Foto bij Dining six

Harry en ik staan elkaar even nerveus aan te kijken. Ik bijt zachtjes op mijn lip en glimlach naar hem. ''Hey..'' zeg ik zacht en kijk hem van onder mijn wimpers aan.
''Hey...'' brengt hij uit en bekijkt me van top tot teen. ''Ik weet even niet wat ik moet zeggen.'' geeft hij eerlijk toe. Harry draagt een blousje met, zoals altijd, de bovenste knoopjes open. Hij heeft een strak lichtblauwe skinny jeans aan. ''Je bent echt prachtig..'' zegt hij en sluit zijn vingers om mijn pols. ''Kom binnen.'' zegt hij en neemt me mee naar binnen toe. Ik kijk eventjes rond. Het huis is niks veranderd. Harry laat mijn pols los en kijkt me glimlachend aan. ''Thanks for coming..'' zegt hij en kijkt me aan. ''Ik moet toch eten.'' lach ik. Harry lacht en geeft me een zacht duwtje. ''Ik heb buiten de tafel gedekt.'' zegt hij. Ik knik eventjes en leg mijn tasje op de bar in zijn keuken. Ik loop met hem naar buiten en grijns breed als ik zie dat hij een tafeltje gedekt heeft, met kaarsen, rozenblaadjes. Er staat zelfs een cooler met champagne klaar voor ons. ''Harry, wat mooi..'' zeg ik. Ik veeg met mijn vingers door de bloemblaadjes en kijk hem aan. ''Niet zo mooi als jij..'' fluistert hij zacht in mijn oor. Ik sluit even mijn ogen en voel kippenvel over mijn lichaam ontstaan. Harry legt zijn hand op mijn schouder. Rillingen trekken door mijn hele lijf heen. Ik zucht eventjes zacht en kijk toe hoe Harry mijn stoel voor me naar achter schuift. Ik ga aan de tafel staan en laat hem mijn stoel aanschuiven. Ik haal eventjes diep adem en kijk toe hoe hij de fles champagne opent en twee glazen volschenkt.
''Je hebt je best gedaan.'' zeg ik en kijk hem aan. Harry glimlacht. ''Ik heb een hele hoop goed te maken.. Als dat nog mogelijk is.'' zegt hij. Ik glimlach eventjes. ''Dus ik ben van plan om dat van het afgelopen jaar in te halen..'' Hij pakt zijn champagne glas op en houdt hem omhoog. Ik pak mijn glas en tik hem tegen de zijne aan.
''Op een gezellige avond..'' glimlach ik. ''Zeker..'' hij neemt een slok van zijn Champagne. ''Ben je er klaar voor?'' glimlacht hij. Ik knik. ''Ik ben heel benieuwd wat er komen gaat.'' grinnik ik. Harry loopt naar binnen toe. Ik pak gauw mijn telefoon en zie een berichtje van Naomi.
- Hoe is het daar? - Ik maak gauw een foto van de gedekte tafel en stuur hem op.
- Hij heeft super erg zijn best gedaan...- stuur ik haar.
- Enorm schattig. Geniet ervan x -
Ik kijk op als Harry naar buiten gelopen komt met twee borden in zijn handen. Glimlachend kijk ik toe hoe hij een bord voor mij neerzet. ''Bruschetta, heerlijk.'' grijns ik. ''Ik twijfelde tussen carpaccio en bruschetta.. Maar heb toch hiervoor gekozen.'' zegt hij en glimlacht. ''Heerlijk.. Ik ben benieuwd hoe het smaakt.'' zeg ik en begin te snijden. Ik stop een hap in mijn mond en grinnik als Harry me afwachtend en gespannen aankijkt. Ik begin te kauwen en grijns even. ''Het smaakt goed..'' zeg ik.
''Gelukkig babe..'' zegt hij. Ik kijk hem licht geschrokken aan. Harry schrikt ook. ''Sorry, gewenning..'' fluistert hij. Ik merk dat ik rood aanloop. ''It's okay.'' zeg ik en veeg een pluk haar achter mijn oren en kijk hem aan. ''Ik vind het fijn, als je me zo noemt.'' zeg ik. ''Okay, babe.'' Een golf van hitte neemt mijn lichaam over. Ik stop gauw een hap bruschetta in mijn mond en eet verder.
''Hoe was je tour?'' vraag ik tussen het eten door. Ik neem een kleine slok van mijn champagne en kijk hem aan.
''Ik heb zo enorm veel gezien in een hele korte tijd.'' zegt hij. ''Ik ben in Europa geweest, Noord en Zuid Amerika..'' vertelt hij enthousiast. ''Per concert die ik gaf merkte ik dat het weer wat gemakkelijker werd om op het podium te staan en een fantastisch optreden weg te geven.'' zegt hij. Ik glimlach bij het horen ervan. ''Wat fijn om te horen.'' zeg ik. ''Ja, het album gaat ook onwijs goed, en de documentaire is bijna af en komt dan uit.'' vertelt hij. Ik glimlach.
''Ik ben benieuwd hoe de documentaire geworden is.'' zeg ik. ''Hij komt over twee dagen uit.'' zegt hij en glimlacht. ''Ik mag hem morgen al bekijken.'' geeft hij dan aan. Ik grijns. ''En dat terwijl de rest allemaal moet wachten.'' lach ik. ''Niet iedereen..'' zegt hij en kijkt me aan. Hij knipoogt eventjes.
Ik drink mijn champagne glas leeg, gevolgd door Harry. ''Het tempo zit er nog steeds in.'' zegt hij en lacht. ''Verleer je niet, zeggen ze.'' ik grinnik. Harry lacht.
''Heb je veel vrije tijd gehad in Afrika?'' vraagt hij. ''Ik heb denk ik drie weken voor mezelf gehad, de rest heb ik bijna non stop gewerkt.'' zeg ik. Hij knikt even en schenkt wat Champagne bij voor ons. ''Ik moet het hoofdgerecht klaarmaken.'' zeg ik. ''Zal ik met je meelopen?'' vraag ik. Hij knikt. Ik sta op en loop met hem mee. Ik pak voorzichtig en bloednerveus zijn hand vast. Harry stopt even met lopen en kijkt me aan. Een glimlach komt tevoorschijn op zijn gezicht. Hij loopt naar binnen toe, gevolgd door mij en stopt in de keuken. Ik klim op de barkruk en sla mijn benen over elkaar heen. Harry zet wat muziek aan op zijn telefoon terwijl hij begint met koken. Ik kijk toe hoe Harry druk met pannen in de weer gaat. Ik slaak een gil als hij een pan laat vallen. ''Shittttt...'' mompelt hij en kijkt naar het eten wat op de grond ligt. Ik sla een hand voor mijn mond en giechel even. ''Ahw, Haz..'' Harry begint gefrustreerd de aardappeltjes op te ruimen van de grond. Ik sta op van mijn stoel en kniel bij hem neer. Ik help hem met het opruimen. ''Heb je nog extra?'' vraag ik en kijk hem aan. ''Nee.. helaas.'' zucht hij. ''Dan maar zonder.'' grijns ik en kijk hem aan. Onze handen raken elkaar als we grijpen naar hetzelfde aardappeltje. Ik trek mijn hand even terug en kijk Harry verlegen aan. Harry loopt rood aan en kijkt me aan. Hij brengt zijn hand naar mijn wang en streelt met de buitenkant van zijn vinger over mijn wang. Ik pak zijn hand vast en haal hem voorzichtig daar weg. Ik bijt zachtjes op mijn lip en kijk hem aan. ''Ik...'' stamel ik. ''Sssh.. Je hoeft het niet uit te leggen.'' zegt hij. Ik knik even en help Harry met het opruimen van de overgebleven aardappeltjes. Ik sta op en slaak een gil als ik mijn evenwicht verlies op mijn hakken. Ik beland op mijn billen op de grond. Harry valt stil, maar begint dan hard te lachen. Ik kijk hem aan en moet hard lachen.
''Fucks sake.'' lach ik en pak Harry's uitgestoken hand aan. Harry trekt me omhoog en kijkt me aan. ''Gaat het?'' lacht hij. ''Wel, mijn kont doet zeer.'' ik wrijf er even over. ''En ik heb het idee dat ik in de boter ben gevallen met mijn jumpsuit.'' lach ik. Harry draait me om. ''Jup...'' Ik wil me omdraaien, maar hij houdt me vast. Ik kijk om en zie Harry met een grijns kijken. ''Misbruik maken van de situatie..'' lach ik. Ik draai me om. Hij bloost. ''Je mag wel wat uit mijn kast pakken.'' zegt hij en wijst naar boven. Ik knik eventjes en loop naar boven. Ik loop de trap op en loop zijn kamer in. Ik open zijn kast en trek er een t-shirt uit. Ik kijk verbaasd op als ik een van mijn eigen t-shirts en een rokje zie liggen. Ik veeg er even met mijn vingers over, maar laat hem liggen. Ik pak het rokje eruit en kleed me gauw om. Ik stop het t-shirt in mijn rokje en loop weer naar beneden toe. Harry grijnst. ''En nog steeds zie je er prachtig uit.. Dat rokje is van jou trouwens.'' zegt hij. Ik knik. ''Weet ik.''
''Je had het hier laten liggen, en ik heb het gehouden... Het rook nog naar jou.'' zegt hij. Ik glimlach eventjes en schud mijn hoofd. ''Lief..''
Harry trekt even het shirt wat ik van hem aanheb recht. ''Het staat je goed...'' zegt hij en kijkt me aan. Ik glimlach. ''Ik denk dat je vlees aanbrand.'' knipoog ik. Hij draait zich om en gaat weer verder in de weer met het eten. Hij legt alles op het bord en kijkt me aan. ''Klaar.'' we lopen naar buiten toe en gaan weer zitten.
''Waag het niet om mijn shirt vies te maken.'' ik kijk hem aan. Ik grijns eventjes en pak mijn glas water. Ik doe alsof ik een slok neem en laat ''per ongeluk'' het water over het witte t-shirt heen vallen. ''Really Jess....'' Hij sluit even zijn ogen. Zijn ogen zijn gericht op mijn borsten. Ik grinnik. ''Oops.'' Ik haal onschuldig mijn schouders op. ''Ik overleef deze avond niet denk ik.'' hij lacht en gooit zijn champagne achterover. Ik lach even. ''Refill dan.''
Terwijl we verder eten kletsen en lachen we veel. Even is het alsof ik alles om me heen vergeet, alsof er nooit iets gebeurd is tussen Harry en mij.
''Ik heb dit gemist.'' zegt Harry terwijl hij de laatste hap van zijn ijs naar binnen duwt. We zijn inmiddels verplaatst naar een van de loungebanken in zijn tuin. Harry heeft een muziekbox in de tuin gezet waar zacht wat muziek uit speelt van Ed Sheeran. Ik glimlach even en stop de lepel in mijn mond. Ik kijk hem aan. ''Ik ook.'' geef ik eerlijk toe. Ik kijk op mijn horloge. ''Moet je zo naar huis?'' vraagt hij, met een kleine teleurstelling in zijn stem.
Ik grinnik eventjes en schud mijn hoofd. ''Ik moest van mijn vader om elf uur thuis zijn.'' zeg ik en kijk hem aan. Harry schud al lachend zijn hoofd. Ik moet lachen en schenk onze glazen opnieuw vol met Champagne. We zaten intussen aan de tweede fles. Harry pakt een van de fleece dekens op de bank en legt hem over mij en zichzelf heen. We zaten dicht bij elkaar, maar toch met een afstand ertussen. Ik neem een slok van mijn Champagne en kijk naar Harry. ''Dit is een mooi nummer. Ken je hem?'' ik luister naar de muziek en schud mijn hoofd. ''Hij heet If I Could Fly.'' zegt hij. ''Ik ga hem voor je zingen.'' glimlacht hij en gaat wat rechter op zitten. Zou hij dit van tevoren gepland hebben?
''If I could fly, I'd be coming right back home to you
I think I might give up everything, just ask me to
Pay attention, I hope that you listen 'cause I let my guard down
Right now I'm completely defenseless
For your eyes only, I'll show you my heart
For when you're lonely and forget who you are
I'm missing half of me when we're apart
Now you know me, for your eyes only
For your eyes only.''
zingt hij, zijn ogen gesloten. Het is prachtig, zeker met zijn stem.
Ik bijt zachtjes op mijn lip en luister goed naar de tekst. Bij de zin ''I'm missing half of me when we're apart.'' komt het allemaal binnen. Ik voel tranen over mijn wangen lopen. Harry stopt met zingen en opent zijn ogen. Hij kijkt verbaasd als hij ziet dat ik aan het huilen ben. ''Raakt het je?'' ik snik even en knik. ''De woorden raken me.. en je stem.'' zeg ik en bijt op mijn lip. Ik sla mijn blik neer en lik langs mijn lippen. Harry schuift dichter naar me toe en slaat zijn armen om me heen. Ik geef me aan hem over en leg mijn hoofd op zijn schouder.
''Jess, ik weet niet hoevaak ik het nog ga zeggen. Ik heb zo enorm veel spijt van alles wat er gebeurd is en wat ik je heb aangedaan.'' Zijn vingers strelen door mijn haar. Ik zeg niks. ''Als ik alles kon terugdraaien had ik het zo anders gedaan. Ik had je zoveel willen geven.. Je het gelukkigste meisje op de hele wereld willen maken.'' Zijn woorden komen allemaal keihard binnen. Hoe had het geweest als Harry en ik nog bij elkaar waren? Hadden we dan ook gaan samenwonen, misschien wel samen een huis gekocht? Hoeveel mooie herinneringen zouden we wel niet opgebouwd hebben in een jaar tijd?
''Ik zou er alles voor geven om een tweede kans te krijgen.'' fluistert hij. ''Mijn leven, mijn carrière.'' ik bijt hard op mijn lip, zo hard dat ik bloed proef. ''Ik vraag je om een tweede kans Jess, neem alle tijd die je ervoor nodig hebt om erover na te denken, maar geef me alsjeblieft nog een kans. Ik beloof je, dat jij voor de rest van mijn leven mijn nummer één zal blijven.'' Op zijn beurt begint Harry nu ook te huilen. Hij houdt me stevig vast, terwijl op de achtergrond Nothing Really Matters speelt. Zou ik Harry een tweede kans kunnen geven? Of zit er teveel pijn?


——————————————————————
Morning!!
Wat vonden jullie van de date??

Sorry voor de 2 mails ik drukte verkeeerd oeps!

Veel leesplezier!

Reacties (3)

 • LeLouisx3

  Die tafel.... Pffff uitslover...

  8 maanden geleden
 • Smexy

  Wat zijn ze toch ongelofelijk schatig en ja Jess je kan hem een tweede kans geven. Can't wait..

  1 jaar geleden
  • Phuque

   ❤️❤️❤️

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Zooo cuteee!!!! Verder!!!!
  En jaaaa jammer dat 7 er niet achtet aan komt haha

  1 jaar geleden
  • CrazyUnicornLuf

   Jaaaaa! SAME!!

   1 jaar geleden
  • Phuque

   Hehe lieff!! <3
   Ja oeps. Ik activeerde eerst zeven ipv zes 🙈

   1 jaar geleden
  • Demonio

   Pleaaaase ook 7, ik smelt helemaal weg hier 😍

   1 jaar geleden
  • CrazyUnicornLuf

   jaah!! doen Robbie!!

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Jaaa 7!!!!!!

   1 jaar geleden
  • Phuque

   hahahhaha 😂 ik zit hier hardop te lachen om jullie.
   Misschien vanavond!! 😏😏

   1 jaar geleden
  • CrazyUnicornLuf

   kom ohop zeg robin.....

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Pleaseee!!!!!!!! Dit verhaal is zooo goed!!!

   1 jaar geleden
  • CrazyUnicornLuf

   kom op robin, zoveel fans wil je toch niet teleurstellen......😭😭😫

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ik zou willen zeggen dan upload ik ook niet. Maar dan maak ik ook mensen boos hahaha. En dat teleurgestelde gevoel doe je ons toch niet aan xP

   1 jaar geleden
  • Phuque

   Nou vooruit;)omdat jullie het zo lief vragen! Hoe kan ik dan nee zeggen?

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Jeeeeeeeeeeeej 😁😁😁😍

   1 jaar geleden
  • CrazyUnicornLuf

   Goed zo robin, je hebt het eindelijk geleerd.....;)

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen