Foto bij Dining twenty three

Harry, Zayn, Niall, Liam en Louis komen enthousiast het café ingelopen waar wij zitten. “There she is! The blushing bride!” roept Louis enthousiast. Ik moet lachen en sta op. “Hee Lou!” zeg ik vrolijk en omhels hem. Ik groet de rest en druk een paar kussen op Harry’s lippen. “Ik heb je gemist.” grijns ik en kijk hem aan. “Ik jou ook babe.” zegt hij en kust me. Ik glimlach breed. “Kunnen we niet morgen al trouwen?” grinnik ik en kijk hem aan. Hij slaat zijn arm om mijn schouders. “I wish baby.” fluistert hij en kijkt me aan. Ik grinnik. Harry en de rest zeggen iedereen gedag en we schuiven wat tafels erbij. Harry komt naast me zitten en legt zijn arm om mijn schouders heen. “En, wat voor kleur pak heb je? Het is vast iets speciaals.. Iets anders.” zeg ik nieuwsgierig. Hij kijkt me grijnzend aan. “I’m not telling you!!” zegt hij grijnzend. Ik kijk hem betreurd aan. “Nou... Ik ben nieuwsgierig!!” zeg ik en sla mijn armen over elkaar. “Wat voor jurk heb jij dan?” vraagt hij. “Een hele mooie.” grijns ik.
Hij moet lachen. “Daar heb ik ook niet zoveel aan dus..” lacht hij en kijkt naar me. Ik schud lachend mijn hoofd. “Ik ook niet aan jou.” zeg ik dan en knipoog.
Zodra we onze drankjes hebben proosten we allemaal. “Dus Jess, welke stripper wil je op je vrijgezellen feestje?” vraagt Naomi. “Oh hell no!” zeg ik direct en schud mijn hoofd. “Ahh waarom niet?” Lacht Gemma.
“Serieus, ik trek al jullie uitnodigingen voor onze bruiloft in als jullie het doen!” lach ik waarschuwend. Naomi begint hard te lachen.
“Het is echt zo... Ik ken Jess langer dan vandaag.” grinnikt ze. “Jammer hoor...” grijnst Gemma. “Ik kom wel strippen.” zegt Harry grijnzend en legt zijn arm om mijn schouders heen.
“Iel.. Ongemakkelijk.” zegt Gemma die vervolgens een vies gezicht trekt. Ik moet lachen en kijk naar Harry. “Laten we dat maar privé houden.” grijns ik en druk een kus op Harry’s wang.
Nadat we nog een paar drankjes hebben gedronken en gezellig hebben gekletst besluiten we om naar huis te gaan.
We nemen afscheid van iedereen, al is het zo dat we de jongens met aanhang vanavond weer zien op een feestje. Ik haal een hand door mijn haren heen en bijt zacht op mijn onderlip.
Ik neem Harry’s hand en loop met hem mee richting de auto. “Ik kan niet wachten om je in zo’n mooie jurk te zien liefje...” fluistert hij en drukt een kus op mijn wang.
“En ik kan niet wachten om jou in je pak te zien..” grijns ik breed en kijk hem aan. “Niemand heeft meer aandacht voor mij als ze jou zien.” grijnst hij.
Ik stap in de auto en begin te lachen. “Dat zal wel meevallen...” giechel ik en kijk hem aan.
We rijden naar huis en bestellen eten. “Ik open een wijnfles hoor..” zegt Harry. “We moeten tenslotte wel proosten op deze dag samen.” grijnst hij. Ik knik instemmend en neem plaats op de bank. Ik pak een glas wijn van Harry aan en proost met hem. “Op ons.. babe.” zegt hij. “Op ons..” glimlach ik breed en druk een lange kus op zijn lippen.
Ik neem een slok van mijn wijntje en zet hem dan neer. Na ongeveer drie kwartier wachten zijn onze pasta’s er. Ik neem twee borden en schep de pasta over waarna we beginnen te eten. “Hmm... het is zo lekker.” Ik sluit genietend mijn ogen en eet gauw verder.
“Bij wie is het feestje eigenlijk vanavond?” vraag ik. “Bij Liam.” ik knik. Liam woont redelijk dichtbij dus daar kunnen we makkelijk naar toe fietsen, dan hoeven we niet te lopen in ieder geval.
Nadat we gegeten hebben en onze wijn op hebben sta ik op. “I should go and get ready..” Ik kijk hem aan. Hij knikt. “Ja, ik kijk nog even wat tv en dan ga ik me ook klaarmaken.” Ik knik en druk een kus op zijn wang, waarna ik naar bovenloop.
“Niet zo sexy met je billen schudden!” zegt Harry. Ik draai me grijnzend om en schud express met mijn billen. “Oops.” grinnik ik en verdwijn gauw in de slaapkamer.
Ik pak een setje kleren uit de kast en trek het aan.
In de badkamer doe ik mijn make up op en krul ik mijn haren.
Ik kijk op als ik Harry hoor fluiten. “Zo sexy....” grijnst hij en loopt op me af. Hij komt achter me staan en legt zijn handen op mijn heupen. Met zijn vingers haalt hij mijn haar opzij en drukt hij zachte kusjes in mijn nek. “Je bent veel te sexy zo...” fluistert hij met elk kusje wat hij in mijn nek drukt. Ik sluit genietend mijn ogen en grijns. Ik kijk in de spiegel.
“I’m still yours though...” ik hou mijn hand op waar de ring omheen zit en draai me om. “Forever mine.” Hij drukt een kus op mijn lippen.
Ik sla mijn armen glimlachend om zijn nek en druk een paar kusjes op zijn lippen. ''Mag ik zo met je mee dan?'' zeg ik en kijk hem aan. Hij knikt direct. ''Jij altijd..'' grijnst hij. Ik laat hem langzaam los. ''En ik met jou?'' hij zet een stap naar achter en spreid zijn armen en draait een rondje om zijn outfit te tonen. ''Uhm hell yes.'' grijns ik en streel met mijn vingers over zijn armen heen. Ik schrik even als hij me optilt en op het badkamer kastje zegt. Hij duwt mijn benen uit elkaar en komt tussen mijn benen staan. ''Moeten we niet gaan...?'' grijns ik en speel met een pluk van Harry's haar. ''Hmm, eigenlijk wel..'' grijnst hij. ''Maaar..?'' ''We zijn even twee minuutjes later.'' grijnst hij.
Ik grinnik als hij zijn lippen tegen de mijne drukt en me zoent. Ik sla mijn armen om zijn nek heen en trek hem meer tegen me aan. De zoen wordt wat wilder en Harry knijpt in mijn billen. Ik grinnik tegen zijn lippen aan en stop de kus. ''Stoppen hoor. Anders gaan we nooit meer weg.'' lach ik. Hij begint te lachen en laat me los. ''Kom op dan, lekker ding.'' zegt hij.
Ik spring van het kastje af en schuif in mijn hakken. Ik loop met Harry naar beneden en trek een spijkerjasje aan die aan de kapstok hangt. Harry pakt zijn fiets en begint te fietsen. Ik spring bij hem achterop en ga recht zitten.
''Zit je goed, baby?'' vraagt hij. ''Ja, prima..'' grinnik ik en leg mijn hoofd even tegen zijn rug. Ik had wel zin in een feestje en in een paar drankjes. Naomi is er ook, dus dat is sowieso wel heel fijn, dan weet ik sowieso dat het een gezellige avond gaat worden.
Het is ook helemaal niet vervelend dat mijn beste vriendin een relatie heeft met een van Harry's vrienden, het is juist super relaxed. Zo kunnen we nog meer tijd samen doorbrengen?!
Ik stap voorzichtig af van de bagagedrager als we er na tien minuten fietsen zijn. Ik trek mijn kleding recht en kijk toe hoe Harry de fiets op slot zet en een hand door zijn haren haalt. Hij kijkt me even met een moeilijke maar ongelofelijke sexy blik aan en tovert hem dan om tot een grijns.
Ik schud grijnzend mijn hoofd. ''Kom op, crazy.'' zeg ik en pak zijn hand. Ik loop met hem mee naar de voordeur en Harry belt aan. Liam zwaait de deur open. Hij ziet er al aardig dronken uit. ''HEY GUYS! JESS, HOLY SHIT WAT ZIE JE ER GOED UIT!'' roept hij luid. Ik schud lachend mijn hoofd. ''Mafkees.'' ik druk een kus op zijn wang en omhels hem waarna ik naar binnen stap. Ik kijk rond, het is al redelijk druk in de huiskamer. ''JESS!!!'' roept Naomi blij. ''Hee!!'' zeg ik blij en omhels haar. ''Jeetje girls, jullie hebben elkaar zeg maar twee uur geleden nog gezien.'' zegt Zayn lachend. ''Dat is lang!'' protesteer ik lachend. Naomi knikt en trekt me aan mijn hand mee de keuken in. Ze schenkt een wijnglas vol voor me en drukt hem in mijn handen.
''Oh ik heb net een oude schoolvriendin van Liam ontmoet, ze is zo enorm aardig!'' zegt Naomi. ''Ze is binnen, kom je moet haar ontmoeten! Zij en Liam zijn een beetje met elkaar bezig.” ze wiebelt haar wenkbrauwen. Ik lach even en loop met haar mee. De sfeer in de huiskamer is nogal grimmig. Harry staat met een lijkbleek gezicht voor zich uit te staren en Liam kijkt wat ongemakkelijk weg. Buiten de muziek om is het stil in het huis. “Wow what happened here?” vraagt Naomi. Het meisje waar Naomi het over had stapt naar me toe en steekt haar hand naar me uit. Ik pak hem aan. “Hi, Jess..” glimlach ik. “Hi, ik ben Ramona.” Mijn hart staat stil. Die naam ken ik maar al te goed. Ik kijk met grote ogen vragend naar Harry, die zachtjes knikt.Uh-oh....

Reacties (6)

 • Smexy

  O M G !! Go away girl! I don't like you.

  WHAT ARE YOU DOING !!!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   hahahha!!! love it

   1 jaar geleden
  • Smexy

   I'm not loving it 😂 maar DRAMA is altijd leuk !

   1 jaar geleden
 • Demonio

  OOOOOOOOHHHHHHH SNAAAAAAAHP
  loving the drama

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Het werd wel weer tijd voor wat drama, vind je niet?!

   1 jaar geleden
 • CrazyUnicornLuf

  OOPSIE....
  Ik wil verder!!!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Oopsie daisy!!! Drama is in the air...

   1 jaar geleden
  • CrazyUnicornLuf

   Jaah! Hou ervan, echt een super story!! 😁👍👌

   1 jaar geleden
  • Phuque

   Ahw, thankyou!! Super lief!! <3

   1 jaar geleden
 • Mabel123

  Snel verder!!!!! 😍

  1 jaar geleden
 • MichelleStyles

  Oh my god!! Spannend😱
  Snel verder!!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   😏❤️

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen