Foto bij Dining eight

''Jess?'' Harry kijkt me verbaasd aan zodra hij de deur heeft open gedaan. ''Is dat Jessie J?!'' hoor ik verbaasd vanuit de keuken. Het is de stem van Gemma. Ze voegt zich binnen no time bij ons. ''JESSIE J!'' roept ze luid. ''GEMMA G!'' Ik knuffel haar stevig en grijns eventjes breed. Harry staat nog steeds verbouwereerd naar ons te kijken, alsof hij niet helemaal beseft dat ik er ben. ''Harry, je mond staat open.'' grijnst Gemma en tikt tegen zijn kin. Ze loopt weer richting de keuken. Hij schud even grijnzend zijn hoofd. ''Ik had je hier niet verwacht...'' glimlacht hij.
''Staat de documentaire uitnodiging nog open?'' vraag ik en glimlach. Ik leun tegen de deurpost. ''Nee.'' zegt hij heel serieus en duwt langzaam de deur dicht. Ik bijt op mijn lip. Met een grote grijns trekt hij de deur weer open en staat triomfantelijk in de deuropening. ''Grapje.'' grijnst hij en trekt me dan al lachend naar binnen toe. Ik twijfel geen seconde en trek hem, eigenlijk heel impulsief in een knuffel. Ik hoor Harry een tevreden zucht uiten, waarna hij zijn armen om mij heen slaat. Harry legt zijn hand in mijn haren en drukt er een kus in. ''Ik ben blij dat je er bent.'' fluistert hij en laat me langzaam los. Ik glimlach even en kijk hem aan. “Ik ook...” zeg ik zachtjes.
Onze gezichten zijn enkele centimeters van elkaar verwijderd. Ik kijk even naar zijn lippen en bijt zacht op mijn onderlip.
Ik laat Harry langzaam los en zet kuchend een stapje achteruit. Hij glimlacht breed en laat mij ook los. ''We hebben taart.'' zegt hij vrolijk. ''Ik heb nog niet ontbeten, dus dat scheelt.'' grinnik ik. Ik loop naar binnen. ''Jess, lieverd!'' zegt Anne. Ze staat op en trekt me in een stevige knuffel. ''Wat fijn om je te zien lieverd.'' zegt ze. ''Hoe gaat het met je?'' vraagt ze. Ik knik even. ''Het gaat goed..'' glimlach ik. ''Hoe is het met jullie?'' ik neem plaats op Harry zijn bank en trek mijn benen op. Harry komt naast me zitten en geeft me een bordje aan met een stuk taart. ''Oh my, dit ziet er echt lekker uit.'' zeg ik en kijk naar de taart. ''Ik heb hem zelf gemaakt. Het is een recept van de bakkerij waar ik gewerkt heb.'' vertelt hij dan trots. Ik grijns eventjes en knik. ''Ik ben benieuwd.'' ik prik mijn vork erin en stop een stukje in mijn mond. Ik sluit genietend mijn ogen. ''Oh, dit is lekker..'' grijns ik en kijk hem aan. Harry grijnst eventjes.
''Jess, wat ben je enorm bruin!'' zegt Gemma en wijst naar mijn armen. Ik grinnik even en kijk haar aan. ''Ik ben een jaar in Afrika geweest..'' zeg ik. Haar ogen worden groot. ''No way! Waarom heb je dit niet verteld?'' vraagt Gemma aan Harry.
''Ik wist het ook niet..” stamelt hij. Even is het ongemakkelijk stil. “Pas nadat het uit ging tussen mij en Harry ben ik daarheen gegaan en toen heb ik een beetje contact vermeden.” zeg ik en kijk kort naar Harry. Hij kijkt naar zijn handen. “Sinds wanneer ben je terug?” vraagt Anne.
“Nu drie dagen..” grijns ik. “En je hebt Harry alweer gezien?” grinnikt Gemma. “Ehm ja, eigenlijk de eerste dag dat ik terug was al.. op de verjaardag van Zayn.” Ik kijk even naar Harry en glimlach. Dat besef komt nu ook pas bij mij. Dat ik hem de afgelopen drie dagen elke dag heb gezien. “En gister was ze hier.. en nu weer.” Hij legt kort zijn hand op mijn knie. “Betekent dat dat jullie weer?” vraagt Gemma enthousiast. “Ehm..” ik bijt zachtjes op mijn lip. Wat is het tussen mij en Harry? Een relatie kan ik het niet noemen. “Nee we hebben niks Gem. Ik heb Jess gevraagd me een tweede kans te geven en ik heb het aan haar gelaten of ze dat wilt of niet.” red Harry me. Ik kijk hem dankbaar aan. “Ik zou het in ieder geval leuk vinden.” zegt Anne. “Ik ook!” zegt Gemma. Ik grinnik eventjes en bloos licht. “Zullen we de documentaire kijken?” stelt Harry voor. “Ja!!” zeg ik enthousiast en ga wat rechterop zitten. Harry pakt de afstandsbediening en zet de tv aan. Via zijn iPad klikt hij de documentaire aan om hem te streamen naar de televisie. Ik ga wat rechterop zitten en kijk op als Harry zijn hand op mijn been legt. Ik kijk hem aan. Ik zie dat hij nerveus is. Ik pak voorzichtig zijn hand vast en glimlach naar hem. Hij richt al blozend zijn blik naar de tv. Ik streel met mijn duim over de rug van zijn hand. Zou ik in de documentaire zitten? Ik grinnik als ik mezelf zie. “Hey, dat ben ik.” zeg ik droog. Harry, Anne en Gemma moeten lachen. In de documentaire geef ik een interview waarin ik vertel hoe enorm trots ik op Harry ben. Ik bijt zacht op mijn lip en luister maar mezelf. “Harry is fantastisch.. Hij heeft zo enorm veel doorzettingsvermogen en is zo gedreven. Hij doet alles voor zijn fans! Ze maken hem echt gelukkig.” Het is zo raar om mezelf dit te horen zeggen. “Harry als mijn vriend maakt me het meest gelukkige meisje wat er bestaat. Ik zou niet weten wat ik ooit zonder hem aan mijn zijde zou moeten. Harry is fantastisch.. Als hij me ten huwelijk zou vragen zou ik zonder twijfel direct ja zeggen. Ik wil me geen leven zonder hem voorstellen, ik kan het me ook niet voorstellen maar dan zou mijn leven pas echt leeg zijn.” Harry kijkt me aan. Ik loop rood aan. “Dat wist ik niet dat je dat had gezegd.” zegt hij. “Het is zo..” zeg ik zachtjes. Ik kijk verbaasd op als Harry in beeld komt, huilend. “Jess en ik...” ik kijk hoe hij zijn gezicht in zijn handen legt en snikt. Wat is dit heftig om te zien. “Jess en ik zijn uit elkaar.. Ik voel me echt verschrikkelijk.. Het is allemaal mijn schuld.” Ik knijp in Harry’s hand. Ik kan er niet tegen om hem te zien huilen.. Ik voel zelf tranen opkomen en veeg ze weg. “Al moet ik tien jaar lang elke dag voor haar deur liggen in de stromende regen voor een nieuwe kans.. Ik heb het meest perfecte meisje op de hele wereld laten gaan.. I fucked up.” Ik bijt hard op mijn lip en wend mijn blik van de televisie af. Harry knijpt
op zijn beurt in mijn hand. Ik kijk hem al huilend aan. “Dat wist ik ook niet..” Fluister ik zacht. Harry kijkt me glimlachend aan. “Dit was een dag nadat het uit is gegaan.” zegt hij. Ook zijn ogen vullen zich met tranen. Ik zie Anne en Gemma naar ons kijken. Ze stopt de documentaire als Harry harder snikt. Ik ga wat rechtop zitten en sla mijn armen om hem heen. Hij legt zijn hoofd op mijn borst en legt zijn armen om mijn middel. Ik streel met mijn hand zacht over zijn rug en voel dat hij langzaam rustig wordt en weer rechtop gaat zitten. We kijken elkaar aan. “Het is moeilijk om dit terug te zien...” zegt hij dan.
Ik knik even en kijk van zijn ogen naar zijn lippen. Ik bijt zacht op mijn onderlip. Harry kijkt me twijfelend aan maar besluit zijn blik weer op de tv te wenden. Waarom laat deze jongen mijn hoofd zo enorm op hol slaan?
Ik schrik als ik gebeld word. “Naomi.” Zeg ik en neem op. “Jess! We gaan afspreken vanavond, en je gaat geen nee zeggen saaie doos!” Roept ze hard. “Jij, Zayn, ik en Harry!” Ik kijk Harry eventjes verbaasd aan. “Karaoke night!!!” Roept ze. “Oh my god Naomi... Tot vanavond dan, i guess?” Zeg ik.
“Sweet! Tot dan.” Ze hangt op voordat ik iets kan zeggen.
“Ik geloof dat we vanavond een karaoke avond hebben...” zeg ik. Harry tovert een grijns op zijn gezicht. “Nice.” Knipoogt hij. Ik grinnik.
We kijken de documentaire af en als hij is afgelopen klap ik enthousiast in mijn handen. “Hij is echt super mooi geworden, ik weet zeker lippedat hij gaat bevallen!” zeg ik en kijk hem aan. “Thanks.. Blij dat je hem mooi vind.” glimlacht hij.
“Oh zoen elkaar gewoon maar jullie twee! Ik kan dit niet meer aanzien!” Klaagt Gemma. Ik rol lachend met mijn ogen. “Gemma, breng ze niet in verlegenheid.” zegt Anne en knipoogt dan. Het liefst zou ik Harry willen kussen.. maar ik durf het niet. Ik weet honderd procent zeker dat hij me niet zou afwijzen, maar toch.. ik durf het gewoon niet. Ik weet niet eens of ik er wel klaar voor ben om hem weer in mijn hart toe te laten. Denk met je hart, ik hoor het Zayn in mijn hoofd zeggen.. Ik richt mijn blik dan weer op Harry en kijk even van zijn ogen naar zijn lippen. Denk met je hart...

——————————————
Dus twijfelkont Jess is toch naar Harry toegegaan! Oehh.
Wat zal er gebeuren bij de Karaoke Night?!😏
Ik heb nu weekend! (Moet het echte weekend wel werken) dus ik ga straks sporten en daarna lekker Temptation Island VIPS kijken😍.


Liefss en veel leesplezier!

Reacties (1)

 • CrazyUnicornLuf

  (Y)ahhhh ik wil verder lezennnn!!!:@

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Haha ahw!! 💕

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen