. . .


Hij maakte geen schijn van kans. Er was niemand in Charming die haar met dit spel kon verslaan. Abigail speelde het al sinds ze een kind was en ze kon zich de laatste keer dat ze verloren had niet eens herinneren.
      ‘Ga je weer een hart breken?’ grijnsde Jax toen hij naast haar kwam staan. ‘Je bent een echt roofdier hè?’
‘Laat mij ook eens lol hebben,’ grinnikte ze. ‘Ik ben hier zo weinig, ik moet een paar mooie herinneringen hebben voor ik na het weekend weer terugga.’
      ‘Arme knul.’ Jax schudde zijn hoofd. ‘Hij durft hierna nooit meer met een meisje te praten.’
      ‘Nah, hij zal het resultaat wel leuk vinden. Zorg jij er maar voor dat Hap er klaar voor is, ik heb geen zin om hem van een croweater af te trekken.’
      ‘Wat u wenst, majesteit.’ Jax maakte een buiging. ‘Heeft u nog iets anders nodig?’
      ‘Een tondeuse.’
      Lachend schudde Jax zijn hoofd. ‘Je bent vreselijk.’
      ‘Welnee. Vertrouw me nou maar,’ knipoogde ze voordat ze haar aandacht weer op Juice richtte. Hij was cute. Echt cute, waardoor ze zich afvroeg wat iemand met zo’n onschuldige glimlach en zulke warme bruine ogen hier in vredesnaam deed. Voor het eerst in haar leven wenste ze dat ze zou verliezen. Ze respecteerde zichzelf te veel om zomaar met iemand het bed in te duiken, maar ze kon niet ontkennen dat ze zich tot SAMCRO’s nieuwste aanwinst aangetrokken voelde.
      Juice was de eerste die een bal in het gat schoot. Een kinderlijk enthousiasme lichtte zijn gezicht op en zijn brede glimlach liet haar hart zwellen. Ze begon er spijt van te krijgen dat ze maar wat met hem aan het dollen was, maar iedereen klooide hier maar wat aan. Als zij het niet deed, deed een ander het wel.
      Terwijl het spel zich voortzette, verzamelde er zich een heus publiek rond de tafel. Aangezien ze deze stunt met iedere nieuweling uithaalde, wisten ze allemaal wat er te gebeuren stond. Haar ogen schoten naar haar vader, die met een grote grijns toekeek, zoals altijd trots op zijn dochter.
      ‘Wat is deze keer de inleg?’ vroeg hij terwijl hij een arm om haar heen sloeg.
      ‘Geheimhouding is onderdeel van het spel pa,’ antwoordde ze, terwijl ze de keu aanlegde en de bal in het gat mikte. Ze had willen wachten totdat Juice nog maar twee ballen over had, maar de mensen om hem heen begonnen hem zenuwachtig te maken en ze vond het een beetje sneu voor hem.
      Een beetje.
      Om een einde aan zijn lijden te maken, schoot ze alle ballen die ze nog overhad erin.
      ‘Holy shit,’ stamelde Juice. Hij knipperde met zijn ogen alsof hij zijn zicht niet vertrouwde. ‘Hoe deed je dat?’
      ‘Het is magie, knul.’ Bobby sloeg hem op de schouder. ‘Zit er niet over in. We hebben allemaal in je schoenen gestaan.’
      Opgelaten wreef de prospect over zijn hoofd. ‘Nou, gefeliciteerd dan maar… Ik maakte nooit een kans, hè?’
      ‘Nope,’ grinnikte ze.
      ‘En nu?’
      ‘Nu moet je beloven dat je geen tranen laat zien.’

Ietsje later zat hij op een stoel in het kantoor. De deur had ze dichtgedaan, zodat ze alleen waren.
      ‘Dus wat was dat? Wraak omdat ik je in bed probeerde te krijgen?’
      ‘Noem je die stuntelige, half afgemaakte zin van je een serieuze poging om me in bed te krijgen?’ grijnsde ze. ‘Nah, dit heb je alleen aan mijn rare humor te danken.’ Ze ging op zijn schoot zitten, met haar gezicht naar hem toe.
      Hij sperde zijn ogen open, waardoor ze zacht grinnikte.
      ‘Damn, je bent echt een schatje. Ik zou je gedatet hebben als het niet de bedoeling was dat je mijn broer werd.’
      ‘Zou je – zou je dat echt hebben gedaan?’
      ‘Absoluut. Als ze je eruit trappen, moet je me maar een belletje geven,’ knipoogde ze.
      Er verscheen een blos op zijn wangen, waardoor hij er nog schattiger uitzag dan hij al deed. Opeens was er een tintelend gevoel in haar buik en wilde ze zijn gezicht strelen en zijn lippen proeven. Om zichzelf af te leiden, nam ze de tondeuse uit haar tas.
      Zijn ogen verwijdden zich nog verder toen hij haar aanstaarde. ‘Wat de hel ga je doen?’ vroeg hij met overslaande stem.
      ‘Ik zou een lekker jong van je maken. En een beetje meer bad ass. Kom op, je moet er stoerder uitzien, ouder… anders zullen die gasten je nooit serieus nemen. Geloof me – ik ben tussen hen opgegroeid en ik heb heel wat prospects zien komen en gaan.’ Ze las de twijfel in zijn ogen – hij wist duidelijk niet of ze een grapje uithaalde of niet. ‘Vertrouw je me?’
      ‘Nee,’ flapte hij eruit.
      Het klonk zo onbeholpen dat ze in de lach schoot. ‘Kom op, wees niet zo’n schijterd. Het is maar haar – en als je je nieuwe kapsel niks vindt dan laat je het gewoon terug groeien.’
      ‘Best,’ bromde hij.
      Ze legde een hand tegen de zijkant van zijn gezicht en boog zijn hoofd. ‘Ik neem aan dat mijn borsten niet de meest vervelende afleiding zijn.’
      ‘Zonder shirt aan was beter geweest,’ mompelde hij.
      Ze schudde haar hoofd. ‘Nu moet je niet veeleisend gaan worden. Ik laat al veel meer toe dan bij de anderen.’
      ‘Dus dit is een soort ontgroening ofzo?’
      ‘Soort van.’ Haar vingers gleden door zijn haar. ‘Al heb ik nooit iemand geschoren terwijl ik op zijn schoot zat. Het is best intiem, hè?’
      Om de een of andere reden moedigden die woorden hem aan om zijn handen op haar heupen te leggen. Voor een ogenblik hield ze haar adem in terwijl iets warms in haar omhoog borrelde. Hij keek op, zijn blik rustte op haar lippen. Ze voelde hoe ze naar die van hem werden getrokken en haar ademhaling versnelde.
      Hou op. Dit kun je niet maken.
      Hun lippen raakten elkaar – heel even, net genoeg om elkaar te proeven. Haar hand gleed naar zijn wang en met pijn in haar hart vergrootte ze de afstand tussen hen. ‘Dit kunnen we maar beter niet doen. Met de familieleden van je toekomstige broeders klooien is niet het beste idee; het zal je kansen verknallen en dat is een kus met mij niet waard.’
      ‘Jij weet het waarschijnlijk het best,’ mompelde hij.
      ‘Jep,’ knipoogde ze. Ze hield de tondeuse omhoog. ‘Vertrouw je al op mijn inzicht met dit ding?’
      Hij liet haar een zelfverzekerde grijns zien. ’Make me hot.’
      ‘Misschien maar niet te hot,’ lachte ze en ze zette het apparaat aan. Ze boog zijn hoofd weer, legde een hand tegen zijn wang en begon de zijkanten van zijn hoofd te scheren. Halverwege stond ze op zodat ze bij de achterkant van zijn hoofd kon komen, en na tien minuten keek ze tevreden naar de korte hanenkam.
      Zijn hand gleed over het beetje haar dat was overgebleven, zijn ogen ver opengesperd. ‘Ziet dit er niet idioot uit?’
      ‘Ik vind je een lekker jong zo, zoals ik je beloofd had. Nou, tijd voor fase twee.’
      ‘Fase twee??’
      Een paar minuten later waren Juice’ geschokte ogen op de tattoomachine in Happy’s hand gericht.
      ‘Je wilt mijn hoofd tatoeëren?!’ riep hij uit.
      ‘Het is een beetje een traditie. Kijk, hij heeft er ook een.’ Ze wees naar de slang op Happy’s hoofd, die hij op dezelfde manier had verkregen. ‘En hij is echter een tattoo master.’ Ze trok de hals van haar shirt omlaag en ontblootte haar schouder, die volledig was bedekt met twee grote, donkerblauwe rozen.
      ‘Wow…’ De uitdrukking op zijn gezicht was verrast en onder de indruk. ‘Het is prachtig.’ Zijn vingers gleden over de lijnen, zijn aanrakingen lieten verhitte strepen op haar huid achter. ‘Dus eh, wat wil je op mijn hoofd tatoeëren? Geen bloemen mag ik hopen?’
      ‘Twee kerstbomen,’ grapte ze. ‘Hoewel ik wel aan iets symmetrisch zit te denken. Bijvoorbeeld… van die tribal dingen… een beetje bliksemschicht-achtig.’ Met haar vinger tekende ze de figuren op zijn hoofdhuid.
      Happy knikte. ‘Dat lukt me wel.’
      Ze verplaatste haar blik naar Juice, wiens gezicht een beetje bleek was geworden. ‘Vind je dit oké?’
      Zijn ogen schoten naar Happy, daarna haalde hij zijn schouders op. ‘Ja… kom maar op.’
      Abigail wist dat hij bloednerveus was, maar hij glimlachte niettemin. Het was goed dat hij een onverschillige houding uitprobeerde – dat zouden ze leuk vinden. Achter Happy’s rug stak ze haar duimen op. De glimlach die ze ervoor terugkreeg, deed hem er sexyer uitzien dan welke tattoo of kapsel dan ook had kunnen doen en de impact die het op haar had, begon haar zorgen te baren.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen