. Zayn klimt nieuwsgierig op naast me en leest mee met de berichten die ik aan beide laat zien.
''Je hebt nog niet gereageerd.'' constateert Naomi. ''Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen.'' zeg ik. ''Ik weet niet wat ik wil en wat ik moet doen, wat het juiste is om te doen.'' zeg ik.
Zayn legt zijn hand op mijn schouder. ''Jess, wat zegt je hart?'' zegt hij. Ik ben even stil. Over deze vraag moet ik even nadenken.
Mijn hele lijf schreeuwde gisteren om Harry. Vanaf mijn hoofd tot mijn tenen. Ik bijt zacht op mijn lip. ''Ik denk...''
''Nee, je moet het zeker weten.'' zegt hij. Ik kijk naar Zayn. ''Diep in mijn hart wil ik ja zeggen.'' stamel ik.
''Dan zeg je ja.'' zegt Naomi direct. ''Luister naar je hart, Jess..'' zegt ze. ''Als het toch teveel is en niet goed voelt, kun je altijd nog gaan.'' zegt Zayn. ''Gister had ik ook gelijk, je wilde niet komen maar uiteindelijk vond je het wel fijn?'' zegt hij en kijkt me schuin aan. ''Daar heb je een punt..'' zeg ik en kijk even naar mijn nagels.
''Moet ik het voor je typen Jess, of ga je het zelf doen?'' zegt Naomi ongeduldig. Ik lach. ''Ik kan nog typen.''
Ik breng mijn vingers naar het toetsenbord en haal even diep adem. ''Moet ik bij hem thuis afspreken of ergens in een restaurant?'' vraag ik. ''Ik zou bij hem thuis doen. Dan heb je ook geen risico dat je herkend wordt.'' zegt Zayn. ''Daar heb je een punt..'' zeg ik en haal een hand door mijn haren heen. ''Oké, denk eraan. Hard to get.'' zegt Naomi.
- Tot vanavond, dan 😚 -
- Really? 😁 Zes uur? -
- Tot zes uur... X -

''En nu, ga je niet meer reageren totdat je voor zijn deur staat en aanbelt.'' zegt ze. ''Help jij me klaarmaken?'' grijns ik. Ze knikt. Zayn plaatst zich weer tegenover ons. ''Je zou ook gewoon in die bikini kunnen staan, dan heb je al meer dan genoeg punten.'' grinnikt Zayn. Lachend geef ik hem een duwtje. ''Kom, we gaan beginnen.'' zegt Naomi en trekt me op. Ik schud lachend mijn hoofd. ''Naomi, we gaan niet te extreem hé.'' lach ik en kijk haar aan. Onschuldig schud ze haar hoofd. ''Nee!'' zegt ze. We lopen naar boven waar ze me in een stoel duwt en haar make up spullen klaar legt. Ik lach eventjes.
''We gaan voor prachtig zonder al te veel moeite.'' zegt ze en knipoogt. Naomi gaat druk in de weer met allerlei kwasten en verschillende kleuren oogschaduw. Zodra ze klaar is krult ze mijn haren losjes. ''Je ziet er nu al fantastisch uit.'' zegt ze. Naomi trekt haar kast open en begint er ijverig doorheen te zoeken. Ze duwt een jumpsuit in mijn handen die ik netjes aantrek. ''Oke, ready?'' vraagt ze terwijl ze me naar een spiegel duwt. Ik knik eventjes en kijk in de spiegel naar mezelf. ''Wow.'' grijns ik. Ik bekijk mijn make up van dichtbij. ''I love it.'' grijns ik tevreden.
''Zayn!!'' roept Naomi enthousiast. Hij komt naar boven en stopt in de deuropening. ''Wow!'' zegt hij en bekijkt me van top tot teen. Blozend kijk ik naar mijn voeten. ''Ik denk dat Harry even tien minuten niet goed weet wat hij moet zeggen.'' lacht Zayn. ''Deze nog.'' Naomi drukt een paar zwarte hakken in mijn handen die ik aantrek. Tevreden bekijk ik mezelf in de spiegel. Ik kijk op mijn horloge. ''Tien voor zes.'' zeg ik. ''Tijd om te gaan...'' zegt Naomi. ''Ik zal je afzetten aan het eind van de straat.'' zegt Zayn. Ik knik eventjes en glimlach. ''Thanks.'' We lopen naar beneden toe en lopen richting Zayn's auto. Hij houdt de deur voor me open waarna ik instap. Ik klik mijn gordel vast en staar nerveus naar mijn handen. ''Ben je nerveus?'' merkt Zayn op. Ik knik eventjes en zucht zachtjes. ''Nogal...'' zeg ik en kijk hem aan.
''Ik bedoel, het is een jaar geleden maar nog steeds ben ik bloednerveus als ik hem zie of ga zien.'' Ik blaas nerveus een hoop lucht uit en leg mijn hoofd tegen mijn hand. ''Je houdt nog steeds van hem.'' Ik voel een soort hitte aanval opkomen als Zayn dit tegen me zegt. Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen.
''Hij houdt ook nog van jou.'' zegt hij om de stilte te verbreken. Ik knik eventjes en staar naar mijn handen. ''Het is moeilijk, Zayn.'' zeg ik en kijk hem aan. Zayn kijkt me aan en wacht tot ik verder vertel.
''Ik heb altijd geroepen, als iemand vreemdgaat, dan is het klaar voor mij en wil ik diegene nooit meer zien.'' zeg ik. ''Toch voel ik me net een verliefd tienermeisje zodra ik Harry weer zie.'' zucht ik. Zayn knikt. ''Als je echt van hem houdt, moet je diep in je hart kijken en goed nadenken of je het hem zou kunnen vergeven.'' ik knik.
''Ik weet het nog niet.'' zeg ik. ''Hoeft ook nog niet.'' glimlacht hij. De auto stopt. Ik kijk op en zie dat we op de hoek van de straat staan bij Harry. ''Je kunt het.'' moedigt Zayn me aan en trekt me in een knuffel. Ik zucht eventjes. ''Thanks Zayn.''
''Het voelt net alsof ik mijn dochter afzet voor haar eerste date.'' lacht hij. Ik rol lachend met mijn ogen. ''Ik zal om elf uur thuis zijn, pap.'' grap ik. ''Nu voel ik me oud.'' lacht hij. Ik grinnik en stap uit, waarna ik naar Harry's huis toe loop.
Voor de deur sluit ik mijn ogen en haal ik eens diep adem. Met trillende handen breng ik mijn vinger naar de knop van de deurbel en druk hem zachtjes in.


———————————————————————
Ik had zin om te activeren!!
Zayn en Naomi spelen cupido! En papa Zayn brengt dochter Jess naar haar date! 😜

Liefs en fijne avond!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen