Foto bij Dining fifteen

Het is even stil tussen ons. Harry kijkt me afwachtend aan en staat op als ik niks zeg, om weg te lopen. Ik sta op en roep hem terug. ''Harry, wacht.'' Hij draait zich om en ik loop op hem af. ''Ik vind het enorm moeilijk om dit te zeggen.'' ik zie Harry's blik teleurstellend naar beneden slaan. Ik lift zijn gezicht op met mijn vinger. ''Niet meteen zo negatief denken.'' zeg ik. Hij kijkt me niet begrijpend aan.
Ik sluit mijn ogen en speel nerveus met mijn vingers. ''Harry, ik ben de laatste dagen heel vaag tegen je geweest en dat is totaal niet eerlijk geweest van mij. Je doet zo enorm veel voor me en doet zo enorm je best en moeite.'' zeg ik. ''Het nummer wat je voor me hebt geschreven, het etentje, de momenten in het ziekenhuis.. En dat terwijl ik zo vaag ben.'' zeg ik. ''Ik heb je misschien de laatste dagen het gevoel gegeven dat ik je aan het lijntje houd..'' fluister ik. Ik open mijn ogen. ''Het is gewoon, dat ik niet goed weet hoe ik je dit moet vertellen.'' zeg ik en kijk hem aan. Hij kijkt me met zijn prachtige ogen aan. ''Een jaar geleden Haz, heb je me echt enorm gekwetst, het is misschien wel het ergste wat iemand me ooit heeft aangedaan. Hoewel ik een lange tijd heb gedacht dat ik nooit meer iets met je te maken wilde hebben, kan ik niet van je wegblijven Harry. Ik denk continue aan je, ik wil bij je zijn, ik wil je aanraken, ik wil dat je me vasthoudt, naar me kijkt..'' zeg ik zachtjes. Ik pak zijn handen.
''Als je tegen me praat dan voel ik me zwak op mijn benen, als je me knuffelt wil ik het liefst dat je me nooit meer loslaat, als je naar me kijkt... dan heb ik het gevoel alsof ik ga flauwvallen.'' ik bijt zacht op mijn lip. ''Harry, ik kan niet van je wegblijven. Sterker nog, ik wil niet van je weg blijven..'' zeg ik. Harry tovert een grijns op zijn gezicht.
''Harry, fucking Styles, ik ben zo vreselijk fucking verliefd op jou.'' zeg ik zacht. Ik voel een gigantische last van mijn schouders vallen zodra ik eindelijk het hoge woord eruit gegooid heb. Met open mond staart hij me aan, waarna hij glimlacht. Ik glimlach breed en zucht opgelucht.
''Ik ben verliefd op je, ik hou van je, ik wil geen dag zonder jou, ik wil met je trouwen, knappe baby's maken, een jongen en een meisje, samen in een prachtig mooi huis wonen, samen oud en gelukkig worden, met jou Harry... alleen met jou..'' fluister ik. Harry zijn ogen vullen zich met tranen. ''Ik had nooit gedacht dat..'' ik onderbreek hem. ''Fucking hell, kom hier.'' zegt hij en kijkt me aan. Al het weken, maanden verlangen naar hem barst uit me, waardoor ik zijn gezicht vastpak en zonder enige twijfel mijn lippen op de zijne druk. Harry zijn armen slaat hij stevig om mijn middel heen, waarna hij me begint te zoenen. Ik sla mijn armen om zijn nek heen en stop de zoen even als het begint te regenen buiten. Ik lach. ''Het lijkt net een slechte romantische film he..'' lach ik en kijk Harry aan. Zijn vingers strelen liefkozend over mijn wang. ''Ik hou van je, Jess.''
''Ik hou ook van jou, Harry... We hebben heel wat zoenen in te halen.'' zeg ik. Hij trekt me opnieuw dichter bij zich. ''We hebben wel heel wat meer in te halen.'' glimlacht hij en zoent me opnieuw. Ik sla mijn been om zijn middel heen en grijns als hij me optilt. Achter ons hoor ik Naomi en Zayn juichen en klappen. '"Als het kon had ik je hier en nu genomen.'' gromt Harry. Ik lach en schud mijn hoofd. ''Als het kon had ik allang dat shirt van je lijf gescheurd.'' mompel ik tegen zijn lippen. Ik tik met mijn tong tegen zijn lippen. Ik voel mijn knieën knikken op het moment dat Harry mij eerst zachte kusjes geeft, voordat hij een tongzoen start. Dit is zo enorm opwindend. Zachtjes bijt ik op zijn onderlip.
Hij stopt grijnzend de kus en streelt met zijn vingers langs mijn wang. Ik kijk hem aan, mijn gezicht enkele millimeters van de zijne. ''Be my girl please..'' fluistert hij, terwijl zijn adem tegen mijn lippen aanslaat. ''Wouldn't want to be anything else..'' fluister ik en druk mijn lippen tegen de zijne. ''Zeg hebben jullie niet genoeg gezoend nu?'' lacht Naomi. Ik grijns even en kijk naar Naomi. ''Nee.'' zeg ik. Harry pakt mijn hand en trekt me mee naar binnen toe. Naomi en Zayn knuffelen ons beide. ''Eindelijk!!!'' zegt Naomi. ''Eindelijk heeft koppige Jess toegegeven.'' grijnst ze. Ik bloos even en kijk naar Harry. Hij is natgeregend, waardoor zijn lokken naar beneden hangen. Ik kijk hem grijnzend aan. Zayn en Naomi kijken elkaar aan. ''We laten jullie wel even..'' lacht Zayn. Harry kijkt me aan. ''Kijk niet zo naar me..'' zegt hij waarschuwend. Ik bijt zacht op mijn onderlip en haal een hand door mijn natte haren.
''Ik zie wat je doet.'' zegt hij. Ik zet heupwiegend wat stappen zijn kant op en laat mijn vinger over zijn natte shirt glijden. ''Wat?'' glimlach ik en kijk me aan. ''Hoe je me uitkleed met je ogen..'' fluistert hij. ''Oh, in mijn hoofd doe ik wel meer met je.'' grijns ik en loop van hem weg. Wat voelt dit enorm goed. Ik loop de keuken in en pak twee drankjes voor Harry en mij. Ik merk dat hij me volgt. Hij pakt het aan en neemt een slok. ''Zodra het droog is, heb je geen keuze en moet je met mij mee..'' fluistert hij. ''Hm.. ik protesteer niet.'' fluister ik en bijt zacht op zijn oorlel. Ik kijk om me heen of iemand op ons let. Ik laat mijn hand over zijn groeiende erectie glijden. ''Jess...'' hij kijkt me doordringend aan. Zijn ogen doorboren de mijne bijna.
Ik lik langs mijn lippen en kijk hoe de laatste mensen uit de keuken verdwijnen. Ik kijk naar Harry en trek hem naar me toe. Ik druk mijn lippen tegen de zijne en zoen hem. Hij tilt me op en zet me op het aanrecht neer. Ik klem mijn benen om zijn middel heen en leg mijn armen om zijn nek. Harry tikt met zijn tong tegen mijn lippen waarna een tongzoen start. Ik voel de kriebels door mijn lijf gieren. Ik had dit zo gemist, ik had hem zo enorm gemist.
Zijn aanrakingen, deze zoenen, ik was bijna vergeten hoe fijn het voelde om hem te zoenen en hem vast te houden. Hoewel Zayn en Naomi me een beetje 'gedwongen' hadden om mijn gevoelens voor Harry toe te geven, ben ik wel heel blij dat ik het eindelijk heb durven zeggen.
Ik had het eerder moeten doen, maar dat is achteraf makkelijk zeggen. Het is ergens ook wel heel goed dat ik Harry ervoor heb laten werken, zo heeft hij echt kunnen bewijzen dat het hem spijt en dat hij nog steeds enorm veel van me houdt.
Onze zoen stopt. Ik leg mijn voorhoofd tegen de zijne en kijk hem met een stralende glimlach aan. ''I love you so much..'' fluistert hij zacht. Ik grijns breed. ''I love you too baby...'' Ik spring van het aanrecht af en loop met hem naar binnen toe. Naomi klapt blij in haar handen en trekt me in een omhelzing. ''Ons groepje is weer reunited!!!'' zegt ze blij. Ik moet lachen en druk een kus op haar wang. ''Jaaa!'' zeg ik blij. Ik loop naar Zayn en omhels hem. Ik moet lachen als hij me optilt en een rondje met me draait. ''Thanks... for pushing me. You're a great friend.'' ik druk een kus op zijn wang en glimlach. ''Graag gedaan Jess. Altijd hé.'' Ik knik instemmend en laat me door hem neerzetten. Harry slaat zijn arm om me heen en drukt een kus tegen mijn slaap. ''Thanks voor het pushen vn deze dame hier.'' knipoogt hij.
''And i'm sorry.. dat ik met dat andere meisje zat.'' zegt hij tegen me. ''Oh dat komt een andere keer nog wel.'' zeg ik en kijk hem aan. Hij trekt wat een de kraag van zijn shirt. ''Oh god.'' Ik knipoog en druk een kus op zijn wang.

—————————————————————
Jaaaaa i hope it was worth the wait!! <3

KISSY! 🥰

Reacties (3)

 • Smexy

  Soooooo nice!!!

  Maar waar is dat andere wijf gebleven dan? Was wel leuk geweest als ze alles had gezien 😂😂

  1 jaar geleden
 • Demonio

  YAAAAAAAS OMG YAAAAAAAS_O_(yeah)(hoera)

  1 jaar geleden
  • Phuque

   🎉🎉🎉🎉🎉

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Yeah!!!!!!!!!!!!!! ❤

  1 jaar geleden
  • Phuque

   🎉❤️

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen