Foto bij Dining nine

k trek mijn jumpsuit recht en zucht even. Mijn haren heb ik opgebonden in een hoge staart. Ik was net een uurtje thuis. Samen met Gemma ben ik uiteten geweest, Harry en Anne aten liever gewoon thuis dus we waren met zijn tweeën gegaan. Gemma had het ongeveer het hele etentje gehad over Harry en hoe ongelukkig hij het laatste jaar is geweest zonder mij en dat ze ons zo leuk vond samen. Inmiddels sta ik me klaar te maken voor het karaoke avondje wat Naomi bedacht heeft. Toch heb ik het gevoel dat zij en Zayn een soort van “breng Harry en Jess bij elkaar” missie hebben opgezet. Vanavond zouden we geloof ik met zijn vieren zijn, maar Naomi kennende zou ze misschien nog wel meer mensen uitnodigen vanavond. Ik ken Naomi inmiddels langer, ik zou er niet gek van op kijken.
Vanavond had ik besloten om eens spontaan op de fiets te gaan. Ik kijk vreemd op als mijn deurbel gaat. ''Kom eraan!'' roep ik en ren naar beneden toe. Ik open de deur en kijk op als ik Harry voor mijn deur zie staan. ''Hey!!'' hij stapt naar binnen en glimlacht. ''Hey, je ziet er goed uit..'' glimlach ik en trek eventjes zachtjes aan zijn shirt. “Thanks..” grijnst hij. “Jij ook.. Maar zelfs als je gekleed bent in een vuilniszak zou ik dat nog zeggen.” Ik bloos.
“Ik dacht misschien kunnen we weer samen fietsen vanavond? Je mag wel bij mij achterop als je wilt.” zegt hij. “Ik kan ook wel zelf fietsen, straks laat je me weer bijna vallen.” grinnik ik. Hij geeft me lachend een duwtje. “Top, fiets zelf maar.. Maar als je valt lig ik in een deuk.” grijnst hij. Ik lach. “Ik trek je gewoon mee.”
“Was je al klaar om te gaan?” vraagt hij en kijkt me schuin aan. “Jazeker! Mijn fiets staat al buiten..” ik doe mijn tasje om en loop naar buiten toe met Harry.
Achter mij draai ik mijn deur op slot en kijk om als ik gemiauw hoor. Dat is de kat van de buren. Ik kniel bij hem neer en begin hem te aaien. ''Hi lieverd.'' de kat begint me kopjes te geven. Ik grinnik even en kijk naar Harry. Met zijn armen over elkaar heen geslagen en hoofdschuddend kijkt hij me aan.
Ik lach en bloos. ''Vrouwen en katten.. net zo erg als baby's.'' lacht hij. ''Ik wil jou wel eens zien als je zelf een kind hebt.'' zeg ik en geef hem lachend een duwtje.
''Wie weet krijg je dat wel te zien.'' hij krabt op zijn achterhoofd en grijnst. Ik haal mijn schouders op en grinnik.
''Laten we gaan fietsen, we moeten ons desnoods voorbereiden op een karaoke avond.'' ik rol met mijn ogen. ''Niet leuk?'' vraagt hij. ''Niet mijn ding.'' lach ik en stap op mijn fiets.
We fietsen samen naar Naomi en zodra we daar aankomen zien we meerdere fietsen staan. ''Ik wist het..'' zeg ik.
Harry kijkt me niet begrijpend aan. ''Naomi nodigt negen van de tien keer meer mensen uit.'' lach ik en loop met hem naar de voordeur toe. De deur vliegt open voordat we überhaupt de tijd hebben om aan te bellen.
Ik stap naar binnen maar zie Naomi nergens, vals gezang klinkt door de ruimte. Ik kijk op en zie Naomi, zingend in de huiskamer. Ik rol lachend met mijn ogen en tik Harry aan. Hij heeft twee drankjes in zijn hand.
''Jij bent een fucking ninja..'' lach ik en pak een beker aan. Hij haalt zijn schouders op. ''Het klinkt minder cool als ik zeg dat ik ze van Zayn heb gekregen.'' grijnst hij. ''Wel eerlijk..'' we lopen naar Naomi.
''JESS!!'' gilt ze door de microfoon. Ik kijk Harry aan en trek een pruillip. ''Ik ben de lul..'' Naomi rent op me af en trekt me mee naar de microfoons. ''Naomi ik haat je.'' lach ik. Ze geeft me plagend een duw. Ze zet Don't Cha van The Pussycat Dolls aan. Ik lach. ''Ik dans wel gewoon sexy.'' grap ik. ''Nee nee dat kan Harry niet aan!'' lacht ze en begint te zingen. Naomi en ik beginnen te zingen en te dansen. Na het nummer geef ik de microfoon aan iemand anders die staat te wachten. Ze slaat lachend een arm om me heen en drukt een kus op mijn wang. ''Love you Jessie.'' zegt ze. Ik lach even. ''Kwam je nu met Harry samen?'' vraagt ze terwijl we een weg maken naar de jongens. Harry begint lachend te dansen als we aankomen. ''Zullen wij ook een nummertje doen dan?'' zegt Zayn en knipoogt grijnzend. Harry en hij lopen weg. Harry drukt mijn glas in mijn handen en knipoogt. ''Bereid je voor.. Wat jullie kunnen kunnen wij ook.'' zegt hij. Hij gooit zijn drankje achterover en zet hem weg. ''Ik heb het gevoel dat ik dit nodig heb.'' ik wijs naar mijn drankje en gooi hem in een keer achterover.
Mijn ogen worden groot als ik de klanken van Pony hoor van Ginuwine. Ik kijk toe hoe Zayn twee stoelen neerzet. Harry begint te zingen en wenkt mij. Ik schud wild mijn hoofd van nee, maar ik word een soort van naar hem toe geduwd. Ik word door Harry op de stoel geduwd. Al zingend begint hij op me te dansen. Ik schud lachend mijn hoofd en kijk hem aan. ''Dit is niet ok.'' Zayn neemt het zingen over en berijd Naomi op de stoel. ''Kan je het niet aan?'' fluistert Harry in mijn oor. Ik schud lachend mijn hoofd en voel kippenvel op mijn armen ontstaan. De muziek stopt en Harry trekt me lachend de stoel uit waarna we aan de drank slaan. Enkele shots later kijkt Harry mij aan. ''Wij gaan samen nu.'' zegt hij en pakt mijn hand. ''HELP!'' roep ik naar Naomi die grijnzend haar hoofd van nee schud. Harry zet een nummer aan. Ik lach als ik Kiwi hoor. ''Pas op Styles, we gaan niet stagediven.'' knipoog ik. Hij lacht wanneer hij begint te zingen.
Ik kijk lachend toe hoe Harry begint te dansen en springen. Al springend en dansend begin ik met hem mee te zingen. Breed lachend kijkt Harry toe. Het nummer stopt en Harry trekt me lachend in een knuffel. Ik druk een kus op zijn wang. ''Je kan er wat van Dickens. Het is dat je niet kan zingen anders had ik zo met je opgetreden.'' lacht hij. ''Ik kan heel goed zingen.'' zeg ik protesterend en lach. Ik kijk hem even lachend aan en voel dat ik het warm krijg van zijn prachtige lach. Ik loop weg van hem, ik merk dat hij me volgt. Ik heb een borrel nodig. Ik wil hem, ik wil hem bij me, tegen me aan, ik wil zijn lippen tegen de mijne..
Enkele uren later loop ik wankelend richting de voordeur, ik kijk om als Harry me roept. ''Jess, wacht!'' ik draai me om en schiet in de lach als ik hem zie vallen. ''Harry, Styles.'' roep ik lachend en kniel bij hem neer. ''Doe nou eens voorzichtig, ik ga niet weer acht uur lang mijn best doen om je te redden.'' lachend op de grond kijkt hij me aan. ''Lijkt me geen goed idee.'' Ik help hem opstaan en kijk hem aan. ''Ga je naar huis?'' vraagt hij. Ik knik. ''Ik kan dit niet meer aan..'' zeg ik en open de deur. ''Wat kun je niet meer aan?'' ik voel zijn hand op mijn rug. Ik draai me om en knijp mijn ogen tot spleetjes. ''Jou.'' zeg ik en giechel. Ik loop naar buiten. Harry pakt mijn pols en trekt me terug. ''Hoezo?'' grijnst hij. ''Zeg ik niet.'' grinnik ik en trek me zachtjes los.
Hij kijkt me lachend aan. ''Laat me je in ieder geval thuisbrengen.'' hij rent naar me toe en blokkeert de weg. ''Okeeee dan..'' lach ik. Ik haal mijn fiets van het slot en stap op. ''Ik ga even onze jassen zoeken Jess, wacht.'' zegt hij. Ik knik en kijk hem na.
Dronken van de alcohol fiets ik weg. ''Ik fiets alvast een stukkie!'' alles draait en danst om me heen. Ik zie niet helemaal goed meer waar ik fiets. Ik kijk opzij als ik twee felle lichten in mijn gezicht zie. Ik hoor luid getoeter en piepende remmen en voor ik het weet voel ik een klap.
Ik voel mijn lichaam vallen op de koude harde grond. Wat is er zojuist gebeurd? Mijn ogen vallen langzaam dicht.
In de verte komen sirenes dichterbij. Ik frons even als er iemand boven me hangt en in mijn ogen schijnt. Ik kijk diegene paniekerig aan. Wat is er? Waar ben ik?
''HARRY!!!'' gil ik in paniek. Waar is hij, wat doe ik hier? ''Rustig mevrouw, rustig maar..'' stelt de man me gerust. ''HARRY!!!!'' gil ik en begin wild om me heen te bewegen. ''Kun jij kijken naar de hoofdwond?'' vraagt hij aan iemand. Ik voel iemand aan mijn hoofd zitten. ''Het is een diepe snee maar goed te hechten.''
''HARRY!!'' gil ik opnieuw en begin te huilen. ''Mevrouw kunt u zeggen wie u bent?'' vraagt de man. ''Waar is Harry? HARRY!!'' roep ik opnieuw. Ik voel dat ik sneller begin te ademen. ''Ze gaat hyperventileren.''
''JESS!'' hoor ik een bekende stem. Mijn ogen worden groot. ''HARRY!!'' roep ik terug. Het geroep komt dichterbij. ''Godverdomme!'' hoor ik Harry vloeken. Ik voel twee handen aan mijn benen. ''Meneer, ik moet u vragen afstand te houden.'' zegt de man. ''Harry...'' snik ik. Ik probeer omhoog te kijken maar wordt tegengehouden door de ambulance broeder. ''Jess, ik ben hier lieverd..'' zegt hij. ''Wat is er gebeurd?'' hoor ik hem vragen. ''Jess! O mijn god..'' hoor ik Naomi roepen. ''We moeten naar de eerste hulp.'' hoor ik een van de mannen zeggen. ''Nee nee nee!!'' roep ik protesterend.
''Je vriendinnetje daar had niet met haar dronken kop op de fiets moeten stappen!'' hoor ik iemand roepen. ''Praat niet zo over haar!'' hoor ik Harry hard roepen. ''Harry, rustig!'' hoor ik Zayn en Naomi tegelijk. ''Klootzak!'' sist Harry. Ik krijg een kraag om mijn nek gebonden waardoor ik alleen maar strak omhoog kan kijken. Ik schop met mijn benen. ''Harry!'' snik ik in paniek. ''Jess, je moet nu echt rustig doen.'' zegt de man. ''WAAR IS HARRY.'' schreeuw ik kwaad in zijn gezicht. ''Kun jij haar kalmeren?'' hoor ik iemand zeggen. Ik voel een hand op mijn hoofd en kijk degene die boven me hangt aan. ''Jess..'' het is Harry. ''Harry..'' ik begin te snikken. ''Haal me hier weg, alsjeblieft haal me hier weg.'' ik voel met mijn vingers aan mijn hoofd, ik voel nattigheid. ''Ik bloed...'' fluister ik. Harry knikt en kijkt me aan. ''Het komt goed, oké? Ik ben bij je..'' zegt hij. ''Oké, we moeten nu naar het ziekenhuis.'' hoor ik een onbekende stem opnieuw. Ik pak Harry vast bij zijn shirt. ''Ik wil niet..'' zeg ik bang. ''Jess, je kan het. Ik ben bij je.'' spreekt hij me aanmoedigend toe. Ik kijk hem met betraande ogen aan. Hij pakt mijn hand vast en legt hem tegen zijn wang. Ik zie het bloed over zijn wang en schrik. ''Sssh..'' sust hij me. ''Meneer u kan niet mee in de ambulance.'' Mijn lichaam slaat over in totale paniek. ''Jawel dat mag hij wel!'' roep ik. ''Mevrouw..''
''HIJ MOET MEE.'' roep ik kwaad. ''Jess Jess... rustig.'' zegt Harry. Ik begin te huilen. ''Ik wil niet alleen zijn..''
''Goed, je mag mee.. Maar je moet voorin zitten.'' zegt hij. ''Ik ga met je mee, oké? Ik kan je gewoon horen en je kan tegen me praten. Oke? Ik ga mee..'' Ik voel hoe hij mijn hand loslaat. Ik begin te snikken. ''Harry..'' Ik zie flitsen om me heen. ''Wat gebeurd er? Ik zie flitsen, dat is niet goed..''
''Paparazzi Jess..'' zegt Harry. Ik hoor hoe Naomi ze schreeuwend wegstuurt en wordt de ambulance in gereden. De ambulance verpleegkundige buigt over me heen. ''Harry?'' vraag ik. ''Ik ben hier Jess.'' opgelucht haal ik adem. ''Zo dame.. Je hebt een flinke klap gemaakt..'' zegt de man. ''Ik ben Adam.''
''Ik ben Jess.'' zeg ik. ''Weet je waarom je een kraag om hebt?'' vraagt hij. ''Ja, om me te stabiliseren.. Ik ben zelf chirurg.'' zeg ik en kijk hem aan. ''Ah, dan hoop ik dat je een beetje rustig blijft en mijn werk wat makkelijker maakt.'' glimlacht hij. Met een doekje veegt hij mijn tranen weg. ''Je hebt een snee op je hoofd en ik wil voor de zekerheid een scan laten maken zodat we zeker weten dat er niks mis is.'' zegt hij. ''Wie zat fout?'' vraag ik en snik. ''Hoewel je niet dronken hoort te fietsen.. Had de auto jou voorrang moeten geven, en hij reed te hard.'' zegt de man. ''Oké..''
''Ik ga eventjes kijken naar je hoofdwond oké.'' Ik knijp mijn ogen samen als hij met een alcohol doekje erin komt. ''Auuuu fuck fuck.'' roep ik. ''Jess?'' hoor ik Harry. ''Het gaat..'' mompel ik.
De ambulance stopt en de deuren gaan open. Ik hoor hoe Adam mij overdraagt aan de arts. Zo raar om dit van de andere kant mee te maken.
Ik word naar binnen gereden. ''Harry?''
''Achter je babe.'' zegt hij kalm. In mijn ogen word geschenen met een lampje. ''Goede pupil reactie.'' zegt de vrouw. ''Jess, weet je welke dag het is en waar je bent?'' vraagt ze. ''In het ziekenhuis, het is zaterdag, misschien inmiddels al zondag.. Ik weet niet hoe laat het is.''
''Je bloed flink Jess, het shirt van je vriend zit helemaal onder.. Heb je veel alcohol gedronken vanavond?'' vraagt ze. ''Ja.. nogal.'' mompel ik.
''Ze is zelf chirurg.'' hoor ik Harry zeggen. Het valt even stil. ''Chirurgen drinken ook alcohol..'' zeg ik droog. Er wordt even gelachen. Er komt een andere vrouw bij me staan. ''Jess, je lijkt niks gebroken te hebben als ik het zo zie. Je hebt wel een wond op je arm.'' zegt ze. ''Dankjewel.''
''Jess, ik wil je kleding open knippen om alles te beoordelen, moet ik je vriend wegsturen?'' vraagt hij. Ik lach. ''Die heeft wel meer gezien.'' zeg ik. ''Hoeft niet.'' ik hoor Harry lachen. ''Ze komt langzaam terug.'' hoor ik hem zeggen. Ik voel hoe mijn kleding opengeknipt wordt. ''Geen verdere verwondingen.'' constateert een mannenstem. ''Maak maar foto's in plaats van een scan.'' hoor ik een vrouwenstem. Het apparaat wordt binnen gereden waarna er foto's worden gemaakt, waarna ik wat opgefrist wordt. Ik krijg een jasje aan van het ziekenhuis en een polsbandje om met mijn gegevens. “Ik ga je nog even hechten.” zegt ze. “Doe maar zonder verdoving.” zeg ik stoer. Haar ogen worden groot. “Eh..”
“Doe maar.” zeg ik. Harry voegt zich naast me. “Jess, weet je dat zeker?” Ik grinnik.
“Ben toch geen watje..” hij pakt mijn hand vast en kijkt naar me. “Zeker niet...” zegt hij. Ik voel hem over mijn hand wrijven. “Oke, komt ie..” zegt ze en begint voorzichtig te hechten. Ik roep af en toe een paar keer au als ik haar in mijn huid voel prikken met de naald. “Bad ass..” grijnst Harry. Ik lach. “Mag die kraag nu eindelijk af?” vraag ik.
“Sorry.. nog niet. Even de foto’s afwachten. Ik laat jullie even.” zegt ze. Harry streelt door mijn haren. “Je shirt is helemaal verpest..” ik veeg er zacht met mijn vingers overheen. Hij haalt zijn schouders op. “Zolang jij maar oké bent.” Ik glimlach. “Het had toch fijn geweest als we lekker naar huis hadden kunnen gaan..” zeg ik. Hij lacht. “Ja, dr. Dickens moest de show weer even stelen.” lacht hij. “Ik had liever in mijn eigen bed gelegen.” zeg ik. Harry kom bij me op bed zitten. “Ik ernaast..” grijnst hij.
Ik bloos. “Je mag niet met patiënten flirten dr. Styles.” knipoog ik. “Ik ben blij dat je nog oké en heel bent...”’Hij drukt een voorzichtige kus op mijn voorhoofd. Het enige wat door mijn hoofd gaat is; Kus me...Waaaah ik heb mijn laatste tentamen van dit jaar gehaald met een 6!
Om het te vieren, extra hoofdstukje!

Kussss

Reacties (5)

 • LeLouisx3

  Wat is dat met die Pony? Hahaha dat lied had ik nog nooit gehoord!

  8 maanden geleden
 • Smexy

  Okee, dit had ik niet verwacht. Hoop dat alles goed is met haar en dat ze gelijk naar huis mag. Hoop wel dat Harry bij haar moet blijven voor de zekerheid haha

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Full of surprises🤯

   1 jaar geleden
  • Smexy

   I noticed haha

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Gefeliciteerd met je voldoendeeee!!!!
  Verder!!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Thankyouuu <3

   1 jaar geleden
 • Marisa_1995

  Dit verhaal is echt verslavend <3
  (Oh, en de link naar Pony doet het niet bij mij)

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Thanks dat je het zegt!! Is bij mij fout gegaan... heb hem verkeerd ingevoerd. Ga hem aanpassen!
   <3

   1 jaar geleden
  • Phuque

   Nu moet ie goed staan!

   1 jaar geleden
  • Marisa_1995

   Ja idd!:)

   1 jaar geleden
 • CrazyUnicornLuf

  aww zo cute die twee!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen