Foto bij Dining ten

Ik word verward wakker en kijk om me heen. Waar ben ik in hemelsnaam? Harry ligt in een bed naast me, die tegen mijne aangeschoven staat. Zijn arm ligt om mijn middel. Ik kijk nog eens om me heen en besef dan weer waar ik ben. Ik ben in het ziekenhuis. Alle foto’s waren goed, maar ze hadden mij toch een nacht gehouden voor de zekerheid.
Ik wilde graag dat Harry bij me bleef slapen, ik vond het idee om alleen te moeten slapen eng. Eigenlijk had hij het ook zelf aangeboden. Harry wordt langzaam wakker en kijkt me aan. “Hey beautiful..” fluistert hij. Ik voel me enorm bezwaard nu ik wakker word. Harry doet echt letterlijk alles voor me, ik hoef maar met mijn vingers te knippen en hij staat er. Ik geef hem niks terug op dit moment, alleen maar onduidelijkheid. “Wat is er?” vraagt hij en komt wat dichter bij me. “Harry ik voel me zo enorm schuldig..” gooi ik eruit. Hij kijkt me fronsend aan. “Waarom?”
“Je bent zo lief voor me en doet zo enorm veel voor me en ik heb het gevoel dat ik niks teruggeef.” zeg ik en bijt op mijn lip. Harry valt even stil en kijkt naar me. “Jess Dickens..” begint hij. “Het mooie vind ik, dat je geen idee hebt hoeveel je me daadwerkelijk geeft..” zegt hij. Ik bijt zacht op mijn lip en kijk hem vragend aan. “Als je met me praat voel ik me fijn. Als je om mijn grapjes lacht voel ik me gelukkig, als je me aanraakt of knuffelt krijg ik het warm van binnen.. Je geeft me veel.. Maar vooral gisteravond, toen ik de enige was die jou kon kalmeren.. De paniek in je ogen toen je me niet kon zien en de complete rust in je ogen toen je mij zag.. Dat was zo mooi om te zien.” zegt hij. “Ik zeg je eerlijk, het liefst had ik je allang hier en nu gekust, nog wel eerder.. Maar ik ga dit niet overhaasten. Ik ga je bewijzen dat ik de perfecte man ben, voor jou. En als je besluit me terug te nemen zorg ik dat ik je bij me hou en je zo snel mogelijk mijn vrouw maak.” zegt hij. Ik grinnik eventjes en leg mijn vingers op zijn wang.
“En dan maken we prachtige baby’s, een jongen en een meisje, misschien wel twee meisjes.” grijnst hij. “Maar ik wil me eerst bewijzen en jou tijd geven.” Ik knik. “Je betekent zoveel voor mij, Harry.” fluister ik en bijt zacht op mijn lip. “Jij ook voor mij, Jess. Jij bent perfectie voor mij..” fluistert hij en drukt een kus op mijn hand. Ik bloos en sla mijn ogen neer. “En jij te lief..”
“Wil je dat ik bij je thuis blijf?” Vraagt hij. Ik knik voorzichtig. “Ik ben bang dat ik nachtmerries krijg als ik alleen ben..” stamel ik. “Ik vecht alle enge monsters weg..” Grapt hij. Ik lach. “Oke papa..” knipoog ik. Harry legt kort zijn hand op mijn buik. “Ooit..” zegt hij en glimlacht. Ik grinnik even en staar naar zijn handen op mijn buik. Ik zou me er nu nog niet zoveel bij kunnen voorstellen dat ik ooit zwanger zou raken, misschien wel van Harry? Wie weet hoe gek het loopt.
Ik kijk op als er iemand de kamer ingelopen komt. “Oh sorry!” zegt ze. “Nee geeft niks, niks aan de hand hoor.” glimlach ik. “We zaten gewoon te praten.”
Ze knikt en loopt naar ons toe. “Ik heb pijnstilling voor je en ik vroeg me af of je nog wilde opfrissen.. En daar hulp bij nodig hebt..” zegt ze. “Misschien even met naar de douche gaan.. Ik weet niet hoe duizelig ik ben.” zacht bijt ik op mijn lip. Ze knikt en haalt de deken van me af. “Zijn jullie al lang samen?” vraagt ze aan ons en kijkt van mij naar Harry. Er valt even ongemakkelijk stilte in de kamer. “Oh.. Sorry het leek alsof jullie heel close waren..” zegt de verpleegkundige. “Zijn we ook..” zeg ik en kijk eventjes naar Harry. Hij knikt glimlachend. “Close, maar zonder label eraan.” Hij haalt een hand door zijn haren. “Nou, voor wat het waard is.. Ik vind jullie goed bij elkaar passen als ik het zo bekijk.” zegt ze en glimlacht. Ik merk dat ik rood aanloop. “Thanks..” grijnst Harry.
Ze helpt me uit bed en ik voel me even licht in mijn hoofd worden. “Wacht even.” zeg ik en pak haar hand vast. Harry komt naast me staan aan de andere kant. “Het lukt wel..” zegt de verpleegkundige. “Ja nouja.. ze is wat langer als jou, ik kan haar beter vangen denk ik mocht het nodig zijn.” zegt hij. Ik lach. “Je zoekt gewoon een excuus om me vast te houden..” lach ik. Ik haal even diep adem en open mijn ogen. “Oké ik kan.” ik loop richting de badkamer en ga daar op het stoeltje zitten. “Heel raar om zo aan de andere kant te staan..” zeg ik en kijk haar aan. Ze knikt. “Heb je schone kleding hier?” vraagt ze. “Ehm, als het goed is heeft Harry wat gehaald.” zeg ik. Ze loopt terug en ik hoor hun praten met elkaar. Ik trek het operatie jasje uit en zet de douche aan. Ik slaak een gil als het koude water op mijn lichaam komt, daar had ik niet over nagedacht. Zowel de verpleegkundige als Harry staan direct in de badkamer. “Ik kreeg koud water over me heen..” lach ik. “Jeetje Jess.. Ik dacht dat er iets was.” Harry rolt lachend met zijn ogen.
“We kunnen toch niet hebben dat de dokter flauwvalt.” Lachend schud hij zijn hoofd. Ik zie dat hij me bekijkt waarna ik besef dat ik hier naakt zit. Ik wapper met mijn hand als gebaar dat ze naar buiten kunnen gaan. “Ik geef wel een gil als het nodig is.” zeg ik. Harry verlaat met een rood hoofd en volgens mij een strakkere broek de kamer. Ik grinnik en douche mezelf. Ik droog me af en kijk even naar mijn kleding. Ik sla een van de handdoeken voor mijn lichaam en sta voorzichtig op.
Ik loop de badkamer uit en kijk naar Harry die onderuitgezakt in een stoel zit. “Haz?” vraag ik. Hij kijkt op. “Jess! Is er iets?” vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. “Had jij mijn kleding hier nog ergens?”
“Oja, vergeten omdat je ineens gilde.” Hij pakt de kleding van het bed en geeft het aan me. Ik pak het aan en trek het aan.Ik loop de badkamer uit en loop naar Harry. Even sta ik ongemakkelijk voor hem. Hij kijkt me aan.
“Wat is er?” Het lijkt alsof ik even aan de grond genageld sta. Ik bijt op mijn lip en duw dan zijn ene been van zijn andere been af. Ik ga schuin op zijn schoot zitten. Hij grijnst even en slaat zijn armen om me heen, waarna hij een kus op mijn bovenarm drukt. Ik kijk hem aan. “Close zonder label..” herhaal ik, terugkomend op ons gesprek van eerder. “Close zonder label.. Geen goede omschrijving?” vraagt hij. Ik knik. “Jawel..” ik draai een pluk van zijn haar om mijn vinger. Hij trekt me dicht tegen zich aan. “Blijft het bij close zonder label?” vraagt hij om de stilte te verbreken. Ik haal voorzichtig mijn schouders op. “Voor nu voel ik me fijn zo...” zeg ik zacht. Hij knikt begrijpend maar ik zie een lichte teleurstelling in zijn ogen. “Sorry dat ik niet zo duidelijk ben..” zeg ik. Harry kijkt even weg. “Ik hou wel van duidelijkheid..” zegt hij.
Ik knik. “Ik vind het fijn, om met je te zijn en dichtbij je te zijn. Maar ik vind het moeilijk om me weer volledig open te stellen..” zeg ik. “Koppig en zelfbescherming.. Daar kan ik wat meer mee..” zegt hij. “Voel je niet gehaast.. Je hoeft geen overhaaste keuze te maken.” zegt hij. Ik knik. “Ik wil je ook niet het gevoel geven dat ik je aan het lijntje houd..” zeg ik. “Heb ik niet..” hij aait over mijn rug. ”Zolang je maar wel weet dat ik het met de dag moeilijker vind om je niet te zoenen...” fluistert hij zacht tegen de huid van mijn arm.

——————
Hi my loves!

En nieuwe abonnee’s! Toen ik gisteravond keek zag ik er inmiddels 69(!😱) op de teller staan. Hoe gaaf! <3
Makes me very happy!! ❤️

Hope you like it!!💕 let me know!! Ik vind jullie reacties en kudo’s super leuk om te lezen/zien en op te reageren!

Liefs!

Reacties (4)

 • LeLouisx3

  Oooh just kiss her already!
  (Ik lees part 2 na 2 maanden nog eens omdat het zo mooi is)

  6 maanden geleden
 • RiverWild

  Ah zo leukk weer! Love it

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Jeeej! Dankjewel!!

   1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Goeiemorgen!

  Wat schattigggg! Harry doet echt goed zijn best eh seg!

  Snel verder!!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Mr Styles is working hard indeed!! 💕

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Goedemorgen vroege vogel!

  Mooi stukje weer!
  Snel verder😜❤️😊

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Jaa! Jij ook zie ik!
   Werken moet ook gebeuren hahaha! Laatste dag van de 3! 😍

   1 jaar geleden
  • Demonio

   Love them!!!!!!!!! Echt zo fijn hoe open ze zijn 😍 nu alleen Harry nog ff keertje goed vertellen wat er gebeurde die avond want hoe lief hij nu ook is, die ene avond heeft hij het goed verpest

   1 jaar geleden
  • Phuque

   ❤️

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen