In het weekend trek ik het blauwe jurkje aan van de avond dat ik niet op Collin af durfde stappen en ik realiseer me nu dat ik hem al aan mijn zij heb, zonder er moeite voor te hoeven doen. Het samen met Collin zijn geeft me een gevoel van veiligheid en warmte dat ik nog niet eerder op deze manier heb ervaren. Ik fiets naar de club en glimlach als ik Collin zie, maar die glimlach verdwijnt als ik een meisje bij hem zie staan. Vastberaden stap ik op Collin af, al worden mijn passen trager als ik hem nader. ‘Hey.’ Gelukkig, krachtig genoeg.
‘Hé.’ Collin glimlacht en legt zijn arm om mijn middel. Hij kust me kort, maar intens.
‘Veel plezier vanavond.’ Het meisje lacht vriendelijk naar zowel Collin als mij en het doet me goed dat ze niet met hem flirt.
‘Jaloezie staat je niet,’ fluistert Collin in mijn oor.
‘Wie was dat?’ Ik recht mijn rug.
‘De ex van Tijmen.’
‘Oh. Waarom ging het uit?’ Ik merk de verbazing in mijn stem.
Collin haalt zijn schouders op. ‘Volgens mij ging ze een half jaar naar het buitenland en werkte dat niet. Nu heeft ze een andere relatie.’ Hij schudt zijn hoofd.
‘Is dat niet goed?’
‘Tijmen was een stuk beter voor haar, maar daar komt ze vanzelf achter.’ Hij schraapt zijn keel. ‘Maar ik wil het niet meer over haar hebben. Jij bent er. Veel belangrijker.’ Hij legt zijn hand tegen mijn onderrug en duwt me zacht voor zich uit. ‘Gaan we plezier hebben?’
‘Ik wel.’ Ik grijns breed.
‘Niet zonder mij toch?’
‘Juist zonder jou.’ Ik duik weg voor de plagende tik die hij me wil geven.
Eenmaal binnen leunt Collin naar me toe. ‘Kan ik dit jurkje eindelijk eens van dichtbij bekijken.’ Hij grinnikt. ‘Je ziet er fantastisch uit.’
‘Dank je. Komen de jongens eigenlijk nog?’
Collin schudt zijn hoofd. ‘Ik wilde eens alleen met je zijn.’
‘Dat is dan mooi mislukt, want er staan hier gigantisch veel mensen.’
Hij tikt me zacht tegen mijn achterhoofd. ‘Niet zo bijdehand. Ik wil je kunnen zoenen, zonder dat stelletje pubers op de achtergrond.’ Hij drukt zijn lippen op de mijne, lang en overheersend.

‘Nouk!’
Automatisch draai ik me naar de stem toe en ik weet niet hoe ik moet reageren als ik Sarah zie staan, juist om wat Collin aan me verteld heeft en nu ik haar al een tijdje niet heb gesproken.
‘Hé!’ Ik omhels haar. ‘Hoe is het?’
Ze knikt. ‘Goed! Ik wil iets tegen je zeggen. Ik gun je echt al het geluk met Collin, maar als er iets is, weet dat ik er altijd voor je ben. Ook al spreken we elkaar weken of maanden niet.’
Dat is precies waarom ik zo dol op haar ben. ‘Dank je Sarah! Met wie ben je hier?’
‘Nico en Wendy.’ Ze trekt met haar mond, een trekje van aarzeling. ‘Een echte meidenavond. We slapen bij mij.’
‘Ik ga snel weer eens mee,’ beloof ik en dat terwijl ik een hekel heb aan loze beloftes. ‘Veel plezier nog!’
‘Dankjewel! Jij ook!’
Ondanks haar enthousiasme loop ik naar Collin terug met een knoop in mijn maag. Ik steek een biertje naar hem uit, terwijl ik zelf een slok van mijn wijn neem.
‘Ik zorg met liefde voor je, maar let je er op dat je niet weer zo ver gaat?’
Ik knik. ‘Ik leer snel.’
‘Dat doe je zeker.’ Collin trekt me dicht tegen zich aan en altijd als hij dat doet, bestaat mijn wereld alleen nog uit hem en mijzelf. ‘Waarom duurde het zo lang voordat je terug kwam?’
‘Jaloezie staat jou ook niet.’ Ik leg mijn hand tegen zijn borstkas. ‘Ik kwam Sarah tegen.’
‘Hmm. Oké.’ Hij ontspant zichtbaar.
‘Geef me eens één goede reden waarom ik voor iemand anders zou moeten kiezen.’ Ik kijk naar hem op, naar zijn gezicht dat ik inmiddels zo goed ken.
Collin glimlacht flauw. ‘Ik zou tientallen redenen kunnen noemen, Anouk.’
‘Ik kan er geen enkele bedenken.’ Ik druk mijn lippen op de zijne, in de hoop hem daarmee te kunnen overtuigen van mijn liefde voor hem. Het is ten slotte nu al lang meer dan geven om, laat staan dat het een vluchtige verliefdheid is.
Collin beweegt iets achteruit, wat ik weiger toe te staan door mijn hand in zijn nek te leggen en hem weer naar me toe te trekken. Ik voel hem glimlachen tegen mijn lippen en als ik uiteindelijk de kus verbreek, kijkt hij me lachend aan. ‘Je begint me te overheersen, dame.’
Ik kijk hem onschuldig aan.
Hij sluit zijn ogen en zucht diep. ‘En uit te dagen.’
Ik schiet in de lach. Het voelt heerlijk om hem een beetje te plagen. Ik voel me heerlijk ontspannen en vooral zelfverzekerder dan ik me in lange tijd heb gevoeld. Zoals altijd zorgt dat ervoor dat ik met minder schaamte durf te bewegen en daardoor een stuk soepeler ben dan gewoonlijk.
‘Hey Collin!’ Een blond meisje legt haar hand op zijn schouder en drukt drie kussen op zijn wangen. ‘Zo leuk je weer te zien.’ Ze kijkt hem aan met een blik van wanhoop en verlangen.
‘Hey.’ Hij glimlacht niet eens.
Plotseling zie ik de afstandelijke man die ik ook de avond zag dat ik niet op hem af durfde te stappen en ik snap precies waarom ik dat toen niet heb gedaan. Deze versie van Collin ziet er onbenaderbaar uit en ik snap niet dit dat meisje die signalen niet oppakt. Het is alsof hij al zijn emoties heeft uitgeschakeld en slechts de arrogantie nog kan tonen. Ik slik moeizaam en schaam me voor mijn gedachte dat ik deze versie verafschuw, terwijl ik zoveel van hem houd.
‘Wat is er?’ Collin knipt met zijn vingers voor mijn gezicht, waardoor ik opschrik. ‘Waar was je helemaal in je gedachten?’
‘Even afgedwaald.’ Ik glimlach naar hem.
‘Nee, iets anders,’ mompelt hij. ‘Dit was iets anders,’ zegt hij dan krachtig.
‘Dat je zo arrogant leek.’ Ik heb er zo’n hekel aan dat hij me alles kan laten zeggen, slechts door me ervan te overtuigen dat het goed is om het aan hem te vertellen. ‘En dat zij zo wanhopig keek.’ Ik slik moeizaam.
In tegenstelling tot mijn verwachting glimlacht Collin zwak. ‘Ik heb het je al eerder gezegd: je bent een goede observator.’ Zijn lach wordt breder. ‘Ik kan er niet tegen als iets me te gemakkelijk afgaat. Ik wil vechten, moeite doen. Bovendien is zij niets meer dan een stereotype knap meisje.’
‘Hoe kende je haar dan?’
Collin buigt naar me toe. ‘Ik heb eens een one night stand met haar gehad. Zwak moment. Zij verwachtte meer, ik niet. Daar was ik ook heel duidelijk in. Zo’n loser ben ik niet, om haar meer te beloven en dat niet na te komen.’
‘Ik dacht ook niet dat je dat had gedaan.’
‘Nee?’ Hij knijpt zijn ogen iets samen.
‘Nee. Ik vraag me alleen af waarom je zegt dat je voor iemand wilt vechten en dan toch een meisje meeneemt die hier ter plekke de kleding van je lijf zou trekken.’
Collin schiet hardop in de lach. ‘Je bent te gek. Echt, jouw uitspraken zijn geweldig.’ Hij drukt een kus op mijn voorhoofd.
‘E-En…Wat kan i-ik van jou verwachten?’ Er ontstaat een knoop in mijn maag, omdat ik zo bang ben dat mijn droombeeld in één zin verpletterd wordt.
Hij schudt zijn hoofd. ‘Alsjeblieft, zeg me dat ik dat niet goed hoorde.’
Ik sla mijn ogen neer en haal mijn schouders op.
‘Hey.’ Hij legt zijn vingers zacht onder mijn kin en kijkt me aan. ‘Je bent m’n vriendinnetje toch? Mijn maatje? Ik ben gek op je, Anouk. Twijfel daar nooit aan. We hebben het toch fantastisch samen?’
Voordat ik antwoord, schraap ik mijn keel, omdat ik weet dat mijn stem anders weigert. ‘Ja. Het is ook niet dat ik aan jou twijfel, maar…’
‘Weet ik.’ Hij legt zijn handen op mijn schouders. ‘Relax. Niet zo gespannen. Ik ben het maar.’
Nu hij het zegt, merk ik pas hoe strak mijn spieren zijn. Ik zucht diep en omhels hem. Gelukkig overstemt dat goede gevoel mijn razende gedachten.

‘Mag ik bij je slapen?’ mompelt Collin, terwijl hij me in mijn hals kust.
Het bloed stijgt naar mijn wangen, maar ik twijfel niet. ‘Graag.’
Collin tilt me op, waardoor ik schuin in zijn armen hang. ‘Sleutel.’
Ik tast moeizaam in mijn jaszak en geef hem mijn huissleutel. Ik ben blij dat ik weet dat Nicolette bij Sarah blijft.
Eenmaal binnen zet Collin me op mijn voeten neer en ritst mijn jas open. ‘Je bent zo mooi.’ Hij kijkt me intens aan, waardoor ik me zwak voel worden.
Ik span mijn trillende handen aan, in de hoop dat ik zeker lijk en maak Collins jas open, waarna ik die van zijn schouders duw. In een helder moment pak ik onze jassen op en hang die aan de kapstok. Als ik Collin zachtjes hoor lachen, draai ik me naar hem om. ‘Ik wil niet dat Nicolette dit morgenochtend ziet.’
‘Wat zou ze dan denken?’ Hij leunt tegen de deurpost van mijn slaapkamer. De grijns op zijn gezicht verraadt dat hij het prachtig vindt om me uit te dagen.
‘Dat ik met je naar bed ben geweest.’ Ik kijk hem recht aan, ondanks mijn zenuwen.
‘En? Zou dat waar kunnen zijn?’ Hij recht zijn rug en pakt mijn handen vast.
‘Wie weet.’ Ik glimlach liefjes.
Collin schudt nauwelijks zichtbaar zijn hoofd.
Ik trek mijn handen los en laat die onder Collins zwarte shirt glijden. Ik glimlach als hij zijn spieren aanspant door mijn aanrakingen en in een opwelling duw ik zijn shirt verder omhoog. Hij helpt direct door zijn shirt uit te trekken.
‘Draai je eens om.’ Collin laat zijn vingers naar de rits van mijn jurk glijden en maakt die in één beweging open. Soepel draait hij me weer terug, terwijl het jurkje van mijn lichaam glijdt. ‘Prachtig.’ Hij staart me ademloos aan.
Ik krijg geen woord meer uit mijn mond, dus besluit ik over te gaan op actie. Vol verlangen kus ik hem en ondanks dat ik zenuwachtig ben, voel ik me zeker over wat ik aan het doen ben.

Reacties (4)

 • Snowrose

  Weet je dat ik altijd als ik 'One thing right' van Marshmello en Kane Brown hoor aan dit verhaal moet denken? En dan zegmaar vanuit het perspectief van Collin gezongen:)Vooral omdat het gaat over een 'bad boy' op wie ouders niet zo dol zijn, net als hier!

  1 jaar geleden
  • xTrueStoryx

   Oeh interessant. Ik ken het nummer niet, ga het eens opzoeken!

   1 jaar geleden
 • NicoleStyles

  ik blijf ze nog steeds leuk vinden samen!

  1 jaar geleden
 • Long

  Hmmm ik vond die opmerking van Sarah meer een steek in haar maag. Zeg ik dat zo goed? x) Alsof Anouk zich schuldig moet voelen dat ze met Collin is...

  1 jaar geleden
  • xTrueStoryx

   Een steek onder water bedoel je denk ik? (:

   1 jaar geleden
  • Long

   JA! Die bedoelde ik inderdaad. :')

   1 jaar geleden
 • Azriel

  Dat heeft ook lang geduurd haha

  1 jaar geleden
  • xTrueStoryx

   Oh grappig. Vind je?

   1 jaar geleden
  • Azriel

   De achterliggende gedachte was meer dat ze wel veel zelfbeheersing heeft en dus nu pas toegeeft

   1 jaar geleden
  • xTrueStoryx

   Ahhh op die manier!

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen