. . .

Het was twee dagen geleden dat Alex voor het laatst in het clubhuis was geweest. Ze had Chibs’ advies opgevolgd en wat tijd voor zichzelf genomen, al was het alleen maar omdat ze geen zin had om haar blauwe oog aan de anderen uit te leggen. Vanavond werd er echter een feestje gevierd vanwege Jax’ voorzitterschap, dus ze kon er niet echt onderuit komen. Zeker niet omdat de helft van de club toch al niet aanwezig was omdat ze in het ziekenhuis lagen, in de gevangenis zaten of gewoonweg Charming hadden verlaten.
      ‘Wat de hel heb jij nou weer gedaan?’ vroeg Tig toen ze naast hem kwam staan en een biertje van een croweater aanpakte.
      De anderen keerden zich ook naar haar toe. Haar ogen schoten even naar Jax, die terugkeek. Mond houden, vertelden zijn ogen. Zijn arrogante kop liet de ergernis onder haar huid krioelen en ze had geen zin om iemand anders de schuld te geven.
      ‘Jax heeft me nog even duidelijk gemaakt dat ik niet weer een pistool op hem moet richten.’
      Tig keek Jax even aan en haalde toen zijn schouders op. ‘Fair enough.’
      Alex ging de blik van haar president niet uit de weg, al was die moeilijk te duiden. Toch had ze het idee dat hij dat antwoord wel kon waarderen en de spanning die zich blijkbaar toch in haar had opgebouwd, ebde een beetje weg.
      Het werd best een gezellige avond. Alex bleef vooral rond de pooltafel en probeerde weer een beetje in haar relatie met de andere Sons te investeren. De afgelopen periode had ze veel tijd thuis doorgebracht of had ze op wacht gestaan bij het warenhuis of het ziekenhuis, dus het was weer even zoeken naar aansluiting. Een paar drankjes hielpen daarmee.
      De drankjes die Juice achteroversloeg, hadden echter het tegenovergestelde effect. Naarmate de avond vorderde hing hij meer om haar heen. Aanvankelijk had ze niet geklaagd toen hij Chibs’ plaats had ingenomen nadat die meer aandacht voor een brunette had gekregen dan voor hun spelletje pool, maar haar nieuwe partner concentreerde zich evenmin op het spel.
      Net had ze al een rondje verloren van Happy en Tig, maar Alex was nogal competitief, kon slecht tegen haar verlies en het duurde niet lang voordat ze Juice zat uit te schelden omdat hij er niks van bakte.
      ‘Sorry,’ grinnikte hij zacht, zijn lippen dicht bij haar oor. ‘Maar als je zo voorovergebogen staat wil ik wel wat anders met je doen dan poolen.’
      Subtiel duwde ze hem opzij met haar elleboog. Zelf voelde ze er niets voor om als een stel verliefde tieners in elkaars oor te fluisteren en ze wilde Tig en Happy graag laten geloven dat ze alleen vriendschappelijke gevoelens voor hem had.
      ‘Volgens mij wil er eentje verwend worden,’ merkte Tig toch met een grijns op. ‘Hé Juicy, waarom maken we er geen wedstrijdje van? Als jij wint dan krijg je een pijpbeurt van hem, als wij winnen wij… uhm, ik,’ vervolgde hij met een snelle blik op Happy, toen die met een dodelijke blik zijn hoofd opzij draaide.
      Alex rolde met haar ogen. ‘Misschien moeten jullie elkaar maar gaan pijpen als jullie daar zo dol op zijn. Hap en ik kunnen dit potje ook wel zonder jullie af.’ Een grijnsje speelde om haar lippen toen ze Juice zag verstijven, maar hij vroeg er zelf om. Als hij niet wilde dat ze dachten dat hij gay was, moest hij zich ook niet zo gedragen.
      Hij trok de keu uit haar handen vandaan en stootte de witte bal tegen een rode, die slechts net het gat miste. Ze grijnsde toen ze zijn verongelijkte blik zag en voor even bewaarde hij zijn afstand.
      Toen ze ietsje later aan de bar met Phil stond te praten, gleden er twee armen om haar heen. Heel even dacht ze dat het een croweater was, maar algauw zag ze tatoeages op zijn armen en omringde zijn geur haar – om nog maar te zwijgen over iets hards dat tegen haar achterwerk drukte.
      ‘Ik wil je,’ fluisterde hij. ‘Kom mee naar m’n kamer.’
      Alex was blij dat Phil in ieder geval aan de andere kant van de bar stond zodat hij Juice’ zinspelingen niet kon horen. Ze wilde hem van zich afduwen, maar tegelijkertijd maakte zijn donkere stem haar opgewonden. Zijn handen gleden onder haar cut terwijl hij haar in haar nek begon te zoenen en hoewel er heel even een beeld door haar hoofd flitste dat hij haar op de bar neerzette, ze alle glazen eraf schoven en ze het daar met elkaar zouden doen, draaide ze toch zijn hoofd bij hem weg en plantte ze een elleboog tussen zijn ribben. ‘Ik ben je bitch niet,’ antwoordde ze op koude toon. ‘Flikker op.’
      Gekwetstheid flitste in zijn ogen toen hij achteruit stapte en ze had toch wel een beetje met hem te doen. Het moest moeilijk voor hem zijn om zijn vriendin niet in het openbaar te kunnen aanraken, en zeker nu hij flink gedronken had, leek hij het allemaal niet zo goed te begrijpen en zijn verwarring was zelfs een beetje aandoenlijk. Hij draaide zich om en liep bij haar vandaan en niet veel later zat hij op de bank met een Croweater op zijn schoot.
      Ze grinnikte inwendig om de gedachte dat hij haar jaloers probeerde te maken. Ze was in elk geval blij dat hij haar even met rust liet en ging achter de bar staan om Phil af te wisselen. Nadat ze de glazen had afgespoeld en even niets hoefde in te schenken, diepte ze haar telefoon uit haar zak op.
      Nog een halfuur en dan mag je mijn speeltje zijn.
      Zijn ogen ontmoetten haar even toen hij het sms’je gelezen had en hij trok een mondhoek op. Misschien heb ik dan al mijn eigen speeltje.
      Bullshit. Ze stak haar telefoon weer weg toen Bobby een drankje kwam halen en focuste zich weer op haar taken. Daarna meldde ze Chibs dat de wond in haar been stak en dat dit pas de eerste dag was dat ze geen krukken gebruikte, waarna hij zijn toestemming gaf dat ze vertrok.
      Aan de overkant van de straat wachtte ze op Juice, die een minuut of tien later naar buiten kwam. Ze grinnikte omdat hij niet meer helemaal recht liep en toen hij naast haar stond duwde hij haar tegen de motorkap van een auto en drukte zijn middel tegen haar aan.
      ‘Niet hier,’ lachte ze en ze duwde hem van zich af.
      Met een gefrustreerde grom trok hij zich terug. ‘Dit is een fucking marteling.’
      ‘Misschien moet je wat minder drinken. Je wordt er bloedgeil van.’
      ‘Niet van de drank. Van jou.’ Hij greep haar bij de kraag van haar cut en trok haar naar zich toe. ‘Eén kus. Anders trek ik het niet tot we thuis zijn.’
      Ze keek even over haar schouder en toen ze niemand zacht, drukte ze haastig haar lippen tegen die van hem. Zijn vingers gleden naar haar achterhoofd, maar voordat hij haar stevig vasthad en het een echte zoen werd draaide ze haar hoofd weg.
      ‘Geloof me, als ik je meer geef ga je het ook niet redden naar huis. En ik heb te veel gedronken om te rijden en jij al helemaal, dus we moeten ook nog eens lopen.’
      ‘Dan duurt het nog een halfuur,’ klaagde Juice.
      ‘Langer als we hier blijven staan.’ Ze gaf hem een schouderduwtje en liet haar handen in haar broekzakken glijden voordat hij haar hand zou vastgrijpen. Haar been voelde nog een beetje stijf, maar ondanks wat ze net tegen Chibs had gezegd viel de pijn reuze mee.
      Alex dacht terug aan de eerste keer dat ze allebei te veel hadden gedronken na de bruiloft van Opie en Lyla en naar zijn huis waren gelopen. Hun vriendschap was die avond begonnen – en binnen die korte tijd was ze hechter met hem geworden dan ze een lange tijd met iemand was geweest.

. . .


‘Hier woont die fucker van een Roosevelt,’ zei Juice en hij staarde verbitterd naar het verduisterde huis van degene die bijna zijn ondergang was geworden.
      ‘Wil je wraak nemen?’
      Toen hij zijn hoofd opzij draaide, zag hij een brutale flikkering in Alex’ ogen.
      Verrast trok hij zijn wenkbrauwen op. ‘Welke gedachte maakt jouw ogen zo aan het glimmen?’
      ‘Laten we bij hem inbreken.’
      ‘Wat?’
      ‘Inbreken bij een hoofdinspecteur. Da’s lachen man. Kom op.’ Ze trok hem mee naar de achtertuin.
      Een beetje overdonderd volgde Juice haar, strompelend omdat zijn gedachten sneller gingen dan zijn benen. ‘Wat wil je doen dan?’ fluisterde hij toen ze bij de achterdeur waren aangekomen. ‘Hem bestelen?’
      Ze tuurde door de glazen achterdeur naar binnen. ‘Nah. Het is niet echt mijn smaak.’ Ze draaide zich weer naar hem toe. Haar wijsvingers regen zich door de lussen van zijn riem. ‘Maar we kunnen seks hebben op zijn bank.’ Ze toonde hem een baldadige grijns. ‘Of op zijn keukentafel.’
      Hij grinnikte bij de gedachte dat de man de volgende ochtend rustig aan die tafel zou eten. ‘Ik ben vast een idioot maar het windt me fucking op.’ Hij wreef zijn middel langs die van haar en beet in haar hals.
      Ze lachte zachtjes, wat de lustgevoelens alleen maar aanwakkerde. Dat hij een vriendin had die voorstelde om seks te hebben bij een agent in huis… Fuck – ze was zo heet.
      ‘Denk je dat je de deur kan openkrijgen?’ fluisterde ze.
      Juice had in zijn jeugd in te veel huizen ingebroken om er echt een uitdaging in te zien en hij ging met het slot aan de slag totdat vijf minuten later de deur geruisloos openzwaaide. Spanning raasde door zijn lijf toen ze naar binnen gingen.
      ‘Wat als er een waakhond is?’ vroeg hij zich hardop af.
      ‘Wat? Ben je bang voor honden?’
      ‘Nee,’ mompelde hij vlug – maar hij had Tig al eens in zijn kont gebeten zien worden. Dat zou best een moodkiller zijn.
      ‘Als er een hond was, hadden we die al lang gehoord.’ Ze sloop verder het huis in, greep een stoel en zette die onder de deurklink zodat de deur naar de gang werd geblokkeerd voor het geval ze betrapt werden. Haar ogen fonkelden toen ze daarna weer terugkwam en zijn riem begon los te maken. Juice probeerde hetzelfde bij haar te doen, maar door de drank en de zenuwen bleef hij met haar knoop prutsen en hij lachte nerveus. Uiteindelijk trok ze zelf de knoop los.
      ‘Doe je schoenen uit,’ fluisterde ze terwijl ze haar eigen laarzen begon los te maken. ‘Als we betrapt worden rent het zo lastig met je broek om je enkels.’
      Hij trapte zijn kisten uit en met de gedachte dat ze zo snel mogelijk weg moesten kunnen, liet hij voor deze keer haar shirt en cut aan. Zijn handen gleden wel onder de stof en hij trok haar tegen zich aan.
      ‘Als we betrapt worden ga ik er wel als een haas vandoor, ook als jij met je dronken hoofd tegen de deurpost aanloopt,’ waarschuwde ze alvast. ‘Zou nogal een domper zijn als mijn identiteit ontdekt wordt doordat ik mijn vriendje op de keukentafel van de hoofdcommissaris lig te neuken.’
      ‘Ik denk wel dat je dan de krant haalt,’ grinnikte hij.
      Ze toonde hem een grijns die hem zwaarder adem liet halen. Zijn lippen voelden droog toen hij die van haar raakte en zijn tong langs de ring in haar lip liet glijden. Het was een plagerige kus waaraan hij zich niet helemaal kon overgeven omdat haar vingers langs zijn penis gleden en ze hem begon af te trekken. Het duurde niet lang voordat hij haar optilde en op de keukentafel zette. Ze kroop naar achteren, haar ogen vol lust en hij hees zich boven op haar en kuste haar terwijl zijn vingers zich in haar vocht wentelden. De situatie was gespannen genoeg om haar voor te bereiden.
      ‘Kom op schat,’ moedigde ze hem aan. ‘Laat me kreunen als nooit tevoren. Laten we eens kijken of die eikel daar wakker van wordt.’
      ‘Dat bezorgt hem vast een natte droom, jouw gekreun horen,’ antwoordde hij met een hese stem.
      Ze sloeg haar benen in een antwoord om zijn middel zodat ze meteen een prettige hoek hadden en hij duwde zichzelf bij haar naar binnen. Zijn adem haperde toen hij door de lichte weerstand heen gleed en dieper in haar kwam. Zijn ogen zochten naar die van haar terwijl hij in haar stootte.
      Alex hield zich niet in. Ze kreunde luid terwijl hij haar penetreerde, en het maakte hem alleen maar meer opgewonden zodat hij bang was dat hij al veel te snel zou komen. Hij zwakte zijn tempo ietsje af en lette goed op haar uitdrukking om te zien wat ze het lekkerst vond. De extase op haar gezicht was echter een enorme trigger en zijn gekreun voegde zich bij de hare.
      Zijn spieren spanden zich toen er boven een deur openging. In paniek wilde hij al overeind springen, maar Alex drukte hem krachtig tegen zich aan. ‘Fuck ik ben er bijna Juice. Een paar seconden. De gebarricadeerde deur houdt hem nog wel even tegen.’
      Hij durfde haar niet teleur te stellen en dus greep hij haar gezicht vast, gaf haar een intense kus en stootte dieper in haar. Ze beet hard in zijn lip terwijl haar rug van de tafel kwam.
      ‘Harder, harder,’ smeekte ze.
      Voetstappen op de trap.
      ‘Fuck Alex schiet op,’ gromde hij.
      ‘Schiet zelf op,’ kaatste ze terug.
      Juice kon de zenuwen niet meer aan. Hij wist dat één glimp van Roosevelt genoeg was om hem te herkennen en hij trok zichzelf uit Alex terug en greep haar hand. ‘Kom.’
      Ze klom van de tafel af, zweetdruppels stonden op haar voorhoofd. Toen ze zijn geschokte gezicht zag begon ze te lachen. Er werd tegen de tussendeur gebonkt en de stoel verschoof iets. Gauw griste hij hun kleren en schoenen van de grond en rende naar buiten. Hij struikelde over de drempel, maar Alex hield hem overeind.
      Zijn hart bonkte in zijn keel terwijl ze via een zijpad naar de voortuin renden, zich realiserend dat dit misschien wel het stomste was wat hij ooit had gedaan. Hij had geen idee waar hij heen moest, maar Alex trok hem mee in de tuin van iemand anders en verstopte zich daar in de schuur.
      Hijgend zakten ze daar tegen de houten muur aan.
      ‘Ik voel me fucking veertien.’
      ‘Dan had je een interessantere jeugd dan ik,’ grinnikte ze. Ze klom op zijn schoot en een kreun ontglipte zijn lippen toen zijn stijve haar warmte raakte en moeiteloos de draad weer wilde oppikken.
      Toen ze elkaar aankeken schoot Alex in de lach. Zijn hart ramde nog steeds in zijn borstkas, maar ook hij liet de spanning gaan door te lachen.
      ‘Volgens mij was ik dichtbij een hartaanval,’ mompelde hij toen hij haar in een omhelzing trok en haar gemillimeterde haar kuste. ‘Je wordt nog eens mijn dood.’
      Ze lachte nog steeds zachtjes. ‘Tja. Een relatie met mij vraagt nu eenmaal om bepaalde risico’s.’
      Juice grinnikte. ‘Is dat zou? Je ex vond orale seks al te ver gaan.’
      ‘Daarom is hij ook mijn ex, slimpie.’ Ze ging weer rechtop zitten. ‘Maar jou… jou wil ik houden.’
      Hij streek met zijn duim langs de ring in zijn lip. Vanbinnen gloeide hij door die woorden. ‘Mooi,’ antwoordde hij, verbaasd door zijn eigen hese stem. ‘Want ik was niet van plan om je te laten gaan.’ Zijn handen gleden onder haar billen en hij trok haar dichter naar zich toe, zodat hij weer bij haar binnendrong. ‘En deze keer hou je je muisstil,’ fluisterde hij in haar oor, waarna hij zijn heupen in een rustig tempo bewoog.
      ‘Ja meester,’ beloofde ze met een spottende grijns, waarna haar lippen die van hem kaapten.

Reacties (1)

  • AmeranthaGaia

    ‘Hé Juicy, waarom maken we er geen wedstrijdje van? Als jij wint dan krijg je een pijpbeurt van hem, als wij winnen wij… uhm, ik,’ vervolgde hij met een snelle blik op Happy, toen die met een dodelijke blik zijn hoofd opzij draaide.

    Instant regret.

    Ik ben trouwens nog nooit zo gestrest geweest als toen ik die scène in Roosevelts huis las. Ik was nerveuzer dan Juice en Alex bij elkaar.

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen