Foto bij Dining twenty one

'Oke, tijd voor het interview Jess en Harry.'' zegt de dame die ons naar een deur wijst. Ik trek het tuinpak weer goed aan en loop met Harry mee. ''Die foto's zijn echt bizar mooi.'' zegt Harry en kijkt me grijnzend aan. Ik grinnik eventjes en bloos. ''Thanks Haz... Ik had niet verwacht dat ze zo mooi zouden zijn.'' grinnik ik en loop met hem door de deuren naar de plek van het interview. We nemen plaats op de bank die er staat. Harry schuift dicht naar me toe als hij merkt dat ik wat afstand neem en slaat een arm om mijn schouders heen. Hij kijkt me trots aan en grijnst. Ik grijns even en plaats mijn hand op zijn knie. Zijn vrije vingers glijden even over mijn ring heen.
“Dus Harry en Jess, een gefeliciteerd is wel zo gepast denk ik hé?” begint de interviewer. Ik kijk trots naar Harry. “Dankjewel.” glimlach ik. “Hoe was het voor jou Harry om Jess voor misschien wel miljoenen mensen ten huwelijk te vragen?” vraagt hij. “Ik vond het dood eng, maar ik wil graag de hele wereld laten zien dat ik van haar houd en de rest van mijn leven met haar wil delen.” zegt hij. “Jullie zijn meer dan een jaar uit elkaar geweest, Jess vind jij het niet te snel dat Harry je nu al ten huwelijk vraagt?” Ik frons even. Wat een vreemde vraag. “Ik denk niet dat het echt nodig is om die vraag te stellen..” antwoord ik. “Ik heb ja gezegd. Ik hou enorm veel van Harry en ik weet dat hij me onwijs goed zal behandelen.” zeg ik. De interviewer knikt. “Iedereen noemt jullie nu het powerkoppel in de showbussines.” zegt hij. Harry kijkt me even aan. Het is een beetje een vaag interview. Ik bijt zacht op mijn lip.
“Hoe is het om een jaar uit elkaar geweest te zijn?” Harry zucht even. “Kunnen we het niet over andere dingen hebben?” vraagt hij.
“Natuurlijk..” hij zoekt gauw wat verder tussen zijn blaadjes. Ik knijp zacht in Harry’s been, ik voel zijn vingers over mijn armen strelen.
“Hebben jullie inmiddels als trouwplannen? Wordt het een droom bruiloft?” Harry kijkt me aan. “Dat laat ik volledig aan haar over. Ik bemoei me alleen met mijn eigen pak.” Lacht hij. Ik moet lachen. “Het maakt mij niet zoveel uit. Het belangrijkst voor mij is dat ik met Harry ben, en dat onze vrienden en familie genieten en een mooi feest kunnen meemaken samen met ons.” zeg ik. “Wat voor jurk zou je willen Jess?” vraagt hij. “Pfoe.. ehm.. Ik twijfel enorm, tussen een prachtige prinsessen jurk of een strakkere jurk.” Ik haal mijn schouders op. “Ik moet echt goed gaan passen een aantal uur denk ik.” Lach ik. Harry grijnst. “Hoe dan ook zal ze er prachtig uitzien.” Ik glimlach.
“Laten we even terugkijken naar de VMA’s. Jullie zien er prachtig uit, wie heeft jullie gestyled?” vraagt hij. “Marc Jacobs. De man stelt me nooit teleur.” zegt hij. “Jess, hoe was het voor jou om over een rode loper te gaan en naar een award show te gaan?”
Ik denk even na over mijn antwoord. “Indrukwekkend voornamelijk. Er worden zoveel foto’s overal van je genomen. Iedereen loopt in zulke prachtige jurken en pakken. Het ziet er allemaal enorm mooi uit. Ik vond het heel bijzonder om mee te maken.” zeg ik.
“Nog niet zo lang geleden heb je een ongeluk gehad, klopt dat?” vraagt hij aan me. Ik knik. “Wat is er gebeurd?”
Ik wist dat deze vraag ging komen. “Ik fietste naar huis toe en kwam bij het kruispunt, ik had voorrang dus ik fietste en toen kwam er ineens een auto keihard aangereden. Hij zag mij niet en heeft me toen aangereden.” zeg ik. “Heftig. Heb je er nu nog veel last van?” vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. “Niet echt. Ik ben er goed vanaf gekomen. Ik heb hechtingen in mijn hoofd gehad een snee op mijn arm en een goede hersenschudding.. Verder blauwe plekken en nog wat pijntjes op een aantal plekken.” zeg ik.
“Er wordt gezegd dat Harry jou heeft aangereden, dat lijkt me onwaarschijnlijk?” Harry schud zijn hoofd. “Ik heb haar inderdaad niet aangereden.. Ik was juist samen met haar op de fiets.. Ik schrok me rot toen ik haar zag liggen. Ze was al vooruit gaan fietsen dus ik had haar gevonden toen de ambulance er al was. Ze was helemaal in paniek en er lag heel veel bloed.” zegt hij. Ik bijt zachtjes op mijn lip en kijk hem aan. Hij glimlacht naar me.
“Jess, had je verwacht ooit verliefd te worden op een patiënt?” Ik begin zacht te lachen, ik weet dat ik dit omwille van mijn werk professioneel moet beantwoorden. “Nee.. Ik heb dat ook nooit eerder gehad..” zeg ik. “Hoe ging dat?”
“Nouja, Harry werd op een zaterdagavond binnengebracht en toen heb ik hem eerst acht uur lang geopereerd.. De volgende dag kwam hij bij, en de verpleegkundige die bij hem stond probeerde hem te roepen onder zijn schuilnaam.. Maar hij kende die naam niet.” ik lik langs mijn lippen. “Toevallig werd ik de kamer in geroepen en had ik van zijn moeder vernomen dat hij Harry heette, dus zei ik zijn naam. Daar reageerde hij op.” zeg ik.
Harry grijnst bij de gedachte. “Was het liefde op het eerste gezicht, Harry?” Harry grijnst. “Ik zag haar en ik was direct geïnteresseerd. Ik keek recht in haar prachtige blauwe ogen toen ik net bijgekomen was. Ik probeerde me in te houden maar ik heb erg veel met haar geflirt.” Ik lach. “Omwille van mijn werk heb ik het afgehouden, totdat hij uit het ziekenhuis kwam. Hij heeft me toen toegevoegd op Instagram en na vier berichtjes heb ik gereageerd en zijn we echt aan de praat geraakt..” glimlach ik. Het verhaal is iets anders en zowel Harry als ik weten dit, maar dat geeft niet. “Ik hoor haar nog zeggen: Laten we het professioneel houden. Maar dan duurde het vijf minuten voordat ik een opmerking maakte over hoe knap ze eruit zag.” lacht hij. “Ik kon het gewoon niet laten.”
“En het is maar goed dat je dat niet gedaan hebt, nu word ze je vrouw!” zegt de interviewer. Ik knik even en kijk hem aan.
“Zit er ook een negatieve kant aan het daten met Harry, Jess?” ik denk even na over de vraag. “Elke gezonde relatie heeft zo zijn dingen, laten we het daar op houden..” begin ik. “Maar je komt natuurlijk wel ineens vol in de spotlight, allerlei mensen vinden wat over je, de een positief, de ander negatief. De negativiteit is vooral lastig.”
“Hoe ga je daar mee om?” is zijn tweede vraag.
“Ik probeer het niet te lezen maar dat gaat eigenlijk vrijwel altijd mis. Ik praat er veel over met Harry. Voornamelijk over geruchten dat hij bijvoorbeeld is vreemdgegaan of iets dergelijks, daar praten we eerst over voordat ik er zomaar vanuit ga dat het waar is.”
“Mooi. Heb je nog een boodschap voor de mensen die negativiteit verspreiden?” vraagt hij. “Het is zo zonde. De wereld zou zoveel mooier zijn zonder al die negativiteit..” zeg ik. “Treat people with kindness.” Maakt Harry mijn verhaal af. “Precies.” glimlach ik.
“En dan tenslotte, is er al een baby Styles onderweg?” Ik lach, gevolgd door Harry. “Nee, nog niet.. maar in de toekomst hoop ik dat Jess de moeder van mijn kinderen mag worden..” zegt hij en kijkt naar me. “Dat hoop ik ook...” glimlach ik naar Harry.


403 kudo’s O M G!!!
Love u guys <3 Thank you!!!!!

❤️

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen