Foto bij Dining seven

Ik kijk op als mijn telefoon gaat. Het is Harry die me opbelt.
Gisteravond hadden we een enorm fijne date gehad samen. Kort nadat hij voor me had gezongen ben ik naar huis toe gegaan met een taxi en hadden we nog eventjes via Whatsapp met elkaar gepraat over hoe fijn het was om elkaar weer te zien en even echt te spreken, just the two of us. Ik had het oprecht enorm naar mijn zin gehad gister, het was gewoon weer precies zoals een jaar geleden. Ergens vind ik dat ook wel weer heel moeilijk, het haalde heel veel fijne vertrouwde gevoelens naar boven die ik het afgelopen jaar had proberen af te sluiten, maar zodra ik Harry zie lijkt het wel alsof ik altijd weer vanaf 0 moet beginnen met precies dezelfde gevoelens. Ik hoor Zayn’s stem weer door mij heengaan ‘Wat zegt je hart? Volg je hart!’ Maar wat zegt deze nu eigenlijk? Het is zo’n enorme warboel van emoties de afgelopen drie dagen dat ik onmogelijk mijn gevoel en gedachtes op een rijtje kan zetten. Hoe kan ik daar dan in hemelsnaam uit concluderen wat mijn hart me zegt? Ik neem op en glimlach als ik zijn warme stem weer hoor.
''Jess!'' zegt hij vrolijk. ''Heb je een beetje geslapen vannacht?'' vraagt hij.
''Hey Harry.'' grinnik ik. ''Ik heb heerlijk geslapen.. Jij?'' vraag ik. ''Heel lekker.'' Ik bijt zacht op mijn lip en ga rechtop zitten in bed. ''Wat ben je aan het doen?'' vraagt hij me. ''Ik lig in bed, ik wilde er net uitgaan eigenlijk.'' zeg ik. ''Heb je plannen vandaag?'' Ik denk eventjes na. Ik had niks afgesproken met Naomi of met mijn ouders en hoef ook niet te werken voorlopig. Dus ik geloof dat ik niet echt plannen heb.
''Nee?'' ik weet niet zo goed waar hij nu heen wilt. Wilt hij me alweer zien vandaag? Is dat niet teveel van het goede?
''Nou, ik ga vandaag de documentaire kijken met mam en Gem. Ik vroeg me af of jij ook wilde komen...'' Mijn hart staat even stil. ''Ehm..'' stamel ik. Ik weet niet zo goed hoe ik op zijn vraag moet antwoorden.
Dat betekent dat ik Anne en Gemma weer zou zien, hoewel ik ze ongelofelijk gemist heb, weet ik niet of ik hier al wel klaar voor ben. Het is stil aan de andere lijn. ''Ik denk niet dat dat een goed idee is, Harry.'' ik sla mezelf geluidloos voor mijn kop. Fucking hell Jess.. Waarom gebeurt je dit allemaal.
''Oh..'' hij valt even stil. ''Ik snap het..'' zegt hij. Ik hoor hem zachtjes zuchten. ''Mocht je hem willen kijken, dan ben je welkom. We kunnen hem ook later op de avond nog eens kijken, met zijn tweetjes.'' stelt hij voor. Dat klinkt een stuk beter en misschien wat minder zwaar?
''Ik zal het onthouden Harry. Veel plezier...'' zeg ik. ''Thanks.. Ik spreek je later.'' zegt hij. Een duidelijke teleurstelling is te horen in zijn stem. Ik hang op. ''Arrrghhhh..'' ik laat mezelf vallen in bed en trek de dekens over mijn hoofd. Waarom moet alles nu zo ingewikkeld en gecompliceerd zijn? Waarom?!
Ik wil dolgraag de documentaire met hem kijken en Anne en Gemma weer zien. Ik heb hun enorm gemist. Anne en Gemma zijn zo enorm lief en hartelijk.. Maar ik kan het niet. Ik kan het gewoon niet. Of wil ik het niet?
Ik wil het wel, maar ook weer niet.. Maar ook weer wel. Ik word gek van mezelf. Harry laat mijn gedachten op hol slaan, ik heb geen controle meer over mijn eigen gevoelens en emoties, mijn hele dag, elke seconde denk ik aan hem. Dat is niet gezond. Het is een jaar geleden Jess, je zou allang over hem heen moeten zijn. Je zou hem niet eens meer moeten willen aankijken. Hij is vreemdgegaan. Je nummer één regel in een relatie is loyaliteit, nummer twee is vertrouwen en dat heeft hij beide verbroken?!
Maar nog steeds voel ik me een klein verliefd tienermeisje die achter hem aanrent op het moment dat hij toenadering tot me zoekt. Ik kan me niet ''chill'' of ''hard to get'' opstellen tegenover Harry want bij hem heb ik geen controle meer over mezelf. Hij heeft de controle over mijn gevoel. Hij laat me dingen voelen die ik niet eens dacht te kunnen voelen. Als hij me aanraakt, tintelt mijn hele lijf, als hij tegen me praat vullen de klanken mijn gehoorgangen alsof er zich een prachtig lied afspeelt, zijn geur, als zoete broodjes bij een bakker. De geur van een vers ontbijt op een lazy sunday morning. Perfectie. Dat is wat het is, dat is wat Harry is, pure perfectie.
De woorden die hij tegen me zegt, zijn magisch. De diepgang in zijn stem, de verandering in zijn stem als hij zegt hoeveel hij om me geeft laat me zwak worden op mijn benen. Als een verliefd, klein, tienermeisje.
Maar toch, toch kan mijn eigenwijze en koppige ik, niet toegeven aan het feit dat ik nog steeds na dat jaar onwijs verliefd op hem ben. Want hij heeft me gekwetst.
Ik stap uit mijn bed en loop richting de badkamer waar ik me besluit te douchen. Ik was mijn haren en lichaam en droog me af na afloop.
Ik bind mijn haren in een hoge knot vast, zet mijn bril op mijn hoofd en schuif in een joggingbroek en een warm vest.
Ik kijk in de spiegel en maak een foto van mezelf. Ik post hem op Instagram met de tekst - Perfect lazy sunday, enjoy it babes xx -
Ik had een tijd niks op Instagram gepost, zo'n acht maanden denk ik? Ik bijt zacht op mijn lip terwijl de reacties binnenstromen. ''Bring Jarry back😫 !!'' of ''Outfit goals 😍'' Ik kijk op als ik een melding krijg dat Harry heeft gereageerd.
Harrystyles: What a Queen 👸🏻🙌🏻 Ik bijt zachtjes op mijn lip maar voel een warm gevoel door mijn lichaam heen stromen. Ik wapper even met mijn handen om af te koelen en glimlach eventjes. Heel impulsief reageer ik een '' 😚 '' onder zijn reactie. Voor ik het weet staat het er, ik kan het verwijderen, maar ik wil het niet. Zo gaan mensen toch denken dat er iets speelt? Waarom doe ik dit?
Ik trek mijn schoenen aan en pak mijn spullen, zoals mijn portemonnee en telefoon bij elkaar waarna ik zonder na te denken in de auto stap. Even twijfel ik nog of ik dit wel moet doen. Het is ontzettend impulsief en totaal niet doordacht. Ik leg mijn vingers twijfelend op mijn sleutel in het contact en bijt zachtjes op mijn onderlip. Ik sluit even mijn ogen, tel in mezelf tot tien en open mijn ogen weer. Ik ga dit doen.
Ik start mijn auto en rij mijn oprit af. In de auto voel ik de spanning door mijn lijf gieren. Ga ik dit echt doen? Ja ik ga dit doen..

———————————————————
Nou, speciaal voor drie hele enthousiaste dames die HEEL graag wilde dat ik hoofdstuk zeven upload toch nog stiekem tussen de drukte door eventjes spellingscontrole gedaan & geactiveerd!
Hoe kan ik jullie nu teleurstellen? 😅❤️
En we eindigen met een cliffhanger jawel!!

Wat zou onze verwarde twijfelkont Jess gaan doen denken jullie?

Reacties (6)

 • CrazyUnicornLuf

  je moet donderdag wel gewoon 8 doen hé!!!!

  1 jaar geleden
 • Demonio

  Gooooo Jesss!! Laat hem je niet nog meer pijn doen dan ie al heeft gedaan, volg je hart en go get him!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   #bringJarryback !! 😜

   1 jaar geleden
 • RiverWild

  Ik hoop zo dat ze kiest voor Harry! Dat ze hem een kans geeft!!

  Wil zo graag verder lezen!! Haha

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Hahahaha ahw!!
   3 hoofdstukken op 1 dag is dan helaas wel veel😜😘

   1 jaar geleden
  • RiverWild

   Hahaha snap ik helemaal! Maar je schrijft zo heerlijk 😘😘😘

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  *doet dansje* yeah!!!!!!
  Jess moet gaan super leuk!! Love it!
  Dankje dankje dankje voor uploaden 😍
  Heel benieuwd hoe het verder gaat!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   😘❤️

   1 jaar geleden
 • Smexy

  Ik snap zeker dat het moeilijk is om iemand waar je zoveel om geeft te vergeven na zoiets, maar ik weet zeker dat ze het goede doet en dat hij nooit en dan ook echt NOOIT meer dezelfde fout zal maken. Hij heeft er zeker weten wel van geleerd!

  En nu gaat ze naar Harry en gaan ze zijn documentaire kijken en gaat ze Anne en Gemma weer zien en dan heeft ze een hele leuke tijd. Dan vertrekken Anne en Gemma weer en hebben Harry en Jess een hele leuke tijd samen (:

  1 jaar geleden
  • Phuque

   We’ll find out in het volgende hoofdstuk!!

   1 jaar geleden
  • Smexy

   Haha, tease! Ik zal hier heel geduldig wachten haha

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen