Foto bij Dining thirteen

Stevig knijp ik in Harry's hand terwijl mijn hechtingen uit mijn voorhoofd verwijderd worden. Ik sluit even gepijnigd mijn ogen en zucht. ''Moet ik stoppen?'' vraagt de co-assistent. ''Oh alsjeblieft niet.. Maak het maar af.'' zeg ik en kijk hem aan. Harry lacht. ''Hoe voelt het nu om een chirurg te pijnigen?'' vraagt hij de jongen. De jongen stopt even. ''Bent u chirurg?'' vraagt hij geschokt. Ik schiet een blik naar Harry. ''We talked about this.'' zeg ik hem. Harry kan alleen maar lachen. ''Trauma chirurg.'' zeg ik. ''Ze is een super chirurg.'' zegt Harry. ''G-ga-gaaf.'' stamelt de jongen. Ik zie dat zijn handen beginnen te trillen. ''Kom, je wordt toch niet nerveus van mevrouw?'' zegt een vrouwelijke arts die zich bij ons voegt. ''Ik had hem al gezegd dat hij niks moest zeggen..'' lach ik en wijs naar Harry.
''Ik bijt niet. Je doet het prima hoor.'' zeg ik en kijk de jongen aan. Hij knikt en gaat weer verder. ''Au!'' roep ik aanstellerig, waarop de jongen schrikt. Harry komt niet meer bij van het lachen. Ik kan mijn lach niet inhouden. ''Harry, stop met lachen.'' zeg ik lachend. ''Stop zelf.'' lacht hij.
''Goed, laten we ons weer concentreren.'' zegt de vrouwelijke arts. Ik hou mijn lippen op elkaar geperst en laat de jongen het afmaken. Ze verdwijnen waarna zowel Harry als ik in lachen uitbarsten. Ik stap van het bed af en geef Harry een duw. ''Gek..'' zeg ik. Hij slaat zijn arm om mijn schouders. ''Jij pest toch ook altijd je co-assistenten..'' zegt hij. Ik knik en haal mijn schouders op.
''Ik kan het niet ontkennen..'' lach ik en loop met hem het ziekenhuis uit. ''Wil je ergens lunchen?'' vraagt hij. Ik knik en pak zijn hand vast. ''Lekker.'' glimlach ik. We lopen het centrum in en duiken samen een tentje in met allerlei salades.
Ik bestel een carpaccio salade en Harry een zalmsalade. Vrij snel krijgen we ons eten waarna we beginnen te eten. ''Dit is echt enorm lekker.'' grijns ik en kijk naar Harry. Hij knikt genietend en eet verder.
''Het deed echt zeer he, die hechtingen verwijderen.'' zegt hij. Ik knik. ''Jij zin in je afspraak?'' vraag ik en grinnik. Hij lacht. ''Nee.. Het is gelukkig maar een na controle.'' zegt hij. Ik knik. We moeten straks weer terug naar hetzelfde ziekenhuis voor Harry zijn jaarlijkse controle van zijn hart. ''Als ik de apparatuur had gehad thuis had ik het zelf gedaan.'' zeg ik. ''Dan had mijn hart nogal snel gaan kloppen gok ik.'' grijnst hij.
Harry en ik gaan nu al twee weken heel close met elkaar om, maar er is nog niks gebeurd tussen ons. Ik merk wel dat ik het moeilijker begin te vinden, ik pak vaker zijn hand, of kruip vaker tegen hem aan als we samen op de bank zitten.
Vanavond hebben Harry en ik een feestje, bij Naomi en Zayn thuis. Je zou bijna denken dat het routine wordt. ''Vanavond gaan we niet dronken wegfietsen he.'' zegt Harry. We lopen richting het ziekenhuis. ''Nee nee.. please no.'' lach ik. Harry lacht. ''Good.'' zegt hij en drukt een kus op de rug van mijn hand. Ik hoor het geluid van flitsende camera's en zucht. We lopen het ziekenhuis binnen naar de juiste poli, waar we plaatsnemen in de wachtruimte. Ik kijk Harry aan. ''Wat doe jij aan vanavond Haz?'' vraag ik. ''Ik denk dat ik een korte broek en t-shirt aantrek.'' zegt hij. ''Jij?'' ik kijk even naar mezelf. ''Ik denk een jurkje.'' zeg ik. ''Als hij maar niet te sexy is.'' zegt hij. ''Challenge accepted.'' lach ik. We worden naar binnen gelopen waarna de dokter wat onderzoeken uitvoert en Harry wat dingetjes vraagt. Na afloop neemt hij afscheid. ''Goed, ik zie u over een jaar weer.'' zegt hij en schud ons beide de hand. We lopen naar buiten. ''Geslaagd.'' grijns ik. Harry knikt. ''Ja! Nu zet ik je thuis af, haal ik Gemma op om te eten en kun jij je klaarmaken.'' zegt hij. Ik knik, waarna we naar mijn huis toe rijden. ''Ik zie je vanavond Haz.'' ik kijk hem aan en glimlach even. Ik buig me even naar hem toe en bijt zacht op mijn lip. Hoopvol kijkt hij me aan, toch geef ik hem een kus op zijn wang. Ik zucht even zacht en stap uit de auto. ''Ik zie je vanavond.'' zeg ik. ''Yes..'' Ik sluit zachtjes de deur en loop met mijn handen in mijn zakken naar binnen toe. Ik zucht eventjes diep en laat me tegen de muur zakken op de grond. ''Waarom kus ik hem niet gewoon?'' mompel ik in mezelf. Ik duw mezelf omhoog van de vloer en loop naar boven. Harry had mij gewaarschuwd geen strakke jurk aan te trekken. Natuurlijk luister ik daar niet naar en doe ik express een sexy strakke jurk aan. Ik trek een lingerie set met push up bh uit de kast, en een jurkje uit mijn kast. Ik trek het aan en grijns even tevreden. Ik trek een paar hakken aan. Ik maak wat beachy waves in mijn haar en doe wat make up op. Tevreden kijk ik in de spiegel en besluit om maar vast richting Naomi te gaan. Ik stap op mijn fiets en fiets naar haar toe. Het verbaast me dat er al mensen zijn als ik aankom. Zou Harry er al zijn? Is de eerste gedachte die door mijn hoofd gaat.
Zacht bijt ik op mijn lip. Misschien durf ik hem vanavond eindelijk eens te zoenen? Ik betwijfel het. Ik bel aan en glimlach als Naomi de deur opendoet. ''Look at you!'' zegt ze en knuffelt me. ''Dress to impress.'' lacht ze. Ik grinnik. ''Is Harry er al?'' vraag ik haar. Ik sla mijn hand voor mijn mond. De eerste vraag voordat ik haar überhaupt gedag heb gezegd. Naomi lacht en trekt haar wenkbrauw op. ''Nee...'' lacht ze. ''Wat is er, ga je hem nu eindelijk zeggen wat je voor hem voelt?'' zegt ze. Ik bijt zacht op mijn lip. ''Ik heb hem nog steeds niet durven zoenen..'' zeg ik terwijl ik de deur achter me sluit. ''Jess, je kan die jongen ook niet laten wachten!'' zegt ze. Ik knik zacht. ''Ik weet het.. Ik durf het gewoon niet.'' zeg ik. ''Het is niet dat hij je niet zal terugzoenen.'' zegt Zayn en slaat zijn arm om mij heen. ''Maar, je moet hem ook niet aan het lijntje houden.'' ik schud mijn hoofd. ''Om eerlijk te zijn had ik Harry hier al wel verwacht.'' zegt hij. Ik knik even. ''Vreemd.'' mompel ik en loop door.
Naarmate de avond vordert is Harry er nog steeds niet. Ik besluit hem een bericht te sturen.
- Hey, kom je nog? x - Ik neem een shot met Naomi. Harry komt online, maar reageert niet. Ik bijt op mijn lip.
- Alles ok?- stuur ik hem.
- Yess.. - stuurt hij terug. Ik zucht. Is het een ja ik kom, of ja het gaat? Ik weet het niet.
Ik neem nog wat shots en blijf naar de deur staren. Ik schiet rechtop als de deurbel gaat. ''Jess, calm your tits.'' zegt Naomi. Zayn loopt naar de deur en opent hem. Hij grijnst breed. ''Hey!'' zegt hij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen