Foto bij Dining fourteen

Het duurt niet lang voordat de jongen naar binnenstapt. Mijn hart slaat een sprongetje over als ik zie dat het Harry is. ''Eindelijk.'' zeg ik tegen Naomi. Ik neem nog een shot die op de tafel staat en zucht zenuwachtig. Harry loopt op ons af, waardoor ik de tijd kan nemen om hem goed te bekijken. Hij heeft een korte spijkerbroek, een trui met opgestroopte mouwen aan, zwart gekleurd. Hij ziet er ontzettend goed uit.. Hij knuffelt Naomi met een brede grijns en loopt naar mij. Een voorzichtige knuffel met een kleine glimlach volgt. Er is iets met hem aan de hand, ik voel het. Maar wat?
''Was het gezellig?'' vraag ik. Harry knikt even. ''Ik ga naar Zayn.'' hij pakt een biertje uit de koelkast en opent hem. Een voorzichtige kus drukt hij op mijn wang en loopt dan weg. Ik kijk Naomi aan, die mij op haar beurt lichtelijk bezorgd aankijkt. ''Ehm..'' zegt ze. ''Ja...'' ik bijt op mijn lip. ''Oh god, ik heb het verpest he Naoom?'' zeg ik in paniek en kijk haar aan. Ik leg mijn hoofd op haar schouder. Ze slaat haar arm om me heen. ''Jess, je weet dat ik je normaal gesproken opvrolijk.. Maar ik weet niet zo goed wat dit is.'' zeg ik. ''Ik heb nog een drankje nodig.'' zucht ik. ''Jess, je moet iets doen.'' zegt ze. Ze wijst naar Harry, hij praat met een dame, zijn arm om haar schouders. Ik voel een jaloerse steek in mijn buik. Ik wil de dame het liefst aan haar haren daar wegtrekken. Ik laat mijn glas uit mijn hand vallen, waardoor het stilvalt in de ruimte. Ik kijk op de grond en zie de glasscherven liggen. ''Sorry.. ik ruim het wel op.'' mompel ik en draai me om om tranen die opkomen niet aan Harry te laten zien. Ik pak een stoffer en blik en ruim de glasscherven op. Ik schenk een nieuw drankje in en kijk op als Zayn bij me komt staan.
''Ben je oké?'' vraagt hij bezorgd. ''Wie is dat?'' vraag ik hem. ''Ja ik ben oke, trouwens.'' Ik wijs naar de dame waar Harry nog steeds mee praat. ''Dat is een meisje uit mijn oude klas..'' zegt hij. ''Is ze vrijgezel?'' vraag ik zachtjes. Ik wil het antwoord eigenlijk niet weten. ''Jess..''
''Zeg het, Zayn.'' sis ik. ''Ja... en ze is geïnteresseerd in Harry.'' zegt hij. Ik kijk gefrustreerd weg. ''Ik kan dit niet..'' zeg ik zacht. “I’m leaving..” als Harry nu met haar hier op dit feestje zoent en ik zie dat, dan stort ik compleet in. Ik draai me om om weg te lopen. Zayn pakt mij bij mijn armen. ''Nu ga je even heel eerlijk tegen me zijn.'' zegt hij en kijkt me doordringend aan. Ik kijk hem geschrokken aan. ''Wat voel je voor Harry? Ben je verliefd op hem?'' zacht knik ik. ''Ja.''
''Wil je met hem samen zijn?'' vraagt hij. Ik knik. ''Niks liever.. Hij maakt me gelukkig.'' fluister ik zacht. Hij knikt. ''Ik wist het.'' glimlacht hij klein. ''Vertel mij wat je voor hem voelt.'' zegt hij. ''Ik ben verschrikkelijk verliefd op Harry, al zou hij twintig keer vreemd gaan zou ik hem in een heart beat terug nemen, ik hou van hem, ik heb me nog nooit zo gevoeld als nu..'' stamel ik. ''Vanavond, ga jij hem dat vertellen.'' zegt Zayn. ''Beter gezegd, nu.''
''Maar.. hij zit met dat meisje te praten..'' zeg ik en bijt zacht op mijn lip. ''Nou en.'' zegt hij. ''Harry is meer geïnteresseerd in jou.''
''Hoe weet je dat zo zeker?'' vraag ik en zucht. ''Omdat ik hem ken.'' Ik kijk langs hem maar zie zowel Harry als het meisje niet meer. ''Zayn, ze zijn weg.'' piep ik. ''Shit..''
Ik loop weg van Zayn om te kijken waar Harry is. Zie je wel Jess, je bent te laat.. Wat ben je toch ook een sukkel! Hij deed zoveel moeite voor je en nu wil je hem wel terug en is hij er met een ander vandoor. Na het halve huis afgezocht te hebben leun ik zuchtend tegen het glas van de schuifpui aan. Ik kijk naar buiten en zie tot mijn verbazing dat Harry daar zit met zijn arm om het meisje heen. Een steek van jaloezie gaat door mijn buik. Zayn en Naomi voegen zich bij me. ''HUP! NU.'' zegt Naomi. Zayn duwt me naar buiten toe. Ik slik even. Harry zit bij het zwembad, met zijn rug naar mij gekeerd, pratend met het meisje. Mijn hart gaat als een bezetene tekeer. Ik loop naar het zwembad toe en trek mijn hakken uit als ik bij het gras ben. Ik loop naar Harry en ga naast hem zitten. Hij kijkt me even aan, maar zegt niks en wend zijn blik weer af. “Do you mind.. We zijn in gesprek.” zegt het meisje bot. Ik zie hoe Harry zijn arm bij haar weghaalt.
''Harry.. wat is er?'' vraag ik en leg mijn hand op zijn bovenbeen. Hij kijkt even naar mijn hand en kijkt me dan aan. Hij staart zuchtend weer voor zich uit. ''Ik weet dat er iets is, je doet zo afstandelijk tegen me, zit met een ander meisje te praten en te flirten..'' zeg ik. “Geef ons even een paar minuten alsjeblieft..” zegt hij tegen het meisje. “Mijngod.. Fine, but don’t keep me waiting too long.” zegt ze en kijkt boos naar mij. Ze staat op en loopt weg.
Hij kijkt me aan. ''Jess.. Waarom maakt het jou uit of ik met een ander meisje zit te praten?'' vraagt hij. ''Nou..'' ik wil reageren maar hij onderbreekt me. ''Ik doe inderdaad afstandelijk tegen je, want als ik toenadering naar je zoek dan werkt het niet, er gebeurt niks. Ik weet niet meer wat ik hiermee aanmoet, wat ik met mezelf aan moet. Al twee weken Jess, twee fucking weken zijn er momenten waarop je me bijna steeds zoent, maar toch ook net weer niet en ik word er fucking GEK van dat je zo speelt met mijn gevoelens.'' zegt hij. Ik val stil. ''Ik wil niks liever dan bij je zijn maar je doet er zo vaag over, dat ik misschien maar beter ermee kan stoppen om mezelf geen pijn meer te doen.'' zegt hij. ''Dan moet ik mezelf maar kwellen door afstand van je te nemen en je uit mijn leven te duwen, maar het is niet anders. Ik kan dit niet langer meer.'' zegt hij. Ik kijk hem lip bijtend aan. ''Ik heb duidelijkheid van je nodig, Jess.. Ik word helemaal gek van die onwetendheid en mijn gedachten die alle kanten op gaan.'' Ik glimlach klein. ''Niet zo naar me glimlachen.. Dat is oneerlijk. Je weet dat ik daar verdomme niet tegen kan.'' fluistert hij gefrustreerd en kijkt weg. Ik haal even diep adem en kijk om naar Naomi en Zayn. Bemoedigend seinen ze dat ik iets moet zeggen. Ik vind dit zo doodeng. Ik draai me om en kijk Harry aan. Ik haal diep adem en kijk naar mijn handen, ik voel dat ze trillen en klam zijn. ''Nou?'' zegt Harry. Ik haal nogmaals diep adem en kijk naar Harry.
''Oke, daar gaat hij dan...''

————————
En jullie keuze is gevallen op 2 hoofdstukken op maandag! (Voor degene die hebben gestemd:))
Zijn jullie blij met de gemaakte keuze of hadden jullie liever donderdag 2 stukken gehad? 😏

Zou Jess het durven om wat te zeggen?!

Veel leesplezier!

Liefs!

Reacties (5)

 • miessxxx

  Na elk hoofdstuk steeds weer een beetje teleurgesteld dat ik niet kan verder lezen! Hopelijk ga je er nog lang mee door!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Super lief!! Dat ben ik zeker van plan! Dankjewel❤️❤️

   1 jaar geleden
 • RiverWild

  Je weet de spanning er goed in te houden hoor! Pff wat wilde ik graag doorlezen vanmorgen! Talent hoor! ❤️

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Wat lief!! Dankjewel❤️ That made me smile!!🤗

   1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Harry, you absolute ass. Denkt die kerel nu echt dat hij op 2 weken vertrouwen kan opbouwen dat hij (!!) verbroken heeft?

  Geduld is een schone deugd Harold.

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Patience is key🙏🏼

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Woepwoep!!! Love it! En beter zoent ze hem nu!!!

  1 jaar geleden
 • Smexy

  Uh! WTF! Zo die dag zijn ze heel close en happy en dan 's avonds is hij afstandig en is hij met iemand anders? I'm confused!!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Harry is ook confused !!

   1 jaar geleden
  • Smexy

   That's true! 😂

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen