Foto bij Dining eighteen

Allerlei stylisten zijn druk bezig met mijn haar en make up voor de VMA award show vanavond. Harry was er stiekem al vanuit gegaan dat ik mee zou gaan en heeft een outfit voor me laten maken. Nu zit ik nog in een stoel terwijl mijn make up en haar met zorg gedaan wordt. Ik ben zo benieuwd wat het eindresultaat is. Na ongeveer een uur mag ik eindelijk uit de stoel opstaan. Ik had ondertussen wat gegeten, niet dat ik van de zenuwen echt veel kon eten. Harry was in de woonkamer, daar werd hij klaargestoomd voor vanavond. ''De lippenstift doen we als je alles aan hebt.'' zegt de visagiste. Ik knik eventjes en glimlach. Ik leg mijn hand op haar arm. ''Dankjewel.'' tevreden glimlacht ze. ''Geen probleem.'' zegt ze. Ik kijk in de spiegel naar mijn make up en haar. Ik kijk verbaasd op. ''Dit is echt prachtig..'' grijns ik tevreden en bekijk mezelf.
''Fijn dat je het mooi vind.'' zegt ze. ''Ik kan niet stoppen met naar mezelf kijken ben ik bang.'' lach ik en kijk haar aan. Ik geef haar een knuffel. Ik zie dat ze me vreemd en verbaasd aankijkt. Voor haar is dit dagelijks routine werk, maar voor mij is dit absoluut niet vanzelfsprekend dat mijn haar en make up gedaan wordt en ik er zo goed uitzie.
Marc komt binnen wandelen met een kledinghanger met een zak eromheen aan. ''Och, lieverd wat zie je er adembenemend uit!'' roept hij luid en geeft me een knuffel. Ik moet lachen. ''Harry kan niet wachten om je te zien en die ziet er ook heerlijk uit, al zeg ik het zelf.'' knipoogt hij. Hij hangt de hanger op aan het rek en rits de zak open.
''Ben je er klaar voor, lieverd?'' vraagt hij. Nieuwsgierig knik ik en kijk ik toe hoe hij de zak voorzichtig verwijdert.
Het eerste wat me opvalt is, een en al glitter. ''Oh my god.'' roep ik verbaasd uit en sla mijn handen voor mijn mond. Het lijkt op een twee delig broekpak. Hij pakt de hanger en draait de outfit rond, waarna ik pas zie dat de outfit daadwerkelijk aan elkaar bevestigd zit. Ik pak het voorzichtig vast.
''Dit is prachtig... Ik vind het zo enorm mooi.'' zeg ik verbaasd en bekijk de outfit nogmaals. ''Ik durf het niet aan te trekken zo mooi is het.'' grijns ik.
Marc lacht. ''Kom, hij is custom made voor jou darling.'' zegt hij en drukt een kus op mijn wang. ''Jij maakt de outfit af.'' zegt hij. Ik grinnik en laat hem me helpen om voorzichtig in de outfit te stappen. Ik poseer even voor hem als de outfit aan is.
''Oh, what a Queen!'' roept hij enthousiast. Ik draai hem even lachend de rug toe, waarna ik sieraden omkrijg. Ondertussen loopt Marc al filmend om me heen. ''Prachtig lieverd, prachtig!'' roept hij uit. Ik grijns en poseer even. ''Damn..'' hoor ik achter me en draai me om. Ik kijk naar Harry en grijns breed. Hij staat in pak, met zijn handen in zijn zakken naar me te kijken. ''Jeetje Jess..'' Lipbijtend schud hij zijn hoofd. Ik zie dat zijn ogen waterig worden. ''Ah, Harry..'' zeg ik en sla mijn hand voor mijn mond. ''Niet doen dan ga ik ook.'' Hij veegt gauw zijn betraande ogen weg en opent zijn armen. Ik loop op hem af en knuffel hem. ''Je ziet er echt prachtig uit..'' zegt hij en kijkt me aan. Zijn vingers strelen over mijn wang, waardoor ik bloos. ''Je bent zo knap Haz..'' ik veeg even over zijn pak. Hij kijkt me tevreden aan. ''Ik hou van je.'' Hij geeft me een kus.
''Ach true love.'' zegt Marc en maakt een foto van ons. ''Die wil ik hebben.'' zeg ik tegen Marc. ''As you wish.'' zegt hij. ''Ik stuur hem naar Harry.'' zegt hij. ''Ik denk dat onze auto er is babe.. Ben je er klaar voor?'' vraagt hij. Ik kijk naar de foto die Harry ontvangen heeft en grijns. ''Ik ben er klaar voor.'' zeg ik en pak zijn hand. We lopen samen de deur uit richting de auto. ''Harry, een limousine!'' zeg ik. ''Ja tuurlijk! We gaan in stijl babe.'' grijnst hij. Ik grinnik en druk een kus op zijn wang. ''Love it..'' We stappen in de limousine.
''Oke Jess, er zijn straks echt enorm veel fotografen, interviewers.. Er loopt iemand met ons mee, die wijst welke camera je naar toe moet kijken. Je mag ook best af en toe naar mij kijken, of dat ik je een kus geef of iets.'' zegt hij. Ik luister aandachtig en knik.
''Wil je het publiekelijk maken? Ben je daar klaar voor?'' vraagt hij. ''Haz, het voelt voor mij al niet eens meer alsof we een jaar uit elkaar zijn geweest.'' zeg ik en grinnik. ''Ik vind het goed.'' zeg ik en kijk hem aan. Hij knikt en geeft me een glas champagne. ''I love you.'' zeggen we terwijl we proosten en een slok nemen van onze champagne.
''Oh en mijn ex is er ook.'' ik verslik me even. ''Wat, wie?'' vraag ik. ''Taylor...'' ''Swift?!'' vraag ik. Hij knikt. ''Ja.. Er is nogal veel gebeurd, ze heeft zelfs een nummer over me geschreven..'' zegt hij. ''Intens.''
''Ja, soms haalt ze weleens lelijk naar me uit verpakt in een speech, en dan gaan ze ons uiteraard filmen. Maar gewoon lekker erboven staan.'' zegt hij. Ik knik en drink mijn glas leeg. ''Ik ben nerveus.'' geef ik eerlijk toe.
''Niet zijn. Je bent prachtig. Je gaat de hele show stelen..'' zegt hij en kijkt me aan. Ik giechel even en geef hem een kus. ''Ik ben blij dat ik dit met jou mag meemaken..'' fluister ik. ''Ik ook andersom, lieve Jess.''
Het duurt niet lang of de auto stopt. De chauffeur stapt uit. ''Nu gaan ze me aankondigen.'' zegt Harry me. ''Hou mij maar vast.'' zegt hij. Ik knik. Harry stapt als eerst uit en wacht. Ik zie direct flitsen en hoor geroep. ''Harry! Harry Styles! Ben je alleen?'' Harry steekt zijn hand naar me uit. Ik pak hem aan en stap voorzichtig uit de auto. Het valt even stil. ''Jess!! Jess!!'' wordt er geroepen. Harry trekt me naar zich toe en legt zijn hand op mijn onderrug. We worden meegenomen door een vrouw met een microfoon in haar oor. Ze vertelt ons waar te stoppen en stuurt ons op de eerste interviewer af. Ze is van the Ellen show. ''Dus, Harry.. Het feit dat je hier nu samen staat met Jess, betekent dat wat we denken dat het betekent?'' vraagt ze ons. Ik kijk even naar Harry. Hij kijkt me grijnzend aan en knikt. ''Jazeker... Jess en ik zijn weer bij elkaar.'' We beantwoorden een paar vragen en stappen dan weer terug om wat foto's te laten maken. Ik leg mijn hand op Harry's borst en druk een kus op zijn wang.
Hij kijkt me aan en trekt me tegen zich aan, waarna hij zijn lippen zacht tegen de mijne drukt. De flitsers zijn duidelijk hoorbaar en er wordt van alle kanten geroepen. Ik grijns als hij de kus stopt, we nemen nog wat foto's en lopen dan richting de zaal en onze stoelen. Ik neem plaats naast Harry en kijk mijn ogen uit. Voor ons komt, uiteraard, Taylor Swift zitten. Ze geeft ons eventjes een blik en gaat dan nonchalant zitten. Ik kijk Harry aan en giechel. Hij lacht. Harry moet straks optreden. Ik weet nog niet welk nummer hij gaat doen, maar ik weet wel dat ik het allemaal super spannend vind.

Slepen we er nog een leuke kudo bom uit voor mijn vakantie? 🤗🎉

Reacties (2)

 • LeLouisx3

  Haha ik was net naar Style aan het luisteren toen ik las 'mijn ex is er ook'

  10 maanden geleden
 • LaureWithAnE

  Ik ken die jumpsuit precies van ergens 😉

  Harry is zo schattig, wow! Veel plezier meid 😘

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Haha hmmm. i wonder where from?! Hahahaa <3

   Harry is bf points aan het inwinnen!!
   Dankjewell!!! <3

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen