Foto bij Dining nineteen

Harry is inmiddels bij me weggelopen om zich klaar te maken voor zijn optreden. Hij leek erg nerveus, wat niet nodig is want ik weet dat hij fantastisch is. Zayn zit naast me en knijpt bemoedigend in mijn been. ''Fijn dat je er bent.'' zegt hij. Ik grijns. ''Daar ben ik ook heel blij om.'' ik leun even tegen Zayn aan. ''Pas maar op, straks gaan ze nog denken dat wij hier samen zijn.'' lacht hij. ''Ik denk dat Harry vrij duidelijk heeft gemaakt dat ik met hem ben op de rode loper.'' giechel ik. Hij lacht. Ons gesprek wordt verbroken door Harry die aangekondigd wordt. Hij loopt samen met een vrouw, die ik niet ken het podium op. Ik klap enthousiast voor hem als hij opkomt.
Ik merk dat hij me zoekt in het publiek en glimlach eventjes als onze blikken elkaar kruisen. Harry heeft zijn gitaar om en neemt plaats bij een microfoon.
''Welkom allemaal.'' begint hij. ''Een tijdje geleden heb ik een nummer uitgebracht voor een speciaal persoon, die ik heel erg veel pijn heb gedaan..'' begint hij. Ik zie op de schermen dat ik in beeld kom en glimlach even. ''Met ongelofelijke mazzel heeft ze het uit het diepst van haar hart mij kunnen vergeven, daarom zing ik dit vanavond voor haar.'' zegt hij. Het publiek begint te klappen. Ik blaas een kushandje naar hem en grijns. ''Ik zing dit nummer niet alleen, maar samen met de fantastische Kacey Musgraves.'' ik klap voor haar en luister naar de muziek die begint te spelen. Zodra Kacey begint te zingen herken ik het nummer direct. Het is een van Harry's favoriete nummers. You're still the one van Shania Twain. Het is ook een prachtig nummer.
Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We mighta took the long way
We knew we'd get there someday
They said "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong

Ik bloos als er foto's van mij op de schermen verschijnen. ''Oh Zayn, help.'' lach ik en sla beschaamd mijn handen voor mijn gezicht. Hij grijnst. ''Romantisch, toch?'' zegt hij. Ik knik en grijns. ''Zeker..''
Het nummer komt ten einde en Harry vraagt de aandacht. ''Jess, mag ik je vragen even hierheen te komen?'' Ik kom opnieuw in beeld. Ik kijk verbaasd op. ''Huh?!''
''Ja, kom maar..'' hij wenkt me en grijnst. Hij doet zijn gitaar af en kijkt naar me. ''Zayn... hij gaat toch niet..''
''Ga nou maar.'' Zayn geeft me een zetje waardoor ik opsta en met een van de crew mensen meeloop naar het podium. Harry steekt zijn hand uit en helpt me het trappetje op. Ik glimlach eventjes als hij me een knuffel geeft. ''Surprise.'' grijnst hij. Ik kijk hem met een rood hoofd aan. Ik hou er niet zo van om in het middelpunt te staan. ''Dames en heren, een applaus voor mijn prachtige vriendin Jess.'' Hij wijst naar me, waarna er geklapt wordt. Ik zwaai even en glimlach.
''Goed Jess, je vraagt je vast af.. Wat gaat hij nou weer doen?'' grijnst hij. Ik knik lachend. ''Jup...'' zeg ik en grinnik. ''Nou..'' hij schraapt zijn keel en trekt wat nerveus aan zijn jasje. ''Jess, we zijn sinds kort pas weer echt samen.. De liefde die ik voor jou voel is onbeschrijfelijk. Ik kan niet een seconde van de dag voorbij laten gaan zonder aan je te denken. Als ik met jou ben vergeet ik alles om me heen en ben jij de enige die telt..'' ik kijk hem aan. ''Oh Harry...'' ik sla mijn handen voor mijn mond als ik zie dat hij zijn hand in zijn zak stopt. Ik voel tranen opwellen. Gaat hij nu echt? Met betraande ogen kijk ik toe hoe hij een doosje uit zijn zak haalt. Ja.. Hij gaat het echt doen. ''Lieve Jess, ik weet zeker dat ik de rest van mijn leven met jou wil doorbrengen en dat er niemand anders voor mij is als jij..'' Ik voel de tranen over mijn wangen stromen.
Hij zakt op een knie en klikt het doosje open. In de zaal barst het gegil en gejuich los. ''Wil je mij alsjeblieft de eer geven om met je te mogen trouwen?'' Er wordt luid geklapt. Ik sta perplex. Het valt stil. ''Jess.. ben je er nog?'' lacht hij. Ik knik lachend. ''Ja.. ja ja ja JA!, ik wil heel graag met je trouwen!” zeg ik enthousiast en veeg mijn tranen weg. Trots staat hij op en veegt bij zichzelf wat tranen weg.
Hij steekt zijn hand uit om de ring om mijn vinger te schuiven. Terwijl de camera op onze handen gericht staat is duidelijk te zien dat ik enorm aan het trillen ben. Ik veeg mijn tranen weg en moet lachen. ''Hou je hand eens stil..'' lacht Harry en pakt hem beter vast. ''Jouw schuld..'' lach ik. Zodra de ring om is vlieg ik Harry in zijn armen.
''Ik hou van je ik hou van je ik hou van je.'' herhaal ik meerdere keren. ''Ik ook van jou babe.'' fluistert hij en drukt zijn lippen tegen de mijne. Ik grijns tegen zijn lippen aan en kus hem terug, waarna we het podium verlaten naar onze stoelen. Ik kijk glimlachend naar dering om mijn vinger en beweeg hem een beetje. ''Vind je hem mooi?'' vraagt Harry en pakt mijn hand. Ik knik en kijk hem aan. ''Hij is prachtig..'' zeg ik en druk een kus op zijn lippen. ''Ssst.'' gebaart Taylor naar achter. Ik frons eventjes en haal mijn schouders op. Zayn knuffelt ons beide. ''Congrats..'' zegt hij vrolijk. ''Ssst!'' zegt Taylor opnieuw. ''Oh, shut up.'' mompelt Zayn. Ik pak Harry's hand vast en glimlach als hij even kort met mijn vingers speelt.
De award show vliegt voorbij. Harry heeft zelfs een award gewonnen voor best opkomende artiest! Ik ben zo ongelooflijk trots op hem.. En ik ben ook nog eens zijn verloofde. Zijn verloofde.
''Wil je nog naar de afterparty of wil je lekker naar huis?'' vraagt Harry. Ik denk eventjes na. ''Een drankje om je award én onze verloving te vieren kan geen kwaad toch?'' grinnik ik. Harry knikt. ''Helemaal waar.'' grijnst hij en kijkt naar me. Samen maken we ons een weg naar de afterparty waar een dj aan het draaien is. Zayn voegt zich bij ons, gevolgd door Louis, Liam en Niall die ik eerder op de avond ontmoet had. Harry gaat drankjes voor ons halen en wordt links en rechts gefeliciteerd. ''Toch gek dat hier een ex van Harry is.'' zeg ik. ''Exen bedoel je?'' zegt Louis. ik frons. ''Oh..''
Ik lach. ''Exen dan. Wie allemaal dan?'' vraag ik nieuwsgierig. ''Caroline Flack, Taylor Swift, Kendall Jenner...'' somt Niall ze op. ''Kendall Jenner?!'' vraag ik verbaasd. ''Hier en daar een paar Victoria Secret modellen.'' lacht Liam. Harry onderbreekt me. ''Zei iemand Victoria Secret?'' zegt hij en fronst. Iedereen barst in lachen uit. ''Ik krijg even een spoedcursus: Exen hier aanwezig van mijn verloofde.'' lach ik. Harry zucht. ''Oh no..'' lacht hij. Met een glas champagne proostten we op een mooie avond en dansen wat. Ik kijk op als Taylor het podium opklimt en Look What You Made Me Do zingt. Ik moet lachen. Tijdens een speech van haar had ze ook al een kleine sneer naar Harry gemaakt, dat het maar goed was dat hij gesetteld was en anderen niet meer kon lastigvallen.
Zodra de camera's daarbij op ons werden gericht had ik besloten om Harry maar gewoon een kus te geven.
Na een paar drankjes gedaan te hebben besluiten Harry en ik om wat eten te halen en naar huis toe te gaan.
We halen wat McDonalds op en rijden naar Harry's huis. We lopen naar binnen waar ik me in wat makkelijks omkleed en neerplof op de bank. ''Oh, mijn voetjes..'' kreun ik en wrijf er even over. Harry grinnikt. ''Eerst eten, dan een voet massage.'' grijnst hij. Ik knik en kijk hem aan. ''Wauw.. we zijn gewoon verloofd.'' giechel ik.
Harry knikt. ''Het is misschien een beetje snel, maar het voelt gewoon goed..'' zegt hij en kijkt me aan. Ik knik.
''Waar we het gister nog heel onschuldig hadden over samenwonen.'' lach ik.
''Ja... Ik had de ring toen al.'' lacht hij. Ik bloos.
''Wil je samenwonen?'' vraagt hij. Ik lach eventjes en kijk hem aan. ''Nouja, we gaan tenslotte trouwen..'' zeg ik. Harry grijnst. ''True.'' zegt hij en kijkt me aan. ''Ik zou heel graag met je willen samen wonen, Harry.''
''Super, future mrs. Styles... Laten we nu lekker gaan eten en lekker chillen, dan praten we er morgen verder over.'' grijnst hij en geeft me een kus.


Hoi allemaal!!
Toch een update van mij!
Ik ben vandaag namelijk jarig, ik ben 23 jaar geworden woehoe🎉! En om dat te vieren (haha) nieuw hoofdstukje (en wat voor een!!)

Liefs en een fijne dag!


Reacties (5)

 • Smexy

  Happy Birthday to the both of us! 😂❤️

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Hahaha jaaa!! 🎉🥰

   1 jaar geleden
 • RiverWild

  Happy birthday!!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Dankjewel!!🤗🤗

   1 jaar geleden
 • CrazyUnicornLuf

  Gefeli!!! Fijne verjaardag!! Maak er een mooie dag van!(hoera)(dance)(K)

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Dankjewelll!! ☺️🥰

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Gefeliciteerd!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Dankjewel!🥰

   1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Gelukkige verjaardag meid!
  Oh cute, they're going to the chapel and they're gonna get married (Volgens mij is dat een liedje, but not sure)
  Veel plezier nog!
  x

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Dankjewel!!
   Is dat niet van bruno mare - Marry you??

   1 jaar geleden
  • LaureWithAnE

   Nee, dacht ik eerst ook!
   Blijkbaar is het dit: https://www.youtube.com/watch?v=rTq7w8P6_2I

   Vind ik precies ook wel een leuk nummer?

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen