Collin krimpt iets ineen als ik mijn koude hand in zijn nek leg en hem zoen, zodra hij de deur open doet. ‘Dat is nog eens een goede begroeting.’ Hij tilt me in een vloeiende beweging op en ik sla mijn benen om zijn middel. Met zijn voet schopt hij de deur dicht en draait om, zodat ik met mijn rug tegen de deur leun. Met zijn handen ondersteunt hij me, zodat ik me gemakkelijk aan hem vast kan houden.
Ik slaak een gil als hij me plotseling loslaat en me op mijn voeten laat landen.
Hij schiet hard in de lach, wat nog harder wordt als ik hem geïrriteerd een tik tegen zijn bovenarm geeft. ‘Je moet een beetje spanning houden in je leven, Anouk.’ Hij loopt de keuken in.
‘Ik heb nog nooit zoveel spanning in mijn leven gehad als nu sinds ik jou ken. Goede spanning dan.’ Ik verdring de herinneringen aan mijn middelbare schooltijd.
‘Gelukkig maar.’
Ik doe mijn jas uit en hang die aan de deurknop, bij gebrek aan een kapstok. Zeker van mezelf loop ik de keuken in en ik werp een blik op de pan op het vuur. ‘Ziet er lekker uit.’
Collin grijnst. ‘Dat wilde ik net over jou zeggen.’ Hij laat zijn ogen van top tot teen over me heen glijden. ‘Zo knap.’ Hij legt zijn vingers onder mijn kin en drukt een kus op mijn lippen. ‘Jake komt straks nog even langs om een onderdeel te halen voor zijn scooter.’
‘O, oké.’ Ik druk mijn handen tegen mijn buik als die vreemde geluiden begint te maken.
‘Het duurt nog een kwartiertje, voordat het klaar is. Sorry.’ Hij wrijft over mijn buik.
Ik schiet in de lach. ‘Dat geeft niet. Ik ben al lang blij dat ik niet hoef te koken,’ geef ik toe. ‘Hoe was je werk vandaag?’ Ik leun tegen de hoge koelkast.
‘Mijn baas dacht dat hij een goed idee had en stuurde een lastige klant naar mij door.’ Collin verstrakt. ‘Hij weet dat ik een goede fysio ben, maar dat ik totaal geen geduld heb. Ik snap niet dat hij wil dat ik die man behandel. Niemand kan met hem overweg, ik zeker niet.’
‘Waarschijnlijk heeft hij wel vertrouwen in een goede afloop.’ Ik pak een stukje kip uit de pan, wat me een verontwaardigde blik van Collin oplevert, waarna we allebei moeten lachen.
‘Nee, hij verwacht dat ik er zeshonderd procent energie insteek om het tot een goede afloop te brengen. Hij wilde zelfs dat ik tot later door zou werken. Ik heb gezegd dat hij het uit kon zoeken en dat die man gewoon binnen de tijden van de praktijk moest komen en dat hij hem anders zelf moest behandelen.’ Collin schept ruw het eten om. ‘Daar was m’n baas niet van gediend. Alleen hij wil en kan me toch niet kwijt, dus hij accepteert het wel van me. Soms moet je mensen opvoeden, Anouk. Niet alles zomaar laten gebeuren.’
‘Als ik dat tegen mijn baas zeg, kan ik vertrekken.’
‘Wat doe je eigenlijk voor werk?’
‘Ik heb een bijbaantje in een verzorgingstehuis, verrassend genoeg. Gewoonlijk willen ze niet iemand uit het eerste jaar, maar ze vonden me enthousiast en leergierig.’
‘Natuurlijk. Jij bent veel te goed voor deze wereld.’
Ik reageer niet, omdat ik simpelweg niet weet wat ik zou moeten zeggen.

‘Hey man. O, hey Anouk.’ Jake lijkt verbaasd om me te zien.
‘Hey.’
‘Waar heb je het liggen?’
Collin staat op. ‘Ik pak het wel even.’ Hij loopt de kamer uit.
‘Mijn broer treft het maar met jou.’ Jake fluit tussen zijn tanden. ‘Zeg eens eerlijk: ben je hiernaartoe gekomen om seks met hem te hebben?’
‘Wat?’ Ik laat mijn vork in de lucht hangen, terwijl ik net een hap wilde nemen van de rijst. ‘Wat is dat voor een vraag?’
Jake lacht spottend. ‘Niets bijzonders, Anouk. Je ziet er alleen uit alsof dat je bedoeling was. Gaat m’n broer niet erg vinden hoor. Die heeft zijn meisjes graag snel in bed.’ Hij knipoogt naar me.
Vol ongeloof kijk ik hem aan en ik probeer tevergeefs passende woorden te vinden om te reageren.
‘Hier. Wegwezen.’ Collin drukt een metalen onderdeel in Jakes handen en knikt met een simpele beweging naar de deur.
‘Geniet van elkaar!’ Lachend loopt Jake weg.
Ik klem mijn vingers steviger om mijn vork en neem een hap van de rijst.
‘Vind je het lekker?’ Collin kijkt me onderzoekend aan.
‘Heerlijk.’ Ik glimlach zwak. Het is een glimlach die ik te goed van mezelf ken en ik hoop altijd dat mensen me dan met rust laten, terwijl ik tegelijkertijd wil dat me gevraagd wordt wat er is. Het is een tweestrijd die altijd ongelooflijk veel energie kost.
‘Wat is er?’
‘Beetje moe.’ Ik forceer opnieuw een glimlach. ‘En ik heb geen zin om straks nog te leren.’ Ondanks dat het waar is, komt het absoluut niet in de buurt van waar het eigenlijk om gaat. Ik haat het dat anderen zoveel invloed op me kunnen uitoefenen, zonder dat ik daar ook maar iets over heb te zeggen.
‘Dan leer je niet en blijf je hier, bij mij.’ Collin glimlacht.
Gewoonlijk is het die glimlach die ervoor zorgt dat ik smelt, maar nu doet het me niets.
‘Hé’, hij staat op en gaat op de stoel naast me zitten, ‘wat is er?’
Opnieuw voel ik hetzelfde als toen Lex vervelend tegen me deed. Ik wil hem en zijn vrienden niet tegen elkaar opzetten, laat staan als het zijn broertje is.
‘Anouk, nu.’ Collin trekt het bestek uit mijn vingers en legt dat op de tafel. ‘Kom op.’
Mijn ademhaling versnelt en ik voel mijn handen trillen. ‘Jake deed flauw. Ik trek het me teveel aan.’ Ik kijk Collin niet aan.
‘Wat deed hij?’
‘Hij vroeg of ik hierheen was gekomen om seks met je hebben, aangezien je graag snel meiden in je bed hebt.’ Alle emotie is uit mijn stem verdwenen.
‘Jaloezie is een lelijke emotie, lieverd. Die jongen heeft nog nooit zo’n prachtige dame als jij van dichtbij gezien, laat staan aangeraakt. Hij kan het niet hebben. Laat het gaan. Jij bent beter dan dat.’ Collin grijnst scheef en gelukkig voel ik nu een kriebel door mijn onderbuik schieten. ‘Al zie je er inderdaad uit om op te eten.’ Hij heft onschuldig zijn handen. ‘Maar je bent sexy. Niet goedkoop. Nooit.’ Hij pakt mijn handen vast, die licht bezweet zijn. ‘Pak anderen toch eens aan, Anouk. Je laat te gemakkelijk over je heen lopen.’
Ik weiger hem aan te kijken en slik moeizaam, maar niets helpt om mijn emoties weg te krijgen.
‘Hé.’ Collin leunt naar me toe en drukt voorzichtige kusjes op mijn kaaklijn, richting mijn mond. ‘Vergeet het,’ fluistert hij.
Ik besluit eens te vechten tegen de natuurlijke macht die er van Collin uitgaat en ik duw hem iets achteruit, terwijl ik op zijn schoot kruip. Onze zoen wordt heftig en intens, maar ik eis van mezelf dat ik mijn hoofd erbij houd en hem geen moment de leiding laat nemen. Abrupt verbreek ik de zoen, waarna ik mijn wang tegen de zijne leg. ‘Hoe was dat?’ vraag ik zacht, terwijl ik me afvraag waar ik het lef vandaan haal.
Zijn ademhaling is onrustiger dan gewoonlijk. ‘Ik zou mijn broertje bijna gaan geloven.’ Hij ademt diep in. ‘Ik heb respect voor je, Anouk. Je bent zo goed voor me.’ Collin zucht diep en duwt me iets van zich af, zodat hij me aan kan kijken.
Ik voel dat ik rood word.
‘Het is gemeen van me, dat weet ik, maar ik vind het fantastisch hoe je vecht en stoer doet tegen de hele wereld, maar oprecht bent in mijn armen.’ Hij legt zijn hand op mijn onderrug, waardoor ik mijn rug iets hol maak.
‘En jij? Ben jij anders bij mij?’ Nieuwsgierig kijk ik hem aan.
Hij knikt langzaam. ‘Meer ontspannen.’ Hij trekt me dicht tegen zich aan en ik geniet van het gevoel zo dicht bij hem te zijn. ‘Je geeft je helemaal aan me over, voel je dat?’
‘Ja.’ Ik zucht diep en sluit mijn ogen. Het is zo fantastisch met hem.
‘Wil je vanavond bij me blijven?’
Mijn hart schreeuwt keihard ja, maar ik weet dat ik zal moeten herkansen als ik vanavond niet ga leren. ‘Ik wil het wel, maar ik ga straks naar huis. Ik moet echt nog leren. Ik heb al veel te weinig gedaan.’
‘Alsjeblieft?’
‘Doe nu niet.’
‘Lieve, lieve Anouk?’
‘Lieverd, please. Doe me dit niet aan.’ Ik zucht diep.
‘Ben je zo gemakkelijk over te halen?’ Hij slaat zijn armen steviger om me heen en drukt kusjes in mijn hals. ‘Dat lieverd klonk goed trouwens uit jouw mond,’ fluistert hij.
Ik zou willen verklaren dat ik hem haat als hij zo doet, maar de waarheid is dat ik zo ongelooflijk gek op hem ben.
Collin duwt me iets achteruit en kust me. Zijn vingers laat hij langs de V-hals van mijn dunne trui glijden, langs de welvingen van mijn borsten.
Kort verstrak ik, waarna ik me gemakkelijk weer ontspan. Ik krijg het bloedheet doordat ik me realiseer dat ik ver voor hem zou gaan. Zonder moeite zal ik mijn eigen grenzen opzij zetten als ik mijn verstand er niet bij houd. ‘Collin.’ Ik leg mijn hand op de zijne.
‘Hmm?’ Hij kijkt me aan, zijn ogen grijzer dan ooit. Zijn blik is intens en uitdagend.
Zelfs ademhalen kost me plotseling moeite, wat een grijns van Collins kant oplevert. Dat zorgt ervoor dat ik weer in staat ben om weerstand te geven. Hij geniet er zo van.
‘Het eten wordt koud.’
Hij schiet in de lach. ‘Boeit me niet.’
‘Mij wel.’ Ik ga op de andere stoel zitten en neem een hap rijst. Vanuit mijn ooghoek zie ik Collin zijn hoofd schudden. Ik kijk hem aan. ‘Is er iets?’
‘Je maakt me gek.’
‘Dat is wederzijds.’
‘Blijf bij me.’ Hij kijkt me recht aan. ‘Alsjeblieft.’

Reacties (4)

 • Long

  Oooh wat een heerlijk stukje weer!

  1 jaar geleden
 • Marisa_1995

  Ahh dit verhaal is verslavend leuk! Heb alle hoofdstukken achter elkaar gelezen vanavond, en je hebt een abo erbij!

  1 jaar geleden
  • xTrueStoryx

   Wauw wat gaaf! Dankjewel & welkom (:

   1 jaar geleden
 • Azriel

  Eerlijk, als ik Anouk was was ik allang de slaapkamer ingevlogen, HAHA(krul)

  1 jaar geleden
  • xTrueStoryx

   Hahaha ik zie twee teams hier in de reacties (':

   1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Nee Anouk blijf sterk!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen